Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Прокинулась сьогодні дуже рано. Коханий сніданок в ліжечко приніс. І подарунок подарував. Краса!:girl_in_love: На вечір маю трохи гостей, тому буду готуватись. А ще не йду сьогодні на роботу - сама собі вихідний зробила. Ех, люблю я святкувати!:girl_blush2:

2. Heureuse

Heureuse вірю...

а я встала дуже пізно. щойно :biggrin:
    вперше за останні два місяці спала міцно і без всіляких навчальних кошмарів...
    вчора, як тільки здала, ше десь години дві не могла повірити і розслабитись. просто не приходило усвідомлення, що "ось, це кінець, більше ніяких біганин, нервів, безсонних ночей, доповідей-рефератів, заліків-екзаменів".. подруга сміялась, що тепер поперед у лише "екзамени життя" :girl_wink:
    зате як ввечері пішли святкувати, то я і повірила, і розслабилась, і сп'яніла, бо майже ніц за день не їла :girl_blush2: в такому-то щасливому стані і плюхнулась спати.
    зараз я собі повільно! п'ю каву, нема! докорів сумління, що я трачу час, тоді як мушу щось вчити... кайф!

3. robik

robik Member

Врочистість велика! Величезна! Бо в мого синочка сьогодні 12 років. Серце рветься на шматки, бо між нами зараз тисячі км :sad::sad::sad:. Душа, думки завжди з ними, з моїми найдорожчими. Прошу Бога доброго здоров"я і долі для них.

4. kyharochka

kyharochka Member

Вчора забрала в чарівної форумлянки туніку, така тепленька і гарна, якраз на таку погоду. Аж самій сподобалась, сижу на роботу вся "такая красівая", ще й колеги похвалили. Вчора чоловік повідомив, що в нашого дружби в дружини був викидень, а вона вже на 6-му місяці була, тепер лікуються і провіряються. Дуже їх шкода. А до мене кд прийшли. Надіялась, що вже цього місяця не буде. Буду допінгуватися таблетками, щоб нормально працювати. Вот така то проза....

5. madchen

madchen Member

А в нас що? Дитина ще спить, посапує носиком, має насмарк... я поки, займаюсь собою:d23:. Під вечір поїдем до кумаськи на іменини:)

6. sunset

sunset Active Member

а в мене врочистість- вперше тої зими їздила за кермом, чоловік лишив машину на мої потреби, от я звозила сетру і маму на цвинтар до тітоньки, згадали її, таку хорошу і завжди готову допомогти і порадити тітоньку Таню

заїхали на закупи, мамуська сумна, треба щось добреньке їй зробити))
    а ще ввечері піду до подружки, привітаю з іменинами)

так люблю ім*я Тетяна- в мене з ним лише хороші асоціації,
    того всіх-всіх Тетянок з іменинами))):girl_in_love:

7. preciosa

preciosa Well-Known Member

Прозова проза... Ех... Маю 2 дні, протягом яких буду вчити-вчити свій "хвіст")) Надіюсь, що в п*ятницю буде мій день і все буде добре... Тобто мусить бути добре:girl_cool: Чесно скажучи, ніби і знаю вже все це і набридло перечитувати знову, але ТРЕБА! Заспокоюю себе, таке враження, що це просто ще один екзамен))
    А з врочистості - вчора купила собі брошку - велику синю квітку, яку вже давно шукала до своєї синьої спіднички... І ще й попала на знижку 30%:girl_claping: Купляла кремчик під очі своїй хресній і знову знижка (везло мені вчора на них)) а в подаруночок ще дали 2 пробнички в маленьких тюбиках, то я вже і на себе намазюкала)))
    Все, я пішла вчитись:bye2:

8. Kryhla

Kryhla Member

І в нас те саме. Щось часто в мого Андрійка нежить. Десь тільки на вулиці довше побуде і вже соплі. Вдіваю його ніби по погоді, а все одно десь того вірусу підчепить :girl_sad:

9. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Де ще ті вихідні?! Так вже хочу відпочити... А інтернет - це зло. Вчора у нас був корпоратив, я відмовилась йти. Основна причина - дуже втомлена. А чому втомлена - бо замість лягати спати, гуляю по інтернетівських просторах... І нічого не можу із цим зробити. На роботі спати хочу, а як тіки доберуся до свого ноута - усьо, сон пішов гуляти. :girl_bye2:
    Отак нині після роботи прийшла на квартиру, включила компутер, і гуляю. Так проходить кожен день :girl_flag_of_truce:

• Подобається Подобається x 1
  10. lawyer

lawyer Member

була сьогодні на стрижці, задоволена, бо вже вдруге стрижусь гарячими ножицями і ефект замітний, а трошки розстроїлась, бо планувала попасти ще й на манікюр, а місця не було. але нічо, може, завтра попаду. ще одна неприємність - вибрала собі в Вітхен гаманець, брат мав подарувати на дн, а сьогодні виявилося, що його вже продали і не знають, чи ще завезуть. зараз чекаю на перегляд Пекельної кухні, а потім їду в Метро робити закупи до дня народження.

11. Barbie

Barbie Well-Known Member

Проооза:sad: Ше мушу писати одну контрольну руцьою, ааа я так не хочу!!! Але то останній раз, ше чуть -чуть і всьо і можна забути про

ще два екзамени і можна видихнути з полегшенням і писати диплом.

Врочистість - завтра приїжджає мій кохасик:girl_in_love:

12. Virner

Virner Well-Known Member

Хоч мене і замучили мої зуби "мудрості" (ростуть 2 одночасно), але в жилєтку я не йду. :girl_cool:
    Файний день... Прийшла моя подружечка, ми так гарно повечеряли разом, набалакались, начаювались...Люблю такі посиденьки! Вирішила, що на наступний тиждень збираємо всю компашку і йдемо в театр, давненько ми з друзями не бачились.
    Зараз все поприбирала і якось так затишно, спокійно.:girl_claping:
    Зараз муж прийде з роботи, нагодую його і будемо дивитись фото з його корпоративу.
    Бажаю всім спокійної ніченьки! (хотіла побажати гарного дня, або ж вечора, але, мабуть, вже пізно)

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Позаймалася на скрипці, тепер буду вишивати.:connie_pull-pigtail Маю цей тиждень вихідний. Так класно, не треба нікуди спішити. Головне, щоб то мені не набридло :)

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Так гарно на форумі, все червоненьке, в сердечка:girl_in_love:.
    День шалено паскудний. То певно які магнітні бурі, при чому вони дуже впливають на мого малого. Капризний не то слово. Стільки безпричинних істерик за один день давно не пригадаю...
    Як наслідок я жахливо втомлена, не виспана і засну не скоро сьогодні.
    Завтра збираюсь і буду відморожувати свій паскудний настрій на вулиці:girl_haha:, бо сьогодні навіть погуляти не вдалось.

15. Halina

Halina Well-Known Member

У нас сьогодні врочистість - у доціка іменини! Донечка цілий день веселилась, спатки не хотіла. Ввечері прийшов хресний з дружиною і наш татко зробив мамі приємність (сам в кімнаті бавив доцю, а мама в той чай на кухні бесідувала-чаювала). Ех як то класно свято у дитини! Стільки привітань, стільки вражень.

16. zaderyshka

zaderyshka Member

Не знаю як день сьогодні охарактеризувати. Врочистість - у подруги сьогодні ДН, то ми після роботи "втіхаря" святкували. З прози сьогодні купа несподіваних клопотів. Виявилось, що суботу йду проводити пари, бо керівник мій має якісь накладки, то мушу замінити. З Прівєтбанком нині клопоти, вчора вияснили чи активна картка, запевнили, що активна можна все оплачувати з усіх терміналів її видно. Годинки дві тому вернувся чоловік і каже, що на картці нема коштів, хоча я знаю, що оплати були. Кинулись виясняти, виявилось, що кошти будуть на ній не раніше понеділка. Неприємно перед людьми, бо завтра мала книжки роздавати:girl_sad: Хоч би ще якийсь банк нормальну мережу терміналів поставив, бо Прівєт вже нахабніє.
    Та попри це є одна супер врочистість, бо нині сама робила суші. Смачнііііі......наїлись всі просто "від пуза".

17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Останній тиждень не радував хорошою погодою. Дощ падав хоч і не постійно, але на вулицю виходити не хотілось зовсім. Навіть білочки поховались по своїх дуплах. І ось сьогодні нарешті! Сонечко! Теплота! Я винесла своє крісло-качалку на балкон. так файно! Попиваю каву, трошки вчусь і одним оком гуляю в інтернеті. Настрій чудовий. Ще скоро має приїхати знайома на каву.

18. Barnaulka

Зовсім забула розказати про випадок, шо стався на роботі. Спочатку трохи розізлилася, а потім стало смішно :)
    У вівторок записала якусь пані із Казахстану на співбесіду в Алмати на середу, 25.01.12., тобто на вчора - вона хотіла у четвер, але той день був закритий для співбесід, тому вона вирішила. що із запропонованих дат їй підійде 25.01. А пані чогось подумала, шо 25.01 - то четвер і в середу не прийшла, більше того, заявила, що то я їй сказала, жи співбесіда у четвер.. Після реєстрації завжди відправляємо сторінку запрошення на співбесіду, бо це один із тих документів, без якого в Посольство не пустять. Пані не перечитала що там написано - хоч я завжди кажди кажу, щоб вони перевірили правильність даних , а заявник потім видала, що вона "поверила на слово". На яке ще слово?! От розізлилася, бо пані абсолютно безвідповідально поставилася до процесу отримання візи, а потім когось ще й звинувачує у цьому. . А потім смішно стало: не дружить людина з головою, і все... То хто їй винен?

Останнє редагування: 26 Січень 2012
  19. Barnaulka

Врочистість :).
    Усьо, знову записала її на завтра. Маю велику надію, що вона нарешті прийде в призначений час на співбесіду - тричі їй повторила дату, день, час співбесіди + змусила прочитати, що написано на запрошенні на співбесіду - і не буде більше дзвонити і полоскати нерви. :)

20. Holly

Holly Moderator

то точно. В мене вчора дико боліла голова зранку. Випила таблетку, то вона подіяла аж десь в обід. Добре що було наготовлено їсти і діти чемно бавились. Після обіду трохи погуляли. На вечір знову відчула, що знову починає боліти голова. Тому поклала Оленку в 22.00 і сама лягла. Але вже в 12 ночі прокинулась з таким болем, що думала коси на собі рватиму. Знову випила таблетку і включила собі фільм, аби відволіктись. І знову чую, що біль наростає... проза

Статус теми:
Закрита.