Зрада чоловіка, що робити? (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем buhgaltersha, 26 Серпень 2014.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Та ж не "хтось", а ви самі писали, щ його мама так виховала . Розбалованим хлопчиком, якому все має бути подіно "під ніс" в лучшем відє". От таке й виросло. Попри те все, він для свекрухи все буде на першому місці, і його вона прийме в любій ситуації, і як би ви не дружили з нею він буе на першому місці для неї, з ким би він не зв"язався, з якоюсь бабою чи з чортом лисим:girl_yes2:. Вам з вашими батьками треба об"єднуватись і шукати саме в них основної підтримки.

Останнє редагування: 3 Липень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. shokoladochka

shokoladochka Well-Known Member

ви знаєте я розумію це, але як це реально зробити. я незнаю. яка має бути поведінка що робити( як правильно це зробити я думаю що роблю правильно а виходитть ні( якщо я все знала як зробити то несиділа б тут і не писала все це( я з всі коментарі, думки,поради читаю і роздумую над ними але толку якщо я незнаю яку вибрати модель поведінки і чи дійсно те що я виберу буде добре( чи це що я зараз роблю чи так (...
    --- дописи об"єднано, 3 Липень 2016 ---
    от власне я нехочу віддати і мені здається зробила все з своєї сторони і себе я вже не звинувачую( я визнала сама собі свої помилки і знаю над чим працювати незалежно чи буду він тут чи ні( тут просто незнаю як перекреслити 8 років життя разом ( і неспробувати боротися бо думаю що не все ще втрачено просто мені тепер треба бути настойливішою, наглішою, вибагливішою, не просто просити а ставити перд фактом...але це якщо він прийме рішення і візьме відповідальність за те все що начудив(

3. shokoladochka

я просто встала і пішла після цього( лишила з ним дитину і поїхала на манікюр ( потім зустрілася з другом і виговорилася а на вечір він привіз дитину і пішов на футбол бо дома незміг бути. Коли прийшов ліг полежав біля мене і пробував поговорити, пояснити але все зводилося до того що я виновата чи в нього така захисна реакція була( я немала сил кричати і бити щось( бо до того 2м він розказував що незнає чому охолов я всі сили витратила на те щоб зрозуміти і покращити відносини( і у підсумку признання яке пояснило той холод але не той стрес який я пережила(

4. Supernatural

@shokoladochka добре що ви трохи заспокоїлись і себе не звинувачуєте. Ще бачу, що дівчаток з дитинства треба виховувати так, щоб вона була для себе принцесою, вміла поставити себе гідно, тоді в дорослому житті в тому плані легше буде. Нехай дівчинка вчиться і похитрувати як треба, ну реально, життя показує що то теж треба вміти. Ви молодець, ви гідна людина, просто вам попався недостойний кадр, от і все:girl_yes2:. Надалі вже будете знати як варто діяти, і правильно тут дівчаа пишуть - як любить, то любить і з животиком після пологів. і з застудою, і помагає дитину поколисати вночі. Бо ХОЧЕ помогти своїй жінці, долучитись до підтримки своєї сім"ї. А як отке ніяке, то вже проблема його "скудного ума" і брак виховання і, мабуть, совісті:girl_in_dreams:.

• Подобається Подобається x 1
  5. Gorda

Gorda Well-Known Member

Дуже шкода дитини. Але ви пам*ятайте, що в житті просто так нічого не минає. На все воля Божа, і моліться тими слова, не опускайте того моменту ( молитви). Живіть для себе і дитини! Якби не було важко, я розумію, чути дитячі слова, які кличуть тата, а ти не знаєш що сказати.... Дитина по своєму розуміє цю ситуацію, і чому так. Наповнюйте життя своє і дитини щастям і радістю, бо в диитини є тільки дитинство, дайте їй його радісним і зі світлими моментами. Ваш чоловік так легко від вас відвертається, то не біжіть за ним, не вартий він ваших сліз, а дитини тим більше. Зупиніться! Заспокойтесь! Прийміть вибір вашого чоловіка, коли він побачить, що вам стало добре і ви живете для себе, а не для нього, то він ще потім задумається чи правильно він зробив, можливо захоче повернутись. А ви вже будете бачити чи він вам буде потрібний, можливо вже хтось інший буде вас вести за руку.....Будьте сильні! Ви краща ніж будь-яка інша! Говоріть собі це! Знайте це! Тоді будуть і інші знати, і бачити

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. shokoladochka

як ту злість і агресію було біля дитини долати( я терпіла а коли дитина спала то хотілося кричати ( не кричати а вити( я йшла мити посуд і робити якусь роботу по дому( писала все на папір і писала......
    вона живе 170км від львова і у Львові нікого з рідних немає мої батьки теж 150км і всі працюючі ( своїм я нічого взагалі некажу і скажу якщо піде, а так то і знати ніхто не буде.

7. shokoladochka

я непрацюю але за роки праці заощаджувала кошти. наші сімені заощадження розійшлися майже всі за цей рік( бо витрати перебільшували доходи. заробляє він не багато і по різному( буває є заробіток буває кілька міс нема( я коли працювала то бувалобільше заробляла і + в мене матеріальна допомога з сторони батьків, але мені вже стидно гроші в них брати( ітак дали все житло,машину,нехай не все найкраще і ненайновіше але дали і мені часто незручно було що ми прожили в квартирі 4 роки і яставила ремонт зробити коли дитина родилася і то тільки в одній кімнаті, і ви недумайте що небуло за що його робити просто він вважав ще це не першочергово ( бо це треба щось було робити а так воно не входить в порядок денний(басейн,футбол,робота коли є, спортлайф...і.т.п.)
    все було добре до народження дитини( ну були проблеми але якось не аж такі. тут просто таке враження що він неготовий був до такої сімї( до дитини. він її любить але він не готовий чи недоріс ще до того....то я вже сама так думаю( незнаю чи це так але думка така є(

8. Hermi

Hermi Well-Known Member

почніть жити для себе і своєї дитини, а чоловік...Можливо і вернеться (тоді питання чи він Вам буде потрібен), можливо і ні. Вам варто поговорити з ним про те як жити далі, як займатись вихованням дитини і чи дитина для нього щось значить. Можливо це все було сказано на емоціях. Інша жінка...я не знаю чи б змогла б з таким жити, але в кожного своє. За цей час поки Вашого чоловіка нема поруч зробіть гарну зачіску, купіть сукню, гарні туфлі, манікюр, постарайтесь стати такою якою були до народження дитини. При розмові не благайте щоб вернувся, не тисніть на нього. Нехай він сам висловить свою думку. Може буде ще випробувальний термін - як і для нього, так і для Вас. Але тоді треба буде кожному розписати функції- у Вас 2 години на ванну+марафет, у чоловіка - допомога з дитиною, а не футбол і пянки. Повірте, є такі чоловіки які не хочуть виходити з зони комфорту, їх треба звідти виганяти.

9. shokoladochka

я зараз слухаю музику і танцюю по хаті ..деколи з малою) їй подобається це при тому що раніше я музику не слухала...а зараз її потребую....
    він спортивної тілобудови, доглянутий гарно одягається вимитий, напахнений, смуглявий з гарними очима, він виділяється серед інших веселий компанійський... вміє привернути увагу і легко заводить друзів бо він неможу без постійного двіжу...я вже писала футбол грає, різні види спорту, активний відпочинок, не курить не вживає алкогось(рідко).

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

а ото все хто оплачував, з Ваших заощаджень чи хватало з чоловікових підробітків\роботи?
    Ну я Вам скажу гарно Ваш чоловік прилаштувався - як розваги, то на то час є, а якісь сімейні обов'язки - то в порядок денний не входить. То навіщо Вам такий чоловік треба? Щоб Ви все на блюдечку приносили і ще виглядали як модель? А не забагато він забажав...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  11. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

@shokoladochka, вибачте за подробиці. А скільки вам обом років? Бо то так виглядає, як чергова історія про недогуляну молодість зі сторони Вашого чоловіка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. shokoladochka

я дуже вдячна за вашу думку. я постіно так думаю коли в голову дурниці лізуть. і розумію що Бог не дає випробування яке людина не може винести.

13. Kandya

Kandya Well-Known Member

Футбол, кажете, грає. Мій чоловік теж грає. Переважно однією компанією уже років 20. Та ті хутболісти так бережуть сімейні цінності. Там є старші за 50-60 років мужики... якби вони почули що хтось із молодших гульнув, то яйця б канєшно не відривали, але б і не поощаряли. Я взагалі зауважила що люди, які займаються спортом (не враховуючи футболістівмільйонерів) дуже вірні. Тобто вони правильно не лише до тіла, але й до душі ставляться. Може він не там футбол грає?)

• Подобається Подобається x 4
  14. shokoladochka

я про це теж думала але я коли з ним говорила останні раз про нас то сказала що якщо залишишся то нам треба буде рік часу щоб побачити що ми зможем жити в любові, і щасливі, бо до того треба змінити своє ставлення один до одного вибачити старі обіди і почати все з чистого листа.
    --- дописи об"єднано, 4 Липень 2016 ---
    виходить в основному що заробив то на себе ( бо я коли починаю рахувати гроші що скільки коштує і на що йдуть то в основному на його потреби, харчі, комуналку.... на дитину не так багато бо одяг нам дали знайомі,родичі, памперси то не так багато і я швидко від них відмовилася бо дитина нехотіла, дитячі гроші йшли тільки на дитину...басейн і т.р..... але я бачу свою вину що я до такого допустила( що я непроявила свого "Я" а як же я( я забула про себе... а коли згадала то вже все поїзд поїхав(
    мені 29 а йому 30. 8 років разом.
    от власне я знаю його ще до наших стосунків....тому я просто шокована була(. я завжди була впевнена в ньому( і знала що він встоїть перд всім...але помилилася(

15. Supernatural

Типовий екстраверт:girl_smile: Це нічого не має до загулів і зрад. Іноді зовні закриті інтраверти так загулюють, що жодним "душам компаній" і не снилось:d23:І найчастіше так і буває. Є купа компанійських людей, так, вони легшет заводять знайомства, але це не значить що більше зраджують)) Та ви теж собою займетесь, "розцвітете":girl_dance: А біля гарної жінки в компанії приємно завжди, я вже писала, що хай собі там триндить що скільки хоче, хоч на столі танцює:girl_crazy:, а ви собі співрозмовника теж всюди можете знайти і цікаво провести час:girl_spruce_up: Просто цінуйте і поважайте себе, ви себе ведете як справжня леді:girl_yes: Трошки жіночої хитрості - і все буде пучком:girl_yes:

16. Hermi

Hermi Well-Known Member

знає, це був би найкращий варіант...Але все лише на словах виглядає так гарно :sad: Не обіжайтесь, але Ваш чоловік залишився дитиною, яка знає що всі йому мають догоджати. Народження дитини його взагалі вибило з колії, бо вже не на ньому зосереджена увага.

Вам зараз варто працювати над собою, згадати що Ви найпрекрасніша і варта найкращого. Важко, особливо в такій ситуації. Чи буде Ваш чоловік з Вами - невідомо. Але завжди з Вами буде Ваша дитинка. Будь для свого маленького сонечка найкращою мамою, красивою, успішною і усміхненою.
    Зараз це важко досягнути, робіть маленькі кроки. Правильно пишуть дівчата - викиньте весь негатив з себе - розбийте щось, розірвіть, спаліть, покричіть - перевірено, від такого стає легше. На скільки я розумію у вас донечка - влаштуйте дитині і собі косметичні процедури - донечці на личко сметанку (я не знаю який вік, але отакі процедрки я з 2-річною похресницею робила, дитина тішилась), собі можна якусь серйознішу масочку, наводьте красоту! Навчіться жити для себе!

17. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

:girl_crazy: Ггг! Та не у футболі тут справа. І навіть, не в гранні. А в сприйнятті форумлянки чоловіка.
    Ашо, Рудий теж зранку на джерело бігає. І туди навіть дівчата приходять. І він хорохориться, який він молодець. Але я забила бобіка гонити зрання перед роботою на джерела, бо "я красіва, а ти мавпа". І я його хвалю, але не даю забути, що я молодша і красивіша. І вупше, най ся тішить, що я його терплю.
    Шоколадочка, сьо таки набийте писок, або посуд. Або вийдіть до якого лісу, покричіть, поплачте. І сідайте виясняти стосунки з тверезою головою. Як воно вам треба. А як не треба, то нуйогонафік. Не псуйте нерви і життя собі і дитині. Най чолові розрулює

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  18. shokoladochka

дякую!от пробую. Сьогодні ходила з малою хотіла щось собі придбати з одягу ) але з нею неможливо ні приміряти ні подивитися( вона недала нічого купити). Дякую за пораду...будем з нею працювати над собою)))) бо ж я ітак все з нею роблю їсти,прибирання,...душ також разом) ...

19. Женічка

Женічка Well-Known Member

Шоколадочко, мені так здається, що ви занадто в собі то все задавили і закрили. Щоб воно вам не вилізло так рочків через 5 боком.
    А де чоловік зараз? Якісь такі рамки часові собі ставите. Чоловік думає до вівторка. Далі даєте шанс на рік.
    Ну і не варто готуватись до того вівторка, як до часу ікс. Бо що ви б не зробили такого едакого чи то зі своім голосом, чи то з одягом, чи то з поведвнкою - то буде фальшиво виглядати. Будьте собою. От такою, як є в даний момент. Не скачіть вище себе. Не біжіть на манікюр, не паліть гарячки, не паліть свічок з винцем. Просто чітко і ясно - з нами чи без нас. І все.
    А вже далі ліпіть нове життя. По тихеньку, але впевнено.

• Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. shokoladochka

отак і хочу а гарною хочу бути для себе...бо я раніше не звертала уваги а зараз навтіь на вулиці почала замічати погляди чоловіків) і мені це якось навіть подобається я просто хочу бути гарною, я викинула майже весь гардероб( все переподобалося і + схудла дуже сильно(. Дякую за пораду.

• Подобається Подобається x 3