Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fechka

Fechka Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

АНАЛОГІЧНО!! Не хочу писати всі нюанси але справи кепські. З тих емоцій аж дісталам "розстройсво в шлунку"...
    Врочість: Купила таткові вишиванку (ТМ "Скиба"),святкуватимемо "Василия" в вишиванках.

2. Натуля

Натуля Well-Known Member

Моя дитина в ці дні влаштовує мені такі різні емоції:girl_crazy:. Вчора прибіг з кімнати і сказав, що з"їв металеву кульку:girl_impossible:. Мені аж зле стало. І саме цікаве, що я йому вірю, то кулька від конструктора. Я їх всіх поховала, а цю десь знайшов напевно і ковтнув випадково. Він маленьким був - нічого до рота не тягнув, а останнім часом вічно щось дрібне знайде і зразу в рот. Мама мене трохи заспокоїла. Тепер чекаємо природнього виходу тої кульки.
    Сьогодні почала конкретне завоювання території своєї квартири - зробили з мамою перестановку. Мама піаніно, диван тягала, а я прибирала-мила. В своїй квартирі ми раніше часто разом таке полюбляли робити - за відсутності грошей на нові "декорації", ми їх переставляли місцями:girl_smile:. Трохи барахла повиносила.Ну без помічника звичайно не обійшлось. Допомагав мені у ванні набирати воду у відро і залишився там. Через кілька хвилин чую плач, прибігаю, а то моя радість вирішила набрати воду в тазік, що у ванні стояв і чи за корабликом потягнувся чи ще чимось і звалився у той тазік...з дуже холодою водою...весь мокрий, голова мокра..."на люкі, на люкі - хонолє" (на руки, холодно). Скоренько його переодягнула, запхала під тепле одіялко, де моє дитя благополучно заснуло. Зараз лежу, насолоджуюсь перестановкою і морально готуюсь до наступних "штурмів".

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В мене не настільки паскудний, але настрій зіпсутий :sad:.
    День піжамний сьогодні. Майже нічого не робила і напевно тому геть втомлена :).
    Прийшов чоловік, то трохи мене витягнув з того паскудного стану.
    Нагодувала його, підстригла, ходить тішиться, бо вже такі коси в нього відросли:girl_crazy:, тепер файний).
    Сидю п"ю чай, і намагаюсь підняти собі настрій рафаелками...
    Завтра з самого ранку себе до роботи запряжу, щоб дурниці в голову не лізли.

4. Savchenko

Savchenko Member

Проза - робота...врочистість - набрана коханим ванна з піною:girl_in_love: сиджу закутана в халат...пахну як ружа і чекаю на вечерю, яку готує чоловік... Плюс завтра вихідна значить можна буде поспати подовше:girl_dance: ляпота...

5. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Ой, який класний в мене вечір! Ностальгічний, сповнений спогадами:))) Зараз чекаю мужа з затяжного футболу, а взагалі настрій дуже класний...

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і мене муж сьогодні годував, от зараз читаю і жую мегасмачну канапку з філадельфією з якимись травами, а зверху улюблений смачнющий пршутик:nyam2: (мужу нарізала його смердючих сирів і налила чилійського винця року нашого одруження, сама лиш губи вмочила-фааайне) в мене сьогодні був гастрономічний оргазм, в Шекспірі в розділі новинок є яловичина з фруктами, так то таке блаженство, персик з шматочками фуа-гри аххх:nyam2: були в кіно, знов повалялись на тих кльових розкладокріслах:) і то все замість візиту до стоматолога, де мені мали тягнути нерва з зуба, в якоїсь жінки почалась зубна кровотеча, її привезла швидка і мій прийом скасували.отаке

7. Farfalla

Farfalla Member

Добрий прозовий день :) сиділи з доціком увесь день вдома... так і не змогли дупці свої підняти і вийти на вулицю... :girl_nea: бавились, книжки переглядали... з врочистості: я печиво савоярді спекла :girl_curtsey: завтра тірамісу робитиму :girl_dance::girl_dance::girl_dance:

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

і я з Мацьопою пила чилійське винце :), і так мені доообре. Муж забрав моє замовлення з H&M, задоволена. А ще мене чекав несподіваний подарунок з Касабланки (муж розстарався, я люблю всякі цяцьки і брюліки ).

9. AilataN

AilataN жива

В нас деньок.... Ніцхорошого.
    Почався день з того що Мар мене збудила криком -мама, хтось кличе на допомогу!. І як вона почула, бо кричали неблизько, я б не почула точно, а вона ще й прокинулась від того.... Сусід раптово помер...
    Вдень з мж погризлась, дістав зі своїми нервами, в мене їх , що , нема?
    Ввечері з дівчатками бачились, дуже гарно посиділи, ну дійсно гарно, якось мило і щиро!!
    Втікла від них, бо песик мав бути гуляний, а він від мене втік...((( Ох і шукала я його... І розуміла, що без нього мені додому нема ходу. Врешті, за добру годину, надибала, в крові весь писок, і подертий , і є підозра, що він когось зжер. Я його ніколи не спускаю з повідка на вулиці, в дворі відпустила , а він як шило межи ноги, і помчав . Псіх.
    Фууух. Навіть чоловіку не розказувала.
    Песик маленький, великого точно нікого не зжер, ну хіба щура якого, що теж не є добре, але. Скорше десь подрапався)).

Останнє редагування: 12 Січень 2012
  10. Музик

Музик Мартуська

в мене трошки сумна врочистість, була нині в лікаря, аналізи справді погані, але то не біда, виявилося, що мене більше 2 років лікували не від того, і аж тепер поставили діагноз (добра лікарка кликала на консультацію ще кількох), перечитала в неті про нього - все сходиться, маю лікування вже (то не по 50 грн на місяць, а 32 грн за весь курс, що не може не тішити). коротше скоро все стане добре

11. Virner

Virner Well-Known Member

У мене сьогодні піжамний день...П'ю чаї різні, дегустую нові...ех...от є кавомани, а я чайоман:girl_curtsey: Читаю різні цікавинки в неті: блоги, інтерв'ю, статті, дослідження. Активувала резюме на сайті пошуку роботи - сподіваюсь на швидке вирішення питання, хоча і знаю, що це нелегко.
    З врочистості - планую програму на вихідні. І от обираю - театр, філармонія, чи органний зал. Вчора чоловік прийшов з роботи і несподівано запропонував "окультуритись":girl_crazy: Зазвичай, мені не легко його кудись витягнути, лише в театр Заньковецької. А тут сам так "загоріався"...:girl_tender: Я з тої несподіванки, щастя і переляку вже не знаю, що і обрати... :girl_crazy: Може, все і зразу? ;)

12. Heureuse

Heureuse вірю...

планувала спокійний відпочинковий день. вийшло, як завжди, навпаки :girl_smile:
    до обіду трохи займалась господаркою і лікувала хвору мамуську, потім ше по справах в місто прошвирнулась.
    а в обід подзвонила подруга повідомити, що вона в лікарні після операції :khomyak: в мене аж серце схопило, бо відразу думки дурні повалили..але, все нормально, нічого серйозного, завтра вже напевно буде вдома. то я ще швиденько зібралась і провідала її .
    зараз вдома..настрій якийсь незрозумілий..жую ябка!

13. sofka08

sofka08 kasperjonoks

і у мене так само,з хатульки сьогодні ані кроку не зробила :girl_nea:, зранку до обіду трішки прибрала хату:ed4d70def841dc74b57,помила голову,запарила собі чайок з бергамотом...мммм...сижу і насолоджуюсь....і думки такі прориваються:
    де б то якусь шоколадку взяти.....:girl_in_dreams:
    певно :girl_phone1:чоловікові,нехай по дорозі додому захопить)))

14. zaderyshka

zaderyshka Member

Запахана нині. Додали мені дві нові пари в третього курсу. Ніби і тішусь, але не все так добре. Дали предмети, які не вчила і навіть не мала з ними справу ніколи. І то вже коли семестр почався, бо потрапила до лікарні співробітниця і певно вже не матиме змоги вийти швидше, тож її пари розподілили. Клопіт в тому, що не знаю, що читати студентам, так не люблю йти непідготовлена на пару.
    Маю трохи сумну врочистість, між парами здибанку мала з коліжанкою, вона завтра летить назад в Сіетл. Побалакали файно, попили чаю. Але сумно, бо не знаю коли зустрінемся знов. Кожного дня балакаєм в скайпі, але то не то...Буду плакати певно:girl_sad:

15. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Спати дуже хочу :morning1:, але ше не лягаю - відвикла спати більше, ніж 4 години.
    Сьогодні я була особливо зла на деяких абонентів, мало їх не послала. :girl_emo:
    У понеділок мав би бути вихідний , але ми маємо йти на 9.00 на тренінги:sad: Зараз відпочиваю, може, якось змушу себе лягти піти спати швидше, ніж опівночі...

• Подобається Подобається x 1
  16. Яруська

Яруська Well-Known Member

От і в мене... Навіть не знаю у яку тему писати:girl_devil:
    Суть в чому. Мені хочеться прибити вчительку початкових класів мого малого! Якщо в тьотки вже маразм, то чому вона не йде на пенсію, а псує нерви і дітям і батькам? сьогодні прийшов мій малий зі школи(другий день після канікул) і по плану задали вправу з другої частини книжки з української мови, а тої другої частини у нього нема, бо наша "прелєстна" вчителиця видала йому на початку року дві перших частини, і одну з них він тут же заніс до школи. Про що він їй сьогодні і сказав, з проханням видати ту другу частину, за що та ідіотка визвірилась на мою дитину і з воплями-" ти що дебіл! Я вже видавала!". Дитина прийшла в шоці, мною теліпає, чоловік ричить йти до директора.
    Подзвонила я до неї. Дівчата, такого брєду я не чула давно. На мої конкретні запитання за що обзивають мою дитину, я відповіді не почула, почула купу якихось маразматичних розмов про те, що вона на мою дитину має "компромати", які саме- теж було відхилено і заведена розмова як я її сьогодні винервувала і що мені від неї треба? І поступила порада- то не ходіть до школи! Детективне агенство якесь, а не вчителька. В кінці-кінців я сказала, що прийду завтра зранку для більш конструктивної розмови і якщо вона буде знову нести такий брєд сивої кобили, запишу все на диктофон і піду до директора і в районо. Бо як не може вчити дітей, то хай йде не пенсію і в"яже шкарпетки, якщо вміє:girl_emo:
    Все!
    Коментарі приймаються.
    Запис телефонної розмови є.

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Після прочитаного, мені також хочеться її чимось стукнути. Це ж мала дитина!!! Моя Юліана, 8-ми річна, то вже б плакала цілий день і казала, що не хоче йти до школи бо вчителька її не любить. І взагалі, яке право має вчительки обзивати чужу дитину?
    Має компромат? То нехай несе до директора. Тоже мені, КДБістка знайшлась з компроматами.:girl_devil::girl_emo::girl_mad: (дальше йде нєпєрєводімий італьянскій діалект)

18. Just me

Just me Member

Оооооооо! Ви потрапили в десятку. Я ту школу ніколи не забуду, в мене таких вчителів було декілька, обходжу десятою дорогою до сьогодні. Вчитель повинен пам"ятати, що розмовляє не з нижчою расою і не з рабами, а з дітьми - людьми, що мають право на повагу. Найкраще, якщо ви завтра підете до школи спокійна і впевнена в собі, вас намагатимуться вивести, але не піддавайтеся, скажіть, щоб це був останній раз, інакше наслідки будуть нищівні для школи і вчителя зокрема. На фоні вчительки-істерички впевнена в собі, культурна та інтелігентна мама буде виглядати більш ніж достойно.

19. Яруська

Яруська Well-Known Member

от в мене зараз саме такий стан, що при розмовах про "неї" з рота лізе хіба нєпєрєвадімий діалєкт.... Цілий день тіпає, а малий вже не реагує і тільки побажав, щоб завтра до школи вона не змогла прийти. :girl_emo: Завтра розкажу продовження.

20. Holly

Holly Moderator

якщо то не перший раз, то я би йшла до директора. Можливо директор і не знає про витівки тої вчительки.

Статус теми:
Закрита.