Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

1. byzja

byzja New Member

Відповідь: Жіночі проблеми

дівчатонька підкажіть чи хтось стикався із мастопатією і як лікував, мастодинон не допомагає....((((((((((

2. Natili

Natili New Member

У мене така сама ситуація- пила мастодинон 3 міс, мазала прожестожелем ,груди болять і далі

3. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Мене цікавить, чи можна робити кріодеструкцію під час ГВ. Мій лікар казала, що можна, але знайшла в неті інформацію, що не бажано. Тепер вагаюсь...

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

можна. Кріо не впливає на гормональний фон, при цьому не застосовуються медикаменти, які впливають на ГВ. Так само під час ГВ можна припікати ерозії препаратами на кшалт "Солковагіну" ( це коли ерозія ще на ранній стадії)

5. Марточка

Марточка Well-Known Member

мені трохи легше стає від крему Мастофіт

6. mitla

mitla All You Need Is Love

Дівчата, будь ласка, порадьте хорошого лікаря мамолога. Потрібна консультація...Можливо є спеціалісти в інших лікарнях (крім Гашека). Дякую!

7. kykysiamia

kykysiamia New Member

Дівчата підскажіть де можна зробити кріодеструкцію і скільки це коштуватиме???..Гінеколог в поліклініці сказав що процедура коштуватиме 500 грн.- чи це нормальна ціна???....

8. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Не знаю на скільки він хороший спеціаліст, не маю з ким порівнювати, але жінок до нього на прийом багато, завжди черги. Ну і дивіться дуже уважно.
    Центр здоров"я жінки - Кенс А.А, за спеціалізацією хірург-онколог.

9. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Робила цю процедуру на цьому тижні у лікарні на Русових. Як мені пояснила лікар, то ціна залежить від використаного азоту, тобто від розмірів самої ерозії. Сказала мати з собою від 450 до 700 грн.

10. сніжна

можете звернутися в онкодиспансер на Коновальця. Хоча, звісно, якщо є можливість- все-таки краще до Голдуна або Іванціва на Гашека.

11. venesyela

venesyela New Member

Дівчаточка!Доброго дня.В мене пів року тому видалили праву трубу діагноз(правобічний гідросальпінгс)Після того почали планувати дитинку,але фолікули ростуть у правому яєчнику а треба в лівому.Лікар говорить що потрібна стимуляція овуляції.У кого було щось схоже.На перед вдячна...

12. agalinka

agalinka Active Member

Дівчата чи хтось консультувався в Оxford Medikal чи справді хороша клініка, чи може хтось надати якісь відгуки?

13. silvia

silvia Well-Known Member

вам у тему "як нарешті стати мамою"

14. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Дівчата, потребую поради/розради. Чи можете порадити в карму/ПП толкового гінеколога, який робить УЗД і приймає після обіду (з роботи мене не відпустять зранку). Маю проблему і щось мене паніка починає накривати.

Боюся навіть думати, що то таке:sad:

15. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Там приймає дуже хороший лікар Курій. Він завідувач.Дуже врівноважений і компетентний лікар.

16. сніжна

так. А його дружина- Олеся Ігорівна Курій- одна з найкращих педіатрів нашого міста ( працює у дит. поліклініці на Чупринки). Вони дуже приємні люди, хороші фахівці ( кожен у своїй галузі) і при цьому ( що зараз є рідкість)- не "лікарі-бізнесмени", а власне прості лікарі

17. zetta

zetta Well-Known Member

Дівчата чи змінились у вас місячні після пологів ? В мене після других лиє жахливо.

18. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Змінились, але навпаки в кращу сторону. Перестав живіт так страшенно боліти.

19. сніжна

змінилися. Але теж в кращу сторону- і по кількості виділень і по відсутності больових відчуттів. А УЗД вам що "каже" ( сильні кровотечі при місячних інколи бувають при фібромах чи ендометріозі)? Ну і чи змінилася сама тривалість місячних? Сильні виділення йдуть скільки днів?

20. zetta

zetta Well-Known Member

поки що нiчого, планую робити.
    по тривалостi ну до пяти днiв , в мене так завжди було. але пiсля других пологiв дуже вже ряснi вони. болiв в мене в принципi нiколи майже i не було. особливо багато перший, другий день, або другий третiй.

---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:30 ----------

начиталась хворобок ((шось така печалька(

---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ----------

пишуть в карму що при низькому гемоглобiнi так буваэ, в мене вiн високий.