Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Сьогодні маю багато планів...буду надіятись що все здійсниться...
    Погодка за вікном суперова:girl_tender:,дійсно тиша і спокій...ще б сонечко і можна в парк на фотосесію...
    Надивилась я на ті гарні страви у ваших гарних рецептах з фото :girl_yes:, і все ...Семена понесло...купую сьогодні інгридієнти ,а завтра пектиму......

2. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Прозище...Вдома. Матвій котиком лежить на колінах. Старший спить. Чоловіка немає-судить районний міні-футбол. Я пишу статті.:suicide::8:

3. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Не спалось, щось мені з 6 ранку, проте за вiкном побачила спавждню казкову заметіль, як в казці 12- місяяців. Всі в хаті спали-я в тиші зачаровано дивилась у вікно... А потім понеслось: йогурт поставила, сніданки поробила тепер можна і на санчата:bye2: Зараз на дворі сніжно- але вже не чарівно))

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Встали...ледь-ледь, і то, тому що за стіною діскатєка в сусідів була:girl_devil:, понагодовувала хлопців, і відправила в зиму:girl_tender:, зараз кавую і спостерігаю, як вони за вікном на санчатах дуріють, ляпота...
    Ввечері забіжить сестричка з племяшкою...
    Такс, треба йти хоч зуби почистити...

5. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

А я сьогодні побувала в дитинстві...всі гірки поблизу нашого дому сьогодні були мої і Данилка, надурілися досхочу :girl_tender:, засніжені і щасливі повернулися додому, тепер я з кавусею тут, а дитина бавится з татком.

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я відпровадила своїх хлопців на прогулянку, а сама трохи поприбирала, перемила посуду ( і де її стільки набирається) ще й в холодній воді, тепер руки розігріваю на клавіатурі.
    Наша хазяйка подзвонила вранці і сказала, щоб ми оплатили квартиру до березня, бо їй потрібні гроші, поскільки на свята сильно потратилася. Тепер от сиджу і думаю, що порядних людей напевно дуже мало, ми ж так не домовлялися.:girl_sad: Але сперечатися я сильно не хотіла, якісь там дискусії з самого ранечку в неділю мені геть не потрібні, порадилися з чоловіком і віддали їй ті гроші. Будемо бачити що буде далі.
    Планую ще вечерком якогось пляцка простенького солоденького закалатати і... проза одним словом.

Останнє редагування: 15 Січень 2012
  7. Fechka

Fechka Member

Учора та позавчора мали гостей. Сьогодні релаксуватимемо.
    Повернулись з церкви. Відпочиіваємо.
    Погода тішить-зима. От Златка поспить і підемо кататись на санчатах. Настуня хоче на каток ( відкрили на Сихові біля Арсену)-треба випробувати.
    А ще хочу потрапити в КК там великі розпродажі, та чоловік цю ідею не підтримує...:girl_crazy:

8. kyharochka

kyharochka Member

В нас сьогодні також проза. Зранку були в церкві, потім пообідли і я разом із своїм звіринцем погуляли на дворі. Подуріли покидалися снігом і пішли до хати, бо собака щось дуже була змерзла, він ще маленький і не привик до довгих прогулянок. Зараз помила голову і дивимося комедію.

9. popelushka

popelushka Well-Known Member

Ух, ну і ми сьогодні накаталися на санчатах: з величезної гірки спускалися, в снігу побували, падали, але так добре відчули всі плюси снігу:)
    Потім ще бавилися в сніжки, робили всі троє "ангеликів" на снігу, прийшли додому щасливі, рум'яні і зразу ж зробили собі запашного глінтвейну, синочку чайочку теплого, поки мої кохані дивляться мультфільми, я собі тут читаю:)

10. Музик

Музик Мартуська

і ми зранку снігом тішились - пішли гуляти з собакою, кидалися з мужом сніжками, валялися в снігу, прийшли додому всі мокрі від снігу і шалено задоволені! постригли собаку нарешті (вона то страшенно не любить, бігали за нею по всій хаті, тому завтра мене чекає масштабне прибирання). зараз чоловік поїсть і знов побіжимо на гульки

11. Farfalla

Farfalla Member

А в мене сьогодні так врочистто на душі!!!!!! :girl_tender: Мама була в гостях, малявка її вже пам"ятає, на ручки до неї "пішла", бавилась, так приємноооо!!! Потім ми разом пішли на прогулянку, до церкви зайшли... Прекрасний, врочистий день!

12. napoleona

napoleona Well-Known Member

Бомбезні у нас вихідні:girl_dance:
    вчора вигулялися по Ашані і купили татові обновок трохи
    сьогодні я встала ще о 6 год, наварганила їсти, наліпила вареників різних на свят вечір, гуляли півдня по центрі, але файний сніжок падав, а біля ц. Андрія таку гарну шопку зробили, посиділи у кафе, де дивилися на моє намотування слінгу:) потім ми купили у Lamara цукерок (дякую) взяли медовухи і поїхал до хати, але тато з другом пили медовуху, а мама компот:) подивилися фільм, а зараз викупаєм дітьо, тато зробить фаршу, а я наліплю пельшок або манту, ще не вирішила...

13. Heureuse

Heureuse вірю...

фух...якийсь тажкий день.
    зранку було мені так хижо, що думала не доживу до повернення додому...
    з горем пополам здала той екзамен, коханий мене зустрів, напоїв кавою в Макдональдсі і стало трошки легше... дома ше поспала і зараз вже відчуваю себе людиною :girl_smile:
    мамуся далі хворіє, шкода так її, бо мучиться з тими кашлями :girl_sad:
    а так, то все файно! лишилось здати 2 екзамени і життя прекрасне :girl_tender:
    йду робити чай і починаю дивитись новий серіал! релакс...:hang1:

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дуже позитивний день:girl_tender:.
    Виспалась...Нарешті. Так солодко і файно спала:girl_in_love:. Далі як і більшість пішли тішитись снігом. Муж мене обкидав снігом, зліпив снігову бабу і практично змусив робити ангеликів на снігу:girl_crazy:. Кльово було.
    Далі була форумівка і дуууже приємне знайомство Марусьою-мамою. І от я вже в дома чекаю на вечерю, яку від нуля готує муж, поки я тут байдикую.
    Втомлена і задоволена:girl_tender:...

15. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

чомусь прикинулась з бажанням виспатись, але потім прийшла коліжанка, принесла смакоту, намішали глінтвейну і нарешті поговорили по душам. і таки стало набагато краще, добре що вона в мене є)))

16. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Були в ветеринара

Сидимо цілий день вдома і такий в нас піжамний день...валяємся ,обнімашкаємся, їмо усіляку смакоту, дивимось фільми....одним словом, нічЕвонідЄлаєм:p
    Так люблю такі дні - бо ніби і дітей немає ,але часу самі для себе не знаходимо, постійно кудись біжимо ,кудись їдемо...особливо чоловік...а тут цілий день - кльово:)

Настрій : - не хочу завтра на роботу- і -як перестати їсти- ,в голові купу усіляких думок і планів, які хочеться чимшвидше почати реалізовувати:girl_in_dreams: і мрій ,які надіюсь здійсняться.

17. lawyer

lawyer Member

недавно повернулася з Карпат! дівчата, яка там краса! в місцях, де не проходила людська нога, десь з метр снігу!!! вчора каталися на Звенові, вечерком плавали в басейні, грали пінг-понг, а потім парилися у баньці і стрибали у сніг:girl_tender:.
    содня вже були на Плаю - але там людей було, просто нереально багато! зараз трошки відпочиваю від дороги і збираємось з друзями грати монополію - вихідні вдались!:)

18. zaderyshka

zaderyshka Member

Ми щойно вернулись з пажерливої подорожі.:girl_crazy: Поїхали в п'ятницю до чоловікової родини в Дашаву. Гостювали там як справжні татари, здійснюючи набіги на "родинні кути" і вижираючи все, що пропонували і ще й з собою забираючи. Відвідали цілу купу родини, три дні тільки те й робили, що ходили від хати до хати, навіть не ходили, а катулялись. Бо нас напихали як гусок на забій. і не відмовиш, бо ще більше жировиска виставляють, мотивуючи тим, що "Може не смачне? Може ви того не любите, то є ше такееее!" А потім, ще й торби з собою пакували з пляцками, грибами, повидлами. Їхали додому як справжні "доїжджєючі студенти" з купою торбів.
    Загалом вихідні супер, бо стільки насміялись, назгадувались, набалакались. Весело і прикольно.
    Завтра понеділок, робота і ДІЄТА!!!!

19. Smorodynka

Smorodynka Member

Була сьогодні з подружкою і її хлопчиками в цирку, потім гуляли в центрі. Так гарно падав сніжок і атмосфера якась особлива, святкова, шкода, що свята вже закінчуються :girl_cray: і різдв"яний ярмарок закінчиться. ХОдили в Катедру, подивитися на шопку, гуляли площею Ринок, красота, потім смакували піцею. Яке все ж таки Львів гарне європейське місто!

20. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні був "веселий" день. Потішило те, що моя учениця зацікавилась вивченням історії не просто для покращення оцінок, тепер її цікавить сама історія. :)
    Після заняття до тепер читала про візи для Казахстану - завтра тренінги, а від післязавтра я і ше кілька оператрів починаємо приймати дзвінки тіки з Казахстану, тому перекваліфіковуюся по трохи :).
    Спатки хочу, напевне, досить із мене тих віз, бо знову снитися будуть...
    :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.