Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Farfalla

Farfalla Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

маю меланхолійний настрій... наслухалась Клода Дебюссі... яка це музика!!!!!! :girl_in_love:
    але меланхолія не врятує від буденних справ... доцік спить, а я на кухню. а потім себе приводити до ладу :girl_blush2: , завтра до коліжаночки виберусь в гості. Не бачились уже кілька місяців.

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

от та карапуз, все січе. Ну вклала то я голосно висловилась, треба було написати -висушила феном:girl_haha: короч, отово, що вийшло щойно, а вийшла я кокась "тучна", ну бо напівприсіла, шию в плечі втопила, щоб бути на рівні малої:)
    так, двоє дітей то однозначно веселіше, але меншу дитину вкласти не реально і вже кілька разів в ліжко лягали і вже майже заснув, а потім бац! і чи то чує, що Улька робить чи просто про неї згадує, вилазить і йде тусити, а очі то такі сонні-сонні і що то йому робити?

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А мені нарешті тепло:girl_in_love: і в ночі було теееепло:girl_in_love:. То так круто. Ще раз переконуюсь, що я теплолюбива істота:girl_haha:.
    Такссс, мій день почався з того, що я вирішила таки зробити щось корисного для себе. Помила голову, посушила (ой, як же ж то моє волосся почало стирчати в різні сторони:girl_haha:, тре тепер щодня укладку робити, чи як:girl_in_dreams:), на личко масочку зробила, а ще манікюр. Всьо, фааайна).
    Дитина спить, а топчу печеня (то маленьке відхилення від дієти:girl_haha:).
    Настрій файний (у всякому випадку я стараюсь, щоб так було), не зважаючи на невтішні морозні прогнози:girl_in_dreams:.

4. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ех, доцька тепер має файну зелень в носі і кашляє. Ото я мамашка суперова :girl_devil:
    Будемо сподіватись, що швиденько з того вилізе. У нас лютий переповнений днями народженнями, так що хворіти нє положено.
    А так, сидимо всі дома. Діти сплять, муж зробив мені глінтвейн і я балдю за компом...

5. sunset

sunset Active Member

а мій творчий і меланхолійний настрій потурбувала свекруха))) приїхала з несподіваний візитом- перевіркою, чи маєм що їстоньки, чи чистенько ітд) а я її зустріла теплим бульйоном і бІточками) а ще сирник допікався)

щойно поїхала, а я вже втратила натхнення(( мала настрій на тільдові валентинкові сердечка, але щось вже не тойво, нехочеться

жду мужа, а заодно і натхнення) маю теплу каву з молоком, плед і ноут, буду шукати якісь ідеї проведення Дня Валентина

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а в мене вже сплановано-візит до ортодонта:girl_crazy:
    ото почитала і подумала, що треба і собі цього року зробити з мужом щось валентиське:)
    ура! Домік заснув, кухню вимила, Улька бавиться, я п"ю чай, ляпота:girl_in_love:
    то я так сьогодні до свекрухи поїду, гляну чи прибрала чи наварила:girl_haha: і малого на пару годинок залишу:)
    в мене файний день, вже третій раз в цю гілку пишу, кому набридла-звиняйте:)

7. карапуз

карапуз Well-Known Member

Дайте і дитині чаю, а не забавками задурюйте :girl_haha:.

Я годинку вигуляла себе і дітей, файно так на вулиці, тепло :smile:, у нас сонячна сторона, то на градуснику вже +5, може тому мені і тепло було :connie_pull-pigtail.
    Пи.Си. Йду і я чай поп"ю з цукерками , і діти поп"ють чай.:girl_wink:

8. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

У всіх такий насичено-веселий будень, що аж веселіше стало від читання, а я цілий день сиджу за компом дисертацію тайпаю. Вже очі вилазять :girl_mad: А ще злить, що нема в неті даних по моїй тематиці новіших 2004 року, то жах якийсь :girl_devil: Де я то маю взяти? Зі стелі? :confused: А ще прийшов до мене жора - вже з*їла залишки всього солодкого (кусень тортика і кусок шоколадної туфельки з майстерні шоколаду). Тепер стримую себе, щоб бува не відкрити чогось запакованого :girl_crazy: І таємний голос всередині каже йти спекти шарлотку яку, чи кекса :girl_in_dreams: тільки б не писати роботу :girl_haha: Не знаю, що візьме гору :girl_haha: Ще добре, що зимна погода стримує сидіти вдома і не рванути кудись по магазинах чи до коліжанок :girl_crazy: Отака-то прозище!

9. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Суцільна проза... Зимно, капець! Робота дістала! І сестра черговий раз довела, шо вона рідкісна свиня.
    Ще й ех.ua закрили, вконтактє збираються о 18.00 атакувати сервер прєзідєнта. Може хоч то трохи настрій підніме :)

• Подобається Подобається x 1
  10. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

11. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

В нас сьогодні також цікавий будень.
    Ганнусю до школи не пустили, але до художки відправили.
    Приїхала моя мама привезти нам яблук і.... пробавилась весь день на айпаді :girl_haha:
    Зато трошки потримала Мартинка, коли його животик турбував, а я їсти наварила.
    Ще залишилось мені свої вправи поробити (пора вже приводити себе у форму:girl_in_dreams:) та завершити однин вовняний експеримент (поки натхнення багато).

12. Barbie

Barbie Well-Known Member

Я тоже як сідаю за диплом, то ще годину настоююсь відкрити ворд:girl_haha: От перенесла це діло на завтра, і вже самій страшно, коли я завтра за то сяду. Ну не хочу я то писати і все, не пишеться воно мені. Але тут же згадую Vероніку яка казала, жи я всьо зможу. Ну-ну:girl_in_dreams:
    Вийшла сьогодні на вулицю на годину і то так змерзла, шо ну. Хочу сьогодні заснути, а на ранок прокинуться в весні:girl_in_love: Ото бажання, нє?
    Та всьо ти файна!;)

13. Heureuse

Heureuse вірю...

а я на роботі! :girl_cool:
    так приємно таке писати, хоч роботи то я насправді поки що ніякої не роблю, але сам факт вже гріє душу :girl_haha:
    поки що в мене стажування, я потихеньку втягуюсь в процес, вчу нову інформацію і тд...
    ну, а на разі сижу в офісі з чайком і лажу по посиденьках :girl_blush2:
    від завтра починається моя практика в універі- матиму пари в першого курсу.. буде інтєрєсно по ходу :d23:
    отака я сьодні ділова!

14. natorella

natorella Well-Known Member

врочистість така і проза....
    цілий день швидкі ганяють, пожежники, рятувальники. шо хотіти -20 то не шутки( одні калориферами хати палють, другі мерзнуть
    в сусідньому будинку родичі одної бабусі на брані приклеїли листочок - просимо не закривати браму на замок
    їх можна зрозуміти. бабулі було зле минулої ночі - швидка ледве добралась
    але і сусідів я розумію - оті безхатченки прийдуть ночувати, потім перед дверима і нас**но і всьо шо хочеш, сморід, бруд, сміття
    а то ше можуть шось потягти чи кладовку взламати (вони в нас на сходових клітках)

15. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

вже три дні сидимо із малечею вдома без прогулянок((
    хочу тепла!! щоб сонечко гріло, травичка зеленіла, квіточки-дерева розквітали....

16. Coshitce

Coshitce Member

Поки добралася з роботи додому замерзла як мняско в морозилці, руці почервоніли, чубчик з бурульках. Картинка варта "запєчатлєнія". Тішуся, на роботу аж в понеділок. Мо до понеділка потепліє? З хати носа не висуну, най чоловік закупами займається, а я до п"єца притулюся і буду його (п"єца) обнімати.

17. Fechka

Fechka Member

Ух ,цей холод!!! Сидимо вдомаю Настуня сьогодні ходила в школу,проте завтра вже не йде, Татко наш в відрядженні, бідака в дорозі. Дуже переживаю, щоб все було добре.
    Прибрала в квартирі, попрала. А ще змінила туль на кухні (була коротка, а тепер довга-незвично :girl_in_dreams:) Чудове відчуття. Наче ремонт зробили.

18. zaderyshka

zaderyshka Member

Я шось нині злосна. То все від морозу. Встала в 6 ранку, статтю доробляти і мужа розштовхала, щоб хоч трохи до захисту диплому підготувався. Думала завізую методички, перевірю олімпіадні роботи і додомцю пошурую. А шшас. Прийшла в 6 вечора, бо моя красава вирішила повирішувати зі мною стратегічні питання "на наступний рік". І коли я маю дисер поправляти і дописувати? Прийшла додому вже ніц не хочеться, а на завтра гора задач і самостійних. Ніц, справлюсь, бо студенти в мене файні.
    Маю врочистітсть, муж захистив на "відмінно" диплом фінансиста. Тепер він успішно НЕ знає ще однієї спеціальності. Я не прихильник колекціонування дипломів, але най буде, мо згодиться.

19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Угу..В мене моментально герпес вискочив..аж два - один зверху, один знизу. Ще два такі ж з другого боку до повного щастя і буду як Світлана Лобода.Ніц ніде не хочу йти - зроботи додому і навпаки. навіть на гуртівню, до якої 3 хв йти зофісу, холодно забігти. В холодильнику знову самі яйця і кусок хліба...Добре, що муж приніс kinder delice, то якось переб"юсь..Отака я господиня. Сашка в мами моєї вже 3 день, так що хоч хтось нагодований і в теплі :girl_blush2:.

20. atma

atma New Member

Ніколи тут неписала, але погода надихае. Все в снігу якого сто років небачила, минулого року зима в Ялті була 5-ть днів. Я люблю зиму тому тішусть з одного боку. Добре що в нас тільки -6. Знайшла голубку поранену забрала додому, породиста чоловік сказав. Чоловік злапав бомжа який проходив біля нашого будинку накормив горячим щоб бідолага незамерз. Всі звірятка та пташки до людей прийшли притулку шукають, сьгодні коли провітрювала кімнату пташка залетіла, білочки в людей їжу просять, погода об"еднала звірів та людей в одну сім"ю, звірята в людей шукають притулку люди допомагають звіряткам. Зараз розплачусь.
    Хотіла подивитись в неті що за порода голубки, шукала фото щоб впізнати, знайшла фото від одного голубятника 40-к фоток голубів а на останній фото сам власник жарить шашлик.

Статус теми:
Закрита.