Здоров'я під час вагітності та після пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Відповідь: Здоров'я під час вагітності та після пологів

ну тоді нема чого труїтись на всяк випадок, паличка може викликати поленефрит, а може і ні, верогітність 50/50, а АБ вплинуть точно і не факт що на паличку. Слідкувати за нирками пити достатньо рідини а аналіз сечі ви і так регулярно здаєте

---------- Додано в 10:01 ---------- Попередній допис був написаний в 10:00 ----------

і може здати в аналіз і іншій лабораторії?

2. Amilada

Amilada Well-Known Member

Шо то на мене напали всяки гнояки. На оці- ячмінь, в роті- обкидало, істи не можу, в грудях зараза сидить. Що з тим робити?

3. Raven

Raven Мама малятка

ослаблений імунітет

4. Talya

Talya Well-Known Member

піднімати імунітет. хай дівчата поправлять, але мені здається, що можна щось мамі на ГВ попити з ліків, щоб трохи підняти зараз отой бар"єр.

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Однозначно

В мене після перших пологів, антибіотикотерапії і всього витікающого таке почало творитись з організмом що мамадарагая.
    Стоматити щотижня, ослаблений організм, чіплялась люба зараза мене.
    Імунітет нідочого був. Дякуючи антибіотикам.
    Вилазила я з того не один рік. Якась хроніка почалась. Не раз ревіла від безсилля.

Зараз після пологів, ясна річ імунітет не найкращий, але тепер я стараюсь вилазити без допомоги медичних світил.

Максимум часу за містом, на свіжому повітрі, мінімум медикаментів, а краще взагалі без них, нормальне харчування, ніяких дієт, природні вітаміни, відгородитись від стресів, спокій і т.д.
    Навіть гнійну ангіну два тижні назад витягувала без антибіотиків, бо знала, що як прийматиму їх, потім знов піде по колу - стоматити, молочниці, ерозії...
    І якщо місяць після пологів ще час від часу мала язвочки в роті, то зараз бачу що імунітет міцнішає рецидивів практично немає.

6. Milli

Milli Well-Known Member

І я недавно тільки позбулась прищів на язику, з'їла немиту клубніку і от тобі сюрпрайз на 3 тижні:girl_devil:. Під кінець вагітносьті ще й ангіну маю, але без температури хоч. Зараз гамаю побільше фруктіа і овочів, бо скоро треба буде обмежуватись в плані харчування:girl_wink:

7. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

я так скромно спитаю, навіщо?

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Аміладо, мені колись казали, що фурункули можуть також бути спровоковані авітамінозом вітамінів групи В. Каші, цільнозерновий хліб тощо... Ну і - так, загалом повноцінне вітамінне харчування для підняття імунітету. Я теж після Сергійка мала чиряки, ще і гнійний зовнішній отит (то був упше капець).

ставлю галочку: 8 місяців після народження Вірусі волосся лізти перестало. І я така вся зміцнівша і гарна :) Напевно, і вітаміни з харчування і природні процеси відновлення - співпали.

9. Milli

Milli Well-Known Member

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

класно вам.
    В мене галочка - три місяці від народження Дарусі волосся лізти почало.
    То жах! Воно всюди! Куди не ткнешся всюди моя волосня. Постійно зав"язую хвостик, щоб менше по квартирі валялось, а його не менше. Рукою проводжу - і жмут в руці залишається.
    Цікаво, скільки то продовжуватиметься.

Ну і вага моя не зупиняється. Число на вагах все падає. Я вже важу менше ніж стартувала вагітною. Не хочу, як з Ромчиком висохнути до 44 кг.

11. Zyzya

Zyzya New Member

аналогічно. перший раз в жити був чиряк. гемоглабін 85-90. ледве хожу.ягоди і фрукти їм банячками,але сил взагалі не маю.не знаю, що буду робити на пологах.

---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:35 ----------

в мене так було з першою малою.я реально полисіла.:girl_blush2:

12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Писали тут про випадіння волосся. Дівчата. коли воно пройде? Вже 2 місяці просто катастрофа. Вирішила підстригтися, може хоч трошки допоможе. Думаю про комплекс вітамінів. Чи ніц не допоможе?

13. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

в мене десь за 2 місяці і пройшло, принаймні вже не вилазило пасмами, а де-не-де. При чому випадало так солідно, але лисою не стала - просто повернулась до своєї довагітної густини

14. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

В мене з Марічкою почало випадати десь з 4 місяців і до 7-8 внормувалось і вже відростав конкретний "їжак", вітамінів не пила.
    Зараз я завчасно (ще як Нусі 3 місяці було) підстриглась дуже-дуже коротко, з 4 знову почалось облисіння. Я дууже рада стрижці, бо короткі волосинкм то не довгі, і дратує то мене в рази менше. І впевнена, що ще місяць-другий і минеться.

15. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

о, і я з тим питанням
    після малого в мене взагалі ніяких проблем не було. а тепер вопше капець.
    розчіхала укус комара, здерла шкіру і там утворився прищик. я в шоці. тепер так болить. ще ніколи такого не мала. взагалі прищики вискакують в самих непередбачуваних місцях...(((

16. рижик

рижик Well-Known Member

Маю проблеми з виділеннями (лохіями) на 6 день все чисто, подзвонила до лікарки - казала 2 дні поколоти ношпу. Сьогодні вколола - вийшов маленький згусточок і далі чисто, переживаю чи сумісна ношпа з ГВ. І що взагалі робити, бо чекати не варіант - боюсь ускладнень. В когось таке було?

17. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Дівчата, маю питання. Чи нормально, коли через 40 днів після пологів шийка матки дуже низько? До вагітності шм у мене була високо, було важко пальцем її дістати, а тепер - низько... Пора переживати?

18. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, коли то зараз стають на облік? В 3 місяці чи пізніше?

19. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Коли хочуть)) Головне до 30 тижнів станьте, щоб вам гроші декретні нормально нарахували.

20. Talya

Talya Well-Known Member

коли душа забажає)))

Статус теми:
Закрита.