Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

наш татко поїхав у відрядження аж до завтра, то ми вдовох з донею господарюємо. виспалися до 10ї. напекли налисників аж 3 мені на сніданок. а решта тіста почекає, куди нам поcпішати))) треба певно виїхати кудись купити якийсь подаруночок для коханого на день Валентина. поїдемо гуляти, то по дорозі щось з доціком придумаємо:)
    з прози - купа прасування, трохи приготувати чогось поїсти... а ще хочу вишивати, в*язати, читати... але то хіба ввечері як мій малий енерджайзер засне.
    отакий день, всі вони тепер дуже подібні. хочу весни:girl_in_dreams:

2. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

В нас сьогодні врочистість. Святкуємо день Валіка. І нікому не скажу чому сьогодні :girl_cool: Але то буде ввечері.
    А зараз буду класти малюків спати на обід, буду мити посудку і приводити себе в порядок. Страшенно болить язик. Вранці до мене приходив хлопчик на заняття, який за 40 хвилин не сказав жодного слова. Він трохи сидів, трохи по кімнаті ходив, я вже йому і іграшки давала, а він мовчить і ти хоч трісни. Я вимучена, футболку перевдягала двічі, бо спина вся була мокра, але щаслива, бо все ж добилась від маленького мовчуна всього, що запланувала на заняття.
    З того всього накрутила на обід собі з малюками сушиків, поїли, і п*ємо чайочок. На вечерю теж будуть суші.
    Минулі два вечора ми вечеряли дерунами. Позаминулого вечора муж не захотів їсти моїх дерунів, бо я не дала до них часничку, а вчора сам робив від початку і до кінця, і хоч мені ті деруни в 12 ночі аж ніяк не лізли, мусила три штучки з*їсти, бо були дуже смачними.

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ото щойно з"їла

а ото б з задоволенням з"їла б

хочу їсти чогось не знаю чого, сплю цілий день, напала на мене апатія, бобік здох і таке буває:girl_haha:
    йду зараз в душ, вода завжди додає сил
    потім на форумівку поїду, правда?

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я навпаки - така активна і бодренька - зранку відправила дитину в школу, після хвороби, була на йозі, потім відбула два судових засідання, накупила різних штучок гарнюніх, щоб робити листівки на Валентина, знайшла свій улюблений італ.крем для рук (завдяки Marcipanka), не забула пообідати - шпинат з рибкою і дуже задоволена собою. Три місяці сплячки пройшли, ура!
    Ще б якось написати апеляцію, точніше зловити музу:girl_haha:, щоб її написати - і день можна вважати вдалим :girl_in_love:

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

файно тобі, але ти глянь на свою лінієчку і на мою:girl_wink:
    я на твоєму терміні по Каліфорнії гасала щодня :girl_dance: щось я скучила за тими часами і Домчик нарешті розговорився про Америку, до єдиної історії, що він всім розповідав "я впав в туалет" :lol: додались розповіді про те де ми жили і що біля нас був чудовий парк і тд, мені сьогодні в таку погоду дуже бракує того сонця і величі тих дерев, там було так легко ловити гармонію:girl_tender:
    вийшла з душу, намазюкалась, зараз організую собі "доставку" до центру, головне не забути зайти в книгарню, обіцяла Домчику купити ще книжечок про Сніжка

6. aknytsU

aknytsU волошкова...)

За вікном мряка, а в душі помалу прокидається весна :girl_claping: Останні дні була студентська проза: диплом, диплом і ще раз диплом :girl_in_dreams: Тож на вихідних мене чекає релакс в Карпатах. Знаю, що снігу немає і погода не альо, але тим не заморочуюсь, щось придумаємо!
    Завтра в повітрі буде суцільне кохання та цьомчики, отже треба буде прогулятись, відчути ті флюїди :kiss3:
    Сьогодні оформила подарунок коханому, надіюсь сподобається :girl_tender:
    Ще було б добре, якби в Україні стало більше Олімпійських чемпіонів! Вболіваю за синьо-жовтих :girl_claping:

7. Veranda

Veranda Member

День абсолютно прозовий, але намагаюся шукати хоч якусь врочистість.
    Два дні гостювала в мами ( зовсім недавно я б сказала, що просто була вдома, а тепер радше гість, Львів мене повністю затягнув в свій вир).
    Бракує сонечка і снігу, хочеться крім сірості бачити ще щось на вулиці. Настав такий період, коли намагаюся максимально навантажити себе роботою, щоб ніякі дурні думки в голову не мали часу потрапити.
    Подарунок на День Валентина організований і чемно відпочиває на столі:give_heart:. Настрій поки не зовсім передсвятковий, але то легко виправити:kiss3:

В планах на сьогодні подивитися "Грозовий перевал", бо дуже вже мені нахвалювали його, зварити супчику, доїсти смачнюще шоколадне морозиво і перегладати яскраві сни в передчутті романтичного свята.:girl_tender:

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ой, так то все файно, так захоплює. І мого чоловіка, бачу теж засмоктала та бебіготувальна манічка. Збирали сьогодні отриманий шезлонг мацьопі. Точніше, чоловік збирав а я наминала конхфети "стріла" і давала ЦУ. А ще ми разом з ним їздили за приданим для лялі, вибирали всякі конвертики, комплектики. Я аж передала йому ініціативу в тому виборі, все що йому подобалось - те купувала. Не думала, що то так приємно, коли речі для дитинки вибмрає муж))).Такщо тепер в нас все рожове...крім конверта:girl_crazy:
    А ще прикупили чоловікові обновки на весну, ну не всеж дітям і дітям, пра? Вважатимем, що то мій подарунок йому на день Влюбльонних, під шумок я так нєвзначай зводила його попускати слюні на свої хотілки в ювелірку. Будем надіятись, що візьме до уваги, а оскільки хотілки на досить круглу суму, то за якусь то заслугу я їх всеж отримаю рано чи пізно. Озадачила вобшєм.

Тепер татусь досі на роботі, ми з синульою повечеряли, я запустила посудомийку і мрію про весну, тепло і ті дні коли нас буде четверо.
    Завтра в планах не менш насичений побут - манікюри, педікюри, візит в ЖК, сестрі ліки треба знайти, я вже пів Львова перелопатила - нема ніде, ще пів лишилось:girl_emo: і їсти б щось зготувати і хоч трохи доціну половину шафи в дитячій упорядкувати, ато поки я туди все підрят просто тупікую...Ех...Спати хочу постійно, погода чишо?

9. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Флешечко,а Ви знаєте,що по УЗД буває доця, а потім...хоп і синок..Що ж буде з тим всім рожевим( крім конверта)?

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Гг. Знаю. І по генах чоловіка доця для нас - областьфантастики))), і на перших двух УЗД коли дівчинку там бачили, я вперто не вірила, то після третього мене попустило, але всерівно відсотків так на 40 я таки на мальчика думаю, і як мама хлопчика в ролі мами дівчинки себе уявляю досить слабо.
    Ну але всеж... Вже писала що спинитись не можу, і наш хлопчик має шанс бути досить гламурним. А хто сказав що пацанам рожове не личить? Ну і коляску ми купили як і конверт - унісексову. Будемо ждать, тепер хіба час все покаже.

11. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Врочистість - чоловік зробив перший подарунок до Валентина- зняв гіпс! Ура!
    Проза - я не впізнаю ту "палку", яку ми витягли з лангети... шкіра злазить і пече, м'яз обвисає, коліно згинається градусів так на 10-15. Одним словом...мда...

Всіх з днем закоханих! Рамантікі вам і пабольше:)

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

А я просто щаслива! Все так класно складається, аж самій не віриться.
    Ранком ледь проснулась...але то таке. Прийшла в інститут і якось так спокійно, дружньо, напоїли чаєм, всі проблеми вирішила одним махом, отримала купу компліментів, сказали що статус не студента мені дуже пасує :) Казали що я "лягушка путишественица" і що вже пора причалювати :) За 2 год зробила дуже багато, аж самій не віриться.
    А в кімнаті мене чекав сюрприз від однокімнатниці :)
    На ніч приємна розмова з друзями...І так не хочеться іти спати, але я вже перетворююсь в зомбі. Так що всім солодкого дня св. Валентина! Люблю вас всіх :)

13. Virna

Virna Well-Known Member

Люблю, коли день починається з приємних сюрпризів. Хоч сьогодні і день закоханих, але я всеодно якось не очікувала. Зранку відкрила очі і побачила на комоді коробочку, думаю що то таке. А на ній записка "Відкрий мене, Тетяно" (так офіційно:girl_in_dreams:), а в середині горнятко. Я таке дуже хотіла. Але то ще не все, а в горнятку ще одна записка "Кохана, подивись під ліжко". А під ліжком - туш. Такі маленькі приємні дурнички так мені підняли настрій. Тішуся:girl_tender: А ще чекаю вечора, бо вчора цілий день робила валентинку для чоловіка своїми руцями. Буду вручати, коли прийде з роботи книжечку "50 причин, чому я тебе кохаю". Ідею правда свиснула з нету, але "причини" всі мої, всі справжні:girl_haha: А зараз п"ю чайок з нового горнятка, хочеться всіх обіймати і цілувати. І ще напишу, хоча, напевно, сьогодні не одна жінка таке скаже, та всеж - в мене найкращий чоловік!:girl_in_love:

14. Holly

Holly Moderator

Малий взяв собі за звичку прокидатись в 5 ранку і цицятись до 7. А в 7 вже остаточний підйом. А я цілий тиждень лягаю в першій ночі, хоч кожного вечора кажу чоловіку, що сьогодні ляжу швидше. Тож сьогодні ледве змусила себе відкрити очі, чоловік приніс каву в ліжко. Цікаво то через День закоханих, чи я так погано виглядала гггг. Вчора кажу чоловіку, може десь сходи, все таки свято. А він відповів, що тре робити свято тоді коли нам хочеться, а не тоді коли то всі роблять. Частково з ним погоджуюсь, певно народу сьогодні кругом буде багато. А з іншої сторони міг би і погодитись. От думаю як помститись))))

15. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Врочистість, канєшн :) день закоханих, однако :) День почався з великого шматка великого шоколадного торта у формі сердечка.
    Чоловік обцьомав мене і Сергійка (всю несплячу станом на 08.00 частину нашої сім'ї) і пішов на роботу. Я стримуюсь, щоб не доїсти торт, бо завтра маю здати "залік з кондитерки" свекрусі - талановитому шеф-кухареві :)
    Погуляли разом з нашою чарівною, хоч і надміру похудавшою форумляночкою НОРІС і її Михасиком. Привела додому я вже не двох хлопців, а комочки бруду, 2 шт. Напились гарячого, наїлись від пуза.
    Маю ще помити голову, от тільки боюся, щоб Дми не закрив мене у ванній (були прецеденти) і зробити манікюр. З чистим волоссям і блискучими нігтиками я почуватимусь мегакрасунею.
    В чоловіка горло болить... а я так мрію про бокальчик Prosecco ввечері під піцу... Пляшка в холодильнику стоїть, а вчора-нині_зранку я посилено лікувала коханого... сподіваюсь, допомогло :)
    В хаті безлад. Ну чому? я ж вчора прибирала... иии..нічого, поприбираю знову.
    А ще маю завдання - сама собі поставила - роблю читанку для Дми з двоскладових слів. Він читає швидше, ніж я передбачала, і потребує нового. Тож коли він засне - візьмуся і за те...
    Ось такий чудовий майже весняний день. А ще ми з хлопцями і Ву! намилились нині ввечері до Церкви. Думаю, черга до Сповіді нині буде невелика і мені пощастить.
    Всім гарного настрою і романтичного вечора! :)

16. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ееех, читаю валентинівські вихвалялки і завІдиваююю (сєбіш заздрю). Хоч знаю, що мій коханий муж не романтик, не визнає цього свята, але кожного року чекаю якогось сюрпризу ранково-святково-сердечкового. Кожного року не дочікуюсь і, наступного року, чекаю знов )) Зате ввечері йдемо до театру. Можливо, хоч на якийсь кавальчик піцци мене запросять після вистави :girl_in_dreams:

17. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А ми зранку вітали татка усім колективом))) - я дуже люблю робити подарунки!! і хоч мій не романтик, але вечерю на двох організувала я і точно увага мені буде - те чого шалено не вистачає.
    День похмурий, голова трохи важка від змін тиску - але я вже встигла до обіду трохи зробити потрібних справ і тим і тішусь.
    Гарного усім вечора!

18. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ми вдома, всім складом. Що ще потрібно в день закоханих?
    Малі вовтузяться, чоловік похнюплено сидить за компом розбирає пошту.
    Страхова виплату не зробила, на роботі не розрахувались.
    Одна я порхаю як метелик по кухні))) розбираю торби з лікарні
    Хочу спати і дерунів)
    З врочистості - вінігрет викладений сердечком) Красота!

19. Holly

Holly Moderator

а я не чекаю, бо знаю що подарунку не буде бе-бе-бе. Хоча в нас свої "подарунки". Вчора зранку встав швидше і троха бавив малого, аби я чуть довше поспала. Всякі такі дрібнички дорожчі будь-якого подарунка. Спекла мужу кекси, діти з"їли. Вже он на кухні чекають, коли курячий рулет вистигне ггг. Теж, підозрюю, чоловіку не дістанеться))))
    Маємо врочистісь, дівчат батьки забирають на вихідні до себе, тож можна буде в обід поспати з Маркіяном.

20. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Чоловік у відпустці, ніч помінялась з днем. В день він спить, а вночі мені не дає спати. Так вийшло, що цілу ніч ми обговорювали одну важливу для нього тему, в результаті я прийшла на роботу не виспана. Думала, що чоловік знову буде спати цілий день, а тут прийшов до мене на роботу з красивим букетом маленьких трояндочок (напевне боявся ,що я йому більше такого сюрпризу не пробачу, як на іменини):mocking:. Так було приємно, 100 років він не приходив до мене на роботу. Ми собі чемненько посиділи в кафешці, погуляли і я знову пішла працювати, а він додому байдикувати. Хоча ні, байдикувати він не буде, бо ще вечір не закінчився.
    Ех, чекаю вечора з нетерпінням і чогось цікавого:girl_spruce_up:.

Статус теми:
Закрита.