Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Не всі такі лікарі! Якшо вам попались не порядні,то не значить шо треба всіх під одну гребінку,я б не була така категорична,і вибачте але мені шось здається шо пішла реклама приватних клінік,моя така думка.

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

на жаль, у приватних теж своїх вистачає. Маю свіжий приклад, коли знайому жіночку старшого віку та її чоловіка мало не до розлучення довели аналізи та обстеження, зроблені у дуже відомій львіський клініці. Натомість 8 років консультацій у кваліфікованого лікаря в звичайній держ. поліклініці не викликали у мене жодних нарікань. Професіонали і неуки є усюди. Думаю, що серед наших форумлян є й такі, які тій же Білик Уляні завдячують народженням своїх діток.

мають . Інше питання, як це роблять...

3. Orman

Orman Модератор-бомба

право? Найбільше на що мають право то це спитати чи жінка не проти оляду на кріслі. І не забути сказати нащо і про можливі наслідки. На форумі пам"ятаю вже трьох дівчат в яких після цих маніпуляцій стався викидень.

А дійсно нащо? - я серйозно не знаю

4. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Я знаю, що 2-3 тижні після місячних нормальний, кваліфокований лікар на крісло не посадить, хіба ні?

5. vanilia

vanilia Miracles are real

При моїй першій вагітності, коли була затримка всього декілька днів, я мала необережність сходити на прийом до лікаря-гінеколога Кущ Ірини в залізничній л-ні. Вона оглядала мене в кріслі, було боляче. Сказала, що є вагітність, але є загроза. Нічого ен сказала робити, лише іти собі спокійно на роботу. Через 10 днів в мене стався викидень. Дав мені Бог розуму не піти до неї на чистку "з понеділка", а пішла я до хорошого лікаря, який ще намагався спасти дитинку, але вже не вдалося, було пізно. Він мені і сказав, що ні в якому разі не можна дозволяти лікарям лізти "туди" з дзеркалами на ранніх сроках вагітності.

6. LuBimaya

LuBimaya New Member

А мене на кріслі оглядали лише один раз у 18 тижнів, і то в стаціонарі для того, щоб мазок взяти! А перед тим спитали, чи я не проти...
    А в ЖК (2-га поліклініка) у мене причудова лікарка! Хто схоче туди на облік ставати - раджу. Ковальова Наталія Євгенівна 210 каб. Парні - після обіду, не парні - з ранку. Дуже кваліфікована, уважна, делікатна, комунікабельна.

7. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Мене оглядали на 6-7 тижні але без ніяких дзеркал, дуже акуратно. При чому лікарка наголошувала, щоб я розслабилася.

8. vanilia

Коли я була вагітна донечкою, в мене брали мазок аж на 12 тижні вагітності. :) Ну і я просила робити це дуже акуратно. А потім в кріслі мене оглядали вже аж перед родами ))

9. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

Мене також на кріслі дивились аж на 13 тижні в ЖК....Я категорично була проти огляду, та й лікарка до якої я звернулась на 4-5 тижні для підтвердження вагітності, казала що не можна так швидко туди лісти....просто пішла на УЗД - це безпечніше...

10. сніжна

аналогічно.Оглядала старша лікарка, якій я дуже довіряю. І без наслідків. Її огляду я майже не відчула.
    Тепер щодо питання для чого: якщо ви йдете на прийом до лікаря зі скаргами на затримку у 2-3 тижні , то яким чином лікар може підтвердити або спростувати вагітність? Або УЗД ( що не менш шкідливо) або крісельним оглядом, де навіть по стану шийки матки, кольору вагіни встановлюється факт вагітності. Пальпація - це лише факт підтвердження збільшення стінки матки справа або зліва ( у місці закріплення плідного яйця). Тепер наступне: якщо немаєте бажання на крісельний огляд чи УЗД, ніхто жінку не примушує йти ставати на облік до 12 тижнів. А потім потреби у крісельному огляді і немає ( мазки можна взяти самостійно на стерильне скельце)

---------- Додано в 19:32 ---------- Попередній допис був написаний в 19:29 ----------

Кваліфікований лікар проводить огляд так, що жінка не відчуватиме навіть дискомфорту. Виражена біль при огляді може бути при позаматковій трубній вагітності,або при "профессіоналізмі" лікаря

11. Smokky

Smokky New Member

Мене теж дивились на 6-му тижні, дуже акуратно. І нічого не сталось, ось вже 37-мий тиждень закінчується :)

12. vanilia

Так то, може, кваліфікований. А ця лікарка явно не була кваліфікована. Мало того, що вона тими дзеркалами мені там шнирала, що боліло потім два дні, так вона сказала, що загроза є, але сказала спокійнісінько іти на роботу. Я була ще "зелена" і нічого в цьому не розуміла. Пішла собі на роботу з загрозою, ще прийшлося пару упаковок з книжками піднести, бо водій не втиг занести все в офіс. А найголовніше - вона мене ВІДРАЗУ спитала чи бажана вагітність. І хоч я відповіла, що бажана, вона все одно мені кілька разів пропонувала аборт. Направила на аборт, де теж спитали чи я часом аборт не хотіла би зробити. В мене був шок від таких їхніх пропозицій.
    Такого лікаря я не вважаю кваліфікованим.
    А оскільки коли жінка йде на огляд і не може знати наперед кваліфікований буде лікар чи ні, то вже краще не ризикувати (ну то якщо не має постійного лікаря). Інша справа, якщо вже певний час відвідує певного лікаря і йому довіряє, так це вже зовсім інша справа.
    Тепер я вже туди не йду, чесно кажучи навіть страшно.

13. nikyssia

nikyssia New Member

olja_zaj !

побували б ви б в моЇй шкурІ такого перше я не рекламую приватних клінік. я ж ненаписала назву клініки. А от шо в цій державній поліклінці

Останнє редагування модератором: 18 Серпень 2010
  14. Orman

Orman Модератор-бомба

направити на ХГЛ?

15. сніжна

для цього не потрібно йти до лікаря. Я розглядаю випадок, коли вагітна приходить на прийом зі скаргами на затримку у 2,3 чи 4 тижні. Лікар в ЖК діє за інструкціями, серед вказівок аналіз на ХГЛ- лише один з приписів. Тому, якщо не хочете піддаватися ризику- йдіть "здаватися" на ХГЧ самостійно. Зараз це не проблема. І не забувайте повторити його за кілька днів ще раз з метою виключення ймовірності позаматкової.

---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:44 ----------

ось це і свідчення "професіоналізму" Лікар зобов язана була узяти на облік і оформити лікарняний. Але, оскільки деякі ескулапи перестраховуються і намагаються до 12 тижнів не брати на облік( аби не псувати статистику), ясне діло, що їй тоді лікарняний не було підстав видавати. Хіба придумувати неіснуючі хвороби.

16. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

В вашій шкурі я не буду.Співчуваю, якшо вам довелось таке пройти,але така категорична я б не була.І ше ,є чорний список лікарів,внесіть туда конкретно лікарів,причину.

17. Morena

Morena Well-Known Member

Я теж була на огляді у Кущ Ірини в залізничній. Вона мене оглянула на кріслі і взяла мазок на 10 тижні, сказала, що є гіпертонус. Порадили мені її як хорошого спеціаліста. Але коли вона запропонувала через 2 тижні прийти до неї на огляд і знову здати мазок :girl_sad: Я цього не зрозуміла, при тому, що аналізи були хороші. Звичайно, до неї я більше не з"являлась.
    Тепер от стою перед вибором куди стати на облік на Симоненка чи Виговського. Прочитавши дописи, поки що зупинилась на Білик і Третьяковій з Симоненка.

18. nikyssia

nikyssia New Member

Не розумію для чого хватили лікарку якшо досвід показує інше!

Якшо вона такий спеціаліст БІЛИК ? то чого мені призначила КРІО ЗДАВШИ ОДНУ ЦИТОЛОГІЮ???? Склалося враження купила апарат ХОЧЕ ВІДРОБИТИ ЙОГО ВАРТІСТЬ!
    Цеж не шутка шоб рідкий АЗОТ -196 темп. пхати туди !!
    В іншій клініці аналізи показали шо здорова. І на огляді в іншої лікарки все добре з шийкою матки. І НІЯКИХ КРІО НЕТРЕБА РОБИТИ

ХОТІЛА ЗРОБИТИ З КОГОСЬ ДУРНОГО ШЕ Й ЗА ЙОГО ГРОШІ!! ( ПЛАТИТИ
    їй в карман за процедуру КРІО І ТАБЛЕТКИ КУПЛЯТИ В НЕЇ) КОЛИ ЗОВСІМ ТОГО НЕТРЕБА РОБИТИ.

НА СВОМУ ДОСВІДІ ПЕРЕКОНАЛАСЯ ШО НЕВАРТО ВІРИТИ КОЛИ ТАК КОГОСЬ ХВАЛЯТЬ А насправді не так воно є!

ПОБУВАВШИ В ЖК №4 - висновок безтолочі сидять там.
    Таких гнати треба з роботи!

НА 4поверсі в першої лікарки ПОПАДИНЕЦЬ – втратила бейбіка після її огляду.
    А в другої БІЛИК – ХОТІЛА МЕНІ ПРИЗНАЧИТИ КРІО Азотом. Яке зовсім непотрібне!!!!!!!!!!

Ганьба таким лікарям! ЯКІ З ЗДОРОВОЇ ЛЮДИНИ ЗРОБЛЯТЬ ХВОРУ!

Останнє редагування модератором: 18 Серпень 2010
  19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Не обовязково то все писати великими буквами, і так видно, просто важко читати....
    Я стояла на обліку в Білик і нічого поганого про неї сказати не можу, тому не треба так категорично.

20. сніжна

розумію вас, але вже писала у іншій темі: кожен лікар має "дві сторони пацієнтів"- які йому вдячні, і які будуть обурюватися. У мене також був випадок у ЖК, коли по вині конкретного лікаря у мене мало не перевалася вагітність на 16 тижні. І я дуже незадоволена даним лікарем і нікому його не пораджу. В той же час, зараз у нього вагітною спостерігається моя коліжанка- і немає до неї ніяких претензій.

п.с. а про Білик відгук можете почути ще від одної нашої форумлянки Уляночки, бо до народження довгожданної другої дитинки їй багато чого довелося перейти.