Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Я ставала на 16 тижні і нічого нікому не пояснювала. Це ваша особиста справа і ваше право стати на облік тоді коли хочете. А те що вони там чимось лякають, це просто розмови.

2. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

я стала в 24, моя лікарка бурчала, я написалла якусь заяву чому так пізно, тай все

---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ----------

сьогодні прийшла в черговий раз в жк на огляд.

Зайшла в кабінет, зі мною навіть не привіталися. Лікарка (Петрик Г.П., жк №5 ) ще 5 хв на мене не реагувала, щось своє писала, медсестра почала заповняти обмінку. Нарешті лікарка почала зі мною говорити, каже коли аналізи здавала ,я кажу сьогодні, вона, ну то прийдеш завтра. Я кажу завтра не прийду, бо дитину не буду тягнути по поліклініках. Пишіть без аналізів. Вона побурчала, сказала, що так не можна, але записала. Настрій зіпсувала мені.
    Висновок: не заплатила, ставляться по-хамськи, а спочатку так сюсюкалась зі мною. аж противно від такого ставлення.

3. Melisa

Melisa Well-Known Member

Я ставала в 25, теж трохи лікарка побурчала але особливо ніяких погроз не було.

4. pony

pony New Member

Дякую всім хто відгукнувся. А скажіть ще як ви пояснювали чому так пізно і чи дозволяли вам відмовлятися від деяких аналізів, особливо від огляду на кріслі? Чи він є обов'язковим при постановці на облік?

5. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

мене за 2 вагітності в жк ні разу не дивилися на кріслі(стояла на обліку в різних лікарів). Вони не пропонували, а я не просила.

6. Talibamina

Talibamina Member

Мене хотіли "подивитись" на кріслі на 12 тижні, коли оформлялась на облік. У мене тоді ще загроза була і я відмовилась. Написала в журналі відмову і усе, ніхто не заставляв,це добровільно, а не примусово.

7. HalinkaP

HalinkaP New Member

дуже НЕ РАДЖУ на Сихові в жіночій консультації Грицик Лілію Володимирівну. хто в її районі - переводьтеся куди завгодно. могла не прийти на роботу або запізнитись круто. Вагітних в кабінет запускає по троє чоловік.Це жах! чого я маю слухати про чиїсь проблеми і хтось має слухати про мої? завдяки тому, що останні місяці вагітності я не слухала її - народила доношену здорову дитинку, а вона мене постійно лякала, що я не виношу дитини. Аналізи в неї постійно губились. як такі лікарі можуть працювати?
    дасть Бог, як буду вагітна вдруге - де завгодно і скільки завгодно буду платити, тільки, щоб не пережити цього жаху, який мені довелося пережити...

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

+1!
    незважаючи на властивий мені пофігізм, нервів вона мені потріпала в першу вагітність..

9. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

А я стаю в цю суботу на облік на Мазепи до Іванків Олени. По телефону надзвичайно приємна, думаю що при особистому знайомстві моя думка про неї не зміниться. Вона мені вже імпонує.
    Я по прописці мала б бути в Корчинської, але Іванків Олену мені порадила моя лікар-гінеколог, з якою я разом працювала в приватній клініці, тому нема сумнівів, що лікаря я вибрала правильно. Я вже позитивно настроєна,напевно навіть тест на толерантність до глюкози буду здавати =))

10. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

дівчата, до якого терміну треба ходити в ЖК, бо я була сьогодні, і лікарка ще сказала прийти через 2 тижні, і ще аналізи здавати. от мені цікаво, для чого в 40 тижнів ще ту кров з вагітних цідити

11. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Мені дали волю на 37 тижні. Дописали повністю обмінку і побажали щасливих пологів. Потім тільки дзвонила медсестра після 39 тижня питала, як я себе почуваю і чи ще не родила.

12. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

в мене був таакий прикол цього разу:) написали скерування на плановий КР в 38 тижнів, бажана дата операції 27грудня. Ну але я то скерування викинула, і собі ходила далі. 5 січня дзвонять з ЖК і питають, чому я не несу виписку :) я в шоці, яка виписка? а виявляється, мене вже мали і прокесарити, і виписати. Ну а Сергійчик народився 17 січня...

13. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

Оце повезло з лікаркою!!! мені б таку, а то я від 25 тижня на обліку,а таке враження що всі 40, так мене замучила тими аналізами і ходіннями. Ніодин не пропустила(((

14. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Як я була вагітною, то звернулася, щоб стати на облік в поліклініку на Симоненка, просто туди було найближче ходити. Оскільки прописки я не мала, то звернулася до лікарки, про яку чула якісь більш-менш позитивні відгуки. Вже не пам'ятаю прізвища тієї лікарки, але прізвище на букву "М" починалося. Я про неї нічого доброго сказати не можу, бо вона мене так тоді налякала, що я додому йшла вся в сльозах і в нервах. По одному УЗД та одному аналізі вона мені понаплітала такого, що в голові не вкладалося - що в мене плацента погано прикріплена, що в мене дитина, мабуть, має генетичні відхилення і всяку таку бредятину. В кінці кінців сказала іти до генетика і аж потім вертатися. Якщо там буде все добре, то тоді вона мене поставить на облік, а інакше - вона не хоче ризикувати, другими словами, псувати статистику. Від тої псевдолікарки я вийшла в шоці і більше заріклася до неї повертатися.
    Пізніше я стала на облік у Диби Анжели Ярославівни в Центрі Здоров'я жінки від Залізничної лікарні. І дуже нею задоволена. Вона мене нічим не лякала, на крісло не висаджувала, всі потрібні аналізи ми робили, а непотрібні не давала. Окрім того, в будь-який час я могла до неї подзвонити і проконсультуватися з певних питань. Ще в неї не менш приємна медсестричка. А ще я дуже задоволена, що офіційно платила в касу тих 39 гривень за кожен тиждень і не парила собі мізки як то лікарці в кишеню засунути, аби вона до мене по-людськи ставилася. Окрім цих платежів, платила тільки за один аналіз, чи то на цитологію, чи на щось друге. От і всі витрати. Я впевнена, що якби стояла на обліку на Симоненка, то не тільки би більше грошей винесли, але ще й здоров'я моє і моєї дитини підірвали. Тому, майбутні мамусі, тричі подумайте перш ніж ставати на облік до певного лікаря, якщо вам щось не подобається, то ідіть до іншого, бо це ваш спокій і спокій вашої крихітка, яка має повноцінно розвиватися у вашому животику.

15. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

16. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Звичайно, що не все у нашому житті вимірюється грошима. Але будьмо реалістами -в нашій країні акушери та гінекологи зі справи народження дитини зробили прибутковий бізнес. За всіх я не говорю (бо є дійсно лікарі від Бога, для яких на першому місці все-таки життя та здоров'я людини, а вже потім винагорода), але така загальна тенденція чітко простежується. Тому ваш випадок, скоріше, виняток, ніж правило. Але за вас я тішуся:smile:

17. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

При першій вагітності я стояла на обліку в Дубик В.Ю. (мені її ніхто не радив, я ні в кого не питалась, стала по місцю проживання). Я також ні копійки не заплатила. Не здавала жодного платного аналізу (крім УЗД). Вже коли народила, то сама принесла їй кульочок з цукерками і ще там чимось. Грошей не давала, відношення було хороше, лікар дуже компетентний.
    А тепер я вагітна вдруге. Дубик В.Ю. вже пішла на пенсію. І я стала на облік до Сенюк М.М. Привітна жіночка, але за взяття на облік вже треба було дати 150грн. (сказала, що як буду йти в декрет треба буде ще 150грн. дати). Здала вже аналіз на вади розвитку за 160грн. і на УЗД направила не в державне, а приватне.
    Так що насправді як пощастить.

18. Простоя

Простоя New Member

Хочу добавити ще один позитивний відгук про Здравко Нелю Іванівну з поліклініки на Чупринки. Це людина завдяки якій я змогла появитись на світ. Моя мама мала певні проблеми зі здоров"ям, спрешу довго лікувалась, було багато спроб... викидиші... а потім потрапила до Нелі Іванівни, лікування, 9 місяців на підтримці з моєю сестрою (тоді вона ще працювала у Шпиталі біля церкви Юра) і все закінчилось супер=) а згодом і мене мама вже змогла народити без жодних проблем. Зараз і сама ходжу до неї на консультації (не щодо вагітності) і на всі 100% впевнена що ця людина поганого мені не порадить.

19. jozya

jozya Member

До кого порадите стати на облік на Виговського? По прописці Петрик, але... ну коротше вона для мене не лікар. Можна також на Симоненка, але не знаю тут взагалі нікого. В першу вагітність стояла на обліку на Стецька, але моя лікарка зараз в декреті, і якщо проконсультувати ще може, то на облік ясне діло не бере :confused:

20. glasses

glasses Member