Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. Nery

Nery Well-Known Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Наскільки знаю, аналізи на ТОРЧ-інфекції вагітним роблять безкоштовно, по крайній мірі на Короленка. То чому тоді відмовлятись? Може зробіть краще - і будете спокійніші :)
    Я до кінця вагітності стояла на обліку в Центрі здоров"я жінки, а перший триместр - в Ковальчук Оксани Іванівни в (забула номер ЖК), на Олени Степанівни. Перевелася тільки тому, що в ЦЗЖ стала по страховці, але ше й крім того прийшлося платити за різні аналізи, і лікарю непогану суму ( мала деякі проблеми з вагітністю)
    Зараз, тверезо оцінюючи ситуацію, шкодую, що не залишилася в простій ЖК - можливо, грошей би менше потратила, та ше й лікаря Ковальчук можу рекомендувати як прекрасного спеціаліста, про що мені навіть в тому ж центрі здоров"я жінки і говорили, бо дивувалися, чому я перевелася, поки не пояснювала про страховку.

Останнє редагування: 28 Липень 2009
  2. levandivka

levandivka З яйцями...

Де "вихотить"?
    Не побачив. Покажете розрахунок?

То кокийсь екслюзив? А де інакше?

3. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

От тільки які черги там треба вистояти...Ніяких аналізів не захочеш...Бо час-то теж гроші!

4. levandivka

levandivka З яйцями...

На вул. Судова страшні черги? Віддавна?

5. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Фраза стосувалася інституту генетики, що на Лисенка.

6. я_тут

я_тут Well-Known Member

На вул. Судовій є черги, не такі звісно,як пишуть тут про державні жк,але годину і більше мені траплялося сидіти під кабінетом в лікарки, і крім черг там є "знайомі"...
    Якби я без проблем не могла йти з роботи і сидіти скільки треба, то це було б трудно
    От тому і беруть так Інтерсоно і інші приватні клініки,бо вони економлять час, а декому то справді важливо.

7. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

підкажіть, будь ласка, куди краще піти перевіритися, не вагітна і нічого не турбує, але вже давно хочу здати загальні аналізи (в подружки була проблема а під час перевірки стільки всього неочікувано виявили, що і самій страшно чи все в мене ок)

бажано, щоб працювали в суботу.

• Подобається Подобається x 1
  8. filolog

filolog Well-Known Member

Любий друже Левандівко! Стежачи за цією темою і Вашими дописами в ній зокрема, ніяк не доберу, чому Вас так пече раціоналізація чужих витрат? Здається, усе прагнете переконати "буржуїв" і "буржуїнок" у тому, що вони даремно тратять свої гроші на всякі там приватні клініки, не бажаючи радісно злитися в єдинім пориві (читай: єдиній черзі!) з трудящими масами простого народу. Не інакше, як пролетарська свідомість промовляє:). Як на мене, ті пані, які стають на облік у приватні клініки, не останньою чергою роблять це саме тому, щоб не стояти в одних чергах із носіями цієї, вибачте, свідомості. І не слухати їхні балачки про брак грошей, маленькі зарплати і поганих політиків. Дайте спокій людям, які стоять на власних кінцівках і не потребують, щоб їх підпирали! Вони дають собі раду при будь-яких режимах. І, на відміну від чесних пролетаріїв, думають наперед, за що вони своїх дітей родитимуть, годуватимуть і вчитимуть. І не вважають, що їм хтось щось винен, а вони, бідні, не винні ні в чому. Не повторюватиму старої істини: "Чому бідні..." Лише скажу, що, на моє переконання (як підказує мій життєвий досвід), ті, хто не годен заробити на гідне життя своїх дітей, бідні не тому, що чесно працюють на зажерливих капіталістів, а тому, що або замало вчилися, або замало працюють.

9. levandivka

levandivka З яйцями...

А хто Вам заважає познайомитися? :)

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

можу порадити свою лікарку Думінець Ірину Омелянівну- старша жіночка з величезним досвідом. Спостерігаюсь у неї вже 10 років (ще від часу її роботи у ЖК) .Родичі і знайомі,яким радила, теж задоволені. Працює наразі у приватній поліклініці "Галина і Олена" на Личаківській. Тел. для запису у зручний для вас час ( і в суботу)-275-6000.

• Подобається Подобається x 3
  11. я_тут

я_тут Well-Known Member

Шановний п. levаndivkа, а Ви вважаєте правильним ходити по лікарях по знайомству і дратувати чергу з 10вагітних жінок? ;)
    Крім того в моєму дописі скарг на те,що мені то щось особливо перешкоджало немає :)
    Я говорю про те,люди,час яких коштує дорого,готові за нього платити.
    Інше питання чи АЖ настільки оправдані ціни в Інтерсоно

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Ні!
    Я вважаю правильним телефонувати: "у Вас зараз багато людей? то о котрій годині луччє?"

Щодо ціни на час.
    Я проти дорогого робочого часу вагітної. Воно ще дорожче виносить. :)

13. я_тут

я_тут Well-Known Member

На жаль державні жк таких послуг не надають, а знайомі лікарі є не у всіх, і ставати настільки знайомими після пакетів/конвертів вони не бажають

14. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

І я в Лідм в Інтерсоно вже 2й раз на обліку :)

15. Wanderlust

знайшла гарні відгуки про клініку "Медик" на Куліша, 25 і лікарку Губенко Тетяну Йосипівну, але дістати телефон для запису ніяк не виходить, може хтось знає?

16. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Мені дали її телефон для запису, але на хімічній. Правда, я ще не дзвонила.
    Якщо тре, скину в пп.

17. Iryha

Iryha Well-Known Member

Губенко Тетяна Йосипівна приймала (в ЛОГРП) . Я ходила до неї на консультації. Чесно кажучи нерадила б нікому.. Я розчарувалася.

Останнє редагування модератором: 3 Серпень 2009
  18. Wanderlust

ой, а що такого поганого?

П.С. ходила в суботу по тих, що нарадили. 1 - додзвонитися нікуди не можна, 2 - ДВ закрите було (хоч казали, що працює), Олена і Галина теж, в Медику не приймають в суботу......... дали візитку губенко, думала дзвонити їй, але після цього коменту засумнівалася

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

"ДВ" у суботу реально не працює, "Галина і Олена"- лише за попередньою домовленістю ( але зараз пора відпусток,тому можливі варіанти)

20. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Ставлення до вагітних у "ДВ" мені дуже сподобалось:girl_in_love::запис ,приємне спілкування,поради і рекомендації.Хоча три роки тому для мене стати у них на облік було задорого-3000 гривень.:girl_mad::girl_mad:
    Лікар-Марта Дорошенко-Кравчик.