Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Ще одна моя хотілка зайняла своє місце. Я задоволена, нарешті є шафа та щей така красуня. Чоловік інколи дивиться на мене як на якусь божевільну, а я собі знаю головне хотіти! Мрії збуваються, головне прикласти трошки сили і матеріалузувати свої думки!:girl_cool:
    Тепер я хочу гарний великий телевізор на стіну)

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

зараз так, а в 9.00 було зимно, чи то може я ще спала)

2. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Малеча додивляється сни, мама попиває каву і відходить від денного сну. Нічого відповідно не зроблено ) посуд горою, лахи горою. Вчора чоловік склепав полички старшому під книжки-зошити, тепер є трохи порядку і спокою, бо менший не дістає, і навіть ще не здогадується де всі олівці-зошити поділись.
    Сьогодня останній день відпуску (чи з тим в жилєтку?) можно сказати проза - майже весь час хтось поряд, або прохворів (
    що зовсім перевернуло зніг на голову всі фінансові і моральні плани. Але може що не робиться то до кращого.
    З врочистості - поки що збираюсь на завтрішню форумівку)))

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і я щось подрімала, але під ті звуки що створює сусід зверху то важко назваи сном, враження, що мені дах на голову впаде, ціле літо була тишина та й нас часто не було і він гуляв, а тут знов надумав "ремонтуватися":girl_emo: добре, що Домчику то не заважає, а може я не заснула бо перед тим натопталась круасанів вероніковських, з"їла, а потім дійшло скільки:8:
    щось погаркалась з чоловіком, саме я з ним, бо він зі мною ні:girl_haha: а ще мушу ввечері скласти йому і його гостям іноземцям та ще й ваганам компанію на прощальній вечері, але ніяк не маю настрою ні митись, ні вкладатись, ні одягатись, та й не знаю, що вдягнути:girl_in_dreams: і англійська моя за пів дня до мене точно не вернеться:girl_haha:
    а на дворі таке сонечко:girl_in_love:

4. Heureuse

Heureuse вірю...

і я кімарнула трохи в обід і кави випила, завдяки тому напів ожила. взагалі, я дуже-дуже надіюсь, що погода вже змінилась і всі небесні явища більше не будуть на мені відображатись принаймні деякий час, бо останні кілька днів просто випали з мого життя, пам'ятаю тільки, що шалено боліла голова, зранку до вечора( а ще то безсоння зовсім мене вимучує, відчуваю, що то не мій графік абсолютно, але швидше 2 год ночі заснути не можу, хоч трісни. в результаті, я знов почала дивитись фільми вдома. бо раніше мені було пороблено, і я могла їх дивитись лише в кіно :girl_haha:
    страшенно сумую за чоловіком, дійшла до висновку, що я не вмію без нього. і то таке сильне, глибоке відчуття, аж страшно трохи :girl_in_love:
    врочистість- щойно отримала солодке повідомлення, що моя подруга народила крихітку-донечку! ура ура!!! тепер з нашої вагітної компашки я наступна в черзі :girl_haha:

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ех, як ж я мерзну. Мені скрізь зимно і на дворі і в хаті, одним словом для мене початок осені- то вже суцільна зима, а що буде далі.:girl_cray: Муж прийшовши з роботи і заставши мене в своїх шкарпетках знов рознився що я його речі тягаю. А шо я зроблю, я навіть не знаю куди той тлумок діла зі своїм таким причандаллям, а ноги то мерзнуть... Я ше вся в літі, босоніжок не поховала, в шафі одні літні речі. Ну, от ніби календар показує одне, але я не вірю.:girl_nea:
    На разі чоловіченько повіз замовлення, молодший синусь дрімає під цицею, старший понаносив патиків з вулиці і кричить на цілу хату "тутуууу, поїзд!!!". І де той поїзд і де то туту? Мені вже вуха закеладає.:girl_crazy:
    Щось настрій нині не той. Хочу спати.:morning1:

6. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

фух, віддала замовлення :d64: попа болить, спина болить..

Останнє редагування: 5 Вересень 2013
  7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Проза, проза і проза.. Але ще трошки залишилось:girl_claping:
    З врочистості - записалась в понеділок до перукаря і буду свої пателки приводити в нормальний вигляд. Ну і насварила себе сьогодні, що з макіяжем халявлю - подивилась на вулиці в дзеркало і зрозуміла, що виглядаю хворобливо. Треба щось з цим робити...

8. Savchenko

Savchenko Member

Я сьогодні вирішила присвятити день собі:girl_dance: Зранку зробила капучіно з тортиком і під файний настрій пішла гуляти районом) трохи закупилась, люблю я то діло, попала на перший день секонду мінімально оновила собі осінній гардероб:girl_haha: за смішну ціну, потім сходила в Чікаго пообідала і посмакувала їхнім морквяним фрешом, він мені файний ще з часів токсикозу:girl_haha: замовила піцу з собою. Потім стукнуло в голову, що я трохи маю вигляд не альо і потусувала в перукарню: підрівняла волосся і зробила форму брів. Щаслива і задоволена повернулась до хати і відпочиваю, прання не рахую, бо пере пралка - не я:girl_haha:

9. kati

kati Well-Known Member

Я тепер,як мама школярика, з нетерпінням чекаю п"ятниці...Завтра пятниця, ура!:girl_dance:Перший тиждень навчання підходить до завершення, чотирьохгоднні батьківські збори пережили...все буде ОК! Закалатала величезну чашку чаю і буду шаритись в інтернет-магазинах, хочу то сама незнаю що, але хочу!

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

11. zetta

zetta Well-Known Member

Ранок почався з кави , марципана , сиджу попиваю... Шукаю собі кросівочки на сайті, чую щось як гепне , повертаю голову а то мій гераклик малий - сіла поперек в своєму ліжечку вперлась спиною в одні перила а ногами в інші і вирвала стінку а дюбеля ( чи як ті шурупи називаються) величезні лишились в ліжечку.
    Дощ лиє третій день , хочу тепла і кудись до лісу.
    Всім здоров'я, та тепла.

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Шукаю у всьому позитив:girl_yes:.
    Виспалась... Останнім часом більше нічого для щастя і не треба. Здоровий сон-наше всьо. Мама мені зготувала сніданок:girl_crazy:. Ага, повезло мені). Поснідали з Бубликом.
    Сижу в неті, "довбирую" малого на зиму:girl_crazy:.
    Маленьке диво так копається і стукає кулачками, що часом хочеться зловити за ногу:connie_pull-pigtail, дуже приємні відчуття:girl_tender:.
    В сестри сьогодні ДН. Будемо чуть святкувати.
    Одним словом багато-багато врочистості. Отак!
    Попри то є прозове, але не хочу про то думати, бо то все минуче. Жену її ту прозу). Завтра вихідні:yahoo:.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Якась така ніби врочистість- має зара прийти майстер підключати домашній інтернет. Я правда ще не придумала куди свій не домашній діти))), але то таке...
    Ми вже старшого завели в садочок, з молодшеньким погуляли, зайшли по привичці на базар і аж там я згадала, що мені вроді ніц не треба. А, купили половинку хліба, щоб обідно не було, що аж туди поперли і ще потім трохи вигулялись. По дорозі я зустріла одного мужчинчика, з яким працювала на виборах. Він дуже дивувався, що я вже маю другу дитинку.
    Зараз ото годуємось і я собі так думаю, що вартувало б хоч елементарний порядок зробити, а то як прийде майстер- заб"ється.:girl_crazy: Коляска в самому проході в квартиру, мої лахи на підлозі, я гола до пояса годую малого.:girl_crazy: Чого так, бо ми з такими криками в"їжджали з вулиці, що не було часу то все зробити як слід, коляску лишила, позривала то все з себе, щоб чим швидше прикластися.
    А вечерком планується якийсь файний дит. майданчик і прогулянка з дітками, чоловік нинька буде пізно.
    Всім файних наступаючих вихідних.:girl_wink:

14. Heureuse

Heureuse вірю...

я невиспана, ну воно й не дивно, якщо півночі дивитись фільм, але фільм був шикарний, тому не шкодую :girl_tender: а в білий день я досипати не вмію, ще й з таким яскравим сонцем як сьогодні.
    але погода дуже тішить, бо завтра в нас весілля і дуже не хотілось виглядати як вар'ят в шифоновій сукні в +10 :girl_haha:
    ввечері приїжає чоловік, це неймовірна радість. а зараз треба себе мобілізувати і вийти оплатити замовлення, потім прибрати, потім привести себе до порядку, то взагалі особливо складне завдання, бо хвороба і безсоння явно не додали мені краси та шарму :girl_haha: так що треба рухатись
    всім гарного завершення тижня і теплих вихідних, насолоджуйтесь сонечком :girl_tender:

15. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Мацьопик спить, мама зависла в неті.
    Якась я сьогодні лінива до неможливості. Вчора чоловік ошарашив новиною. Мусить їхати на місяць у відрядження. Я вже вчора сплакалась. Дивна така, нє? Ну не розлучались ми ніколи більше ніж на півдня. А ще й синулька манюня такий, щодня інший, нові приколи досягнення...а тато то все пропустить? Вирішили, що їдемо разом. І знову я сплакалась, бо що буду сама в чужій країні з дитиною малесенькою робити? Але зараз відкидаю ті думки подалі, бо то ше є час. Жінки декабристів ще не на такі жертви йшли, правда? Все буде добре, мусить бути.

Вчора наша хресна приходила, по сумісництву моя сестричка. Не було її 2 міс. в Україні, по роботі їздила. Була шокована, як малий підріс)) Наговорились вже:)
    Понавозила купу одягу малому, цяцьок.
    А погодка стає все кращою, що не може не тішити:girl_tender: Зараз зберемось на вулицю трохи.
    А завтра маємо вилазку за місто на природу:girl_dance:
    Ну і сьогодні п'ятницяяяяя! Щастя то яке! Всім гарних сонячних вихідних.

16. napoleona

napoleona Well-Known Member

п'ятниця ... п'ятниця....
    настрій у мене нікудишній, таке враження, що я суцільні нерви сьогодні... дитини шкода, бо попадає під руку...
    кароч щось нині я захандрила і сама не знаю що бракує, йду поспу з малою, може осяйне мене трохи.

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а в мене настрій гарний, а сомопочуття жахливе:girl_cray: вчора просто чудово повечеряли з чоловіковими гостями, я все розуміла і навіть трошки-трошки розмовляла англійською:girl_dance:( в мене мовний бар"єр, який я долаю за 2-3 дні коли потрапляю в середовище) а по приходу додому мене схопило горло і "контрольно" воно мене схопило в 4-ій ночі, до 6-ї я смоктала гомеопатчині таблетки, стало легше і заснула, а на ранок біль повернулась + ще головна біль і закладеність додались, так себе шкода, а ще на форумівку дуже хотіла піти
    от п"ю чаї, книжку буду читати, якась я така читака на 5-ій сторінці тягне на сон:girl_crazy:
    а попереду вихідні, так їх чекаю, хочу з чоловіком обнімашок і кіно і піццу вже другий чи навіть третій тиждень хочу, але головне хочу бути здоровою і обнімашок-обнімашок, так мені їх зараз бракує і часу бракує
    всім сонечка і затишку!

18. Brenda

Brenda Member

Зла, щойно подзвонили з роботи, цікавились, коли ж я буду виходити на роботу? Вони що взагалі здуріли, яка робота як малій 5 місяців лишень! Головне, коли мала народилась, то ніхто навіть смски не написав, за винятком тих, з ким дружу з роботи, а зараз видзвонюють. Невже вони думають, що після того як вони зі мною поводились під час вагітності і іхньоі поведінки і відношення я рвусь туди і буду шукати няньку для 5- місячноі дитини і відлучати від грудей? Мозги є?
    З врочистості те, що завтра нарешті ідемо до свекрухи в гості, а то далека дорога, але я обожнюю переізди машиною:) зараз такий "готувальний- складальний" настрій маю:)

19. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А ми з Володею самі вдома. Спокійно так, красота! Шантажист в садочку. Ліжко розтелене, я під ковдрою
    Сьогодні стандартно в меню сирнички та кава.
    В голові довжелений список справ, а я вся така лінива:o
    Сьогодні похід на міні закупи, чоловік дістав мене тою гречкою з підливою. Мушу зробити на вечерю. Планую спекти спартак(вже 2 дні), хочу в неділю поїхати до баби. Гори прасування і розкладання в шафу.
    А ще міні підготовка до д/н Іівана, хочу спробувати зробити торт з вафельним малюнком і треба знайти чукигек. А де шукати, зараз не сезон, але якщо не купим на д/н то зимою точно знайдеться 100 причин щоб не купити.
    як кажуть "дєла-дрова", а я під ковдрою:girl_crazy:
    А ще лазила по нету в пошуках помічника, і як побачила ціну то чуть очі не повискакували, та цацка яку я хочу від 7000-11000 грн, капець!!!!!! то вже хіба цех відкривати)

20. oksumoron

oksumoron Active Member

Я вночі з дуру просунулася в 4 годні, були якісь мінімальні поштовхи землетрусні, а потім вже аж до 6 крутилась! Зате початалась з чоловіком, в нас зараз різниця в 7 годин, то він якраз збирався лягати спати!
    З прози, сиджу на роботі,а їсти хочеться нестерпно,я навіть персика ніякого не взяла!
    В нас обіцяють теплі вихідні, навіть спекотні, всім таких бажаю!!

Статус теми:
Закрита.