Що ж, усіх вітаємо з початком Зими! Та розпочинаємо наш найказковіший, найочікуваніший, повен таємниць та чудес "Зимовий обмін 2020"! Оскільки, наступний 2020 рік - рік білого щура Обов’язковими елементами обміну будуть: Горішки, щось біленьке, теплий напій, солодке та листівка із зимовими побажаннями ! Для того, аби прийняти участь у "Зимовому обміні 2020" , вам потрібно: - мати не менше як 350 змістовних дописів - відсутність штрафів з попередніх забавок Заявку потрібно надіслати на поштову скриньку обміну obmin.dp@gmail.com до 10 грудня ( включно) У заявці вказуємо: - повне ім'я та прізвище - нік на форумі - лінк на профіль - адреса: назва вулиці, номер будинку, номер квартири, поштовий індекс - номер мобільного телефону Всі ці дані є анонімними, крім дарувальниці їх ніхто не отримає, можете не переживати! Участь із країн, що знаходяться за межами України, можуть приймати учасники, лише за наявності української адреси, куди можна відправити подарунок. 11-12 грудня ви отримаєте лист від куратора з ніком форумянки, котрій будете дарувати святковий настрій! Надіслати подарунок потрібно до 24 грудня (це найпізніший термін, хто захоче надіслати швидше - будь ласка). Перед відправленням обов'язково робимо фотозвіт подарунка і надсилаємо на пошту обміну obmin.dp@gmail.com Куратори гри: @terezka, @Gorda УВАГА!Якщо форумянка отримала подарунок, але не виставила фотозвіту протягом місяця (виключення лише, якщо подарунок йшов довше, але щиро сподіваюсь, що такого не буде), то в наступному обміні форумянка до участі не допускається! До цього обміну не допускається Maavka Галерейку оголосимо відкритою, коли більша частина учасників обміну, отримає подарунок! Всім бажаємо чудового святкового настрою!!!
Хух.... Відправила. Мала відправити у суботу, та на пошті щось там не працювало - не змогла оплатити доставку. Тому відправила сьогодні. Надіюсь форумляночці все дійде цілим і їй сподобається....
А що більше ніхто ще подарунку не отримав? Я перша? Я вже з подаруночком Дякую тобі форумляночко за чудовий настрій
Всім привіт, я сьогодні відправила посилочку, має приїхати до Львова у п'ятницю. Зараз відзвітую на пошту.
Ойййй, дівчатка, а до мене помічник мого Миколайка дзвонив. Я просто відразу навіть не зрозуміла що то робиться, бо сказали що для мене пакуночок із Швеції. А я ну геть нікого там не маю/не знаю, а тут така приємна несподіванка. Невдовзі ми зустрінемся і я прибіжу хвалитися подарунком
Дякую за гру, дуже приємно відправляти і отримувати посилочки, тим більше, з заходу країни і мого коханого Львова Хотіла б поділитись різдвяним настроєм у нашому місті, 25 грудня в органний ходили з чоловіком. Трохи записала. Всім теплих і веселих свят.
Мій подарунок вже в свекрухи. Тепер чекаю коли посилка поїде до мене. Мама має сьогодні хлопцям, що возять подзвонити.
15 хв. тому я нарешті отримала посилку з України, а там подарунок від Миколая ( Sweet kitty). Фото я зробила, завтра відзвітую в Галерейці. А знаєте, що саме краще в цьому обміні, що вже всі отримали подарунки і забули, а я тільки смакую))) Дякую за обмін і подарований гарний настрій!
Щось закинули наші куратори темку, ще далеко не всі виклали фотозвіти, хоч термін уже давно минув, скоро треба буде великодні забавки бавитись...... Ауууу
Ніхто ні за ким "бігати" не буде. Є правила,про які пишеться від самого початку. Якщо учасник їх не виконує, отже робить це свідомо. Прийде час і кожен отримає свій штраф. Всі тут дорослі люди і все повинні розуміти. П.С. Не закинули куратори обміни, всі все бачать... Буде оголошено Великодній обмін, там і будуть штрафники.
Ще осінь))) Може осінній ще би хотіли, щоб швидше було?)) Надіслано від мого Mi A3, використовуючи Tapatalk