Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Сьогодні ходила у лікарню. Лише забої та розтягнення м"язів, тому й болить. Завтра вже йду на роботу. За тиждень маю переїжджати, а досі ще не знайшла іншого житла, а то є недобре... Дзвоню по оголошеннях, а там ніц такого, що би підійшло. Нині якісь тести з англійської будуть, мушу хоч щось почитати.

• Подобається Подобається x 1
  2. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Добре, що сьогодні сонечко))
    так гарно погуляли по тому болоті із малим, що поки я закривала хвіртку, то малий умудрився забігти на квітник і туди гепнутися всім тілом... :girl_impossible: Ех.. Два комбінезони ще сохнуть від суботи і знову прання.. Добре, що хоч шапка "вціліла"
    Нє, ну чотири дні підряд перебування нашого таточка вдома, то трохи зле, бо я вже привикла, що він малим займався :girl_in_love: Бабуся-свекруха вирішила зробити мінісюрпрайз і передала вчора через знайомого онукові собачку, що гавкає та бігає.. Йой! Скільки ж то радості вчора було! :girl_crazy: І сьогодні півдня тою іграшкою бавиться, що мене аж голова від неї болить, але виключати не можна, бо одразу істерика... А що було, коли годину тому сіли батарейки! :girl_impossible: Малий того песика обняв і так вже щиро плакав і показував, щоб полікувати хвору собачку, що мусіла поставити нові.... Але то всьо компенсує суперовий набір постільної білизни, який мені також вчора передала свекруха.. І з чого це раптом такий презент? Совість замучила, що на ДН не привітала чи що?:girl_crazy:

3. Barbie

Barbie Well-Known Member

А я вже знову в Києві. Минулого вівторка вночі виїхали до Львова, а вже ввечері муж вирішив вивезти нас в Буковель:) Я не пручалась, і в середу зранку знову сіли в машинку і поїхали. Там так класно було, сонечко світило, погода тепла, крім 8 березня, бо зранку було -23:girl_crazy: Я на тому сонці засмагла на пів лиця, ше й ніс трохи обгорів:girl_crazy: А вже в четвер вночі вернулись до Львова.
    Хоч мало була вдома, але навіть за той час встигла зустріти в салоні Фісташку(ще й побачила дуже красиву весільну фотокнигу), а суботу Вероніку. Була дуже рада бачити вас дівчатка:give_rose:
    Вчора приїхали до Києва, а тут зима:sad: Снігу ще багацько лежить, хочу назад до Львова, там хоч снігу нема;)
    Сьогодні я відсипалась і відпочивала, бо минулого тижня весь час вставала з самого ранку.

4. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Такий гарний сонячний день, просто клас!:girl_in_love:
    Виспалась майже до обіду, звільнився коханий з роботи і ми поїхали купили мені черевички весняні! По дорозі додому заїхали у Вероніку купили мені круасанів, чоловіка відправила далі на роботу, а сама йду робити чай і смакувати калорії:nyam2:
    Ляпота!
    А після того мене чекає велике прибирання і готування їжі, бо на вихідних ми зовсім халявили і навіть не поприбирали в хаті:girl_mad:

5. Barbie

Barbie Well-Known Member

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

аналогічно, але круасанами і дацькими булочками закупились вчора. Зараз заварю чаю:)
    видзвонити-видзвонила, але в результаті обідала з його другом, муж нас двічі покидав і тому я зЇла пів порції його страви ггг
    оббігали пів центру, щойно прийшла і ніби змучена і водночас відпочивша:) рух то життя. Домчик вже повис на мені і мабуть надовго.
    В планах зготувати вечерю і ще мус сьогодні хоч пару хрестиків зробити, бо я своє море непристойно довго вишиваю...

7. Vероніка

Vероніка Never give up

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Нездалий нині день. І сонечко ніби світить і гуляли з малим довго, але щось не тойво,:girl_nea: чи то настрій не той, чи то погода якась не зрозуміла...
    Чоловік пішов в нічну на роботу, малий заснув, а я щойно присіла після прибирання, миття посуду і приготування їжі.
    Проза... проза... одним словом ніц цікавого.:no:

9. lawyer

lawyer Member

насичений деньок! після роботи встигла оплатити за комунальні послуги, потім їздили з коханим на зустріч щодо обручок. після цього були ще в Новій лінії і Практікері, а потім ще й в Ашан забігли по яблучка. а зараз йду наставляти вже друге прання, блукаю в неті і думаю, що б то ше з'їсти:girl_in_dreams:

10. Katrine

Katrine Member

після затяжних вихідних, коли чоловік був постійно поруч, сьогодні перейшли до робочих буднів. весь день провели з Маркіясиком тет-а-тет, гуляли, навідувались до подружки, "прибирали" (читати "розкидали":girl_crazy:), і нарешті малючок заснув, можна насолодитись тишою. той тиждень нічого особливого не обіцяє, в четвер чоловік їде з групою в Чорнобиль до неділі, а ми будемо саменькі. я до останнього надіялась, що тур не підтвердиться, але таки ні, треба буде їхати:girl_sad:. єдиний позитив, що на вихідні приїдуть батьки, і Маркіясику буде рай так як в нас баба з дідом то авторітєти:girl_haha:

11. AilataN

AilataN жива

ООО, я сьогодні на довгий допис....
    Як чудово починався день!!! сонечко світило таак гарно, настрій такий чудовий!
    думала сачканути з роботи, але якось повільно-телефонно втягнулась в процес, процес пішов, все вдалось, бонуси натікали, зарплата отрималась, по ходу справи із садочком малявки пішли на позитив, ввечері чудово погуляли з дітками, дзвоню чоловіку - все ок? каже все ок!
    І тут почалось.
    Прийшли ми додому , а нас ЗАЛИЛИ.:girl_devil:

От реально для мене це трагедія. Бо нема зараз грошей на ремонт, ну нема!!!! власне на ремонт.... ще й розумію , що з нашими підвісними стелями, там , напевно, акваріум... Бо капає сабака..
    Кіпіш був ще той, то тре знати мого мужа. Була міліція, дільничий, ще хтось був з ЖЕКу, капець, двіжуха
    А я хочу спати!! і попрацювати треба, але настрою нема!(
    Як, як можна було так спаганити день? Такий чудовий день!...

---------- Додано в 00:11 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:58 ----------

А саме головне, що була залита- замочена моя улюблена картина!! Як її тепер технічно сушити я не знаю.

12. Virner

Virner Well-Known Member

Хороший, спокійний день... але щось я собі в дзеркалі не подобаюсь - якась сіро-зелена, з мішками під очима і несіяючими очима. Мабуть, треба піти і просто прогулятись, а не летіти-спішити-не встигати. Так зараз і зроблю...повитягаю з шафи щось яскраве і вперед.
    Була минулого тижня на співбесіді - така хороша пропозиція, і я їм підхожу (принаймі мені так здалось), і вони мені, і робота цікава і якраз те, що я вмію і люблю. Але сказали рішення приймуть через тиждень... От вагаюсь зателефонувати самій, чи ні. От тільки насторожила мене одна річ - керівник після спілкування наполегливо дав мені свій особистий номер телефону (хоча у мене був робочий) і сказав, що якщо будуть якісь питання, щоб я дзвонила. (це мене дуже здивувало - щоб це мало означати, флірт - виключаю, цього я не помітила, ми професійно спілкувались).

13. olevitska

olevitska New Member

А у мене сьогодні якийсь лінивий день, ну ніііічогісінько не хочеться робити, а планувала вікно хоч одне помити, їстоньки зготувати...попрасувати....ех...і як то зібрати себе до купи...

14. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Аналогічно...
    Посуд немитий, дитина не вигуляна, в хаті ані кусочка хлібчика, а я в неті працюю..
    Не порядок. Іду виправлятися - готувати щось...

15. Heureuse

Heureuse вірю...

у мене таке вчора було. і позавчора :biggrin: то ж я чемно два дні провалялась в ліжку з нетбуком і читаладивиласьшукалапереглядала, тобто обирала варіант нашого медового відпочинку. коханий хоче в Єгипет і всьо тут. аргумент шо в серпні ми там зваримся не діє аж ніяк, бо він ХОЧЕ :girl_in_dreams: я в принципі не проти, і знайшла класні варіанти, але я не хочу там вмерти від жари!
    а ше маю мороку з своїм паспортом закордонним- треба робити новий, а я нічо не шарю в тому процесі зміни прізвища і не знаю як то краще зробити.. якшо є така тема- тикніть, бо я все облазила і не найшла.
    ну а сьогодні все-таки совість замучила і я взялась за свої документи. так якось повільно йде, шо не можу. лінтяйка я канєшно ше та...:girl_in_dreams:

16. Pulupjak

Pulupjak Active Member

А я сьогодні вирішила підняти настрій з самого ранку, поки чоловік ще був вдома бавився з Анастасійкою, я пофарбувалася, прийняла ванну - з пінкою, книжечку почитала з чашечкою кави, повний релакс! А прибирати чи готувати їсти сьогодні небуду - лінь:girl_spruce_up:

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А мені б може цього тижня і хотілось полінтяйнічати, а нізя. Як то кажеться - назвалася грибом, знач тепер розгрібай:girl_in_dreams:
    Скоро мене моя мамуля ласкаво попросить перестати її напрягати внуком, щодня її викликаю на дві-три годинки, бо таскатись з ним по маршрутках немає особливого бажання.
    От і сьогодні припленталась з центру, нагодувала всіх, вклала дитину, попила чаю і мушу йти ту дитину піднімати, бо мус їхати на Сихів...

Вчора мали мініврочистість.
    Вигуляв нас наш татко в койта вєкє по центру вечірнього міста, зводив на піцу...

Осьо і усьо...

18. Holly

Holly Moderator

І я до лінивих :)
    Зранку тільки ліжка застелили, поїли і пішли в гості. Приплентались додому в першій, поїли, вклала дітей спати і сама біля них поспала. Зараз повстають, знову підем гуляти і в гості.
    як то добре нічого вдома не робити:girl_haha:

19. sofka08

sofka08 kasperjonoks

а у мене зовсім не лінивий деньок,дитинку мою підминили певно....дала мені можливість і їсти зварити і хатку прибрати і навіть чоловікові кишеню в штанах зашити( понад 2 тижні вже зашиваю)....не повірите,заскучилась за хатніми клопотами....і зовсім зовсім не змучилась....
    а вечером йдем до сестрички в гості)))) отакі то справулічки....

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

І в мене лінь страшенна, але ліплю себе до купи як можу, бо є речі, які мус робити і ніхто мене не питає.
    В ночі знов погано спала. І доки таке буде продовжуватись!!! Ото прокинусь десь глибокою нічкою і як почну думати-думати-думати, потім переживати, потім малювати в уяві картини майбутнього як воно буде, як повернеться все далі і... ні, ну то не можливо, треба якогось снодійного нині наликатися, чи шо?:scratch_one-s_head:
    В обід досить гарно погуляли з малим, він вивалявся до схочу в мокрому піску, я посварилися, ну напевно не просто посварилася а геть поскандалила з жінкою, яка вивиела на дит. майданчик вигулювати свою велику вівчарку без намордника і та почала спочатку скакати, а потім бавитись разом з дітьми.:shok: А мамочки всі мовчать, бо виявляєтся пані мЄсна і їй все дозволено і її пес нікого не чіпає.
    Ну, от така то проза. Чоловік поїхав по справах, потім в ніч на роботу, ми з мацьопиком будемо одненькі.:d25:

Статус теми:
Закрита.