Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

1. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Відповідь: Жіночі проблеми

От в мене зараз така кількість тої флори, що треба лікувати((((
    дякую, ви мене трошки заспокоїли

2. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Дівчата, хто стикався з такою проблемою, як киста жовтого тіла? В мене вже довший час ниє живіт і поперек, недавно додалась ще мазанина посередині циклу. На узд виявили кисту, Г прописала свічки і краплі. Але читаю, що такі кисти можуть розсмоктуватись самі. Поділіться досвідом хто як лікувався. Чи воно заліковується повністю? Чи потрібно вже буде весь час спостерігати?

3. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

в мене була. Якраз минулого циклу. Вийшла сама разом з приходом КД, нічого не пила для цього і не лікувалась.

можуть, залежить від кисти.
    Якщо вона у Вас росте, завдає дискомфорту чи переходить з циклу в цикл то є дійсно недобре.
    ПС. а ще буває, що то вагітність ))

А чому зразу виписали лікування ?? Киста велика може ??

4. Khaleesi

Розмір 54 мм. Об'єм 57 мл. Якось так. Лікування виписали зразу, бо сказали, що велика. Дискомфорт є, бо болить майже весь час.
    А на рахунок вагітності, то думаю, що на узд було би видно...

5. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

у мене була 37 мм ,(ніби теж немаленька), то казали ніц не робити. Але я зараз моніторю цикли, то я знала , що минулого циклу її не було, і відразу контролювала , чи не буде в наступному.
    Якщо пишете, що вже таке довгий час (як я розумію не один цикл?), то думаю, що тоді є зміст у лікуванні.

6. Khaleesi

Я навіть не знаю скільки циклів, вже десь 5 місяців перед КД були незначні виділення, а цього разу всередині циклу.

7. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

зробіть ще узд, подивитесь чи розмір змінюється, бо отак по виділення точно не вгадаєте.
    Кисти розсмоктуються і протягом кількох місяців, це варіант норми. Але вже якось оцінювати її може тільки гінеколог.
    То треба контролювати, всетаки часто вона сама виходить але якщо росте, то можуть виникати серйозні ускладнення, я Вас не лякаю , просто не легковажте здоров"ям.

8. Khaleesi

Після КД маю йти знову на узд.

9. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

це буде мега правильно) Якраз після кд зразу побачите чи вона вийшла, чи залишилась, тоді вже думати про лікування.

10. катенок

катенок Well-Known Member

В мене таке було 2 роки тому, теж 57мм, казали оперувати, допоміг Верняковський....результат - розсмокталась!!! І вам того ж бажаю!!

11. Khaleesi

А це теж була киста жовтого тіла? Бо мені казали, що такі не оперують.

12. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Щось подібне було у коліжанкиної племінниці . Знаю що обійшлись без операції і знаю до якої лікарки зверталися . Але не знаю точно ні розмірів , ні яка саме була киста . Одні кричали , що негайно операція але інша сказала , що давейте спробуємо варіанти .

13. катенок

катенок Well-Known Member

Це була саме кіста жовтого тіла тому вона і розсмокталась, а от перше що мені ставили два гінекологи - це ендометріоїдна киста(казали 100:wacko: от вона і не розсмоктується., тому операція.а Верняковський подивившись на фотку з УЗД, сказав що це саме киста жовтого тіла і що саме цікаве, вона була така велика, а мене зовсім нічого не боліло.

14. glasses

glasses Member

Була вчора на кріо. Начитавшись думала там помирати:)
    Процедура не була довгою, було трохи некомфортно, але щоб боліло?Ні, полежала, встала і пішла.Трохи живіт понив і все. А я була налякана і налаштована на годину часу)))

15. Yavorchanka

Yavorchanka Member

Скажіть , де робили і яка ціна?

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

Була вчора на кріо

16. Khaleesi

Здавала сьогодні аналіз на онкомаркер яїчників СА125 - результат 33,1. Норма пише до 35. Але щось все рівно високий. Чи може то бути пов'язано з кистою жовтого тіла?

17. Banny

Banny Well-Known Member

А я сьогодні теж здавала аналізи на онкомаркери са125 і не4...чекаю результати. В мене виявили велику кількість рідини в Дугласовому просторі, на узд все в нормі і невідомо чим пояснити таку кількість рідини. Потрібно робити пункцію,боюсь шалено. Дівчатка, відгукніться, може комусь робили таку процедуру?

Отправлено с моего GT-S5660 через Tapatalk

18. Відповідь: Жіночі проблеми

Поділюся з вами своїм... на огляді лікар поставила діагноз ендоцервіцит та взяла мазок, який після отримання результату показав 1 тип. За порадою подружки, пішла до іншого лікаря. Там мазок показав 2 тип, здавала на різні інфекції в Сінево - нічого не виявлено. На питання в чому причина запалення, лікар відповіла, що можуть бути гриби, бактерії... і призначила курс лікування таблетками та свічками. Після цього курс заселення того самого місця корисними , бактеріями, бо мого рідного там нічого не лишилось. Як же я втішилась що нарешті кінець свічкам, таблеткам, але не так. Мазок знову 2 тип, ендоцервіцит не зник, тому повторно курс лікування, опісля ванночки з Солковагін. В гінекології я не сильна і можливо помиляюсь, але Солковагін використовують при ерозіях? Чи то і є ерозія той ендоцервіцит? Чи то мене так "долікували"? Тай переживаю, як воно вплине у майбутньому на роди, бо ще не народжувала.

19. Magnolia

Magnolia Active Member

Скажіть, будь ласка, а як ще, крім УЗД, і крім огляду в гінеколога можна визначити наявність рідини в Дугласовому просторі?
    Думаю, що вагінальне УЗД якраз би і мало все добре показати. Але я не лікар, це "думки вголос".
    Мені сподобалося, як в цій статті "коротко і ясно" описують причини появи рідини в Дугласовому просторі:
    http://kasner.kiev.ua/jakshho-na-uzd-vijavili-ridinu-v-pozadimatochnom/

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Ендоцервіцит- це загальне поняття запальних процесів на шийці матки, в т.ч. і ерозій.ТОбто будь-які запальні процеси матки можуть призвести до появи ерозій-дисплазій. Солковагін- це кислоти, якими щадяще "зніматься" пошкоджений епітелій, на місці якого потім зя вляється свіжий. Застосовується при ерозіях . На еластичність шийки матки не впливає, оскільки рубців не залишає. Чи була потреба у вас використовувати цей препарат? Залежить від вашого діагнозу і його причин.