Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Farfalla

Farfalla Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

ой, дівчата, всіх зі святами!!! Христос рождається!
    у мене сьогодні святкова проза - муж на робітці, дитьо спить, а я шарюсь в неті... їдла вдома багато, тому можна відпочити!!! УРА!!!

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вксь день займалася ніцнеробленням :). Розчарована результатами наших біатлоністів :girl_in_dreams:. Коли почав падати сніг, я так втішилася, що вхопила фотік і побігла фотографувати краєвиди. На нещастя моїх киць, вони я їх побачила і теж змусила фотографуватись :girl_crazy:. Тепер чекаю, поки радікал перестане глючити і ввиставлю частину фотографій на посиденьках :girl_yes:

• Подобається Подобається x 1
  3. Музик

Музик Мартуська

нарешті я вдома!!! у власному ліжку! добре тут. сніжок створив гарну атмосферу, побачила ще своїх батьків, привезли від всіх по трошки смаколиків, відпочиваєм

Останнє редагування: 8 Січень 2012
  4. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Чогось такий прозовий вихідний день получився:sad: Зранку сходила на роботу: все так банально - прийшла, провела реєстрацію, отримала чергову порцію матюків і погроз в свою адресу від незадоволений пасажирів Мені пригрозили судом, буцигарнею і всім решта по списку:girl_wink: Потім пішла додому трошки приспала свій нікудишній стан...Вже би мала звикнути до таких людей, але щось ніяк в голові не вкладається, як можна себе в свято так вести і навіть не чути того, що тобі хочуть допомогти.... Ну та то таке.... А на довершення всього ще й нельотна погода зараз... Аж боюсь завтрашнього дня.....

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Вже другий день до моїх батьків вгості приходять родичі. Вчора- татова родина, сьогодні мамина і мого чоловіка. Всі дзвонять по скайпу, як їх там багато! як їм файно святкується! так хочеться до них, поколядувати, побавитись з племінниками...ех...
    Дуже вдячна своїм родичам, що приходять на свята до батьків. Їм не так сумно, що діти роз"їхались. Повна хата людей, колядок і радості!
    Так було завжди, але всі збирались на Марії, а цього року в моїх батьків гості і на Різдво приїхали. Файно мати велику родину! Я така щаслива!
    А завтра всі підуть на Стефанії до рідної сестри моєї баби. І по святах...
    Останні дні в мене сама врочистість :)
    А ще нас з коханим запросили на корпоративну вечірку на старий новий рік. І вона відбуватиметься в Сан-Франциско, на човні, який буде плавати по затоці :girl_tender:
    Є ще одна класна новина, але про то напишу у вівторок :girl_wink:

6. Holly

Holly Moderator

Жахливий нині день, настрій нижче плінтуса. Ось так близькі люди вміють зробити, ще й я винною у всьому лишилась :sad:

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, а в нас нині було троха врочистості. Ходили до моєї сверухи на іменини. Посиділи, наїлися. Ох, вже ті свята...))) НЕ могла ніяк з ранку вибратися, бо в усіх сукнях моя п"ята точка надто габаритна виглядала,:o вже і чоловік буркав що я ніяк вибратися не можу, тому я їх відправила з малим на двір щоб там почекали і далі перевертати шафу. Виявляється та одежа яку я собі наготувала з вечора в напівтемряві виглядала на мені елєгансько, а в день... Ну, менше з тим вийшла я з хати без настрою і з думками в голові, що за столом у свекрів точно напихатися не буду. Ага-ага, сказано -зроблено, але це не про мене, не вмію сидіти я за таким шикарним столом і бавитися виделкою)), ну наїлася знову до відвалу ледве до маршрутки і з маршрутки докотилася з напханим пузом, а ще малого на руках тягнула, бо хтів конче до мами. Йой, як то тяжко.:hang1:
    Треба рот скотчом заклеїти:shutup:, щоб не їсти чи що? Холодильник від наїдків і смаколиків всяких тріщить по швах, тому завтра точно не вдастся обмежитися в їді. Ееех, бідна моя хфігура.:umbrage:

8. kati

kati Well-Known Member

А ми стомлені,але задоволені повернулись з Плаю...в Сашки стільки тішення було снігом( але до Львова теж вже добралась зима). А я втішена,що дитина задоволена, а ще він досить пристойно вже катається...і чоловік теж майже пристойно))) ...все наступного разу вже обіцяюсь собі що теж встану на лижі)) дуже сподіваюсь що вдасться найближчим часом знов вибратись в гори.
    Завтра мої чухають на села, а в мене по плану прибирання, а ввечір зустріч з подругами!

9. Just me

Just me Member

В мене нині практично одна проза. Я б навіть сказала, святкова проза, тобто гості-гості-гості. І нарешті зробила собі врочистіть: скачала запис "Все нам сьогодні радістю наповнилося" у виконанні хору Воскресіння. Бо так люблю, коли в різвяний час у церкві це чую :girl_tender: - аж мурашки по шкірі. І включила на прослуховування з повтором. Я це слухаю і воно створює мені святковий настрій в тисячі разів більший за всілякі там застілля.

10. zaderyshka

zaderyshka Member

Яке файне Різдво! :girl_yes2: Були у хресної нині, а потім з друзями зустірлись, так гарно посиділи, посміялись, побалакали. ЧУДОВО! Їхали в маршрутці і з кохаськом тихенько колядки співали, бо голосно народ "ніпоймьоть". Ех, а з дитинства маю такий спогад, коли їхали від друзів родини і вся маршрутка колядувала. Ех... Зараз слухаю собі колядки і попиваю смачний чайок.

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я можу сказати, що цього року одне з найбільш насичених позитивними емоціями Різдво:girl_tender:. І ніби нічого особливого, але сама атмосфера ну просто надзвичайно чарівна.
    Вчора поснідали, відіспались, а на вечір скочили на коляду до сестрички. Файно посвяткували, згадали як вчили з сестрою коляду двома голосами, щоб дідуся на Різдво здивувати і отримували за коляду 10 долярів:xaxa:. Вечір мали романтичний:girl_in_love:. А сьогодні несподівано з самого ранку поїхали до свекрухи на Марії. Трошки посвяткували, поколядували і в обід вже були вдома.
    Цілий вечір дивимся різдвяні фільми і мульти. Одним словом, як в дитинстві:girl_in_love:. А зараз милуюсь як дуріють мої мужчини і регочуть на цілу хату :girl_crazy:. Лише думаю, як я то шалене чудо зараз присипляти буду:crazy:.
    На завтра планів купа. Хочем на санки, але снігу поки нема... Мо нападає ;).

12. Alexx

Alexx New Member

В мене вже ломка від того ніцнероблення.... хо щось робити (валяти, шити...
    Люблю свята, але коли вони такі затяжні то трошки втомливо. Не люблю коли мій звичний розпорядок дня міняється та ще й на цілий тижднень )))... а та обжираловка, то взагалі капець.
    Хоча так приємно, що гості приходять. Всіх побачили, повітали.... поколядували )))).
    І сніжок за вікном радує, повіяло зимовим насторєм.......

13. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  14. Holly

Holly Moderator

Йду зараз до коліжанки піднімати настрій. По дорозі зайду в магазин, може потішу себе якоюсь косметикою. А то щось зовсім на душі погано.

15. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

в мого чоловіка теж така вихвалялка була - я фотографувала свої обіди на роботі на фоні співробітників (так, щоб точно повірив:girl_crazy:) і надсилала фотозвіт про з.їджений обід:)
    21 день не була на форумі - а ви стільки усього понаписували, читати - не перечитати:girl_smile:

16. Farfalla

Farfalla Member

Прекрасний, чудовий день! Приїздила моя систер з сім"єю, похресник заколядував, потім ми з ним прорепетирували як він засіватиме :girl_haha: які ті дітиска смішні!!! моя краса не давала йому забавки, він їй також свої не дуже рвався давати... ой, не можу!!! але так добре, коли хтось загостює :girl_claping: красота: у серці, на душі, в житті, вдома... :girl_blush2:

17. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а ми сьогодні вже нарешті вдома, правда чоловік ще на роботі, а я з донечкою відпочиваєм від неробства:girl_haha: Свята пройшли на славу, єдине вчора стала на вагу, то за ті свята поправилась на 2.5кг, я в шоці:girl_impossible:, правильно, ходити від столу , до столу, ще б не поправитись, але маю надію, що за тиждень то скину, сьогодні маю розгрузочний день, на ті ковбаси вже дивитись не можу(

18. Heureuse

Heureuse вірю...

я вже є! :girl_flag_of_truce:
    скучала страшно, тому дуже тішусь з того, що вже вдома і з вами!
    погостювали класно, майбутні свекри догоджали як могли, тому я собі так файно відпочила шо ну :girl_tender:
    єдине, що дорога трохи вимучила..та й шкода, що живемо так далеко один від одного, хотілося б частіше бачитись... ну але то таке..головне, що люблять мене і приймають як рідну- це не може не тішити:girl_smile:
    зараз відпочиваю собі і читаю все, що за 3 дні пропустила:girl_wink:
    отже, загалом врочистість і то добре!
    в середу перший екзамен- то зле...:girl_haha:

19. Holly

Holly Moderator

Шопінг наше всьо :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: а якщо серйозно, то кльово полялякали з коліжанкою, в транспорті наслухалась компліментів (міні творить дива), ну і пройшлась по магазинах. Купила собі класний двоколірний блиск для губ. Поки мене не було, діти класно бавилась, а тіки переступила поріг, вже товчуться по мені. Шкода, що вихідні так скоро закінчуються

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Вчора ввечері гуляли з друзями в невеличкому парку з цілою купою птахів. Так цікаво було! Надзвичайний захід сонця на озері! А потім за горами з"явився величезний круглий місяць. Така краса!
    А ще я вчора згадала, що в нашому фотоапараті є функція зйомки HD відео і тому можу сьогодні з вами поділитись маленьким клаптиком каліфорнійської природи :) (під катом)
    Після парку довго їздили по місту в пошуках смачнющої піци. Як результат виявилось, що найкраща піца в 200 метрах від нашого дому! І там не тільки піца, а ціле різноманіття італійської кухні! Чесно зізнаюсь вам, я ще такої смачної піци не їла...
    Одним словом, гарно вчора провели вечір, дякуючи одним чудовим людям, що заїхали до нас вгості.

Статус теми:
Закрита.