Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Яруська

Яруська Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

В мене шалений день який почався з вчорашнього вечора:girl_smile: Раптово вчора опівночі приїхали ночувати наші друзі, бо зйомки затягнулись до ночі.
    А зараз збираюсь в Динамо Блюз, там буде презентація кліпу Грін Сайленс і концерт. Так що якщо хтось туди йде, маячте і кричіть за мною:girl_crazy:

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я зла:girl_devil:, дуже-дуже зла.
    Вчора знову мали проблему з вимкненням світла. Світла не було добу:girl_devil:. Дзвоню до них, а вони хамлять (але то певно в тему про рагулів). На запитання "Коли буде світло, в нас дитина маленька, в хаті зимно?", відповідь "на вулиці не мороз , хай дитина лягає спати". Чесно кажучи на таке хамство просто бракує слів:girl_impossible:. В хаті темно, милий капризний, нерви просто не витримують. Зранку включили і далі вимкнули- "ремонт трансформатора". Сьогодні просто опустились руки. Роботи море, а вода зимна тече :sad:.
    Думала гірше не може бути. Так ні, прийшли з прогулянки, а моя спина не повертається, скоріше за все мене продуло. Вже себе просто не можу втримати в руках, ще й на капризній дитині зриваюсь, яка ні в чому не винна, просто лізуть зубки :sad:.
    Ще й чоловік до ночі на роботі сьогодні...
    Добре, що мама прийшла і забрала малого на другий поверх, я вперше за день чаю попила.
    Ой, проза якась моя плаксива вийшла...
    З врочистості-мама купила мені вафельний торт і я його наминаю з молоком. все...
    Чекаю вихідних...

3. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

В нас врочистість:
    Чоловіка сьогодні нагородили грамотою федерації футболу Полтавської області, як активіста Новосанжарського футболу за вагомий внесок у розвиток футболу на Полтавщині. Чоловіку вже вручали грамоти районного рівня, а обласного - це вперше. І так несподівано:girl_tender::girl_tender::girl_tender:
    Дуже радію за нього і горджуся ним.:girl_claping::girl_claping::girl_claping:Крім основної роботи і педагогічної діяльності він у мене займається організацією футболу в районі. Уже другий рік. Вже трохи ображаюся, бо чоловік взяв багато на себе і футболіст команди, і командир, і головним суддею обрали чемпіонату. А є ще ми - сім'я. Йому важко все встигати, але він любить футбол - не може відмовитись. Пам'ятаю, що як він показував свою кімнату вперше, коли ми зустрічалися, то вона всі стіни були обклеяні плакатами з футболістами. Дуже любить футбол... Хоч інколи хочеться щоб футболу було менше. Але це проходить швидко - я його розумію. Це його радість, його пристрасть, він цим живе і за це переживає. Я ним пишаюся :girl_dance: :girl_dance: :yes: :drinks: :radist: :radist:.

4. Katrine

Katrine Member

в мене останні дні дуже емоційно насичені, бо приймаємо дуууже важливе рішення для нашої сімейки. завжди страшно робити якісь категоричні зміни, але все має бути добре, головне що є підтримка з боку батьків:girl_yes:.
    з врочистості - йде активна підготовка до свят, чекаємо миколайка, бо всі були чемні:girl_curtsey:. вихідні присвячуємо самі собі, приїдуть батьки і буде в нас родинне свято:girl_tender:

5. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

В мене аналогічно. Бігала сьогодні із різними паперовими справами.... замучена така :sad: ...Це проза...
    Але є і врочистість. Сьогодні передала ще 2 подаруночки на Миколая дівчаткам з ДП. Правда не особисто, бо не мала такої можливості. Але знаю точно ,що вони отримали. Сподіваюсь все всім сподобалось. Купила похреснику ЛЕГО таке гарне - сама тішусь. Люблю робити подарунки :). Ще б мати відповідні можливості.... Змучена, але на душі якось так добре.....

6. zetta

zetta Well-Known Member

мужа на хокеї....
    коліжанки в скайпі нема.. око муляють улюблені трюфеля але в голові крутиться магічна цифра -60.
    ше й до всього якась цікавість напала... шо не допис то запитання.......тре себе десь подіти або йти спати... ше й мала захтіла фети з смаженим хлібом... ой нізя мені вечерю готувати... але повісила на холодильник товсту цьотку то троха мене відлякує, отак.

7. Heureuse

Heureuse вірю...

довгий складний день...і поганий настрій ще зі вчора.
    мусить пройти мені, бо знаю що відсотків так на 80 сама себе накручую. але лишається ще 20 справжнього паскудства, з яким не знаю що робити.

щоб відволіктись почала дивитись Щоденники вампіра (хай пробачать мені фанати Сутінків, то я так чисто порівняти)- брєд палнєйший! а ше хтось там казав, що це цікавіше і краще...
    тим не менше, йду дивитись далі :girl_crazy: щоб просто не думати. невдячне це діло.
    і взагалі, треба зробити чаю- "A cup of tea makes everything better" (c)
    :girl_in_dreams:

8. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Ви просто не той фільм дивитесь, щоб відволіктись. Включіть собі якусь комедію, чи щось романтичне;)

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

муж на боулінгу
    і моєї нема вже 3 день
    з"їла кусочок сиру - не то:girl_nea: пішла глянура в бар і вибрала велику чоколяду Мілка сиджу і топчу - і хто в тому виноватий? - правильно - муж:), от був би вдома, то поділилася б з ним, а не всю з"їла:girl_crazy:
    дітьо якось з горем лягло спати, а я лежу біля неї і почитую ДП

10. Heureuse

Heureuse вірю...

я певно якась неправильна, але від такого мені стає ше гірше.
    мені зараз треба якусь драму да пабольше, а в тих Щоденниках якраз всі з таким складним виразом обличчя ходять і тааак страждають :girl_crazy: дурне, але до мого стану якраз
    а ше там є Єн Сомерхолдер :nyam2:

11. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Да уж, а нову серію ще чекати і чекати. А Єн така лапочка, і погляд з такою .... :girl_blush2: Я так ще колись "вмирала" за Люком Перрі (Ділан з Беверлі Хіллз) і Едріаном Полом (Дункан МакКлауд з фільму Горець)
    Муж пішов на корпоратив, а я настроїлась повишивати.
    Ну шо то за такі корпоративи без других половинок? І я врочисто топчу зефір, бо хочу те, не знаю шо.

12. zaderyshka

zaderyshka Member

Ех, емоцій сьогодні хоч відбавляй. Роздавала книжечки, цілий день гонила з своїм коханим рюкзаком набитим книжками до верху. З виставки до дівчат, але приємно так було познайомитись зі всіма. :girl_tender: Потім здибали з чоловіком Миколайчика для мене, торбочку дістала на яку вже давно оком кинула. Сьогодні ще примудрилась здати документи на роботу всі, найбільше здивування було коли мене в відділ кадрів перепросили за те, що довго переглядають документи. Наче нічого дивного, але для мене то справді дивно, бо в переважно в аспірантурі звикла до іншого ставлення.
    Зараз збирамось зараз з чоловіком у відрядження, завтра вже виставка в Києві.

13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

і мій сьогодні на корпоративі без мене :girl_devil:
    але то специфіка їх компанії. Ітак фірма велика, а як ще всі з дружинами прийдуть :girl_impossible:
    Використаю той час для себе коханої: прийму ванну, запалю ароматичну свічку, включу якусь романтичну комедію :girl_tender:

14. zaderyshka

zaderyshka Member

А я б певно з мужом на корпоратив не пішла...бо хочу на свій без нього ходити. Ну, отак.

15. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Врочистість: нарешті розгребла свої речі, половину завтра спробую відвезти додому
    Сусідка йде на дискотеку і великодушно зпрезентувала мені свій модем, тому гуляю тут :) Щоправда, повіки сірничками підпираю, бо коли підйом о 4.50 ранку - то вже глибока ніч... :)

• Подобається Подобається x 1
  16. Heureuse

Heureuse вірю...

17. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

в тих теж така специфіка, щоб їх.....
    а нам зле один без одного. Я без нього заснути нормально не можу.

18. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а я емоційно втомилась сьогодні... Якийсь день напружений видався. Зірвалась сьогодні на напарника по телефону. Трохи відчуваю провину, але і він не найкращий співробітник. Сьогодні магічно прикликали сніг, вивішуючи витинанки на вікна на роботі :)

19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

В мужа сьогонді корпоратив...на Шуварі. Я сміялась, що між тими рядами будуть хороводи водити, а зранку було свято Миколая в садку, і муж був Миколаєм. Половина дітей, правда , його злякалась :girl_nea:, але Саша молодець - розказав віршик як має бути. Найцікавіше, що він не впізнав, хто ж то насправді був переодягнений...

20. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я сьогодні стомлена...і вроді ніц не робила, а стомлена...
    Зранку зустрілась з мамою, потім в центр, купила коханому миколайка.
    Звідти до окуліста. Приїхала вчасно, поробила вправи і після того 3(!!!) години сиділа чекала на масаж! Думала шо здурію від того чекання...а в неї просто дуже багацько людей і то всі сидять чекають а вона нічого не встигає...Жах, такий безлад. І нікого не хвилює, що є якийсь елементарний запис на певну годину і може в людей ще є якісь справи...Те чекання так вимотало...
    Після того всього ще зустрілась зі своєю вагітною коліжанкою, поїли суші в Японі, потеревенили і якось добре стало! Ех, віє позитивом від вагітних:)
    Тепер коханий мене привіз додому, жую мандарини і в люлю:girl_tender:

Статус теми:
Закрита.