Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Правлю переклад, слухаю Ікс-Фактор з сайту :)

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Досі сиділа читала про імміграційні візи в США . В американців якась параноя!:suicide:

• Подобається Подобається x 1
  3. landscape

landscape New Member

а я в тиші та спокої плакала дивлячись "Разресованую вуаль".......сна не буде...

4. Barnaulka

Балдю від думки, що завтра не йду на роботу, тому і не сплю :girl_crazy:

5. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а я чекаю свого коханого, пішов на пиво з друзями, а без нього спати не лягаю, і подивилась тільки, що в онлайні "Відчайдушні домогосподарки" 8 сезон всі серії, до 6 включно, чекаю з нетерпіння нових)

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

чекаю поки приготується йогурт, пильную дитину, бо за пару годин треба буде перевдіти, бо пропотіє..... і думаю чого б то зжерти. І ніяк не можу придумати, тому певно нежрамши спати лягу :)

7. mrochkizm

Перекладаю інструкцію до апарату К'єльдаля для визначення вмісту білка :khomyak:, завтра ввечері термін здачі, але оскільки в мене на завтра інші плани, то мушу швидше впоратися :) ще дві сторінки - і фініш :)

8. Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

П'ю лікер. З горла. Ну бо немає у мене гарних бокалів.. Лікер у пляшці з темного скла. Пляшка важка. І тому скільки мені ще з нею сидіти, не відомо :girl_blush2: Поки не доп'ю, спати не піду :girl_cool:

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я не сплю, бо переписуюсь в ПП з однією нашою чарівною форумлянкою. Ведемо собі нічну бесіду про наше дівчаче.:girl_dance:

10. kati

kati Well-Known Member

о і в мене те саме)
    а ще чекаю доки посудомийка домиє, бо почне піщати на всю хату, а мені буде впадло вставати, а вон ж вумна машина, не відчипиться, доки її не вимикнути

11. Дана

Дана Well-Known Member

І я з вами тутечки сиджу:girl_blush2: в духовці коржі на торт печуться, фото з камери на комп завантажуються, дивлюся(вірніше слухаю) фільм і ще по неті встигаю полазити :girl_in_dreams: отака я "спритна дівчина":girl_dance:

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я подивилась фільм "Паранормальне явище" і заснути не можу. Такого моторошного фільму ще не дивилась (більшість жахів з гумором сприймаю). Тепер прислухаюсь чи нічо в хаті не тарабанить...

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ви ще гляньте ужастік "Зеркала" після нього взагалі страшно своє відображення будь-де побачити ...:scare:

14. mrochkizm

О, це страшне кіно!!! Дуже!
    Дотепер здригаюся. як згадаю про нього.

15. Bobas

Bobas New Member

Включила телевізор, а там сутінки, передивилась. І як тепер заснути?:girl_in_dreams: Краще ще тут посиджу)))

16. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

А я згадала, що в мене є баночка заокеанських персиків. Вони мені геть спати не давали.
    Але мене ще й муляє думка, лишити щось своїм на завтра чи не лишати.
    Таки певно залишу хоч по кусочечку :girl_in_dreams:

17. Музик

Музик Мартуська

доробляю прикрасу для мами (щось мені 2 дні не шилося, а маю велику надію опанувати мистецтво сутажу)

18. jylanda

jylanda занууууда

i я не сплю:girl_in_dreams: Намагаюсь працювати трохи, багато писанини маю, але щось не надто багато iдей. От вип'ю ще кавусi i може все пороблю?:girl_cool:

19. Barnaulka

Не сплю з двох причин: по-перше, завтра не треба на роботу :girl_dance:, по-друге, трохи бавлюся із картинками у фотошопі :)

20. AilataN

AilataN жива

А я небачу змісту лягати, бо як тільки засинаю зразу ж прокидаюсь від плачу доці...Прихворіла.
    Намалювала лаком нігті, от думаю,чи встигне він досохнути,чи все таки законно змажу?)бо до дочки треба бігати...
    Так що зара ще рибку насмажу...
    а лак я вже змазала))) тре перемалювати..