Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Нарешті врочистість - включили гарячу воду, ото я вже відлежалась в тепленькій ванні :) Попакувала речі, їдемо зараз на дачу. З прози - в понеділок в поліклініку на облік, буде якраз 23 тижні, як подумаю :suicide: Але є і врочистість - запишусь на УЗД, бо то вже час, ну і знатимемо, кого ми чекаєм. Якщо маля покажеться ;)

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

В нас з тими молями, взагалі якась напасть... Вони є всюди!!! 95% італійських макаронів, каш мають мушок, або хробаків, і то в не розпакованих!!! Вчора гречку відкривала (Жменьку), то мені молі чуть не з"їли, 5 штук вилетіло з тої пачки... Не знаю, що то таке???
    А я сьогодні в стоковому магазині купила 3 сарафани, Марті 2 платтячка Gap, накупила італійської смакоти і завтра вирушаю на села. На 3 тижні!!!:8::8::8: Мама на моря, чоловік зранку до ночі на роботі, то мені там легше трохи буде, бо той мій живчик нічо не дає мені зробити... навіть в туалет сходити...

А ще завтра йдемо на весіллє... іменно весілЄ. бо в селі, в шалаші... ото буде:crazy:

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Тримаю нарешті в руках документи, які чекала 4 місяці.. Все якось мені ті зміни в житті здавалися нереальними, далекими. А тепер я розумію, що скоро все тааак зміниться, просто повністю.. Відчуваю страх, але страшенну цікавість поряд з тим. Так цікаво щось нове починати, бачити... Ще троха підняпрягтися і все..

4. zetta

zetta Well-Known Member

а ми вже тут...
    перемо, варимо, ходимо на город, каву п"ємо де прийдеться бо паралельно пильнуємо малявку, пhо косметику згадую раз в пару днів, парадовий одяг навіть не діставала, день народження доні святкували на природі, до хати заходимо лиш спати... як то вибратись до Львова не знаю... а коліжаночки то чекають...хоча особливо нетерплячі самі вже приїжали до мене)

Останнє редагування: 28 Липень 2012
  5. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну в мене сьогодні і деньок!
    Вчора мама говорила з одною дитячою медсестрою(мами подружка) про моє "отруєння" і що мене постійно від всього нудить. От тьотя сказала, а може мала вагітна?! Мама мені нічого не сказала, а сама купила тест на вагітність. Ранком проснулась мені мама тикає тест. Кажу, мама, ти що здуріла чи що! Нічого заставила перевіритись. І тут в мене відняло мову - ледь виднілась друга полосочка. я була шокована, бо хіба вітром задути могло, а мама вся світилась від щастя. Я чогось чекала інакшої реакції. Починаю доказувати що я фізично не можу бути вагітною. Мама починає доказувати що то діло молоде, нічого страшного. Відразу пішли на УЗД, лікарка з нас посміялась і сказала що десь через тиждень КД чекати, а не дитину. В мами було розчарування. А мені сказали, що причина моєї нудоти - шлунковий грип, зараз така біда ходить. Нема температури - ну то нормально і трішки дотримуватись дієти, а так жити буду.
    Прийшла додому, пробило їсти готувати. Наготувала, родина приїхала, посиділи, посміялись з "моєї вагітності". А зараз якась печаль напала...Так хочеться до свого, хоч намріяного, сонця:sad:

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ага, і ніякі ліпучки не допомагають. Я вже боюсь купувати каші чи муку. Моль заводиться в всьому що лежить більше тижня. навіть по стелі хробаки вже лазили. Мені вже й вночі та вся мошкара сниться! До речі - сон про тараканів, то до чого?

І по темі - битовуха нас поглинула. Навіть пропозиція нашого татка з"їздити завтра кудись до води мене не порадувала, я навіть відмовила...от так от...Сама не знаю чого мені хочеться. Знов, напевно пимиси наступає, іншого пояснення не знаходжу.
    Завтра приготую перепілок, зроблю собі св"ято.

7. Vittoriya

скажу вам зі свого досвіду. Була в мене та біда. Потрібно з тої шафи, де завелася моль все вийняти і перебрати. Ретельно. Ми колись просто масово все викидали-макарони, крупи, фасолю. Навіть якщо були не впевнені, що там є моль. І добре все там промити, щоб в кожен закуток заглянути, бо вони ще люблять на стінках внутрішніх шафки собі розміститися. Коротче потрібна така от ретельна чистка, більш нічого не допоможе. Заводиться вона наново тому, що десь вона там далі в хаті є.

8. Katrine

Katrine Member

меганасичені останні деньочки - зустрічаюсь з подружками, співробітниками, гуляю по місту, такий кайфффф!!! от що значить відпустка в чоловіка:girl_cool:.
    їздила сьогодні на роботу, з якої я в декретній відпустці, так якось гарно провела час, насміялись з дівчатами, стільки всього позгадували, але реально все так динамічно змінюється. коли сидиш вдома з дитиною, то багатьох речей не знаєш-не помічаєш, а потім такий потік інформації на раз. словом, сьогодні напевне півночі буду аналізувати почуте-побачене. підсумок сьогоднішнього дня - на попередню роботу вертатися не буду, бо хочу чогось більшого (амбіції роблять своє), але період був гарний в житті.
    завтра в планах гуляння з Маркіясиком парками міста, а ввечері підемо в якусь ресторацію, бо приїжджають бабця з дідом няньчити коханого внуця:connie_pull-pigtail

9. Vittoriya

я вже десь більше 10ти років вживаю виключно італійські макарони і постійно вони у нас є. Ні разу молі там не було. Вона могла просто перелізти туди з якоїсь крупи. Якщо десь в якійсь одній пачці моль-то майже 100%, що вона вже буде у всьому, що поряд.

10. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

В мене періодично така сама проблема, причім у батьків я таке чудо могла бачити в упаковці крупи чи макароноів, у Львові - періодично. Так от, мама мені ще порадила, крім того, що перебрати всі крупи і макарони та повикидати, всю стінку кухонну перетерти із середини водою з оцтом. Перевірено, проходить все нараз, хробачки і моль зникають до появи нової крупи і макаронів, причому не важливо, який виробник.

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

В мене продовження дня виявилось вдалим, хоча може то і дивно звучить, але... Поперлася я під вечір на Топольну в Сільпо за цукром і проходячи повз будинок, в якому ми мали честь, (йой як згадаю, фууу:bad:) жити цілих 9 місяців побачила що на вікнах штори пообривані, висять як небудь, тюль взагалі не відомо де і думаю собі, казала хазяйка коли останній раз я з нею мала стичку що там така файна дівчина з дитиною тепер живе, така порядна, акуратна, свідома, не то шо я.:girl_blush2: І тут напроти йде екс-сусідка)) Ха, вона мені як розказала про ту супер-порядну квартирантку, мені очі на лоба полізли. І таке то...

Купила я 10 кільо цукру, ще дещо і пішла додому своїми нозями, хоча по дорозі про це вже конкретно пожаліла. Тяжко було, що сказати... Приперла я то всьо додому і поки в захваті розповідала чоловіку про те що я дізналася від колишньої сусідки, малий закрався в пакет з цукром і, о мати рідна, порозсипав добрячі три кілограми по підлозі.:girl_impossible::girl_cray:
    Зараз гризу яблука і висну в неті. І то нічо шо в такі годині пасувало б вже нічого не їсти.:o Чоловік дивиться по телику якусь свою чергову страшилку, малий спить...)

12. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Два дні, в яких всьо було - і радість, і істерики.
    Вчора врочистість - Запросила до себе однокласниця, ми наговорилися, фільм подивилися, і взагалі час провели класно!
    Нині плани на ранок накрилися, як і на вечір. В результаті ми таик пішли з Іспанкою в кіно на Льодовиковий період-4. Класнючий мультик! Давно так не сміялася :)

• Подобається Подобається x 1
  13. Divchyna vesna

Хм, то у вас хоч яблука. Я взагалі чіпсами запихаюсь:girl_impossible:

14. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А в мене кавун :girl_haha:, ото нічка буде! Завтра має бути файний день! Татко приїде до мене в гості. Казав що візьме чвертку і будемо розряджати обстановку перед приїздом свекрухи Думала що ще й брат приїде, але він ще в Кременці, на зборах санних. Шкода, бо дуже скучила за ним. Ну а так, то все по-старому. Перу-варю-прибираю-вигулюю малих... і далі по тексту...

15. Divchyna vesna

І я знову сюди, бо не знаю куди то всьо тикнути, не то в "жилєтку", не то у "вихвалялки". Щойно розмовляла з рудим, так ніжно, трепетно, він так щиро реготав - як це було 2 тижні тому (чи лише тиждень, не пам'ятаю). Але я знову почала пізнавати людину, яка колись мене звабила. Десь в душі все-таки є надія, що ми будемо разом. Бо я думаю, що за кохання варто боротись і щось віддати, перетерпіти і змиритись, змовчати і вислухати.
    Мушу то все виливати сюди і вам набридати, але інакше я просто не можу.Дякую!

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ну я ж не придумала. Купляю малій поленту, то 2 рази в ній були чорні мушки, а в макаронах, то через раз то хробаки, то мушки.

17. oksumoron

oksumoron Active Member

ах, от і закінчується наш візит у Львові! дуже сумно знову їхати від друзів і родичів!
    трішки змішані почуття, якісь різні ментальні відкриття, та нові погляди на місто! багато речей приємно вразили, багато ж бажають покращення! замітила багатьох туристів, які прогулюються містом, але ще більше ходить в нетверезому стані :girl_cray:! багато будинків, так і залишили не відреставрованими, а лише позавішували всякими постерами! сподобались німецькими автобуси, з написами німецькою "на маршруті"!
    з іншого боку сьогодні взяла в руки Експрес, на перших полосах викриття якоїсь секти, яка била журналістку, чи скільки заплатили, щоб потратити на Олімпійські ігри спортсмени! на львівських вулицях, роз"їжджають блондинки (не в образу, бо сама світла :girl_blush2:) на машинах вартістю в добру квартиру, і це з нашими то зарплатами! чоловік питався, чому немає на вулиці людей похилого віку, які сидять в кафе чи собі гуляють, так і не змогла пояснити доступно, і з ноткою позитиву принаймі, де всі поділись!:no:
    все таки більше позитиву, скучила сташенно за величками з бруківкою, і маленькими моїми улюбленими кав"ярнями! скучила ще більше, за людьми яких так давно не бачила і не чула, і це така радість заповнити ці прогалини! :girl_dance:

18. Vittoriya

значить це у нас так зберігають ті продукти погано. Або біля якихось круп з міллю. Я розумію, що ти не придумала :), просто мені передають макарони з Італії і таких речей ніколи не було. А те. що вони можуть перелізти з чогось до тих макаронів, то ясно.

19. marika28

marika28 Well-Known Member

Допис від Virginia
    Ну я ж не придумала. Купляю малій поленту, то 2 рази в ній були чорні мушки, а в макаронах, то через раз то хробаки, то мушки[/quote]
    Італійці дуже трепетно ставляться до свого нац. продукту. Ми вже 10 років їмо їхні макарони . Ще ніразу не попадалися ні хрбачки ні мушки. Перетрасіть свої продукти може що є друге з ними. Або інший варіант. Макарон розфасовували на Україні по коробочках. Тоді це можливо. Попробувала один раз Лавацца оро яка була розсипана в Києві по пачечках. Небо і земля з італійською. Зчимісь її перемішали.Не той зовсім смак.

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я зараз хіба для Домчика запечу, бо для себе з чоловіком маю мегакруті канелоні гггг хоч чоловік напевно теж на перепілок переключиться, він їх дуже любить
    ми з малим збираємось з понеділка, а в світлі вчорашнього мегаскандалу я намірилась їхати туди жити, хоч чоловік проти, але хай собі
    сьогодні в нас річниця-4 роки знайомства, 3 одруження, голова після вчорашнього погрому болить, прибирати принципово не буду, навіть не так-буду все більше розкидати, а що? цікаво за скільки годин в хаті не можна буде переступити:girl_in_dreams:
    в брата сьогодні іменини, то мабуть поїдемо з ними на дачу на шашличок, хоч я вчора протупила і в розмові з Оленою зовсім забула що в них і в нас свято
    маю ще кльову вихвалялку, велику, веселу і в рамці:)
    ААА, щойно прийшов брат і приніс ТАКЕ ми в шокові:)

Статус теми:
Закрита.