Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

2. Яруська

Яруська Well-Known Member

Мій чоловік сьогодні таки втік на роботу:xaxa: від мене, після того як вчора був нагло припаханий і на закупи зі мною іздити, і рибу фарширувати, і з малим до лікаря(бо маю я виявляється маленьку лялю) в Марка алергія на порошок пральний з"явилась і як результат- контактний дерматит на ножках. Капєц! Тепер всі його речі і постіль мушу прати виключно господарським милом. А сьогодні день гонок..зранку на роботі, а потім на кухні з якої щойно виповзла просто, бо ноги вже не тримають. І то ще не кінець, ще треба наліпити вушка і зробити щось прекрасне з ялинкових гілок, які валяються просто в вітальні на підлозі. Коли я сьогодні вгомонюсь?:girl_impossible:

3. zaderyshka

zaderyshka Member

Я нині просто дурію. Почались КД, але такі болючі, що жах. І нічого мені не допомагало біль зняти. Певно ще з років 14 так не "крило". А в хаті купа роботи. Але якось справились, чую, що вже і біль трохи заспокоюється. Муж шось буркав, бо прийшов з роботи досить пізно, хоч вже тиждень обіцяється бути трошки швидше, а тут всяке підвератється: і балачки з бухгалтерією, і начальство приїхало пізно, і степлер повільно працює. Так я його попросила попилососити, якось так він то неякісно зробив, що я пообурювалась, а він у свою чергу не мовчав. Словом, побуркав-побуркав, але таки прибрав гарно. Тиран я...фі

4. sunset

sunset Active Member

день пройшов під знаком- я дорвалась до нової плитки)))) така вимучена, але задоволена)
    напекла стільки всього- кіш з лососем, булочки з капустою, штолен(сирний), мачанку до вареників і ще зробила 2 підноси вареників)))
    плюс поприбирала в хаті:ed4d70def841dc74b57

така газдинька що но))) зате завтра менше роботи, а на вечерю до нас приїде похресник з сестрою))) але ще ж треба якось до свекрухи забігти-але то вже в жилєтку(

зараз знайду добрий рецепт пампухів- і все, я молодець) коханий чоловік сам прифігів від мене- такої активності я давно не приявляла)
    а ще врочистість- йду в вівторок на співбесіду)):girl_yes2:

5. карапуз

карапуз Well-Known Member

Підстриглась, печива та рогаликів напекла, можна їхати до батьків на свята. Господиня ,аж ну :d23:.
    Бажаю усім смачної вечері та веселих свят !
    Пи.Си. Буду за вами сумувати і ви за мною сумуйте також :girl_yes2:.

6. napoleona

napoleona Well-Known Member

і я, і я :)
    сумки складені ще заберем подарок татові на ювілей і їдем у Карпати до батьків на свята.
    Всім смачної куті та веселого Різдва!

7. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

мммммммм))як файно, може там хоч сніг є))
    вітання Карпатам;)

а ми пампухів купили. все зробила сама,а от на пампухи мене не вистачило. Залишилося ще голубці іприбрати)

8. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

А я на Різдво "звільнилася". Їдемо до свекрухи, вона все готує. Хіба приїду чуть раніше, щоб з варениками допомогти. Щоч на одне свято я просто отримаю задоволення, бо з малими з мене яка там допомога, хіба навпаки. Чоловік обіцяв раніше з роботи приїхати, ну-ну...
    Вчора діти стерли одну комп`ютерну програму, подерли гачки на тюлі, порізали мою книгу рецептів, і наробили "салатів" з усього що під руку попало. В дітей КАНІКУЛИ. Погодка гулянню не сприяє.
    Чекаю другого кола співбесіди на роботу і якось таким тоном мені відповіли, що не знати, "чи Ви ще в той тур пройдете?" Так якось я розстроїлась... Так хотіла на цю роботу піти, вона якраз ніби саме для мене! І так за час декрету самооцінка "нижче плінтуса" а ще як тут пролечу... Буду чекати дзвінка.
    Тільки це мені на свята муляє і не дає спокою.

Останнє редагування: 6 Січень 2012
  9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

І я і я :) , ніц не роблю . не готую, їду до мами :girl_curtsey:, вже мене ніяка робота не береться , я вже на "низькому" старті..

10. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

дівчатка, і я у вашу компанію, ми також нашою сімейкою їдем перше до свекрухи вечеряти, ,а потім до моїх батьків . Тільки зараз навожу красу, перекрутимся трошки по дому, щось ще до прибираю і в дорогу)

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

І ми вечеряємо у свекрів.
    Зранку наводили порядки, чоловік помив вікна я трошки наварила, Ромаха вигулявся з дідусем в все томуж п"ятому парку, влаштували йому екскурсію в цеху по вагонах, емоції в дитини знову зашкалили.
    Зараз дітьо спить, я покавую, помию голову, дочекаємся татка і в гості...

12. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Їсти наварила, поприбирала, дітей спати вложила...
    Тишина...
    Чоловік приїде з роботи і поїдемо на Вечерю до моїх батьків.

13. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Чекаю чоловіка з роботи і їдемо на вечерю! Вечеряємо з моїми батьками. Якось в нас так повелось, що свята вечеря завжди в такому родинному колі. Багато людей, по іншому навіть не уявляю. ТІльки кожного разу в іншому місці. Один рік в мами, другий в маминої сестри.
    А ще раніше, коли дідо був здоровий, то завжди вечеряли в селі, в старій кухні. Ото було найкраще! Таке тьмяне світло, свічечка запалена, спільна сімейна молитва і найсмачніші вушка в борщику, на подвір'ї море снігу:girl_in_love:
    Якісь не святкові цього року свята...Не відчувається той дух святковий:umbrage: То напевне через погоду!
    А завтра, на Різдво, їдемо до чоловікових батьків.
    Все, пішла приводити себе в порядок, бо ще пляцки шоколадом полити треба, вчора було ліньки:girl_crazy:

14. Котя

Котя Оптимістка :-)

У мене вчора був прекрасний день, дітки і я почали виздоровлювати:girl_yes2:, оскільки я ще з НР з дому не виходила, то мій коханий муж запросив мене в ресторан, прийшла його мама посидіти з дітками, а ми пішли погуляти. Найприємніше , що мій коханий вручив мені мій новорічний подарунок, це був подарунковий сертифікат в СПА-салоні на не малу суму:girl_tender:,і сказав , що його Котя мусить трошки розслабитись:dance2::dance2:, потім пів вечора сиділа вибирала різні послуги, от тепер я відірвусь:girl_spruce_up:.
    Сьогодні вже зробила кутю і з нею ідем в гості до свекрів:girl_yes:

15. Virginia

Virginia Well-Known Member

Сьогодні така запара! Поки Марта півгодини спала, я трохи прибирала, а потім весь час на руках і то всюди мене тягне, все їй цікаво, за всім тягнеться, всього їй треба і все би з"їла, починаючи від фіранки, закінчуючи бабою:girl_crazy:
    Нарешті відправила чоловіка гуляти, а сама до роботи. Мама з бабцьою на кухні, а я по хаті. Ввечері купа гостей і свекри, і два мамині брати з сім"ями. Класно так!!! люблю Різдво!
    А це Вам для Різвяного духу!

http://www.youtube.com/watch?v=F2IlMS3b1gI

16. Halina

Halina Well-Known Member

І в нас так завжди було, що в родинному колі. Але от уже минулого року ми не їхали до батьків і того ще не можемо поїхати. Дуже сподіваюсь, що на наступне Різдво ми обов'язково поїдемо. Трохи сумно без своїх рідних....
    Але як кажуть світ не без добрих людей і моя колега зробила для нас свято. Вона зателефонувала і попросила, щоб я приїхала в центр на пару хвилин бо вона щось для приготувала. Так от в тому пакуночку були і домашні ще теплі пампухи, і голубці і вареники. От ми це все розклали і ще я трішки приготувала і майже як у мами. Безмежно вдячна колезі за такий подарунок! Я їхала додому з повними очима сліз, то мене так зворушило.

17. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Аналогічно. ТІльки то перше моє Рідзво, коли я не у Львові. Хоч причина в мене поважна і радісна, але все одно від вчора сліз стримати не можу.
    Та й зготувати щось на свят вечір (бодай узвару зварити) шансу не було, бо малятко ну ще зовсім ручне. Прийде чоловік з роботи, зварить заморожених вареників, запалимо свічку та й повечеряєм. Скромно, але зате втрьох.

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А ми йдемо нині в гості. Я замісила он щойно пампушки. Вічно мені здається, що тісто зарідке але потім виходять ніби добрі пампушки. Правдива господиня, люблю аби мене хвалили. Ану хто похвалить? :girl_haha:

PS. Це я так тестування нової версії програми проводжу :girl_wink:

19. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчора закінчились мегабайти, то добу була без інтернету :girl_impossible:
    Нині нарешті був відключений старий інтернет-пакет і підключений новий, з більшою кількістю мегабайт :girl_crazy:
    Вчора увечері лягла спати о 20.00, щоб поспати хоч трохи більше, ніж зазвичай. Через півгодини прокинулась і довго не могла заснути. Вставати мала о 2.15. Наступне, що пам"ятаю - як о 3.30 почула дзвінок диспетчера таксі, що машина уже чекає... За 3 хв я і сама зібралася, і зібрала сумку, яку мала додому забирати
    Черговий робочий день минув як завжди - нудно, але поріввняно спокійно.
    Після роботи поїхала додому, повечеряла з бабусею та сестрою, я гуляю в інтернеті, а вони дивляться якусь фігню по телеку :)
    Свято почалося, тому вітаю всіх жителів посиденьок з Різдвом Христовим! Христос ся рождає! :)

• Подобається Подобається x 1
  20. sunset

sunset Active Member

а ми вже двічі повечеряли- раз дома, з моїми батьками,сестрою і її родиною,
    потім поїхали до батьків чоловіка, трохи зажували солодкого, поговорили і поїхали додомцю)
    зараз дивимось *Ніч в музеї* і жуємо мандаринки) добрий вечір,
    настрій Різдва з*явився , але де ж сніг і лапаті сніжинки?

хочу до ялинки і щоб було морозяно, і глінтвейну, і колядувати біля ялинки)))

всім смачної вечері, злагоди і тепла в родині)))

Статус теми:
Закрита.