Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Ой, такий нині файний день:girl_in_love:.
    Перша врочистість це те, що чоловік в дома. І один з небагатьох ранків коли ми прокинулись одночасно пізно :girl_claping:.
    І погода дуже потішила. Так потепліло:girl_in_love:. Тому ми нарешті вибрались на сімейну прогулянку. Правда помічаю що мою дитину починають боятись в парку:girl_haha:. Він як тільки бачить дітей відразу біжить обніматись і цьоматись:girl_blush2:. І звідки це в нього:girl_in_dreams:.
    Вечір обіцяє бути не гіршим. Буде романтичний вечір:kiss:.

2. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Встає. У нас нічний розподід обов'язків: чоловік дивиться за старшою, я за молодшою. Але коли хтось з них плаче, пркидаються усі, бо спимо разом.
    Ну і в продовження нашої прози - я з Нікуською нарешті вибралась на вулицю. Яка ж там краса, особливо в парку. Не погуляли і годинки, як дзвонить Настя - мамуся йди додому, я скучаю. Прийшли, а в неї температура 39. Знов світить нам весела нічка

3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми встали в 10-30, а на 11 бігти в Калякі-Малякі, встигли... Гуляли, спали, і помили машину, правда Михась так плакав, думав що машину в нас забрали невідомі дядьки:) надіюся що нині ми вже заснемо раніше 2ї..

4. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Проза-робота дістала!:girl_devil: Голова і горло болять... І львівшькі маршрутки - то зло :tanksmile:
    Врочистість - зустрілася із Лянкою-Zaderyshka, класно побалакали :girl_claping:, треба частіше такі здибанки влаштовувати :girl_yes:

• Подобається Подобається x 1
  5. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Шалений день!
    Щойно закінчила роботу, дуже багато всього встигла, однак все чомусь сьогодні так тяжко йде. Зараз хочу просто або лягти, або сидіти і нічого не робити - навіть не думати.

6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

І в мене шаленний і виснажливий якийсь...Зранку, як їхала на роботу - так штиняло чимося на Сихові..Дихати просто неможливо. На роботі, як на роботі, весь день в цифрах, вже тре за бюджет братись і ще купа всього...Надвечір від того розболілась голова, додому ледве приповзла, ще й в боці якийсь біль поколюючий. Переживаю, щоб не апендицит (з правого боку). З Сашкою бавився муж, а я на скору руку щось там варила. Але завершилось оте бавлення крокодилячими сльозами Саші, щось вони вдвох не вміють бавитись..Он зі мною Сашка ніколи не плаче ..:girl_in_dreams:

7. in todash

in todash Active Member

В мене нині цілісінький день супроводжувався неймовірними "ароматами" - що в районі політеху, що в центрі, що коло цуму, то було шось страшне. Навечір так голова розболілась, шо ше досі не пройшла.

А день був файний все таки, коханий на 17 місяців нашого люблення і зустрічання спрезентував таку файну брошку для волосся і дуже милу відкритку з їжачком:girl_in_love: Тішуся як мала дитина. Потім шукали халявних роликів, бо дуже вже приперло повозитись, не знайшли. Завтра будем продовжувати пошуки))

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

то всюди нині штиняло, на верху Личаківської, на 700-річчі Львова, жах....

9. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

А тепер на Виговського штиняє, спати не можу!!!! *пішла плакатися в жилетку*

10. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а в мене сьогодні має бути шалений день, на 11 до 17год їду з донечкою до сестрички бавити племінника, думаю буде весело мені з двома дітьми, враховуючи їхній вік ( 4міс і 2.10).

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

12. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Весела в нас була нічка...двічі міняла постіль після Романових фонтанів. Зараз ходить за мною хвостиком їсти просить, а я вже боюсь будь-що давати, ховаю їжу від голодної дитини.

13. Holly

Holly Moderator

Нє, ну так завжди. Як вікна мити, то таке сонечко, а тільки помила, одразу на дощ збирається :girl_mad: В нас день розпочався з прибирання, вже поприбирали, вікна вимили, прання закинули. Діти мені активно помагали: воду розлили, на пилососі катались, щойно вимиті вікна пальцями пацькали :xaxa: А зараз збираємось по магазинах. Маю багато кулінарних планів, подивимось що з того вийде

14. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

15. Fechka

Fechka Member

Прокинулась зранку з болем у горлі. Тепер додалась ломота в тілі і головний біль.Застуда підступає.
    Настрій нікудишній.
    За вікном пасмурно і якийсь вітер. А мені треба вийти з дому аби проплатити по рахунках ,та здійснити закупи додому.
    А мені ліньки....
    Ото вийшла суцільна проза.

16. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

і в нас те саме, готуємось до приїзду сватів.
    Думала після того всього піду на виставу, а виявляється я не правильно дату прочитала. Вистава через місяць :sad:
    Доведеться вишивати:)

17. Holly

Holly Moderator

А ми з дітками так файно щойно погуляли. Оленка спала, а ми з Яринкою дуріли, фотографувались. А зараз приступаю до готування. Сподіваюсь чоловік оцінить мої кулінарні шедеври :girl_crazy:

18. Alicia

Alicia Well-Known Member

Важко стало вранці вставати. Як колись в школу...:connie_pull-pigtail Зранку знімала суху білизну, і так змерзла! Швиденько прибігла назад у тепле ліжечко і так хотілося провалатися так десь до обіду! Але ні...мусила їхати на роботу в забитій маршрутці, на роботі рятувала настрій кавою і шоколадом брут.
    Кожен день у нас розпланований якимись весільними клопотами, а сьогодні думали їхати до тамади...але вирішили забити і піти після роботи чаювати день на площу ринок. І нехай весь світ зачекає...:girl_tender:

19. Barbie

Barbie Well-Known Member

Вчора гарно провела день:) Зранку ходила до церкви. Під час служби забіг з матами якийсь буйний бомж, підбіг до розп'яття, став, матюкнувся і так само з матами вибіг. Чесно стало страшно, бо в нього такий погляд був божевільний, шо капці. Потім робила всякі буденні справи, а вечором пішла з мамою на примірку сукні для неї. Вона так гарна в цій сукні, просто красуня:girl_tender: А колір такий кльоооовий:) Потім зустріли її подругу, посиділи в Празі, там я їла таке смачне тістечко, смакота:) І пішли на виставу. Вечір закінчили переглядом фільму з фісташковим морозивом:girl_smile:

20. Oriana

Oriana Well-Known Member

Встала. Пю чайочок, і помаленьку пакую валізу - їдем на мою родіну на весіллячко:) Настрій щось не дуже, бо несподівано прийшли КД:girl_sad:То їх не дочекаєшся, все з невеличкою затримкою, а то рішили прийти поскорше, тоді коли на весілля йду:girl_feminist:Ще треба сніданок і, заодно, обід зробити... Все, біжу, бо коханий вернувся з роботи і лишиться без сніданку, якщо буду тут байдики бити:girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.