Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

я вчора планувала обстригти свої "фостики", але утрималась, бо фостики- то хоч і не цінний "мєх", але пару пір"їнок в господарці ніколи не заважає :)
    А ще зробила бантик, на свою голову :xaxa: гарний такий, оксамитовий. Думала перлинками, або бісером його обшити, а може ще один зроблю, типу "вечірній" бантик для походів на Краківський :xaxa:
    Присіли ми з Мар на Тінга Тінга. Його картини, мультик в стилі Тінга Тінга. малюємо картинки в стилі Тінга Тінга.
    Сама в шоці)). позитивному. Дуже мені такі штучки подобаються.:girl_crazy:
    З прози, наболівшої :

2. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Літо вже близько :girl_tender:
    Звикайте, буду часто таке писати. Поки літо нарешті не прийде. :)

Хто сказав, що ранок добрим не буває?

Доварюється картопелька на вареники, ліжка вже застелені, хлопчики дивляться мультики, третій наш синочок - Міласик, миє задні лапи і приймає сонячні ванни на підвіконні, ліниво погризуючи пальму, за що періодично сварю його.
    Чоловічок коханий, останніми днями, якийсь злий і недобрий. Хоче додому, але поки що ніяк не може вирватись. Сподіваюсь, що до свят приїде. Таки сподіваюсь, що до Великодніх, а не Різдвяних :girl_crazy:
    Приїде в село сьогодні моя похресничка. Мій солодкий кексик! Я дуже вже за нею скучила. Нарешті зможу її потіскати від душі :)
    Гарного, весняного, тепленького і спокійного всім дня :)

3. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

А за вікном весна. Прокинулась від яскравого сонечка з самого ранку. Кава, і піду підкоряти вулиці Кракова... Але не дуже довго, бо з обіду пари, аж до вечора. А там, може ще і додому поїду сьогодні. Заскучилааа. Всім гарного дня.

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А ми вчора відкрили шашличний сезон, надурілось моє дітьо в лісі, набігалось, ми з татусем натринділись і надихались лісовим повітрям. Чудовий був день.
    Після бурхливої ніченьки намагаюсь зібрати себе до купи. Нагодувала і оділа хлопців, ще б самій привести себе до порядку, сходити до церкви...як гарно за вікном...сонечко, тепло. Треба ловити ці ласкаві промінчики, і тішитись кожному дню.
    Таке враження, що за свої 30 років я ще ніколи так не цінувала кожну ось таку мить і такий день - мирний, спокійний, сонячний.

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Коханий сьогодні цілий день зайнятий, тому вдома я сама. Ну як сама? Я, котяра, пес і труп великого чорного волохатого павука. Здобич моєї Шарлотти:scare: Не знаю, де вона його знайшла, але для мене це нагадування, що заміське життя має свої нюанси. Завтра треба замовити сітки на вікна. Наразі мене досі коробить від згадування, як я того павука викидати несла.. Бррррр, не боюсь я їх, але бриджуся страшно.. Нарешті знов сонечко вийшло - доїм свій другий сніданок і піду гуляти з песьом.. Або посиджу з книжкою в саду. Ще не знаю. Ввечері йду на ДН своєї подруги - прощай, дієта:girl_spruce_up:

6. Gybka Bob

Gybka Bob Member

В нас сьогодні одна з небагатьох за останні місяці, гарна неділя...Провели ми її сімейно: татко, мама і донечка. Їздили в Раковець. Походили по водичці, подихали сосновим повітрячком, невеличкий пікнічок влаштували....ех кожен день би так....без нету, страшних новин і з татком. Ну ДУЖЕ вже рідко ми його бачимо((

7. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

В нас нині теж дуже спокійний день, встала зранку, думала руки відлітати будуть, але нє, все нормально. Тішуся проробленою вчорашньою роботою.
    Зранку пила каву біля хати, на стільчику)) сонечко так пригріло, так файно було.
    Пішли до церкви, потім манюня спати я з нею) трошки покимарила, потім наліпила ше вареників, бо як то неділя без вареників, муж не проживе.
    Тепер на вулиці, доця в пісочниці, я трохи читала, а зараз трохи вирішила в нет зайти)))Як я люблю весну, але таку, тепленьку, з сонечком і без дощу.
    Як я завтра не хочу йти на роботу.

8. jylanda

jylanda занууууда

А в нас то сонечко, то дощ, зранку ходили голосувати, я хотіла під шумок на суші з’їздити, але ж ми такі лінтюхи завжди в неділю, тому сидимо вдома.
    Зараз наліпила вареників :girl_crazy: піду трохи часу приділю собі коханій.:girl_spruce_up: Зроблю скраб, масажик, манікюр, може полегшає? Всім бажаю гарного завершення вихідних, сонячних моментів і позитиву :girl_smile:

9. Virna

Virna Well-Known Member

а в нас сьогодні 8 років як ми разом. 8 років тому, 23 березня о 22 годині мій чоловік (а ще тоді хлопець) вперше мене поцілував. вже запровадили традицію, кожного року в такий час на мене чекають цьоми. так що ще трохи:girl_in_love:

10. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ой... вже сто років сюди не писала...
    В декреті життя стає таким рівним і тихим на якісь події соціальні, що писати можна хіба темі про ГВ, горшки, садки, школи. Часто хочу щось написати, але потім собі думаю... що то така нудота, що хіба мінус вліплять:)
    а тут в березні стільки подій, що я вже остаточно вилізла із зимової сплячки. Для початку гучне Маруськіне перше ДН, з танцями-плясками і радісними дітками. Потім Мартуся - зірка на святі в садочку! Яка вона вже доросла... капєц. Ще такий маленький горобчик, а тут на святі така самостійна, зібрана.. всі сольні номери інших діток знала на пам'ять і підспівувала, підтанцьовувала. Зірочка моя!!!
    Потім відкриття шашличного сезону в ресторані за містом...
    каблуки... шопінг... подружки... морозиво... пиво
    От вона - весна!
    а коли дітки підростають і їх можна підкинути бабусям-дідусям, а мама ще молода і гаряча:girl_blush2:... ух;)

11. Katrine

Katrine Member

гарний деньок, сімейно-кумівський :). нарешті моя кумася переїхали зі своїми дітками від батьків з Червонограда до Львова, так що можемо частіше бачитись:girl_claping:. натішилась похресничком, який росте як на дріжджах, але ще його можна зловити і потулькати, бо ганяє не так швидко як наше шило :). Маркіясь нагадав собі свою "стару" нову коліжанку Софійку, і замовив мені "може братика, а може сестричку" , але ще він подумає))). словом, повернулися додому відпочилі і трохи собі урізноманітнили будні.
    не хочу понеділка - чоловік на роботу, в нас з малюком грандіозні плани поприбирати, бо через сонечко в суботу весь день провели на вулиці, але добре, що погодка радує, з'явилось бажання щось робити і кудись рухатись!
    вдалого всім тижня ;)!

12. lawyer

lawyer Member

І я вже давненько тут не писала - ні події в державі цьому не сприяли, ні розпорядок денний: дім-робота-дім. Аж нарешті є і у мене трохи врочистості, з п'ятниці я в коротенькій відпустці. Тому прокинулась зранку, щоб приготувати чоловіку сніданок і далі лягла в ліжко, але вже з планшетом:). Запланованих справ маю багато, але на щастя, нікуди спішити не треба, тому в такому розслабленому режимі хочу провести ці чудесні сонячні весняні дні!

13. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А в нас Крим знайшовся!

Десь два тижні тому купив чоловік Яні великі пазли - карта України і карта світу. І от складає Яна ті пазли. Карту світу склала (там пазлів менше і вони більші), на черзі - карта України. І вже нарешті вся картинка склалася... а немає пазлика, на якому Крим. Пропав, і все. І лежить на столі Україна без Криму... Даааааа, символічно...

Обшукали всюди, де тільки можна. Я вже і в батарею зазирала з ліхтариком, і між "паркетинами" дивилася, і під системним блоком, перерили все, що можна - нема пазлика. Я вже почала думати, що у світлі останніх подій того пазлика просто не доклали (виробництво - Луганськ)... Але десь там жевріла надія, що просто ми погано шукали, а раз так - рано чи пізно буде робитися генеральне прибирання і пазлик обов"язково знайдеться.

Сьогодні в перший день канікул Яна встала зранку і написала собі список справ, які треба зробити по господарству, в тому числі і попідмітати під столом і комодом. А Брітані наша, коли хтось підмітає, відразу починає бавитися з віником, б"є по ньому лапами, куди віник - туди й вона. І от Яна підмітає під комодом, а Брітані лапами до віника, і вигрібає з-під комода загублений пазл)) Яна починає кричати: Крим знайшовся!.. Отак гуси врятували Рим, а кішка "врятувала" Крим...)))

І мені відразу якось так потепліло на душі і захотілося повірити, що все обов"язково буде добре))

14. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Нарешті я вдома! Останні три дні хіба що ночувала в хаті: в п'ятницю після навчання посилено займались оновленням весняного гардеробу (і таки вдалим видався шопінг :girl_wink:), в суботу цілісінький день і трішки ночі провела на селі, білила дерева . Тепер точно знаю, що заслужила восени на яблука-груші :girl_yes2: Побачила свою дітвору: похресника і його сестричку. Як же вони виросли, аж не віриться, що пройшло стільки часу! На останок похресник підійшов, сказав: "Я хоцю з тобою в Винники, до кйойиків (кроликів)" і поцьомав мене :kiss: І маленькі очі наповнились слізьми. Шкода так його було, але біднятко був хворенький, залишився на селі. Але "хйєсна" (хресна) пообіцяла, як тільки він буде здоровий, відразу ж приїде в гості :girl_yes:
    Неділя, як завжди сповнена романтично-любовним настроєм і доповнена суперською погодою :girl_dance:
    Сьогодні ж заплановано багато справ, а ввечері з коханим підемо на перше заняття передшлюбних наук. Ніяк не дочекаюся! :girl_tender:

15. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

І я нарешті вдома. Два дні в тата=без нету, зате на свіжому повітрі.
    Попрацювали на городі, відпочили, зустрілись друзями. І я таки зробила висновки що потребую будинку, а не квартири. Тихенько мрію і надіюсь що мої мрії збудуться.
    З врочистості - це курси водіння та відпочинок на природі. Та майбутній косметичний ремонт кухні.
    Як наслідок відпочинку гори прання)

Останнє редагування: 24 Березень 2014
  16. Shamna

Shamna Мамуся

В житті в мене якась суцільна проза Багато справ , невирішених питань , постійні поїздки і роздумування з ким залишити доцю , навчання , одним словом завал:girl_cray:Тішить тільки гарна погода і те , що березень - місяць святкувань в нашій сім’ї і ці здибанки з усією родиною мене дуже радують

17. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Приїхала зі Львова, виснажена.
    Були у лікаря, крику було......, потрібно їхати ще один-два рази.
    Переміряла цілу купу джинсів і жодні не підійшли, те саме з взуттям, та щей хлопці підганяли
    Володя постійно ниє, лягла під ковдру і гріюсь

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Вихідні були веселенькі. В суботу трохи вирішили прибрати. Погуляли з дитиною. Так і день пройшов. А в неділю вже мала бути культурна програма з екскурсією в NASA (то ми так надихнулись переглядом фільму "Gravity"). Я наперід подзвонила, домовилась про все. Дитина поспала, зібрались, сіли в машину і...вона не завелась :sad: то був капець...Не знаєм як так. Машині всього три роки, а акумулятор здох...як на зло, сусідів не було вдома і не було кому допомогти нам стартанути. Довелось відмінити всі плани. Запхали дитину в ерго і пішли пішки в магазин за продуктами. Потім сусід таки приїхав і допоміг нам завестись. На екскурсію вже не потрапили, але трохи пошопінгували, купили дитині нових книжечок, нам нову пательню. Але вихідні пройшли якось не корисно...
    Зате вчора був плідний день в мене. Пофарбувалась сама в непоганий колір, негірший, ніж в салоні і зекономила купу грошей. З подружкою погуляла. Вдома прибрала після вихідних. На сьогодні поки що не маю планів, але сподіваюсь, що день пройде в гармонії - це найголовніше.

19. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Сьогодні в мене не чудовий день.
    Так каже Артемко, коли тато йому не купив лєго.
    Мені сьогодні не тільки не купили лєго. Сьогодні моя подруга подала документи на розлучення з чоловіком. І мені від того дуже сумно. Сумно - це дуже м*яко сказано. Я ледь стримуюсь, щоб не розревітись.
    А ще, сьогодні в мене не чудовий день, бо Данусика болить животик. Ми животик лікуємо, цьомаємо, гладимо, а він далі болить.
    В мене сьогодні не чудовий день, бо закінчився пральний порошок. А в магазин йти ліньки. А попрати треба. Було. Ще вранці.
    В мене сьогодні не чудовий день, бо я посварилась з чоловіком. За таку дрібницю, що тої сварки могло і не бути. І мені від того так неприємно. То я затупила. Чоловік сказав, що мені потрібно відпочити.
    А як тут відпочинеш? Вона сміється, а я переживаю, а животик болить, а порошку нема, а ніготь зламався, а спати хочеться, а він далеко, а вони дзвонять, а, а, а, ааааа...........
    Сьогодні зовсім не чудовий день.

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

О, то я таке нині можу сказати! В мене мав бути такий день, таааакий, ех.... АЛе тим не менше в мене просто добрий день хоч я вдома, а мала бути... ех... Навіть не буду писати. В мене нині фільми цілий вечір-сама вдома...

Статус теми:
Закрита.