Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Just me

Just me Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Сподіваємось, після "чоловічої розмови" з Вашим мужем стосовно щупання Кензов ще буде в стані гастролювати, чи там уже безнайдійний випадок?:biggrin:

2. Котя

Котя Оптимістка :-)

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в мене мала б бути врочистість, а є проза...
    Чи то отравилась, чи то простудилась. Одним словом дуже мені паскудно. Тіло ломить, голова болить, нудить, горло першить, ааа!!! А вечечері будуть гості. Будемо святкувати мої іменини. А я елементарно в магазин вийти не можу. Ромчик приповідає "бідна мамуся, бідна-бідна" і гласкає. Та й мені самій себе шкода.. Ухх, не люблю я хворіти :sad:.
    Одним словом зараз намагаюсь згребти себе до купи і нарешті встати до роботи. А ввечері дуууже надіюсь, що мені стане краще і врочистість таки наступить:girl_yes2:.

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

5. Котя

Котя Оптимістка :-)

По замовленню в кармі показую наші зірочки ( правда, ще два фото стерла...) Доречі співають вони просто супер (особливо Аркадій :girl_tender:), одним словом відпочинок вдався:girl_yes2: І весь відпочинок загальна ВРОЧНІСТЬ:girl_tender:
    [​IMG] [​IMG]

6. zetta

zetta Well-Known Member

то певно була в нього рибалка професіональна, бо в нас одна вудочка на всіх, купа дітисок які час від часу шось кидали у озеро... і не помогло навіть то шо озеро кишить рибою бо її розводять там)
    ну і пригоди попугайного характеру... тиждень назад купили нашій дівчинці музчіну.... бо минулого року втік перший чоловік... так тепер та примудрилась відкрити клітку і втекла сама... тепер маємо "його"

7. solomka

solomka Active Member

Я взагалі-то дуже люблю літо і тепло, але ця жара невиносима....Сиджу на роботі, нема чим дихати, вентилятор переганяє гаряче повітря і фактично ніяк не рятує.
    Чоловікові продуло спину - не може ні сидіти, ні зігнутись, навіть на роботу не пішов. От така суцільна проза.....

8. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Аааааааа спекааа! як же вона мене вимучила. в квартирі 30 градусів, дитина відмовляється вкладатись на обідній сон, вреднюча! кусається, щіпається і б"ється. приколисати її не можу, бо прилипаємо одна до одної :8:
    хочу лягти пляцком в тіні якогось розлогого дерева з гарною книжкою, і щоб вітерець дмухав на мене. і більше щоб ніхто-ніхто мене не чіпав... :girl_in_dreams:

9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

їдемо ми завтра в Карпати-погода н тішить,але куди ж діватись..будемо в сауні і басейні тішитись..річка "в прольоті"...але мій муж вмре,коли приїде додому і побачить пакунки-3 велетенських пакети з одягом, взуттям, кремами, шампунями, книжками, забавками+візок+2 самокати...ага, а найголовніше, що ми ще ніц не купили, тому буде ще веселіше, коли до тогго всього доплюсується бочечка горілки, ящик пива, 20 літрів води, вина/шампана + продукти на перекуси:girl_wink:
    ось та їдемо святкувати наше "трояндове весілля"....:girl_tender:

10. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Оооо, тааак! Ще щось... Я присипляла більше, ніж дві години, в результаті вся знервована, в малого істерика... Не хотів спати ніяк, у жодному положенні, руки-ліжко-рюкзак-циця-котик-книжка - результат нульовий... Аж після півгодинної "прогулянки" у візку по коридорі заснув нарешті...
    Вже майже годину спить і весь той час мене їсть, вже ціла затерпла, а найбільше хочеться встати і піти руки помити, так мене дратує, коли вони липкі... Але то не руки винні, мене останніми днями все дратує...
    І то ж ніби зима завжди була моїм "депресивним періодом"...

11. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

12. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

13. koroljok

koroljok Well-Known Member

Просто "чудовий день"- в 7 ранку впала по сходах з другого поверху. Чудом не зломала ногу - хоча побилась сильно. І голову розбила і ногу, подерте плече і ребра.Болить копчик - а в травматологіі лікар навіть на голову не захотів дивитись. Сказав прикладайте холод.((
    От так класно почався тиждень

14. Holly

Holly Moderator

ааа, як в мене болить поперек
    То ж тре було задумати 2 порцій кабачкової ікри??? буде 18-20 півлітрових банок, поки вариться, а їх ще й стерилізувати треба буде, коли то я спати ляжу? Добре, що чоловік ще не роботі, а то би сварився зараз.
    Діти хату розносять, бо я вже 3 години на кухні.

15. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

А ми приїхали з Шацьку:girl_blum: Добре було: жара, вода, відпочинок хороший.
    Вночі була страшенна гроза , блискало, гриміло, світло пропало, а зранку така ляпота - свіііжо, чисте небо, сонечко світить. То, певно, врочистість. А проза - завершився наш відпочинок достроково на декілька годин - малу вкусила оса, та бідося так плакала, що змушені були забратися з пляжу і шото з тим дєлать, тобто їхати в напрямку до Львова:girl_sad:

16. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Не ходила я на побачення. Поки прилізла додому, сім потів з мене зійшло. В першу чергу прийняла душ, потім помила посуд, закинула прання. Побалакала з Рудим, а зараз залізла сюди і думаю, що б то підгризти, а то ще як вчора снідала. Сумно, бо немає ніякої врочистості.

17. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

А ми уже у Львові :girl_tender: Це вже для мене велика врочистість, бо вчорашній день був просто жахливим, хоч чудово розпочинався. Писала уже в жилетці як ми "гарно" добирались до Львова, а все почалось з того, що ми вирішили скоротити наше перебування на Драгобраті і побувати у Франківську. Прокинулись дуже рано і навіть встигли побачити туман у горах, а потім дві години нудились в очікуванні транспорту.
    Таки з'їхали з Драгобрату (можна було б зійти, але часу пішло б дуже багато, хотіли зекономити час, в результаті витратили і час і гроші...), автобус до Франківська поламався, але добрий дядько нас підібрав і на шаленій швидкості відвіз до міста і ми таки встигли прогулятись у цьому чудовому місті і зустрітись з моєю подругою. А потім нас чекали три з половиною години "пекла" - дорога з Франківська до Львова...
    Поїздка в гори була чудовою, ми не тягли за собою величезних рюкзаків з спальниками і наметом, а поселились в готелі на Драгобраті [​IMG] і кожного дня ходили в гори. Назбирали собі чорниць і малини, встигли згоріти під палючим гірським сонцем і ледве втекли від грози. Словом, ми залишились задоволеними :girl_wink:, ще й на таку красу надивились!

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Ех, завтра в Сашуліка 5 років, ніби вже все готово, хотіла зробити ще Тірамісу - і о, жах - вперше не вийшов крем - не знаю, чи з сиром щось не те, чи яка біда, хоч ніби той самий маскарпоне, що й завжди брала...Вийшов рідкий якийсь...Коротше вид зовсім не товарний. Благо, що є ще один, у формі ведмедика...Добре що подзвонила уточнила в "Моторну бджілку" - замовляла малому пірата й принцесу - а вони кажуть, що так і так - в них записана відмова. Приїхали, називаються..Ото б Саша завтра "зрадів"...Шкода тільки, що арт-візажу не буде, бо та дічина пішла у відпустку..

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я сьогодні Домчика 1 год 40 хв присипляля, щоправда спокійно, але виснажливо, бо кожні 20 хв треба було лягата з іншої сторони, таку захцянку сьогодні синочок мав:connie_pull-pigtail сподіваюсь то перший і осанній раз
    і ми
    але я тому не дуже тішусь, бо на селі було казково кльово, не зважаючи на те, що я була з малим сама і без будь якої допомоги, бо бабуся наша прихворіла і треба було ще пильнувати аби вона лежала, а не льотала по городах:8: я відпочила краще ніж 12 днів на морі))) тішилась синочком, вкотре почувалась гордою-гордою мамою, особливо коли ми розїжджали на самокаті, точніше малявка їхав, а я за ним бііігла, часто збирали навколо охочих подивитись на моє чудо в шоломі, а Домчик "на публіку" і двома ногами їхав і піднімаючи одну високо-високо і круті повороти робив тим самим збирав купу оплесків:girl_claping:
    ранки ми проводили в імпровізованому розважальному центрі ( дитячому магазині моєї подруги) в компанії її маленької донечки з якою Домінік в останній день ...поцілувався!:girl_impossible: всьо, яка вже тепер циця? ггг то було так мило як на тих прикольних листівках з дітками:girl_tender: ( до слова перші 3 дні він дівчинку до себе не підпускав, але малявка свого добилась, ох ті дівки:girl_haha:)
    отже цього разу ми багато катались на велосипеді, на самокаті і грали в футбол:) і то все по колу з 8-ї ранку до 23 вечора з перервою на обідній сон і попоїсти.
    стандартно поїздка в село=прочитана книжка, цього разу я так захопилась, що "проковтнула" книгу за першу добу і решту днів ходила з романтичним настроєм)
    сьогодні трохи прибрала, поставила прання, поїхала на обід до мужа в центр, а потім на "потрендіти" до однієї форумлянки, зготувала вечерю і аж зараз добрались до компа, буду знов звикати до Львову і до буднів
    жара мене добиває, в селі було значно легше дихати і в хаті було прохолодно
    але з завтрішнього дня починається підготовка до змін в нашому житті тому я шукаю свій бойовий настрій
    вибачайте що стільки накатала, дорвалась:girl_blush2: всім гарного тижня!

20. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Я цілий день якась затуркана, ця погода мене просто добиває. Зранку так "їхала" в маршрутці, що ще такого й не пам'ятаю. Стільки народу було, що як якась жінка зайшла і прилипла до мене, то відлипла, аж коли мені прийшлось виходити. На роботі створювалась видимість роботи, Шеф в відпустці (правда, активно закидує мене повідомленнями по скапу :girl_devil:), але сьогодні був поза межами зв'язку. З прози - чоловік поїхав у відрядження на цілий тиждень, а я від таких розлук вже відвикла:girl_sad:А врочистість завтра намічається
    І в мене все готово - подарунки запаковані, фотоапарат наготові:)

Статус теми:
Закрита.