Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. sherry

sherry Well-Known Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Саме тому я й не хочу на огляд, якщо не лікувати то нащо брати мазок? я маю довагітний мазок. В мене в мазку жодного разу нічого не знаходили, крім грибків кандіда. і я впевнена на 99% що і зараз не знайдуть. А молочниця у мене хронічно, в мазку є, а проявів немає

2. SonyaVik

SonyaVik New Member

Я ходила в Интерсоно на УЗИ пару раз, все разы к Сегедий Лидии Игоревне. Отличный врач, отношение супер. ОООчень понравилась. Если б могла себе позволить то встала бы к ней на учет, но увы....дороговато.
    Поэтому встала на учет в Центр здоровья женщины к Дзебак Аркадий Павлович, много сказать не могу, тк только была 1 раз, но отношение очень понравилось. Я еще с дочкой ходила, он с ней разговаривал, развлекал и даже подарок ей сделал. В любом случае атмосфера классная, чистенько, уютненько.
    Как вспомню ЖК на Степанивны....в холодный пот бросает. УЖАС!
    Стоит неделя сейчас 38грн, когда встаешь на учет то платить надо за 10 недель 380грн(примерно) и дальше по неделям. В стоимость входят все анализы, консультации врачей, УЗИ, мазки, и тд.

• Креативно Креативно x 1
  3. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Не знаю, який такий ужас ви там побачили. Напевно, в Задорецької на обліку стояли.:girl_crazy:
    Особисто я стояла там на обліку, і моя мама стояла, коли була вагітна мною і моїм братом. Враження цілком нормальні.

4. belik

belik New Member

100% жах. Теж стою там, не в Задорецької )). Відношення погане, черги жахливі, враження загальне ще гірше. В житті туди не пішла б більше

5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А ви в кого стоїте?
    Я стояла в Саталкіної.
    В такі аж страшні черги не потрапляла - Бог милував.
    Лікарка нормальна.
    ЖК як ЖК.
    Скільки людей, стільки й смаків.:girl_curtsey:

6. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

Всім привіт!! хочу сюсю-малюсю:d25: перед вагітністю хотілись би зробити все, що залежить від мене: аналізи, огляди, консультації... Хочу звернутися в центр планування сімї на Русових, може хто порадить до кого краще?які ціни? бо я дууууже далека від того:girl_sad:

7. belik

belik New Member

вам повезло що в черги не попадали. Бо коли я приходила на 15хв раніше ніж починалась її зміна, то завжди була мінімум 5-6-та.

8. DarkNess

DarkNess New Member

Офіційних оплат, наскільки я знаю, там нема. Добровільна подяка за консультації/огляди. Аналізи, якшо там, - то символічна оплата. Якшо скерують в приватну клініку, - то, відповідно, по їхніх розцінках.

9. dydik

dydik New Member

Де ставати на облік я думала довго, тому що сама я з Нового Роздолу, там і приписана. Вийшла заміж за львівського хлопця.:girl_tender: Живу пепер у Львові на Левандівці. І всеж таки на обліку стояла у Залізничній поліклініці, вела - Коник А. П. За те що я не приписана у Львові сплачувала поліклініці 50 гр. за кожен місяць. Але я не жалію, тому що Алла Петрівна дуже хороший лікар. Я і зараз до неї ходжу, після родів.

10. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Взагалі, якщо ставати на облік не за місцем прописки, то на свій розсуд (аби не сваритись з завідуючою ЖК) одноразово сплатити благодійний внесок на користь цієї ЖК й все.

11. Maldiva

Maldiva New Member

а я слово ЖК з жахом згадую, стояла на обліку на Симоненка за місцем прописки у Плити - повний жах - ніби молода жіночка, а така зараза - скільки в мене на неї нервів і грошей пішло - бо в прямому смислі слова напрягала з оглядами тільки в тих лікарів, яких вона сама підкаже - витягала свій блокнот, і виписувала направлення. а в платній клініці її прізвище відразу в базу вносили - певно потім ділились. Попала на мої 19 років - і перші пологи - і наїстись не могла. на останньому місяці я до неї не приходила - дзвонила мені весь час, кричала, що міліцію на мене вишле)

12. DarkNess

DarkNess New Member

Я ставала за місцем прописки - і що !? - вкінці першої ж консультації сказали оплатити благодійний внесок 50 грн (!) І як здавала перші ж аналізи в тій же ЖК - сказали добровільно оплатити й за то (!) :girl_impossible: От вам і безкоштовна медицина!

---------- Додано в 09:58 ---------- Попередній допис був написаний в 09:56 ----------

За такою схемою майже всі лікарі працюють, направлення - процент.

13. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

14. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Так у кожного є вибір, до якого лікаря та в яку ЖК ставати на облік, це ж не примусово.
    Я прописана до ЖК на Симоненка, але ще жодного разу там не була. Спілкуюсь з лікарем, якому повністю довіряю як спеціалісту та просто людині, до якого в будь-який час доби може задзвонити та проконсультуватись, та, повірте, жодних додаткових коштів за те не плачу. Коли йду на огляд, можу деколи! взяли цукорки або дати 20 грн. Під час перебування на обліку лише раз заплатила 50 грн. благодійного внеску (і то через прописку в іншому районі), а решта все було безкоштовним та й направлення на аналізи давались лише ті, які необхідні (а не всі, що у списку) й у клініку на Короленка (там безкоштовно).
    Все залежить від нас самих, ми самі робимо вибір.

---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:54 ----------

У них в програмі закладено вказати прізвище (а не місце знаходження) направляючого лікаря. Навіть якщо прізвища не знаєте, вони ставлять прочерк.

15. Tagonga

Tagonga New Member

Я ставала не за місцем прописки, в Сихівській. Сплатила через банк 50 грн. благодійного внеску, потім лікарка, що веде вагітність, сказала, що треба ще здати, по можливості, на розвиток кабінету 50 грн. А взагалі, якщо чесно, як буду другий раз вагітна, то в Сихівській ноги моєї більше не буде!!! Бо на цьому тиждні в черговий раз мала можливість порівняти цю установу з 2-ю поліклінікою на Мазепи, де консультуюся з іншим лікарем при потребі: в Сихівській до сказу доводять постійні ЖИВІ черги (про запис, напевно, люди ніколи не чули...) і величезна купа людей, лікар може приймати одразу по 2-3 вагітні (і як тут можна приділити достатньо уваги кожній???), конвеєр конкретний!!! На Мазепи завжди тиша і спокій, людей небагато (чи може я так попадаю???). І ще один нюанс: бруд у коридорах на Сихові. Колись, як тільки ставала на облік, то приходилося по 2-3 дні поспіль приходити і спостерігати те саме сміття на підлозі, яке не прибиралося. І це медична установа!

16. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Я пробувала там стати на облік, відвидівши 2 дні по пару годин в коридорі так і не познайомилася зі своєю лікаркою :) Це була остання капля. Перша була як я попала до дільничого на 9 тижні в тій самій Сихівській поліклініці - вислухала як це так я ще не на обліку, заставив мене здати аналізи та ще й результати деякі загубив. Оскільки кожний раз для того щоб піти до лікаря я не можу відпрошуватися на пів дня на роботі - більше туди не ходжу ... пішла приватно. Принаймі аналізи+консультації лікаря там по суботам і я не спішу, не нервуюсь, не переживаю за роботу і можу ходити на консультацію коли мені потрібно, а не для галочки.

17. Олюська

Олюська Well-Known Member

А я ставала не за місцем прописки. Прийшла до лікарки і кажу, чи можете мене взяти на облік, бо я до вашої дільниці не належу. Добре. Безх всяких внесків і натяків на те, щоб щось покласти в кишеню. Я з власної волі дала лікарці в кишеню 50грн., вона подякувала і все.

18. Наталя

Наталя Well-Known Member

Аналогічно. Мені навіть пояснила лікарка що за законом можна обслуговуватись в медични закладах не за місцем прописки, а за бажанням пацієнта. Я носила тільки заяву на обслуговування на підпис до завідувача. Думаю, що вимагання тих "добровільних внесків" є протизаконне.

19. DarkNess

DarkNess New Member

Очевидно. Якшо ви їм не дасьте тих 50 грн - нічо вони вам не зроблять. На облік всеодно мусять записати, хіба ставитись будуть більш по-хамськи, але, як на мене, це сильного значення не має, бо від них користі і так не багато (ІМХО) :girl_cool:

20. Gabi

Gabi Dum spiro spero

І ще потрібно проживати у районі тіеї поліклініки, де ви хочете стати на облік (це має засвідчити ваш участковий лікар), прописки дійсно можна не мати. А в тому, щоб заплатити 50 грн. доброчинного внеску в банк, осособисто я нічого поганого не бачу. Мусить поліклініка за щось жити, і повірте, що не тільки за рахунок вагітних вона живе.