Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Leila

Leila Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Мій чоловік вчора святкував день медика, як пішов в 9 ранку, так забув прийти і прийшов в 12 ночі, ми з малою були самі, бо свекруха поїхала з малим в село. Мала вже сьогодні з 7 ранку не спить, я п"ю каву, чекаю поки моє "чудо" проснеться і буду сварити. Так хочеться піти щось посвяткувати і забути вчасно прийти, правда коли я зможу піти кудись сама без дітей, то діти вже підростуть і йому не буде важко з ними.
    Чоловік свій день медика гарно святкує, а мене з Днем матері навіть не привітав.

2. natorella

natorella Well-Known Member

а я сподіваюсь шо в мами так само лиє-поливає
    бо тоті бідні рослинки такі спраглі води, так їм життя хочеться

3. Virginia

Virginia Well-Known Member

Півночі в мене під вікнами вив якийсь пес:girl_mad: він не просто вив, він скавулів і то так ніби його різали. Можна було здуріти, коли собі уявляла, шо там з тим псом робиться. Я десь годину то слухала, а потім просто наглухо закрила вікна на балконі, іншого вибору не було, або дихати, або спати.

Сьогодні йдемо на день народження і як добре, що там падає дощ:)

4. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

А в нас якийсь період врочистості.
    Вчора відгуляли весілля в хороших друзів (наших дружби та дружки). Чоловік ще й за старосту був. Він у мене тіше води ніже трави, а таки гарно справився з усіма офіційними "коломийками" типу благословення і тримання трьохповерхового коровая з птицями. Гарне було весілля! Їхали на забаву ну зовсім на трошечки, а повернулись задоволені о 1-ій ночі. Натанцювались, наспівались, набавились, а наїлися як :girl_curtsey:
    Сьогодні вперто не зважаючи на погоду матимемо зустічально-вітальну забаву в батьків. Мама та хресного дружна медики, сестричка також трохи до того свята причетна. А найважливіше це те, що мої батьки вчора повернулись з тур-поїздки до Іспанії. Так за них тішусь :girl_dance:. За плечима у них уже Польща, Чехія, Угорщина, Італія, Франція, а тепер ще й оповідки з Іспанії будуть. Так цікаво :girl_dance:
    От виберемось з чоловіком на пенсію, то й собі так мандруватимемо. :girl_haha:
    Понеділок також буде ще той - в мужа уродини... і ... повно друзів. Але про це я думатиму завтра.

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

ех...моя душа рветься туди...в мандри...я все сподіваюсь що моя перерва в зв"язку з дикретом не буде аж такою затяжною - до пенсії...хоча...

Я зранку наготувала снідання і муж з дітьом подались десь в дощ. Повдівали гумаки, казали не чекати скоро. Такщо маю аж дві години спокою, щас щось похрумкаю і поблукаю по всесвітній павутині.

6. Gala

Gala Well-Known Member

А мене сьогодні щось на сум потягнуло,сьогодні день медика,колись святкувала моя сестричка це свято.
    Зараз збираємось до церкви,потім на природу кудись поїдем,якщо погодка не підведе.

7. Megan

Megan Well-Known Member

Поливає-поливає. Дощ рясненький, на вулиці посвіжіло.
    А ми повернулись додому (від свекрухи-бабусі), мале бавиться, а я канапку, чай, і на ДП, благодать....

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Цілий день гниємо, погодка сприяє. Але хоч приблизно вибрали собі духовку.

9. natorella

natorella Well-Known Member

та вже дзвонила - тішаться як діти, шо їхні помідори-огірки трохи відживуть))) то такий файний дощ для городини - не лиє, прохолодно. не висохне швидко.

10. Женічка

Женічка Well-Known Member

я теж цілий день прогнила. до годинки першої мене підтошнювало - то сильніше, то слабше. далі валялась в ліжку, далі дрімала, далі гамала, далі валілась знову в ліжку, далі знлву дрімала - а тепер совість мучить за даремно прогаяний день. Нічого корисного не зробила.
    ще три тижні до відпустки, на роботі так мені ліньки щось робити,а перед відпусткою завали повні, піврічні звіти, цілий день літаєш туди сюди, туди сюди. Тільки б не тошнило на роботі, бо то буде номер...

11. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Щойно повернулася з Кам"янця Подільського. Ще в Хотин сьогодні заїжджали. Неймовірно гарна була подорож! і з погодою теж пощастило - дощ почався вже як їхали назад. Чудово минули вихідні!!!
    З прози - втомлена, але то приємна втома:)

12. popelushka

popelushka Well-Known Member

Останнім часом одні врочистості: в п'ятницю несподівано для мене, отримала першу заробітну плату, відповідно чоловік зі своїми співробітниками "зятягнули" мене на святкування в честь першої зарплати:), гарно так посвяткували в "Легендах Львова", а основне добре відмітили:)
    В суботу ми працювали з чоловіком, важкувато було, але справились, замовили частину будівельних матеріалів, і допізна заливали стяжки...
    Сьогодні їздили замовляти двері, замовили такі, як хотіли, ще й плиточку собі пригледіли гарну:) дитині купили басейн на літо, а собі здійснила свою мрію, купила горшечки, щоб запікати в них м'яско, давно відтягувала, але купила такі, як хотіла, глиняні, чоловік вже сам все готує, а я тут, відпочиваю:girl_smile:

13. simona

simona Well-Known Member

....сумно...холодно....мокро...як на вулиці так і в душі, але ще залишилось 4,5 днів до відпустки - єдиний промінчик в кінці тунеля:girl_dance:. Сиджу і тільки їм, щоб не вчити, а завтра маю тести ех я щось останнім часом розслабилась, вірніше немає ні нащо бажання:girl_in_dreams:ждьомс коли мине цей дурний стан

14. arina

arina Active Member

усьо... закінчується сьогоднішній святковий день... ранок почався жахливо - всі телефонують-вітають, а мені нічого не хочеться, навіть трубку брала з неохотою (виглянула у вікно і думаю "ото западло...").
    А потім велике дякую сестрі і чоловіку, що все-таки вмовили мене в такий дощ виїхати на природу). Гарно посиділи в тісній компанії, поїли смачнющого шашличку, а зараз доїдаємо тортик з теплим чайочком... Решта святкування буде протягом тижня - будемо підстроюватись під погодку.

15. Provizor

Provizor Well-Known Member

Сьогодні нарешті я почуваюсь здоровою. Моя ангіна завершилась! Бути хворою мамою це :wacko1:. А хворою мамою хворих дітей:girl_cray::d25::wacko1:. Але позитивний момент - я схудла, от що значить рот на замку! Ще вчора настрій був "не так підстригли" і "подам на розвід", а сьогодні:girl_dance:!!! Гарно посиділи з кумою за горнятком кави. Дітки чудові, чоловік найкращий, а я просто "багіня"! От такий у мене емоційний підйом!

16. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

День нині був би, як звичайна неділя: церква, нічогонероблення, читання, малювання, гульки, якшо погода гарна... :girl_tender:Але завтра захист, а виявилося, що ще якусь презентацію тре робити :sad:. З переляку навчилася PowerPoint користуватися! :) От ще один слайд - і йду спати

• Подобається Подобається x 1
  17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ф-а-н-т-а-с-т-и-ч-н-и-й день!:radist: першу половину пропускаєм, там нічого цікавого, з приємного-сходила в салон на педікюр і повишивала), з неприємного- страшна головна біль, сон, який не зарадив болі і...ТАДАМ розуміння, що або вибратись з хати, або "убитись головою об стіну". То вже була 19 вечора, завезли малого до бабусі ( то вже добра традиція ттт), вони від її роботи йшли під дощем пішли, а ми з чоловіком їздили в пошуках баскетбольного майданчику! врешті заїхали на стадіон універу і грали баскетбол!!! який то був к-а-й-ф:radist::radist::radist: люди, я обожнюю баскет і так давно його не грала і пофіг, що калюжі, що я посковзнулась і як не гептусь на асфальт:D я була ТАКА щаслива то словами не передати:crazy: потім випили в машині гарячого чаю, в мене аж щоки пашіли. Кохаю свого мужа, він знав як прогнати мою головну біль:) і навіть спонтанний шопінг ховається перед таким драйвом:girl_dance: замовили піцци , поїхали забирати малого, повечеряли, дитьо спайкає, а ми плануєм-плани:). Життя вдалось:dance:
    а і ще...по радіо така гарна музика ввечері, що так і хотілось сидіти і цілуватись-цілуватись:girl_in_love:

18. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Дуже люблю ці міста,такі вони душееееевні мені:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:(шкодую,що з малими того року не вдалось поїхати)
    Незважаючи на перекручений день, дякуючи погоді,ми,з кумою зробили собі душевний день - гарно посиділи,намагались скласти пазли :girl_crazy:,але, картинка затяжка виявилась:girl_blush2:,сходили до неї на роботку, а потім, з чоловіками разом завершили день на природі:girl_dance:
    Люблю дні з кумою :girl_in_love::girl_dance:
    ооооооо,згадала - до мене,нарешті, повернулась вишивальна муза, і скоро таємничий процес буде завершеним.

19. Holly

Holly Moderator

І в нас сьогодні гарний день. Продовжили святкування Яринчиного д/н. Яринка отримала в подарунок шикарнючий візок для ляльок (не знати хто більше задоволений - я чи дітьо), від купи емоцій заснула в одязі і немита :) Я наколотила велике горня трав'яного чаю і балдю

20. kati

kati Well-Known Member

Просиділа цілий день вдома- з піжами не вилазила, голову не мила, їсти не варила..короче ніфіганероблення цілий день. Дімка майже весь день проспав на балконі, в обід правда мама трохи вивела Сашку по калюжах прогулятись...
    Цілий день переписувались з чоловіеом смсками романтичними...а потім мені зайшов бзик( то від скуки точно) і ми ТАК посварились знов ж таки смсками,що капець...Сиділа і думала яка я свиня, він далеко, а я його пиляю як дура....але ж в мене противнючий характер, незмогла я перша взяти і помиритись,хоч не права на 100%. Добре, що муж мудріший, перший написав-я тебе люблю:girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.