Відповідь: Зруйнуй мрію Тож уявіть скільки біля нього роботи???? А в будинку.... прибирання, прибирання і ще раз прибирання... це просто безкінечно..... Хочу власну кваритиру (3-х кімнатну )
Відповідь: Зруйнуй мрію А сусіди? гупають,грюкають, топлять, сваряться А як ліфт поламаний? Як з візком по сходах? Хочу читати чужі думки!
Відповідь: Зруйнуй мрію О.... то від того може голова тріснути... уявіть скільки навколо людей, а в кожного по пару сотень думок.... мжна і з глузду зїхати Хочу їсти солодке і не поправлятись
Відповідь: Зруйнуй мрію А зуби ж як попсуються... і мухи на солодку тебе сідати будуть хочу морозильну камеру...щоб всього доброго на зиму заморозити.
Відповідь: Зруйнуй мрію з нашими перепадами електрики ти цілком можеш затопити декілька поверхів я хочу нові гарнюні окуляри
Відповідь: Зруйнуй мрію В нас не буває гарної погоди....то спака немилосердна, то дощ. Хочу на безлюдний острів
Відповідь: Зруйнуй мрію Нудно там буде самій, поговорити ні з ким... а як ще пологи почнуться, хто там допоможе? Хочу файно виспатися....
Відповідь: Зруйнуй мрію е нє, чоловіку ж не заборониш хропіти, а дітям товктися? я хочу ванну с шампанського
Відповідь: Зруйнуй мрію "І від дурману буду п"яна"................ Хочу сонечко!!!!!!!!! ---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:45 ---------- А чоловік туди не потрапить?
Відповідь: Зруйнуй мрію А потім макіяж, а потім одяг..............витрати Хочу, щоб вихідні не закінчувались
Відповідь: Зруйнуй мрію Там жарко, їхати довго треба, море зараз брудне! Хочу спати цілий тиждень.........