Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

1. Arika

Arika Well-Known Member

Тобто на даний час вже ніяких проблем з ерозією немає? А як сама та процедура? не болісна?

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ну ерозії вже більше немає. Зьявилось дещо інше, за чим ми спостерігаємо, але воно появилось через рік після припікання, і до ерозії стосунку впринципі немає. Я в попередніх своїх дописах писала.
    Стосовно процедури і чи не боляче, не боляче, шийку матки знеболили укольчиком, його не відчутно взагалі. А далі почали припікати, ну запах паленого мьяса і димок отуда, от впринципі і все. дразу після процедури поїхала додому. Нічого не нило і не боліло. Під кінець того дня почалась трішки сукровичка, десь пару тихнів мабуть вона була, а може і меньше, чесно кажучи ці нюанси вже не памьятаю. Це все залежить від площі ерозії по суті. Ну а далі вже по ходу лікар буде дивитись на процес заживання і або чекаєте поки заживе. або призначає ще якісь препарати для пришвидшення процесу.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  3. Arika

Arika Well-Known Member

Я щось вже заплуталася, просвітіть, я думала, що лікування радіохвилями і припікання, то різне чи то одне те саме?

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

почитайте щоб я багато не писала http://1ginekologiya.com/bolezni-polovye/eroziya-shejki-matki/prizhiganie-radiovolnami.html
    радіохвилі це є один з видів прижигання, але найбільш щадящій на даний момент ( бо прижигають ще лазером, током)

• Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  5. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

Підкажіть в пп, хто орієнтується, сестрі буде робити лапароскопію Філіпюк І.Т.
    В неї міома матки, операцію буде робити 3 рази з інтервалом 2 місяці.
    Скільки б пасувало віддячити лікарю?

6. lorelaj

lorelaj Active Member

Потребую поради, можливо хтось мав подібну проблему.
    У мене ну дуже незначні місячні ( 1-2 дні легенько мажеться) вже декілька років.Неодноразові огляди у гінеколога та узд паталогій не виявили. У когось є/був подібний досвід? Бо мені вже клімакс в 26 ввижається.

Останнє редагування: 22 Червень 2015
  7. kosira

kosira leora

Вам просто потрібен хороший гінеколог. Раджу Шидлика Зеновія Марковича, що на Топольній в 2-ому гінекологічному відділенні. Йому 72 роки, людина на стільки знає свою справу....мала з ким порівняти, тому впевнено вам раджу.
    --- дописи об"єднано, 23 Червень 2015 ---
    Потрібно піти на кілька УЗД, бо одне може не показати відхилень. Явно з яйниками щось не те. Є хороший лікар - Шидлик Зеновій Маркович. Він допоможе вам!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Tsaritsa

Tsaritsa New Member

в мене таке було від того що різко схудла без причин,я завжди багато їм,але дуже худну,сказали повернути свою вагу (важила 50, схудла до 45 кг),після того як почала їсти ще втричі більше за 3 роки нарешті поправилась))

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Lynx

Lynx Member

у мене незначні місячні. кажуть що таке може бути від зниженої функції щитовидки

10. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

А ви її не перевіряли, узд, аналіз на гормони?

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

11. Lynx

Lynx Member

автоімунний тиреоїдит ставлять, хоча гормони в нормі

12. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Ну я не лікар, але щитовидка дуже впливає на жіночий організм, вам би в гінеколога-ендокринолога проконсультуватися хорошого. Знаю Гельнер на Лисенка ніби хороший ендокринолог.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, а можна я тут пожаліюсь?
    Вже п"ятий день у мене якась мазанина непонятна, шось мазьне і нема ніц. Я все думала шо то КД, бо почалось 25-ий ДЦ, нині 29-ий і знову ніц. Вчора в вечері думала шо вже точно починається, проспала усю ніч з прокладкою і далі нічогісінько.
    Я шось так мандражую, шо просто капець. Знаю шо тут лікарів нема і заочні діагнози то зло, але просто написала... І нині, завтра в поліклініці вихідні і взагалі нічого критичного не сталось, не викликати ж швидку)))), але хвилювання моє все. Все з рук валиться.

14. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Я
    А на основі чого тоді ставлять? У вас діти є?
    В мене також дуже слабкі місячні, правда, більше ніж мазанина і по 4-5 днів, але таки слабкі. Маю гіпотиреоз.
    --- дописи об"єднано, 28 Червень 2015 ---
    Ота моя мазанина, що я мала тримати тебе в курсі - отак мазалася до наступних місячних. Гінеколог відправив на узд, узд сказало, що все ок. Правда, місячні ті були інакші, ніж зазвичай - сильніші і майже не боліли. А з наступного циклу все стало як завжди.

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

ой, та в мене місячних то й нема. мазанина на сьогодні закінчилась, всьо.
    Я вже й не знаю шо думати... а не думати я не вмію.))

16. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

І серьозно: тре до гінеколога з тим. Бо ще не так давно ти писала, що зааливає. Діагноз сама не поставиш, лікувати сама не будеш. То ж не розетка, яка єслі шо то тіко током довбане.:girl_yes:.

17. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Думати можна різне, але обов'язково підіть при першій можливсті до лікаря, здайте аналізи і тоді щось проясниться. Якщо ви кажете щj місячних як таких не було, то ця "мазанина" була в дні самі дні, що і КД мали бути? Скільки то днів тривало? Пригадую, знайома гінеколог колись казала, що якщо за весь час менструації виділень було хоча б як 1 ст. ложка - то це норма. Іноді ще така мазанина можке бути від недолікованої ерозії, при різних подразненнях. Та заочно вам ніхто нічого не скаже:girl_smile:.

18. катенок

катенок Well-Known Member

В мене така мазанина закінчилась полосатим тестом...

• Інформативно Інформативно x 2
  19. Lynx

Lynx Member

на основі узд і підвищеного АТПО, дітей нема

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

КД зазвичай в мене на 28-29 ДЦ, але останні місяці за 2-3 дні може трошки помазати, а зараз вже 5 днів ні так ні сяк, КД ше немає. 30 ДЦ.
    Нині ше почекаю, а завтра або до лікаря, або... ну, або за тестом.))) Хоча вагітність я можу виключити, але ну, лікарка принаймі сама запитає напевно в першу чергу про тест, так шо його для чистоти совісті всерівно прийдеться робити.)