Відповідь: Зуби: відбілюєм? Мій брат стоматолог, каже що засоби, які відбілюють зуби стирають емаль, тому зуби після цього дуже чутливі, про каву, чай, сигарети після цього взагалі потрібно забути, бо зуби стануть ще темнішими ніж були до відбілювання, і крім цього процедури по відбілюванні потрібно час від часу повторювати, щоб підтримувати ефект, що також шкідливо для емалі, ну це справа кожного окремо, але мені відбілювати зуби і користуватись будь-якими відбілюючими засобами він сказав, що не радить.
Відповідь: Зуби: відбілюєм? Дівчата! Звідки ви таких дурниць набрались???!!! Звичайно вірити рекламам не потрібно і купувати в супермаркетах різну фігню, яка обіцяно відбілить зуби. Але якщо ви звернетесь до хорошого стоматолога. якому ви довіряєте, який має сертифікат про проходження відповідних курсів по відбілюванню запетентованим в цілому світі препаратом, це велика різниця!!! Я працюю асистентом стоматолога і мене першим ділом пацієнти запитують про шкідливість, начитавшись таких дурниць1 Зайдіть на сайт американської фірми Ultradent, яка випускає відбілюючі гелі і почитайте відгуки! Я не говорю про лазерне і інші швидкі методи відбілювання. Просто потрібно звертатись з цим питанням до досвідчених людей. Мій шеф відбілює зуби вже 15 років! І робив це своїй дитині, і я собі також відбілювала! І все що тут дівчата писали про стирання емалі, чи витравлювання чогось, каву, сигарети, це все МІФИ!!!
Раз Ваш шеф за 15 років не відбілив - не буду тим паритися. Волію звертатися до думаючих, читаючих, грамотних. 100 пудоф!!! Кіко за ті курси беруть? більше, ніж на Гєрбалайфі?
Відповідь: Зуби: відбілюєм? 15 років досвіду роботи в свері відбілювання,більше 30 років загального стажу стоматолога і більше 3-ох тисяч пацієнтів, в тому числі більше як з 20-ох країн світу! Хотіла допомогти людям які відмовляють собі в відбілюванні через всякі міфи, але бачу лише насмішки в свою адресу! Видно не варто старатись.
Відповідь: Зуби: відбілюєм? Син користується Crest whitstrips, іноді відбілює в лікаря. Після відбілювання проблеми немає бути. Вчилась з жіночкою з Еквадору, в неї були зуби як перлинки, навіть викладачка запитала що вона робить. Вибираєте один день неділі в який чистите зуби так: пасту на щітку і в соду, і не одну хвилину, а дві- три. Роблю так вже кілька років, немаю нальоту на зубах і каміння теж.
Відповідь: Зуби: відбілюєм? Я відбілювала в Пароденті. Результатом задоволена, тільки зуби чутливіші стали. І ше мене почали питати чи то мої зуби Відбілювали гелем з пероксидом і лампою.
Відповідь: Зуби: відбілюєм? 15 країн - зрозуміло. Польща, бо халяву люблять. (вже 16) Лишилося 4... Та йой! Фотографи зуби відбілюють дешево і без жодної шкоди для здоров'я!
Відповідь: Зуби: відбілюєм? Я теж відбілюю зуби вже протягом 5 років. Процедуру проходжу раз на пів року. Спочатку знімають зубний камінь, чистять щіточкою, а вже тоді спеціальним гелем та лампою. Зуби чутливішими не стали. Зараз перебуваючи в прекрасному положенні відбілювання не роблю, але на наступний тиждень планую піти до стоматолога, зняти зубний камінь та почистити зуби щіткою.
Відповідь: Зуби: відбілюєм? я впритул цікавилася саме цією маркою (повірте, дуже довго і точно ретельніше, ніж більшість тих, хто цими препаратами працює). Відгуки дійсно гарні і в Україні, але вони справи не змінюють. Дія гелів і інших засобів однакова- така ж як і вибілювання волосся ( ви ж не заперечуватимете?Що показують відсотки на опалесценсах? Якщо нема витравлюючої дії, то для чого захищають ясна? Якщо цей гель попадає на слизову він її роз"їдає) . Перукарші в салонах теж волосся вибілюють по 20 років, це ще не означає, що я маю робити те саме. Зуби раніше, чи пізніше стають чутливими, витравлені пігменти з емалі замінюються пігментами з чаю, кави і з часом колір стане темнішим, аніж вихідний. я писала-є 2 варіанти- або витравлювати пігмент, або зчищувати абразивом (сюди содоструйка, домашні методи а-ля вугілля, пасти з "відбілюючими пластинками"). Американи для мене тим більше не показник- там стоматологія (як і вся медицина)- просто бізнес. Всі вибілюють і в 50 мають вставні зуби дикого кольору xxWhite. Мода породжує попит на вибілювання, а потім і попит на протезування. За все потрібно платити- хочеш біліші зуби, ніж маєш від природи- доведеться поплатитися з часом зубками. Але кожен робить вибір сам. Варто підсісти на вибілювання і з нього неможливо зіскочити, бо зуби наберуть жахливого темного кольору. зрештою- вибілювання потребує показів- якщо є видимі плями, то варто задуматися. А от так-здорові зуби псути...принаймні не для мене... Лікарі, яких я поважаю, відраджують своїх пацієнтів від вибілювання. Хоч це дуже рентабельна процедура.
Відповідь: Зуби: відбілюєм? Я ніяким чином не рекламую ні фірмі , ні стоматолога, просто знаю, що деякі люди комплексують з приводу кольору зубів, а жити з "бубою" в голові, також до добра не приведе. Щодо концентрації гелів, то ви мабуть знаєте, що вони є різні. До всього потрібно підходити з розумом. Ізолюють ясна під час офісного відбілювання 35% гелем, це коли потрібно відбилити один зуб і швидко. Але нормальний процес відбілювання триває 10 ночей і пацієнти сплять з капами в які витискають 15% гель і звісно ж ніхто ясен не ізолює! Цей процес є лагідний і це ніколи не приведе до негативу. А щодо абразивів, таких як сода чи вугілля то вони зчищають лише наліт, той який недочищається звичайною пастою, проте кольору зуба це суттєво не змінить. Мабуть ви знаєте, що емаль це прозорий матеріал, то як його можна відбилити механічно? Відбілюється дентин, який є під емаллю. Так це хімічний процес, але я б не назвала це витравлюванням. І якщо цю процедуру робити грамотно, лагідно не спішачи, то результат буде хороший. Інша річ лазерне відбілювання, коли за 1 годину відбілять всі зуби. Так це стрес для зубів і чутливість з"явиться і ефект буде не тривалим. Я відбілювала зуби 4 роки тому, після цього процедуру ніразу не повторювала, ні в чому собі не відмовляю і чутливості ніякої не відчуваю, а ефектом задоволена. Зрештою про це можна довго писати, але в кожного є своя думка, добре ще коли вона обгрунтована знаннями. Я свою висловила, але ще раз наголошую не прийміть це як рекламу!
Відповідь: Зуби: відбілюєм? Незнаю як ви, а я від відбілювання відмовилась, коли лікар сказав, що будь-яке відбілювання крім тимчасового ефекту ще й послаблює емаль.
Відповідь: Зуби: відбілюєм? Я відбілила зубки минулого року і ще жодного разу не пошкодувала. Справді, жити з постійними комплексами з приводу того, що не можеш нормально посміхатися, бо думаєш, що всі одразу помітять твої жовті зуби, це..... погано короче. Я веду мову про справжню необхідність відбілювання, а не прагнення до досконалості, коли від природи і так зубки хороші, а ти хочеш "голівудську посмішку". Оце вже вважаю дурістю, бо процедура справді псує емаль.. В моєму ж випадку я краще раз на два роки буду ходити поновлювати відбілювання, ніж далі комплексувати. Щодо "здоровості" жовтих зубів, які по-ідеї мають бути набагато міцнішими бід білих, можу з власного досвіду сказати, що це все ....неправда Отож нічого мене не втримувало від відбілювання. Я скористалася домашнім відбілюванням. Тобто в стоматології мені виготовили капи, дали гель і протягом двох тижнів я на ніч їх одягала. Чутливість справді під час відбілювання є, проте вона в мене зникла вже за три дні після завершення процедури. Зуб відбілилися на 3!!! тони. Лікарі рекомендують таку процедуру повторювати не частіше ніж раз на рік, а гарантований результат зберігається 3 роки. Вартує вона 1200 грн (до того потрібто полікувати всі зубки). Моя подруга трохи заможніша за мене і зробила собі фотовідбілювання. Результат потрясний. Від її сірої емалі не залишилося й сліду. Вартість такої процедури близько 3000 грн, проте й ефект там зберігається на 5-7 років. І ше. До попереднього стану твої зуби після відбілювання вже не повернуться ніколи ( ну хіба ти їх чистити не будеш і кавою з сигаретами зловживатимеш)
Відповідь: Зуби: відбілюєм? Хочу додати, якщо є карієси чи старі пломби на видимих поверхнях зубів, то варто спочатку відбілити зуби, а потім робити реставрації під колір вибілених, тому що пломби не відбілюються!
Відповідь: Зуби: відбілюєм? це Вам хто так пообіцяв? Скільки перебрала профільної літератури на цю тему- ніде таких обіцянок не зустрічала. відбілювання- це добре розвинена індустрія, повірте, якби можна було за раз (нехай навіть за 3 тис грн) відбілити зуби назавжди- навряд чи матеріали для відбілювання користувалися б таким попитом. Вибілювання лампою не є більш чи менш ефективним чи безпечним способом, аніж інші. Лампа є лише каталізатором. Просто процес проходить скоріше. А дорого лише тому, що ті лампи шалено дорогі (при тому, що лампа з такими ж даними для інших цілей в рази дешевша). Іноземці стоматологи кажуть, що їх основним завданням є "продавати стоматологію" і стверджують, що відбілювання прекрасно сприяє появі попиту на інші стоматологічні послуги
Відповідь: Зуби: відбілюєм? Я десь місяць тому закінчила відбілювати зубки за допомогою кап та гелів.Результат помітно поступово але очікуваного так і недосягла.Мені здається, що вони вже почали темніти, а кажуть що відбілювання на рік.
Відповідь: Зуби: відбілюєм? я б також не радила відпілювати, приєднуюсь до думок вище сказаних. Скільки раз я просила свого стоматолога щоб може спробував, то він одразу ж попереджав про те що це регулярна процедура і якщо мені це треба для заробляння грошей то тоді можна робити, а так це тільки витрачання грошей і робив мені просту гігієну, яою я також задоволена йшла та раділа білішим зубкам і здоровому глузду, а ще людяності мого стоматолога.
Відповідь: Зуби: відбілюєм? ...ми живемо лише раз... і якшо є можливість відбілити то прошу.... але маючи батьків стоматологів-професіоналів-я сама не раз цікавилась серйозно цим питанням... і дізналась що відбілювання якшо робити його 1 раз в житті не таке і шкідливе! після відбілювального процесу зуби покривають(залежить від професіоналізму клініки)спеціальним препаразом...який звичайно з роками зїдається....але що 2 роки потрібно його поновлювати.... і якшо робити це то ніякі зуби від нічого не жовтітимуть!...... в цій справі все залежить від того хто вам робить і де!і за які гроші! бо знаючи по досвіду... деякі "найкрутіші" клініки львова не відповідають свому статусу навіть на половину!! і є ще одне... відбілювання зубів та надавання кольору теж зовсім різні речі... адже довести зуби до природньої білизни це одне,а зовсім інше зробити білими зубки які по природі не можуть бути білими....... а сама я залюбки перед весіллям збираюсь відбілити зуби.....