Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

1. flame

flame невгамовний експериментатор

А я вчора ввечері на сусідів грішила. Як відкрила двері, чуть не впала - так ще ніколи не смерділо. ТОму дійсно
    :girl_yes2:
    Сьогодні взагалі не день, а вершина маразму:suicide:.
    в мене роботи вагон і маленька тєлєжка. Пів дня нині скандал на рівному місці. Брешуть з 3 сторін, замовник, відправник, отримувач. Ціна питання в доставці 175 грн :girl_feminist:. А в перегрузі машини на вагах вилізти може десь в р-ні штуки євро - нас же ж розраховують штраф за перегруз в євро:girl_devil:. Чого так? - не питайте. Короч, мозг нафіг винесли так, що в мене вже руки трясуться.
    Я такого цирку не чекала, зранку собі нарвала кошик яблук і грушок, збиралася робити сік, пастеризувати і закручувати. Шкода щоб пропадало таке добре. ТО замість того, щоб щось робити просиділа в скайпі з істерикою.
    На кухні срач і сморід - в умивальнику повно риби. То тре почистити, порізати, замаринувати, пофасувати, поморозити.
    Ще й купила 10 кг помідорів в Ашані на кетчуп. Між іншим гарні нині помідори були по 6.49. А я захланне створіння.:girl_blush2:
    В Цезара знову нарив на лапі. Вже 3 рази робила перев"язку, підлога в ванній позамазувана смердючою Іхтіоловою маззю. Але нас ще чекає один етап зміни бандажів, тому відкрила вікно-закрила двері щоб не смерділо.
    Зупиніть землю - я зійду.
    Спокійного всім вечора. Я спробую не зійти з розуму.

Останнє редагування: 6 Вересень 2016
    • Подобається Подобається x 13
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • мімімі мімімі x 1
  2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а я бачу, що хоч і марила тим кетчупом від зими, але певно, не подужаю цьогоріч. Схиляюсь до того, щоб купити пару банок в хорошої господині.

доброго ранку!
    сьогодні я - домогосподарка і мама, жодної професійної діяльності.
    З цієї нагоди лишила вдома малявок, 2 шт. І готую смачне (точніше, вже закінчую).
    Останнім часом стаються зі мною напади хатньої працьовитості і результат тішить - вікна на балконі нарешті чисті, а в холодильнику - тільки уявіть - і чисто і не порожньо :) Загалом, хвали мене, моя губонько.
    В усіх сферах життя трапляється отаке: очікуєш чогось спокійного - отримуєш торбу повну; очікуєш складного - отримуєш спокійне. Тому вже не очікую. Просто роблю від себе залежне і намагаюсь спокійно сприймати все решта.
    Жую родзинку і збираюсь з малявками в рейд по гуртках. Хотілось би десь реалізувати ті мікроталанти, бо в мене руки ні до малювання, ні до ліпки ні до дитячих руханок не лежать.
    Гарного дня!

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

А в мене вчора був ніби понеділок... Ну от не знаю чому, але відчуття понеділкового дня. Дивно... І робота якось так робиться теж дивно, ніби й в компі зависаю, але усього багато переробила вже..Особливо те що відкладалось. Навіть на горище повиносила все, що купую лежало і чекало свого горищного часу.:girl_yes2: Перебрала вчора лашки малого- відклало пакетик "на гору", запаковані кошики , ще від Спаса чекали-красувались , 5 банок сушені і пакет баночок, що був мені спрезентований "бєзвозмєздно тоєсть даром", і біля котрого я вже пару днів походжала :girl_crazy: і мрійливо щурилась - теж благополучно на горище "пішов", бо чоловік казав, що ще однієї армагедонниці закруток не пережиє! :girl_mad:Тому місце, де складалось все "на горище" тепер порожнє !! І я з чистою совістю продефілювала ввечері повз
    :girl_blum:
    Але перетлумила купу горіхів і в банку поскладала.
    Ще вчора робили з малим майстер-клас по випіканню піци. Татові сподобалась. Нині повторимо.
    А плани на "бальшую стірку" накрились мідним тазом --- смооорріід. :bad:Тому або буду лінитись нині, або затію якийсь двіж... Будємпасматрель...:cools:
    Середини тижня вам відповідної і поменше смороду у всьому.:kisss:.

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  4. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

2 дні в садку і нині нічкою Т майже 40:dash1:
    тому сидимо вдома. зараз Т нема, дитина весела, "гуляє" на балконі.
    день буде присвячений хатнім справам:ed4d70def841dc74b57, по мірі можливості. в планах-приготувати перше, друге і кАмпот, трохи поприбирати і попрати. ну і хотілося б і своїм "творчим талантам:d64::d7:" час приділити...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  5. raspberry

raspberry Well-Known Member

Аналогічно, от лиш я розігналась, як виключили воду:girl_sad:Для приготування їжі маю в бутлі з помпою, а от щось помити - проблема. В мене ще й зранку газовий лічильник ставили, а зараз прийде майстер тумбу вирізати і на місце ставити. Як я маю той пил і бруд прибрати:girl_in_dreams:Сподіваюсь скоро дадуть воду, бо то журбинка.
    Малюк почувається краще. Була лікарка - сильна віруска, горло червонюще. Вчора перед сном збила темпу парацетамолом, бо росла дуже швидко і малий в'ялий був. Сьогодні вже нема. Лікуємось без ліків, бо Влад відмовляється їх приймати. Пшикнула в рот спреєм, то ходив з тою водичкою в роті десь 15 хв., доки я то не побачила і не дозволила виплюнути. Тому теплі чаї - наше всьо:girl_smile:

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  6. raspberry

Бачили, зараз картинка гуляє просторами нету: [​IMG] Вона мені навіяла: Яна з температурою 38 спокійно бігає, а Влад вже роздягається і в ліжко лягає. Ех, мужики ;)

• Смішно Смішно x 11
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. flame

flame невгамовний експериментатор

я теж так думала, але бажання перемогло:ed4d70def841dc74b57. Помідори вже перемелені, цибулька і болгарський перчик запікається. Гггг, щойно чоловік з 2 поверху волав :Оля, а що то за запах такий і коли я то буду їсти:girl_impossible:
    неправда - пережиє. Він в тебе стресостійкий:girl_blum:
    і мені треба якесь маленьке звірятко щоб полускало горішки. Може позичиш на трошки? В банку я вже сама поскладаю:blush: Треба ж звільнити кошик на новий врожай.
    Намагаюся якось спокійно працювати, але щось той тиждень видався, як пісенька - психоделічно-шизофренічна.:crazy: Але нічо, ще трошки і вже буде новий:girl_yes2:.
    +1.
    Гарного і сонячного всім дня:kisss:, а мені - щоб вдалося те приворотне зілля:girl_blum:

• Подобається x 7
    • Зе бест! x 2
    • Смішно x 1
    • мімімі x 1
    • Креативно x 1
  8. Dominika

Dominika Well-Known Member

Ми знову хворі. Малий страшенно кашляє, в мене нежить і повний "розколбас". Вже котрий день сидимо вдома. Малий хариться і зносить хату, а в мене поволі їде стріха від того. Голова немита - лінь, ходжу замухришкою, навіть в дзеркало ліньки подивитись. Вчора ввечері чоловік приніс пляшку домашнього вина, то на сон пішло нормально. А от в обід клала малого, і знов трішки випила, думала засну, та де там, голова від того вина гуде, ібо нєфіг вдень прикладатись))) Якби мене хто спитав зараз чого я хочу - то я б попросила, щоб прийшли два тайці(ну ладно - один) і зробили мені масаж ніг, бажано аромомаслами.
    І ще про осінь. Так вже хочу справжньої осінньої погоди. Щоб було сіро, пасмурно, вогко. Коли така погода, то я наче заново народжуюсь. От всі лю сонце, а я навпаки. Мені і моєму оргнанізму тре сіро-мокре за вікном. В мене тоді в голові все вкладається і я почуваюсь людиною. А сонце мене "розкумарює". На цьому все...

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

І хто повірив в перше тлумачення? :girl_haha:
    Сморід вивітрився, тому 2 прання сохне, постіль провітрюється, сантехніка вимита, ашанівська торба грушок перерізана-сохнуть! Буде-буде взимку узварчик! :girl_dance:І ще всяких дрібот потроху перероблених. Зара буде кава, бо чай я нині вже 2рази встигла нямкнути.
    Потім тре все сухеньке познімати і на місця діслокациі оприділити.
    - певно ніц не вийде з того, бо звірятко лапки протягне. :suicide:
    А ще на вечір хочу з малим зрази робити. Від ідеї про піцу ми відмовились. А ще за гонками на "зайчиках"
    тре поспостерігати, тому - "нє в етой жизні Олля". Та й звірят у тебе самої , як мінімум 2шт. А ще й один- бодігард :superman2: в "налічіє імєєцца"... Так що не прибідняйся. Головний девіз -- "правильна організація робочого процесу і прорабу нема що робити"-- тобі в проміч!
    А тим, хто любит каву "файв оклок", смачного!

• Подобається x 8
    • мімімі x 2
    • Оптимістично x 2
    • Зе бест! x 1
    • Креативно x 1
  10. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

В сонячній Філаделфії осінню і не пахне...Літо повним ходом, жарко й надоїдливо. Я чомусь звикла до українського вересня - це моє...такі туманні прохолодні ранки, лагідне сонечко, й прогулянки в Стрийському парку, яблука, грушки й виноград...так мені не вистачає нашої осені...закриваю очі, і на мить я у Львові) почуваю себе так "не дуже", все роблю з великими перервами. Помила посуд, й лежу...замаринувала м'ясо, й знов лежу...ще маю шубу зробити на вечерю, поприбирати, і трохи роботи за компом. А я все лежу) у нас правда пів на одинадцяту ранку, але оте лежання мене вимордовує. ніц не зробиш, останні тижні важко мені☺ хочеться пошвидше побачити свою малявочку, а тоді напевне й часу не буде лежати)))) напевне зроблю другу каву, щоб 'прийти в чувства' й не вбивати прекрасний день нічогонеробінням...ще й маю наполеон з фруктами до кави!ммм...чоловік його не їсть, крем йому не смакує, все дістається мені)))

Вкладення:

• Подобається Подобається x 13
    • мімімі мімімі x 1
  11. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Ооо, в Ілліної теж)) Вчора 32, сьогодні 31.
    я не просто звикла до українського вересня, він, як і вся осінь, моя улюблена пора року. Ще тепло і погожо, але сонечко вже не пекуче, а лагідне. Не дуже у мене з підбиранням слів - тим більше, що раніше дівчата вже вповні описали, за що можна любити осінь))
    І щодо закривання очей.. Завтра як закрию очі, так і відкрию у Варшаві, а там і до Львова рукою подати!
    :girl_in_dreams:Я їду додому, до себе додому:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Валізи вже у вітальні, чекають, поки я їх спакую. Але у мене сьогодні ще одна важлива справа на півдня - потримайте з мене кулачки, будь ласка. Ну, як важлива.. Якщо не "вигорить", то нічого надзвичайного не станеться.. Але мені так хочеться, щоб усе вийшло.
    Усім приємного вечора, а комусь - хорошого дня!))

• Подобається Подобається x 20
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 1
  12. raspberry

Влад остаточно виздоровів - поки я готувала сніданок, він розніс квартиру повністю зі швидкістю світлао_О І то фігня, що вчора я її практично вилизала після майстрів:facepalm:Залишаю той гармидер як є і йдемо гуляти. В нас сьогодні день насичений справами після двох днів безвилазного сидіння в хаті. Все, допиваю каву і побігли. Гарного дня, посиденьки:girl_bye:

• Подобається x 10
    • Оптимістично x 2
    • Смішно x 1
    • Зе бест! x 1
    • мімімі x 1
  13. Radistka

Radistka Well-Known Member

Звичайна ніч. Малюк проснувся о третій ночі. Двогодинні танці з бубнами, щоб заманити його назад у ліжечко. Нарешті напівпритомна валюся на диван у вітальні - чоловік щойно заснув, а за три години йому на роботу. А у незаштореному вікні уже розсіяна ранком чорнота ночі і мерехтіння одинокої зірки у небі. І від тої картини засинається мені умиротворено. Бозя не спить. І так було і буде віками - діти народжуватимуться, хворітимуть, виздоровлюватимуть, виростатимуть. Проза переростатиме у врочистість, врочистість у прозу. А ми ніколи не будемо одні у цьому світі. І саме в цей момент розумію - "когда при мне говорят "все будет хорошо", я ЗНАЮ! что они имеют в виду". Бо все буде добре. Зірочка сказала.

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • мімімі мімімі x 1
  14. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Привіт, дівчатка! Я жива, практично здорова і вдвічі тонша, ніж місяць тому. Тобто, практично наочний посібник з будови скелета. Фізично виснажена, запрацьована, але морально себе почуваю знааачно краще, аніж до того, як випала з посиденьківського життя. Бо в мене відбулась зміна пріоритетів, і "є план", до початку реалізації якого "еще чуть-чуть, еще немножко", що мене й підтримує. А там і наїмся, і відісплюся, і з вами накавуюся. В моєму житті починаються серйозні зміни і вірю, що вони будуть на краще. Нарешті буде можливість прицільно зайнятись своїми особистими та сімейними питаннями , а не якоюсь дурістікою. Загалом планів - як в Наполеона. )) Дякую Вам за всі теплі слова і підтримку, за те, що просто подумали про мене і поспівчували. Обіцяю (порося таке), що ще відпишу на ПП особисто, просто направду останнім часом все так сумбурно, що поки на посиденьки зайду, то вже не годен ні в монітор дивитись, ні речення скласти.. Одне хочу сказати - любіться, дбайте про своїх половинок, діток, батьків, та й про себе теж, бо того ви на work.ua не знайдете. Все решта - приходить і відходить, тече і змінюється. Шкода тільки, що розуміння цього часто приходить в не надто приємні моменти. А поки на добраніч, солодких снів :)
    Офтоп офтопович (а може, й ні, а таки справжня мініврочистість). Мій п"ятикласник розказує про свою вчительку з інформатики: "Мам, вона така молода і сипатична, десь років 20-25, ну виглядає, як ти" Чи це не щастя? Той хлопчак завжди як скаже щось мамі, прям серце тішиться. Все, тепер точно добраніч. ))

Останнє редагування: 9 Вересень 2016
    • Подобається Подобається x 19
    • Оптимістично Оптимістично x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 1
  15. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

В нас врочистість - приїхала в гості бабуся навезла нам смаколиків. Все ж таки далеко від дому своє, рідне, цінується набагато більше.
    А так то ми сьогодні взагалі молодці: бабусю зустріли, нагодували, спати поклали, а самі поїхали за стратегічними закупами. Я з тих господинь, в яких все має бути з запасом. Терпіти не можу, коли надумаєш щось готувати, а вдома нема то дріжджів, то цукру, то ще чогось. Тому такого добра в нас завжди є вдома.
    А потім погуляли із Мафією, сходили до свинок Пеппи та Джорджа:) і нарешті Маркус їх не боїться) правда кіт, якого малі завжди тлумили, нас тепер побоюється
    А ввечері наш тато нагодував нас бургерами. О, як вони смакують о восьмій вечора, а ще краще о дев'ятій, а о десятій - взагалі делікатес
    Завтра ще один насичений день: до обіду багато роботи, а пообіді - день народження у знайомих. І я вже дочекатися не можу неділі, щоб провести спокійний звичайний день.

Усім Посиденькам чудових та веселих вихідних. Нехай сонечко ще погріє ваші носики

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 15
    • мімімі мімімі x 3
  16. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Відзначусь і я тут))Цьогорічний вересень мене і тішить, і засмучує. Погода звісно непогана, але градуси мені трішки завеликі, для мене ідеальна осінь це 20 -22 градуси. А 27-28 трохи занадто. Не люблю я спеки страшно...Ну але,на жаль, вплинути на це не можу. Є звісно і варіанти, поїхати в прохолодніші країни, але це дорогувато, тому рятує кондиціонер:). Але найбільше дратує той дурнуватий смог, який чомусь вже став у Львові дуже частим:ireful1:І це і злить, і лякає водночас...Бо хтозна, як то все відзначиться на здоров'ю:scratch_one-s_head:Мрію поїхати десь на природу де чисте, свіже повітря, бо скоро забуду, що це таке...Болить голова капець від тої духоти і смороду...
    Ну і про веселіше, купила кілька книжечок собі, почитую та тішуся:). Дізналась про систему S.M.A.R.T. для досягнення цілей, дійсно цікаво, треба спробувати;).

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

І я... Останніх три тижні мене доконали, тому я жру сосиску і запиваю мартіні. А шо? То Рудому завтра зранку вставати, а мені можна і поспати.
    Вчора чоловік співробітниці зловив мене по дорозі і вручив шоколадку. А позавчора таа ж таки співробітниця притарабанила мені кільо домашніх помідорів. І от думаю, чи я так зле виглядаю, чи просто задобрюють :girl_crazy:. Дзеркало каже, що я виглядаю дужже добре. Навіть занадто в певних місцях. Отже, задобрюють. І то панятна, ібо я остатньо на роботі і жнєц, і кузнєц, і на дудє грєц. Зато в мене всі чотко перевіряють податкові і я їх спокійно пореєструвала. Вийшла з кабінету, гавкнула і юж. Ну, не вмію я панькатись з людьми, особливо на роботі .
    Отже, чекаю повернення бухгалтерші :girl_haha: з відпустки і таки піду у відпустку на кілька днів. Вимкну телефон, закрию вікна, засуну штори, накриюсь ковдрою і най мені носять в ліжко каву і ноутбук .
    Мій ноут до того часу вимахується, як дівка на виданні. Наразі юзаю Рудячий, але ж то не дєло . То з понеділка таки буду ловити майстра і замовляти вентилятор. Най хлопи шось роблять. А Рудого запряжу випрати доріжку з кухні і відвезти босоніжки до майстра, набойкам хана :sarcastic_hand:
    Кажись, усьо.
    Ваша ДВ :kisss:

• Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Hermi

Hermi Well-Known Member

Якийсь дуже сльозливий етап життя почався . Ніяк не можу викарбкатись з того всього, борсаєшся, колупаєшся і ледь на плаву тримаєшся. Зрозуміла чим дійсно хочу займатись (я це знала, але остаточно переконалась що то моє), але зараз не покидає думка - а за що жити?! Цілий тиждень, неначе перегляд якогось старенького улюбленого фільму, стільки спогадів, емоцій, а ще більше в голові думок "а як було б, якби...". Купа приємних зустрічей, кожного дня посиденьки за філіжанкою кави зі своєю одногрупницею, як приємно просто посидіти і погомоніти, бували такі моменти що відчувалось ніби ми далі студенти, ніби і не прийшло стільки років. Купа новин, купа проблем. Бували моменти що навіть не хотілось нікуди іти і щось вирішувати.
    Ще одна 5-ти хвилинна зустріч, яка заставила задуматись. От бувало у Вас так що ідеш по вулиці, зустрічаєш старого знайомого, поговориш 5 хв, попрощаєтесь і ти відчуваєш що щось змінилось. Ніби натиснули кнопочку і все...От в мене таке сталось, розмовляли ні про що, але після того в голові заселились зовсім інші таракани. Чи це на добре, ще не знаю. Якщо чесно важко насмілитись їх там приймати.
    Робота...Робота то окрема історія, в якісь мірі нагадує театр. Вчора ти грала одну роль, а завтра за сценарієм - ти зовсім інша людина. Трішки не звично, я б сказала страшно, але варто звикати.
    Ех...жилетковий настрій, філософські думки в голові, але треба налаштовувати себе на позитив і відважитись жити за новими правилами!
    Всі удачі і більше посмішок ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  19. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Сьогодні до обіду наводила повний марафет, маючи і час, і бажання. І недаремно! Яке ж приємне відчуття, коли ти випадково зустрічаєш свого колишнього, , і виглядаєш при цьому королевою:girl_spruce_up::girl_dance:, а він як облізлий кіт:girl_haha:.
    Коротше кажучи, день вдався:boast:. Гарного всім вечора;)

• Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 2
  20. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Я вернувся домів:connie_pull-pigtailІ то таки врочистість.
    Мали мінівідпустку (якщо поїздку в село так можна назвати :girl_in_dreams:). З хорошого - попутно я відпочила від цивілізації - ні телефонного зв'язку толкового, ні інтернету. Приїхала додому і одразу почала пошту розбирати (як то приємно коли за тиждень відсутності назбирується гірка справ - значіт я кому-то єщо нужна :girl_crazy:).
    Село - то як завжди окрема тема. Не можу я там відпочити :sad: - принаймі в даному конкретному селі
    А в тому селі куди ми їздимо ніякої свіжості - траса поряд і запах какашок :girl_nea:(ну так, я знаю що всіх виробників того запаху ми колись з'їмо :girl_crazy: але така кількість качок-гусей-свиней таки пахне добряче - а я дівка "городська" і балувана :) ), ніякої чистої природи (мене щоразу неприємно дивує як люди, що живуть в селі, ставляться до побутового сміття (поки нічого АЖ такого, але оті дрібні купки\ямки по всій окрузі :sad: ). Для повноти картини - мене ще і згризли блохи від малого противного пса :facepalm:
    Ну, ви поняли - я отдохнула "тєлом і душой":girl_crazy: Хоч Влад порадував - не дуже шукав собі шкоду, але вже на 2 день почав стогнати "поїїїїхали в Львів додому" (мамина дитина - я те ж саме нила тільки собі подумки :))) ). Але ми стійко витримали до кінця щоб порадувати свекруху, а потім ще поїзд+Влад то як завжди окрема історія :hang1:. Зате, замість того щоб теж спати коли дитьо нарешті засопіло під стук коліс, я сиділа і калякала в блокноті одну свіженьку ідею на тему стилю і кольоротипу (дороблю-причешу-доопрацюю, то може поділюся :connie_pull-pigtail). Влад вже сьогодні о 6 ракнку, через півгодини після прибуття додому вже питався "давай кудись ще поїдемо?" :girl_crazy:
    А взагалі я вже скучила за роботою. Всякою-різною. Закінчуються мої законні 3 роки лінощів, треба щось нарешті вирішувати :girl_in_dreams:Відчуття як перед 1 вересня - і хочеться, і скучила за колегами, але і до нового режиму звикати трохи ліньки.
    Ех, піду поки розгрібати бардаки - вдома жодної чистої тарілки :girl_emo:- от що значить мужа на господарстві залишити :girl_haha:

• Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 2
    • Смішно Смішно x 1