Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

знову переїжджаємо..знову купа кульків/мішків....не заздрю людям, яким доводиться часто змінювати місце проживання...:girl_emo:

2. Virner

Virner Well-Known Member

Якийсь сьогодні такий день - не знаю, що хочу, чим би то зайнятись, що б то з"їсти... Врешті, зробила собі м"ятний чай з корицею, попиваю і шукаю наукові конференції на 2012 рік.

Не знаю, коли сьогодні ляжу спати, чує моє серце, що нешвидко. Не люблю такі дні, вони наганяють на мене смуток... І часу багато, і нічого не встигаю, і щось роблю, а результату - нема.
    Одна врочистість - обрала свекрусі подарунок на день народження! Їй має сподобатись!:girl_claping:

3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Ми на вихідних їздили до батьків, відчули себе першопрохідцями, снігу стільки намело... ще й чекали нас під вечір, то і дорогу не розчищали. Кіт ледве по тому снігу додому приплентався, потім на кухні півдня сушився. Ми щось з чоловіком пізно додумались, що можна було на санках покататись...
    Мала на роботі чудовий настрій, який мені трохи псували, але вдома стараюсь про роботу і взагалі негатив - не думати. А ще розв'язувала сьогодні задачку за 9-й клас аж дві години...:girl_haha: То ж треба так все позабувати... маю потребу в тренуванні мозку, а то поки своїх дітей заведу і в школу відправлю - геть чисто все забуду:girl_blush2:

4. sunset

sunset Active Member

насичений день) закрила всі справи зі зміною документів в зв*язку з заміжжям,
    все кльово,
    трохи була на закупах,результат- муж має нового светерика, я маю нові штанята і - ми маємо нову постільну білизну)))

потім приїхали коліжанки додомцю до мене- ми замовили сушики, було ще Асті, спогади, фотки, відео і ще раз спогади)))

о, ще правда, прифігіла від стану тротуарів та доріг- нікому то прибирання точно не треба!!!
    була в податковій- там така слизота по дорозі від зупинки, що навіть в КК не такий лід на ковзанці(

5. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ходила на свою голову вчора з чоловіком по базарах. В результаті - були тільки на *Торпедо* і на радіобазарі.:russian_ru: Добре що хоч в Арт Скриньку зайшли, хоч щось і мені прикупили. Приїхали додому змучені, голодні і знервовані, бо мали трохи позакуплятись, але нічого нам не вийшло. Почались в мене КД - голову, спину, ноги і живіт просто віднімає. Допомагає тільки Солпадеїн, який ми з успіхом забули купити. Сьогодні вранці зібралась в душ йти - а воду відключили. Добре що хоч муж дома - приніс від сусідів води з криниці. Сиджу зараз перед комп*ютером в м*якому кріслі, з горнятком кави зі згущонкою. Настрій чудовий, чоловік пішов до швагра збирати наші новенькі меблі для коридору, дітки бавляться чемно... Ех, файно мені :d23:

6. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

День сьогодні почався кльово! Постояла на одній зупинці - шось нічого не їхало, людей підзбиралось, я чомусь перелякалась, що то всі сто процентів на мою маршрутку сядуть і вирішила втекти:girl_crazy: Перейшлась до іншої зупинки -там така ж картина, тому вирішила, що трішки пройдусь пішки. Потім трошки під*їхала якоюсь маршруткою (вибирала ту, яка була пуста і їхала хоча б трошки в моєму керунку:)), а далі перейшлась ще пішки. Трошки запізнилась на роботу, але то ж 10 хвилин - то нічого страшного:) Зараз планую зробити собі чайочку і буду смакувати печеньком, поки нема 12 години:girl_wink: Всім гарного дня!!!

7. lawyer

lawyer Member

відпустили мене вчора на півтори години швидше з роботи - ще б сьогодні так:girl_in_dreams: тому змогла гарненько поприбирати вдома!:girl_claping: потім їздили з коханим по магазинах за кавоваркою (правда, ще не купили). а зараз сижу на роботі, п'ю чайочок, їм рафаелки і відпочиваю, поки нікого нема:girl_in_love:

8. Holly

Holly Moderator

а в мене день розпочавс в 6.45. точніше Оленка його розпочала. Але тим не менше, я виспана :) зранку скоренько зварила супчик, нагодувала своїх красунь і в 9 ми вже поїхали по справах. О тільки додому прилізли. Маю надію зараз вкласти Оленку спати і сісти з чаєм почитати. Гарний день. На вечір маю багато планів, як то встигнути???

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ми сьогодні нарешті випхались з малечою на вулицю. Так добре, коли мій хлопчик здоровий. Ну, сказати що я дуже багато задоволення отримала від черпання капцями води сказати не можу, але оте сидження цілими днями дома вже мене трохи заколупало. Ще якийсь "потенційний" дідусь, чи то татусь до нас прибився, коли побачив як я тягну свою дитну за руку, а той рветься покупатися в калюжі. Ну, він взяв мого Святослава за другу руку і так ходив з нами з пів години розповідаючи про свою внучку. Малому як на зло то сильно сподобалося і він так тішився тим дядьком і відпускати його не хотів, але в кінці отой мужчІна добавив, що то нічого що він дідусь, він ще хлопець ого-го.:cowboy::girl_haha: На що я накінець то чемно подякувала і сказала що ми вже погуляли.))
    В обід варила зупу, доварювала вже з малим на руках. Зараз моя дитина гарно, чемно гамцяє, а я отут користаю моментом.
    Чогось мене болить один бік голови і трохи горло, але я про то не думаю, затра мушу бути "огурчиком", маю іти до коліжанки на день Народження. Файно...:good:

10. Музик

Музик Мартуська

апатія, чи то авітаміноз??? нічо не хочу, хіба спааааати, десь простудилася, кашляю страшенно, голова болить, не тішить нова сумка (нині купила в КК), ні те, що я знов зайнялась рукоділлям.
    треба йти їсти готувати, зараз муж прийде з друзями, посидять трошки в нас, завтра він має вихідний, проведем трошки часу разом

Останнє редагування: 24 Січень 2012
  11. Virginia

Virginia Well-Known Member

Мали вчора гарний вечір в гостях у Мартусиної хресної, після якого мала заснула в машині на другій хвилині їзди:d25:, а сьогоднішній день був не гіршим продовженням вчорашнього вечора:) Гарно погуляли, Марта спала 4 години:8: вже ніхто з колясками не гуляв тілько ми. Прийшли додому поїли, я зробила лазанью, всі мене похвалили:girl_claping:
    Йдемо купцятись і спайкати.:girl_bye:

12. napoleona

napoleona Well-Known Member

цілий день валяюся у ліжку, чоловік відпросився швидше, щоб побути з малою
    у мене хвороба не відступає, то жах - тіло ломить, горло болить, так молюся, щоб на малу не перейшло
    дуже жилєткова у нас проза

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я нині мала можливість 2.5 години випробувати свою силу волі :) , Попросила мене свекруха пограти з ними у польському консульстві на зустрічі дипломатів українсько-польських. Перед тим у нас ще була репетиція, тому я як зранку поїла, так вже й до самої гри в 16.00 ніц не перекушувала. Ітак грали ми на фуршеті прямо біля стола зі всякими смачнючими наїдками 2.5 години, гості всі гарно собі смакували, а ми ж музиканти :) наше діло грати. От тільки по закінченню гри нас запросили до столу і забула я про всі свої "не їсти після" 18.00 :girl_blush2: Нє, ну то просто було випробування :girl_haha:

14. arushka

arushka завжди досягаю мети

А я зі всіх сил намагаюсь знайти врочистість у прозі - вдається через раз. Проза - чоловік надалі не може знайти роботи ; врочистість - багато часу приділяє мені, дитині урокам, тріпанню ковриків через день....
    Проза - знову сильно погіршився стан здоров'я; врочистість - є нагода задуматись, що є головним у житті, переоцінити цінності і зрозуміти для чого так сильно тріпати крилами по дурницях.
    Проза - через те, що останнім часом ми хронічно безгрішні , почала комплексувати, що не можу запросити гостей на якісь ультра-супер-вишукані страви; Врочистість - спекла сьогодні торт, запросили на завтра друзів на каву з тортом і фруктами і намагаюсь не хвилюватись про відсутність мульйона страв (для мене це реальна проблема, коли немає заставленого столу. )
    Життя продовжується...

15. zaderyshka

zaderyshka Member

І в нас так само зараз. Трохи злюсь на мужа, бо його непередбачувані "Я ж казав" і "Моя родина" та "Моя друга освіта" щось забагато витягують із нашого бюджету. А ще злить мене моя глупість, бо мій супер-фінансиси-за -другою-освітою муж зооовсім не розбирається в тих фінансах і я мушу писати йому диплом. Нє, щоб вибрати йому тему як в своїй магістерці старій і трошки переробити, та й най би захищався. Я в благородному пориві вибрала "цікаву" собі тему. Так мало того, що просиджую всі вечори зараз над нею , так мій "майже дипломований фінансист" лізе з зауваженнями і претензіями. Ох, як захиститься, ох я йому "відробку" загадаю!:girl_devil::girl_devil::girl_devil:
    З відносної врочистості, мала нині дуже гарну пару. Прийшло 6 студентів, то така красота. Всім все зрозуміло, можна показати і пояснити де помилка, всі питають, що не зрозуміло, а не кивають в такт. Чого в нас групи по 30 людей...ех...:girl_in_love::girl_in_dreams:

16. Katrine

Katrine Member

сьогодні практично весь день з Маркіянком були на вулиці, така класна погодка, мені аж весною запахло:girl_cool:. чоловік приймав заліки-іспити, а ми катались на саночках, але пообіді так мені малюк розвередувався, ледь притопала з парку, тягнучи сані і Маркіяна на руках:8:.
    з врочистості: будемо відкривати лижний сезон в обновках - купили чоловіку гарнющу лижну куртку, а мені штани:girl_claping:.
    завтра позначила собі в календарі вихідний - зранку приїжджає до Маркіянка баба, а ввечері - дідо:girl_cool:.

17. карапуз

карапуз Well-Known Member

Сьогодні, перший раз, бачила свого чоловіка у шОкови :shok: :connie_pull-pigtail.
    Розповідаю. Поклав він учора дітей спати, казочку прочитав і "с чувством исполненного долга" пішов спати. Мартинка нашого, сон не брав і він періодично прибігав зі словами "що спати він не хоче". Але, накінець, заснув. Я, перед тим як іти спати, завжди заходжу до дітей у кімнату: виключити нічник , поправити подушечку , ну і взагалі, помилуватися :girl_in_love:. Ну от, вчора заходжу (Юстя спить на верхньому поверсі, Мартинко внизу), дивлюсь Мартина нема, глянула до Юсті, а вони там удвох гарненько сплять. Я вирішила їх не рухати. Знаючи , що вранці поїдемо в інше місто до моїх батьків, подумала "застелю Мартинкове ліжко, вранці буде менше роботи". Тепер, вже я, "с чувством исполненного долга" пішла спати :yes:. І от уявіть мого чоловіка, який вранці пішов будити Юстю до школи :girl_crazy:. Перше, що він побачив, це Мартинкове застелене ліжечко :girl_haha:.

Останнє редагування: 25 Січень 2012
  18. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Краса! сьогодні іменини усіх Тетян! в мене урочистість - маю ввечері в гостях п*ятеро подруг - вчора після роботи готувалась - намаринувала стейків червоної рибки, нафарширувала печериць і купу іншого доброго ) поставила в морозилку лід, а в холодильник - шампанське і прямо після роботи у нас "дівішнік" :girl_claping:
    а завтра приїжджає мій коханий чоловік із двотижневого відрядження і буде зовсім красота!! :girl_in_love:
    Життя прекрасне!

19. Bonita

Bonita Member

Мабуть ми з твоїм чоловіком однакові "супер-фінансисти", хоча якщо припече то розбереться у всьому. А коли в нього захист?
    В мене і далі продовжується врочистість. В понеділок захистила диплом і стала двічі дипломованим спеціалістом. Здала навіть на 4, хоча якщо чесно то була впевнена що отримаю 3. Зараз сижу попиваю чайок (навіть без солодкого бо вирішила трохи схуднути після свят) і насолоджуюся чудовим настроєм (навіть незважаючи на те, що вставати мені тепер в 6.30:8:). На вечір вже маю декілька важливих справ і треба якось все встигнути. Одне що не радує це погода, точніше наближаючі морози (прогнозують вночі до -15), не люблю холод, хочу тепла-сонечка і літа.

20. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Еххх, люблю свою роботу:girl_in_love: Відпрацювала свої дні і тепер аж до наступної середи СВАБОДА:girl_claping: Аж не знаю, з чого то почати свої прозові вихідні дні. Є купа роботи в хаті, але ж самі розумієте, коли знаєш, що ще є завтра і післязавтра і післяпіслязавтра, то ....чомусь на все катастрофічно не вистачає часу, точніше, все ліньки робити:mocking: Ось зараз поснідаю з ДП, а там гляди і візьмусь за прибирання...десь годинка дванадцята-перша...

Статус теми:
Закрита.