Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. kineret

kineret Вірю в диво...

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Не сплю, передивляюсь нові серії Інтернів:girl_crazy: Ще би завтра на роботу не йти... :girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Лювлю момент і сиджу в неті. Бо завтра знову буду відірвана від світу через ремонт електричних стовпів :sad:. Маю кілька хвилин, а стільки всього хочеться передивитись... Боюсь щоб хвилини в годину не перейшли :).

3. zaderyshka

zaderyshka Member

Не сплю я. Взагалі дивна річ, що я не можу заснути, бо спати я люблю. Але посидіти до ранку теж люблю. А зараз саме не можу заснути, бо мууууужжж в вііідряяядження поїхав. Бєєєєєє, шо ж то таке, спочатку не спала, бо привикала, що хтось поряд спить, а тепер не можу сама заснути.От холєра...

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я тільки но приспала свого маленького розбишаку. Тепер от сиджу і не можу взяти себе в руки, щоб довести хату до пуття, а то тут у нас як після армагедону.)) А іграшок де тільки нема і взагалі мені нічого не хочеться, а треба все гарно поскладати та й спати іти. Ночі у нас ще далеко не спокійні.

5. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

і я щось не можу вложитись, малява заснула, коханий вже в ліжечку, дивиться телевізор, а лажу по тій квартирі, і питається, чому?:girl_crazy:

6. zaderyshka

zaderyshka Member

І я знов не сплю, від нежитю таку задуху відчуваю, що вирішила фільмець якийсь переглянути, бажано з тих сопливіших. Як трошки пореву, то знаю, що ніс трошки прочиститься і я заснути зможу. Отакі в мене методи лікування:girl_wink:

7. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Не сплю, бо перекладаю :) на щастя, вже не індійська англійська, а хороша болгарська трапилася :)))

8. LuBimaya

LuBimaya New Member

чому-чому...
    оверлок же ж купила... ось чому... :girl_crazy:

9. fillette

fillette Well-Known Member

не сплю, бо сьогодні був важкий день і все звалилось на мою голову...тепер вирішила подивитись фільм і хоч якось позбавитись дурних думок і переживань

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Не сплю, бо тільки що відправили додому гостей. Класно посиділи. Але зараз вже помаленьку будемо в ліжечко збиратись.

11. kineret

kineret Вірю в диво...

Не спалося, бо "приводила" телефон до звичного вигляду. Здавалося, що то тих пару програм поставити і налаштувати все як було до ремонту... А зараз як глянула на годинник, то аж не повірила спочатку :girl_impossible:

12. jylanda

jylanda занууууда

ех, та чого не спиться, бо та совище знов купу роботи назбирала. А так, як зосередитись нiяк не можу, то роблю дуууже повiльно. Найвеселiше, що завтра вставати треба буде дууже рано:girl_devil:

13. Leri

Leri New Member

чому не сплю?
    та на свою голову задумала повчитися... от скачую Убунту... буду намагатися її зараз ставити... а може не зараз... вставати так само рано треба...

може відкласту ту убунту на завтрішню нічку? :)

14. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

а в нас дитинка захворіла і спить лише по 15-20хв, то я сиджу на форумі, щоб не розіспатися. як лялька встане і знову тре носити на руцях... Ще півночі попереду..(((

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я ще не сплю, бо тільки довела хату до пуття після погромища, яке влаштував мій малий.)) зараз ще хочу попити чаю, без кохфет, печеньок і без цукру.:girl_crazy: Всьо, я і так цілий вечір щось тай наминаю, обнагліла, роспустилася.:girl_devil: Ось, тай піду біля чоловіченька приляжу. Може трохи посплю, поки маленький розбишака не збудиться.

16. in todash

in todash Active Member

Сиджу, бо нема сили підняти гепу і піти лягти спати, купа дурних і ше дурніших думок в голові.
    Напилась кави з молоком, відправила резюме на вакансію, поставила якусь біду качатись на торент...
    Почитала всякого по блогах та форумах, і шось так від того всього сумно
    :girl_sad:

17. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Мене щось голова починає боліти. Тиняюся в інтернеті, слухаю "Альфа" (йде по ящику), попиваю каву :)
    Щастя, що завтра можна спати донесхочу:) якщо вийде:)

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Тішусь що є світло, тому не вилажу з-під лампи, від інтернету та від вишивки)

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Не сплю, бо знову їм...Треба купити замок-колодку, поставити на холодильник, а ключ віддати сусідам...

20. Mаrsela

Mаrsela New Member

Подивилась на свою голову те відео де в Китаї дитинку переїхали а люди йшли мимо.Боженько:girl_cray: сльози не зупиняються.Я вже валеріанку випила,новопасит непомагає,як тепер заснути:girl_cray::girl_cray::girl_cray: