Що ж, усіх вітаємо з початком Зими! Та розпочинаємо наш найказковіший, найочікуваніший, повен таємниць та чудес "Зимовий обмін 2020"! Оскільки, наступний 2020 рік - рік білого щура Обов’язковими елементами обміну будуть: Горішки, щось біленьке, теплий напій, солодке та листівка із зимовими побажаннями ! Для того, аби прийняти участь у "Зимовому обміні 2020" , вам потрібно: - мати не менше як 350 змістовних дописів - відсутність штрафів з попередніх забавок Заявку потрібно надіслати на поштову скриньку обміну obmin.dp@gmail.com до 10 грудня ( включно) У заявці вказуємо: - повне ім'я та прізвище - нік на форумі - лінк на профіль - адреса: назва вулиці, номер будинку, номер квартири, поштовий індекс - номер мобільного телефону Всі ці дані є анонімними, крім дарувальниці їх ніхто не отримає, можете не переживати! Участь із країн, що знаходяться за межами України, можуть приймати учасники, лише за наявності української адреси, куди можна відправити подарунок. 11-12 грудня ви отримаєте лист від куратора з ніком форумянки, котрій будете дарувати святковий настрій! Надіслати подарунок потрібно до 24 грудня (це найпізніший термін, хто захоче надіслати швидше - будь ласка). Перед відправленням обов'язково робимо фотозвіт подарунка і надсилаємо на пошту обміну obmin.dp@gmail.com Куратори гри: @terezka, @Gorda УВАГА!Якщо форумянка отримала подарунок, але не виставила фотозвіту протягом місяця (виключення лише, якщо подарунок йшов довше, але щиро сподіваюсь, що такого не буде), то в наступному обміні форумянка до участі не допускається! До цього обміну не допускається Maavka Галерейку оголосимо відкритою, коли більша частина учасників обміну, отримає подарунок! Всім бажаємо чудового святкового настрою!!!
Я не проти, але осені вже мало лишилось, а ще зібратись і підготуватись. Власне, я помітила, що @Gorda рідко заходить на сайт, тому зазадлегідь вирішила перепитати за зиму.
Якщо є багато охочих, то можна організувати зимовий. Я не проти! У грудні почнемо. А там побачимо, що і до чого. Можна поки що поговорити, вислухати думки інших.
Привіт привіт Всім. Давно не заходила. А тут думаю можливо є охочі побавитись і організувати обмін на Миколайка чи якийсь Зимовий...?
Ага, глухувато. Іронія долі, мені кілька років тому з цього форуму в посилочці приїхала м'яка іграшка - мишка, а зараз я привезла цю іграшку на Львівщину, бо донька її любить, і ми всі - тимчасово львів'яни)