Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Такі гарні вихідні:girl_in_love:.
    Були вчора з чоловіком на весіллі моєї дружечки-подружечки. Надзвичайне весілля було. Наречені красиві, закохані, аж світилися від щастя і від того на душі було так тепло:girl_in_love:. Натанцювалась я до повного виснаження:girl_in_love:. Одним словом відірвались на славу. А ще Ромчик вчора вперше заснув без мами, а з бабусею. А зранку після кількох цьомків сказав "Хочу спати з бабусьою":girl_crazy:.
    Сьогодні сходили до цекви, вигулялись осіннім парком, з"їздили за іграшками і відпочиваємо. Одним словом файно, лише дуже спати хочеться і ноги гудуть).

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Вчора здійснилась моя маленька американська мрія :) ми купили телевізор! чоловік спочатку байдуже до нього ставився, купив лише тому, що я дуже хотіла. А коли принесли додому, підключили, побачили якість картинки, то сказав "вау" і "шкода, що ми не придбали його раніше". Набагато зручніше дивитись фільми на великому екрані!
    В честь цього вчора робила суші, а сьогодні збираюсь рибку запікати в духовці. Шукаю зараз в інтернеті рецепт, бо ще такої риби не готувала ніколи. Називається "true red snapper".
    Ну і в планах ще забігти у вікторію сікрет. В них зараз акція - 7 коттонових трусиків за $25. Я не можу цього пропустити :)
    З прози - на вулиці конкретно похолодало - десь біля 10 градусів. Переходжу на осіннє взуття.

3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

І сьогодні був хороший день:girl_in_dreams: Сходила до церкви, після Служби прогулялася пішечки, бо надзвичайно гарна погодка!!! Полялякала по телефону з мамою і коліжанками. Рудий сьогодні тлумився і в мене була купа часу. Підсмажила смачнющої риби, зробила салату з порею і ми файно вдвох то всьо втоптали. Правда Рудий намагавася нарватися на скандал, але я сі не дала, ще й його попередила, що як хоче шкандалю, то я то устрою, але потім го приб"ю :mocking: і він ся вспокоїв, виговорив наболіле і всье в нас гуд (тьху-тьху!)
    Йду спати, бо завтра знову до праці.

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а я вчора ходила у перукарню, ну що вам сказати. НІКОЛИ не зраджуйте своїм перукарям, бо таке враження що у всіх інших дві руки лівих і не з того місця ростуть. Надумала я вчора трошки гривку вкоротити, ну думаю, до моєї запис = сьогодні не її день, та й далеко. одним словом пішла я у перукарню під хатою, так от тепер я схожа на котогорошка, і перші слова чоловіка коли він мене побачив були - гривка ж скоро росте, правда :girl_crazy: я, правда не дуже тим переймаюся, бо гривка справді скоро росте, ну і благо, що така ідея мені не встрелила в голову перед якоюсь дефілядою.

5. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

І справді, гарні :) Вчора ходили на пиво і ковбаски - святкували ДН свекрухи, чяке було 2 тижні тому :girl_crazy: Гарно посиділи, діти подуріли, потанцювали (за Настюхою кавалєри бігали, кульку подаруваи, одну на двох, ггг). Запізно побачила зелене пиво, тепер шукаю нагоди витягнути мужа, щоб ту зелень попробувати :girl_cool:
    Сьогодні ж святкували іменини старшої доцьки. Чоловік приготував рульку з тушеною капустою, нямка. Подарунки для доцьки, хороші друзі, смачна їжа і хата догори дригом - ех, добре було..

6. zaderyshka

zaderyshka Member

А мене всі хвалять-хвалять і я себе теж хвалю. Зробила тірамісу і так воно мені вдалось добре. Ех, няшшшно. Муж розбудив сніданком в ліжко...нє, я не скаржусь, але мабуть варто було попередити його, що готові сніданки не треба варити в молоці 5 хвилин. А ще нині батьки вертались з закупів, то прям влетіли в хату - там "Три слони" відкрились, народу йде море, машин-не проїхати! Знижки 40% пише! капец-капец. Ну, ми і піддались загальній ейфорії і потопали в ті "Три слонікі". Дійсно потопали, бо йти нам хвилин 20, машиною в тягучці довго б плелись. Походили поверхами із порожніми залами, з загального обсягу магазинчиків можливо 40% заповнено, а товарна лінійка взагалі бідосінька, знижками не пахне. З того всього ламанулись в Епіцентр, закупились добряче, я помилувалась Різдв'яним ярмарком і поїхали домів гамати тірамісу.

7. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

Вчора мали трішки святкування... ходили в Воскресіння на "Він, Вона, Вікно, Покійник".. я так насміялась що передати важко :) чудесна вистава і дуже хороша гра акторів, як сказав мій коханий "феєрично!"...
    і в кафешках посиділи чуть.. поїли струдля і сирника локалівского, напились капучінок-латте.. ням) а на завершення біле вино, шоколад і "Анонімні романтики"...
    ще п'ять днів і можна повторити)

8. карапуз

карапуз Well-Known Member

О, у мене вчора була трагедія :girl_cray:. Чоловік вирішив трішки Юсті волосся підрізати. Трішки...25 см відрізав, я в шоці :girl_mad:, дитина задоволена.
    І ми там вчора були, ледве вдалося припаркуватись. Нічого особливого не побачили. Правда, ледь не купили диван :girl_crazy:.

9. oksumoron

oksumoron Active Member

вчорашній вечір провела в компанії голландця, турка, індуса, американки, я українка, і ще двоє італійців! було так весело, насміялась, так як вже давно не сміялась! ніби і з різних куточків світу зібрались люди, але так гарно розмова йшла! послухала розповіді про індійські традиції заручення з дівчиною, трішки описів Ізміру, американка яка вже більше 13 років живе в Італії, і не хоче повертитись у Флоріду!
    додаю вже по ходу розповіді ще дві фотки зі свята каштанів, на яке заглянула на трішки після ситного обіду в свекрухи вчора!

10. Farfalla

Farfalla Member

В мене вчора був диванний день... примусово. Температура раптово за годину піднялась до 38,8 горло пече, потім ще й рвота... то певне тре в жилетку писати... але єдина врочистість, що я сьогодні через це все не на роботі, а вдома :girl_smile: температури вже немає, тільки горло мордує, чекаю дохторку, щоб мені відкрила лікарняний і НАРЕШТІ буду трохи домів :girl_cool: хоч ДП почитаю :girl_blush2:

11. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Понеділок важкий день, а я сьогодні вихідна, Ураааааа!!!!!Повалялась до 10 в ліжку,зарза буду трохи прибирати, а в обід іду на манікюр, і буду красива. Потім ще за покупками в Ашан і додмцю,далі відпочивати.:))

12. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

сидимо вдома...
    сумно.. трохи прихворіла.. якась повна апатія до всього((
    дитина із цього користає і перевертає все верх дном))
    іду щось смачненьке приготую, бо ще крихти в роті немала, а синочок вже обідати захоче швидко..

13. Oksana Lupneva

Oksana Lupneva New Member

А моя малеча сьогодні прокинулась у 00.00 і до 3.00 ночі ми бавились (правда начистила картоплю). Зранку малюк підняв нас о 8.00 і от заснув десь пів години тому.
    Одним словом чоловік на роботі не виспаний (а сьогодні в нього важкий день) і я також сонна. Ще й справ сьогодні є багацько

14. Holly

Holly Moderator

Я така зла нині - жах. Поїхала вклеїти фото в паспорт (то нічо що вже майже 2 роки минуло:girl_crazy:), а там вихідний. А я ж спеціально дзвонила, питалась як вони працюють. З врочистості - чоловік сьогодні вдома.

15. natka75

natka75 Well-Known Member

а в мене сьогодні настрій піднесено врочистий, приїжджає моя сестричка з Італії всім сімейством, чекаю не дочекаюсь суботи:girl_curtsey:

16. zetta

zetta Well-Known Member

прийшла з парної, уу, сушений полин, мята на стіні.. відтарабасила себе віничком дубовим -файно. бо з ранку знову мала похід в держ установи, але нормально... потім зварила борщику, чечевицю, потушкувала курочку. приїхали мої сухофрукти з закупки, тре забрати.

17. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

День почався гарно, за вікном таке сонечко, але тільки +2, хоча вчора було +20 :)
    Нарешті в мене є і ноутбук, і нет разом, ато було одне, а не було іншого і навпаки. Буду знову посиденькувати. То ніби врочистість.
    З прози: довго вибирались з малечею навулицю погуляти, вийшли і рівно за 3 хв вернулися додому - дитина періодами тепер така морально важка, заборона захцянок рівнозначка істериці :8:

18. olena

olena New Member

Хоч і понеділок, зате врочистий- синочку сьогодні чотири роки, святкували в сімейному колі, гості пішли , я вже встигла все поприбирати, хіба іграшки нові по цілій хаті розкидані, але синочок обіцяв завтра все поскладати. Напхалась на ніч різних смаколиків, перебила собі сон, дітьо ще ні одне не спить і таке враження, що вони і не збираються лягати. Завтра має прийти моя мамуся на тортик, бо сьогодні дуже швидко втекла, коліжанка обіцяла на каву забігти, а в среду святкуємо з дітками. Тиждень обіцяє бути веселеньким.

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ага, 4 роки тому народився мій племінничок:girl_tender: а сьогодні 4 роки як чоловік мені освідчився :girl_in_love: ага, ми так бурно святкували народження продовжувача роду що на наступний день заручились гггг
    летить той час летить:girl_dance:

20. kati

kati Well-Known Member

дімулька захворів((( от і весь настрій. Сашка хоче гуляти, зараз поїду пристрою його в добрі руки), добре мама зайшла, побуде з дімкою, бо мені на примірку, а ще треба шось прикупити їсти. Хочу щоб всі були здорові!

Статус теми:
Закрита.