Відповідь: Жіноча помста! Я маю на увазі чоловіка,який дбає про сімю і приносить додому гроші. Що посеред людей, де він має авторитет є неприпустимим бути вдягнутим неохайно(а за це якраз має піклуватися жінка) А на рахунок пяниць, то думаю,це не те місце, де вирішуються такі проблеми - то біда! Тут не мститися, а лікуватися треба.
Відповідь: Жіноча помста! Як на мене, то деколи, захопившись помстою, людина такі вчинки творить, що стає ще гіршою за того, кому вона мститься. Мститися легко. Простити тяжче.
Відповідь: Жіноча помста! У кожного своє бачення помсти....Хтось розмовляти не буде, хтось вбє, щоб помститися...
Відповідь: Жіноча помста! А, молодець. Якби це страшно не звучало, але деколи варто так зробити. Є категорія мужчин, які ще не на таке заслуговують. Якщо би хоч одна жінка так зробила, може вони б і задумались...Навіть, якщо це не правдива історія, вона мені сподобалась.
Відповідь: Жіноча помста! Я цю історію вже чула. Сподобалась. Хоч я на помсту не здатна. Мені легше в очі сказати все, що думаю, а далі - далі спалити мости...