Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ми ночували в селі на Різдво, коли Віруні було 2,5 міс. 10 осіб в кімнаті :) все буде добре.

клас! Ви побили наш рекорд (доцю ніяк не звали до 9 днів, потім я не витримала, бо хотіла спілкуватись з нею якось особисто :)
    Може, зробити іншу стрижку? треба собі подобатись!
    Або в ютюбі щось на свою довжину волосся підшукати. Типу жмяк-жмяк - супер вигляд.

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

3. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

На рахунок , хресних, не заморочуйтеся, беріть тих, до кого душа лежить. Ми теж, якось дуже тим переймалися, ну хресний сам дуже напросився, ще заздалегідь, а от хресну обрали мабуть серцем, бо Вона дійсно, як Фея, дуже рідна, загадкова і якась така, яка є потрібна дитині.

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Сьогодні День захисника України. Тому вітаю військових, волонтерів та всіх , в той чи інший спосіб дотичних до захисту нашої Батьківщини, а також їхніх найрідніших, любов і турбота яких зігріває навіть тих, хто зараз далеко від дому. Нехай Мати Божа своїм Покровом оберігає кожного з вас.
    Малий поїхав вчора до бабці, ми з чоловіком після церкви особливих планів не маємо, просто хочемо цей день провести вдвох, може, виберемося погуляти.
    Зварю ще баночку варення — з мускатним горіхом, імбирем та корицею. Так якби класичний варіант до кави в Старбакс ) Хоч буду знати, чим то гамерикоси ласують )
    Прозочка — купила якісь неправильні (браковані чи підробка?) капсули до прання, і вся білизна тепер віддає неприємним душком. Купила, на секундочку, цілу упаковку.. Кондиціонером перебити, чи що? Ну то вже не сьогодні. До одруження я ще могла машинку в свято включити, та й сама пил повитирати. А тепер — ніззя працювати. Навіть машинці ) І це прекрасно, я вважаю.)
    Страшно захотілося морозива з ягідною поливкою. І кави з наливкою. Що з того справдиться, і чи справдиться взагалі — побачимо. Наразі кава перша — класика без гурманських витребеньок.
    Доповнено: а ви знали, що нині ще й Свято шоколаду? Я не знала, а тепер знаю, тому плани конкретизуються і солодшають.

Останнє редагування: 14 Жовтень 2017
    • Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

В мене вчора п"ятниця 13" була по повній програмі.Спочатку я зранку по дорозі додому з пошти загубила одну посилку...Несла три, принесла дві. Бігом назад по маршруту, на пошту - ніде нічого....Й на посилці ж є мобільний мій вказаний (((. Радує, що то хоч моє замовлення було, бо в інших пакунках ще й не моє....Потім незаплановані витрати на нову батарею до ноута, бо я тягнула скільки могла, але після одного випадку, коли пропала частина моїх напрацювань, я зрозуміла, що ноут тільки через шнур - то не вихід. Ввечері батьківські збори, мусіла йти з малою, бо не було з ким залишити. Плюс дізналася ще одну неприємну новину, я була кращої думки про ту людину....Якось так тепер на душі :bad:. От віриш людям, бачиш тільки хороше, а дехто тримає за спиною :bomb:.
    Вночі Аня погано спала, щось рвала навіть, тепер свято-не свято , маю купу прання. Ну й зранку я як зомбі. А тре Сашку везти на ненависний мені міні-футбол. Ми спізнювалися, я випила самої мін.водички й вйо, женемо на тренування. Й коли я вже була на пів-дорозі до гімназії, Саша з невинним виглядом каже, що сьогодні тренування у Стрийському парку:ireful1:о_О. Гррр.
    Муж поїхав з малою в село, а я маю ще купу домашніх справ. Гризе мене думка одна щодо ближнього майбутнього, й мозгами розумію, що потрібно мислити позитивно й все якось утрясеться й т.д., але таки малесенький хробачок паніки також присутній.
    Якась в мене жилетка фактично вийшла :dntknw:

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Співчуваю Співчуваю x 4
  6. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я так одного чувака вчу: "Не зачаровуйся в людях, бо потім сі рано прийде розчарування".
    А я хворію - то проза. Вже тиждень температура скаче, а чого не знаю. Певно, змерзла на роботі. Пасєму, висновок - тре переїжджати в теплі краї і не хоріти. А ще хочеться вальнути якогось бухла доброго: маргарити або космо. Але то теж не вийде, бо я невилазна, а вдома нема потрібних інгредієнтів і ніхто мені їх не купить :sad:. На сій не конче оптимістичній ноті йду нажруся макаронів і покладуся в ліжечко:girl_in_love:.
    Ваша ДВ:kisss:

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Співчуваю Співчуваю x 3
  7. Ulianusia

Ulianusia Well-Known Member

Прочитала-і вже вмираю,так маргарити захотілося....)))І теж хвора лежу....((((

• Співчуваю Співчуваю x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. arushka

arushka завжди досягаю мети

ми сьогодні з чоловіком теж так подумали, глянули ціни на нерухомість за м.кв. у теплих краях, і вирішили, що у нас теж дуже навіть тепло і тераса на 20 м гріє душу ціле літо))
    Прозо-врочистість - зробила ревізію у всіх сумках в надії знайти ничку в підкладці ( був позитивний досвід, ага ), ні ф..га, знайшла стару перепустку, за яку вже заплатили штраф пів року тому(((
    Проза..

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Креативно Креативно x 1
  9. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

• мімімі мімімі x 1
  10. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Вчора був чудовий день. Машинка пройшла ТО, він виробника поміняли фільтр паливний (економія все таки біля 2тгрн!), двірничок новенький.
    Я підстрижена так, як дуже давно мріяла але не наважувалася.
    А потім був люксичний вечір! Чергова щорічна зустріч одногрупників!!! Посиділи малєнько . І голівонька нині майже не бо-бо.

В мене не той день названий "П'ятниця 13те". Він до мене як до жирафи: на другий день дійшов. Тобто сьогодні!
    а я сьогодні загубила гаманець! Поставила поза сумку. а як вставала - то він і випав... на ФБ порозкидала оголошень. Ще й тут попрошу... якби Вам зустрівся ось такий - це мій.... Тим більше, що вони дуже рідко трапляються... Ще й подарунок мужа...
    . Ти не одна.

Але як завжди: "дякую, Боженька, що взяв грошима!"

Останнє редагування: 14 Жовтень 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  11. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Нас п’ятниця 13 -го минула. І взагалі непоганий день був. Я нарешті вибралася на шопінг. І хоч він був скромним, але був. То можна навіть до врочистості віднести. Сьогодні теж ніби непоганий день. Взагалі така сонячна і досить тепла погода мене дуже тішить (економія газу в першу чергу :girl_crazy:). Можна гарно погуляти (от тільки би свою лінь перемогти). Маю трохи задумів і планів. От тільки часу на все бракує. І навіть не стільки часу. Це більше питання пріоритетів. То з дитиною бавимося, то читаємо, то їмо/спимо. Ну коли ж як не зараз, правда?!
    Говорила сьогодні з свекрухою. Ну і : як то так ти дитині не щодня свіже вариш. (От суп вчорашній їмо). Я щось думаю, що хай краще я той час присвячу справді їй, ніж варінню того свіжого супу. Як все таки добре жити окремо хоча би від свекрухи...

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  12. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Проза. Де обіцяне тепло і сонечко? Опалення нема і не було, хз чого, але дратує то страшенно. Не так від того, що холодно (бо в принципі не холодно), але ота вода по вікнах, несохнуче прання і всюдисуща сирість :girl_cray:
    Зате холодної води в крані другий день як нема. :girl_emo: Гаряча ледве цикає, ну але і за то пасіба.
    Більш ніж два тижні, як ми переїхали, а муж і досі не порозбирав коробки зі своїм інструментом та іншим барахлом:girl_devil:, ходжу копаю їх і матюкаюся подумки, бо розбирання вчергове відкладається на невизначений термін

Врочистість є. Ура, дитина вже може провести вранці 2 години наодинці з іграшками, телевізором і пластиліном. Навіть піти меду ложкою наїстися. Ще треба або хліб навчити відрізати, або різаний купувати, тоді мені точно можна буде з чистою совістю валятися в ліжку мало не до обіду :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Ми з мужем - "два сапога кєди". Що доводить, що схоже теж таки притягується.
    Таааак мені в хаті пахне чоколядою і смаженою картоплею..:girl_crazy:
    то треба бути повним мазохістом, щоб на свято Шоколаду дивитися з вікна!!!
    Йдемо ми з малою погуляємо, поки хлопці посплять!!!

14. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Сестра!
    Я сплю у валянках і спортивному костюмі, на столі "плаче" від вологості соляна лампа... Знову хочеться борошняно-солодкого і перечекати період без опалення під ковдрою. :swoon2:
    Щодо опалення - не намічається. Перерито з однієї сторони будинку, почали рити з іншої... Гаряча вода рижувато-бурого кольору була години зо 2, десь у середу, здається, більше не експериментували.:dash1:
    Та й в усьому іншому не солодко: чоловікові робили операцію, ще доліковується; Аня чіпляє як не одну вірусню, то іншу; свекруха і тато теж якось здають позиції.
    Але вірю, що це - просто період такий. Все буде добре (голосом Вакарчука):girl_bye:

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  15. cjomcjomka

А в мене опалення є. Отже, і врочистість теж є.
    Татко з Вірусею поїхали у справах, лишивши мене вдома працювати. Дрібний Їжак пішов спати, і спить досі. Дмитро поїхав з хлопцями десь на роверах. Треба вже кликати його додому, бо темніє.
    Я була впевнена, що замість працювати інвестуватиму відпочинок у наступний робочий тиждень. Але з тим, щоб піти спати, не склалось, і я раптом потрошки-потрошки зробила все, що планувала.
    Проза - здоров'я. Всяке вагітне, чого я сподівалась уникнути. Врочистість - те ж саме. Адже для того, щоб мати ще одне малючисько, можна потерпіти і не такі незручності.
    Ще маю таку прозу - що з одного боку варто було би в забила м би, а з іншого - так мені чомусь смішно з тої ситуації, що навіть і зла нема. Коханий раз у сто літ заліз в документи - "навести лад". Підказка: якщо ви не наводите десь лад роками, а наводить хтось інший, то не можна в один день припертись зі своїм уставом і все порішати. Але він не знав тої підказки. А серед документів був один аркушик, який йому не подобався, і він його викинув. І все б нічого, якби той аркушик не був моїм банківським рахунком, який конче потрібен був мені саме того дня. Треба було бачити, як він злякався, коли я сказала, ЩО він викинув. Прийшов, приніс мені грузинський хліб. І я подумала, що все символічно: без хліба ж не лишилася :) І зжерла той хліб цілий сама і пішла спати. Для проформи, звісно, сказала, що мені теж багато його документів не подобається, але я ж не викидаю їх.
    А в нашому чудовому банку нема системи пошуку номеру рахунку за паспортом та кодом. Так що йти мені бюрократствувати, до справ з документами додалась ще одна... Подумають точно: блондинка дура, викинула рахунок. Втім, можливо, справді підкрутити війки і використати цей варіант, в нас самі хлопці на відділенні :) Але це вже на робочому тижні. А завтра в мене ще один вихідний, який трохи робочий, але більше на розслабоні все ж.

• мімімі мімімі x 2
  16. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Тааак, сонечко пригріло і одразу хочеться жити. І, може, навіть вікно помити :girl_haha:
    Проза - дитьо цілу ніч гавкало і температурило. Але тут є неочікувана врочистість -дякуючи тому, що я прокидалася 10 разів за ніч мені встигло приснитися як мінімум 5 снів (то тільки те, що я запам"ятала :) ). Нічка була явно в стилі "сам собі психотерапевт" :girl_crazy:
    Снився загалом якийсь трохи сюр з сумішшю одногрупників, однокласників і ще всяких-різних людей і в різних інтер'єрах. Зате я так "відірвалася": спочатку снилося, що агресивно ричала і скандалила (ну то я і в житті так можу :girl_crazy:), але привід для того не пам"ятаю. Потім - що розбирала завали речей на антресолях і шафах (при чому завали 10-літньої давності в студентському гуртожитку, де я жила). Розібрала, зітхнула з полегшенням, пораділа яка я маладЄц.
    Потім нова картинка, найцікавіша - я (знову ж, в якійсь дивній компанії :) ) так красивенно поістерила з сьозами, визгом, киданням речей, і власне в такому чисто жіночому стилі, з образою але без агресії (от в реальному житті я так не вмію "спускати пар" :girl_sad:- завжди виходить лише крушити і стирати в попіл все і всіх довкола).
    Ітого - вранці (ги, опівнадванадцяту) прокинулася тааака змучена але уміротворьонна і майже просвєтльонна. Бо до мене раптом дійшло чого у нас
    хтось (не будемо показувати пальцем) її перекрив просто, а потім за два дні так і не здогадався перевірити:dash1:, ще й нині стверджував цілий ранок, що нічого він не перекривав :facepalm:(кажись нас на Кульпаркові вже сімейна а не одиночна палата чекає :))) ).
    Дальше - больше
    і я вирішила, що мене воно явно дратує більше, ніж його. І чекатиму я чуда ще довго, тому акуратно перетасувала по 4 коробках (згідно моєї логіки, хай потім шукає де який ключ лежить diablo:) і заштовхала в кладовку. Юху! :boast:
    Нарешті випрала те, що чекало 2 дні і воно при сьогоднішній погоді навіть має шанси висохнути на балконі ще до вечора :girl_dance: Якщо таки доберуся до вікон поміж калатанням Владу чайочків і годуванням його таблетками, то піду, певно, собі ввечері медальку куплю шоколадну :connie_pull-pigtail

Останнє редагування: 16 Жовтень 2017
    • Подобається Подобається x 11
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  17. Shapokliak

Shapokliak Well-Known Member

Підсвідоме у вигляді снів деколи дає підказки. Одна знайома колись мала невирішену ситуацію. Воно її трохи так мучило, а правильного розв' язання не бачила. Якось була в одному райцентрі в гостях і їй зробили екскурсію в краєзнавчий музей. Через кілька днів сниться їй той музей, вірніше вже на виході надпис " ВИХІД ТУТ" . Вона потім розказувала - "Не повіриш - проснулася і зрозуміла що маю робити і де вихід".

18. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Я добралась до ДП !!!
    Це- врочистість....Ну, я підчитувала щось-десь-колись..... в 2 ночі чи 5 рання... але написати ---хіба шкрабнути...
    Все ...відбули всі родинні весілля...умудрились якось між хворобами малого..---це мій" біч " сьогорічний....
    Останнім часом все було якось в кучу ---коні-люді... свайба за свайбою... поміж ними робота, соплі-вуха-кашлі, відрядження чоловіка, домашня робота, гості, зустрічі... Але - я - вижила. Хата ціла, город -красівий. Дитя- знову хворе....+ коньюктівіт...( а хотіли кудись гайнути на вихідні, поки чоловік дома. ага, нема хап-хап.)
    Про весілля - було гарно. Малому взагалі дуже сподобалось і він ввійшов в азарт (це третє весілля за його свідомої памяті) --в садочку запровадив гру---"весілля"... Вихователька вже нічому не дивується , після того як він її виправив, що Місяць- то планета, а Сонце - зірка і , що він не хитається на стільці, а перевіряє роботу маятника.....
    Тому я лиш слухаю і намагаюсь ствердити її в усвідомленні----" жвава дитина- здорова дитина".
    А ще я молодець - відкопала голову з піску , ну бо скоро морози і вона там могла примерзти, і зробила одне дуже неприємне, але вкрай необхідне обстеження... І от, сиджу під кабінетом, чекаю результатів, читаю допис @Patty і плакаю втіхаря.... і тут оппа---мужчина якийсь : " та не плачте, то ж не кінець світу.... у вас такі гарні очі..."
    Я засміялась, бо дурне вибудувало собі злегка дибілкуватий логічний ряд ( це я про себе)...
    Мужчина теж посміхнувся і залишився сидіти задоволений собою і час до часу посміхався мені..
    А дівчатка на рецепції ще поглядали на мене " в нєдоумєнії".... Ну бо очі в мене ващє середні , а я - то прям сєряднячок сєряднячком... І це смішило мене ще більше. Тому коли строга лікар , намагалася підібрати слова, щоб я не почала битись в істериці від її вердикту, я просто посміхнулась їй і сказала----"це ж не кінець світу... зате в мене гарні очі.." подякувала, попрощалась і пішла до гардеробу...
    Інколи, направду, варто просто попрощатись і піти до гардеробу..
    А за вікном - жовтень..мій улюблений місяць року... а попереду ще стільки всяких планів-зустрічей-приємностей і навіть трохи гидоти....ну бо куди ж без неї...
    Шкода лиш, що по гриби я так і не з*їздила.... це і є мій найбільший жаль.
    :kisss: вам і приємних приємностей...

• Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • мімімі мімімі x 2
  19. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

В мене хоч і є опалення, але я сьогодні вирішила включити своє. З самого утрєца вжарила 38.5, і горло — вогонь.
    Лягала вчора спати здоровою, з думками як я у вівторок піду на роботу в обновочках, а прокинулась з ангіною, ну що ж, обновили ще й вміст аптечки.

Протягом дня легше стало, я навіть канапки дітям зробила. А зараз — 38.1 і відчуваю, що то ще не все на сьогодні.
    Що треба випила, де треба пшикнула і лежу, катуляюсь по ліжку, як принцеса на горошині.

Завтра на роботу явно не йду, тому буду добровільно—примусово відсипатись. Ех, мусить ж бути колись і мені відпочинок....

• Співчуваю Співчуваю x 9
  20. cjomcjomka

величезне солодке лате допите, ранкова порція роботи зроблена, тепер дрібні справи, потім завести Ї на підготовку, думаю, поки він буде на уроці, я встигну трохи пробігтись (маю настрій нині). Потім забрати Ї і потрапити на нараду. Потім забрати з садочка Ву, завести додому, зробити щось поїсти. Потім попрацювати, потім айкідо, потім годинка прогулянки, годинка роботи - і буде 20:30, час митись і спати.
    Митись і спати, а не вечеряти утретє :)
    Вчора чоловік так сміявся з мене, як я їла борщ з банки о пізній годині, заїдаючи свіжим хлібчиком з сиром. Навіть в тарілку перелити не мала можливості, бо ж зжерти треба було ВЖЕ

Уф. Гарного всім теплого дня!

• Подобається Подобається x 12
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1