Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Ранкова кава. Без смаку, сьогодні як звичка
    Проза на прозі їде і прозою поганяє
    Вчора влаштувала своїм пацанам (всім трьом) шкандаль. Сказала, що то все добре, але я також жива людина і потребую уваги і відпочинку. Хотілось мені пошкандалити, такого раніше за собою не спостерігала.
    Всім гарного дня!

2. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

О і я так своєму мужу сказала
    і отримала:
    Жена: Мне нужны внимание и уход!
    Муж: Внимание... я ухожу.
    це жарт звичайно)))

3. Музик

Музик Мартуська

а в нас останній день перед канікулами і ми собі в школі вирішили той весь тиждень робити іграшки з дітками на подарунки хлопцям в АТО. нині будемо якраз доробляти все і пакувати гарненько. розкажу вам як то вчора кльово було: тільки ми сіли з дітками ялиночки шити, от буквально тільки взяли нитку з голкою в руки і тут за вікном починає великим клаптями падати сніг. так класно було. якесь таке відчуття, що ХтосьТамВгорі схвалює нашу роботу.
    ще з врочистості - нині до мене повернеться зелененький. я так без нього сумую.
    всім вдалого дня, гарного настрою - в будь якому випадку нині вже п'ятниця і до свят не так довго лишилось

4. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Доброго ранку! Ранок почався не з кави (хоча і не виспалася), а чаю, бо не мала часу на приготування - поспішала на роботу. Працюю сьогодні вже з 8.00, а вечір ще далеко.... Усім бажаю хорошого закінчення робочого тижня!)

5. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Маю на 11.00 зустріч з помічником Миколая! Маю викупити в нього своє замовлення. Думаю всі будуть задоволені подарунками. А потім прозова-проза.....варитиїстипитиприбирати...

6. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

вчора відпочила і досить. а сьогодні вже хатні справи ніхто не відміняв. мушу поприбирати, бо по кухні хтось порозкидав макарони, а по кімнатах каштани і якісь незрозумілі папірці:girl_haha: бавилася дитина)))
    вчора коханий зробив мені врочистість-забавив Кетрін, поки я релаксувала у ванні. намазалася грязями і змила з себе всю втому останніх днів:girl_dance:
    а ще я таки почала вишивати спільний процесик:d64:
    завтра вихідні! урраа!

7. Nana11

Nana11 аспіранточка

Я зараз вже скажуся. Сидимо дальше в хаті, доцік вже бавитися не хоче, іграшки їй надоїли, малювали, складали пазлики. А тісто для ліпки нам засохло. Тому, тоска всесвітнього маштабу, я вже почала з того всього співати)
    Кава випита, дієта дається важко, бо коли сидиш в трикутнику кухня-іграшки-компютер то так і хочеться чогось солоденького.

8. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

У мене ранок почався о 03.58, бо киця вирішила, що досить спати, всім підйом! А все тому, що вона бідака вчора цілісінький день була сама, бо хазяї загуляли трохи допізна.
    Муркотіла вона дуже голосно, періодично ще й помявкувала. Я її нагодувала і наївно вирішила, що вона дасть мені доспати ще хоч годинку-півтори. Не тут то було, поїла і прийшла мурчати далі, більш-менш заспокоїлась перед тим як я "пробудилась" на роботу, я їй обіцяла сьогодні ввечері згадати все, бо голова боліла страшенно від такого куняння.

9. нталька

нталька Well-Known Member

Потішив зранку чоловік, бо встав раненько сам сніданок готувати, на роботу й до школи збиратись. Але чогось надумав малому зупи на сніданок нагріти. Хм, зазвичай кашами снідають, довелось то діло виправляти. Поки з сином на кухні розбирались, чоловік встиг масажик доці зробити і повторно заснути з нею. :)
    Потім потішила і дуже виручила одна форумляночка, а тоді похід до школи, і вже не потішила вчителька з іноземної, бо виявилось, що в дитини справжній кошмар. А ще місяць тому дитьо був справжній молодець. Така для мене раптова зміна і перша критика були шоком, які знищили настрій наніц. (( Усміхнула лиш ситуація в супермаркеті, де дівчина-касир запитала мене чи то мої яйця, а мужчина, що в черзі наступний зразу - "Ні, то мої." Та ясно, що на його яйці я не претендувала. ))
    А зараз вже світло вдома є, що вже тішить. І треба бігти контролювати малявку, бо вона вже добралась до дрібних детальок лєго, а вони їй часом смакують..

10. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

А в нас проза - малюк . І врочистість - малюк . Люблю його сильно , але так хочеться , щоб хоч 2 год. в день його хтось інший любив . Має зараз такі файнючі фантазії : відкриває долоньку - а в ній , з його слів , і куби , і машинка , і камінчик , щоб у воду (уявну) кидати , і навіть бурмашина для лікування зубів - це я до стоматолога з чоловіком ходили . То так чудово , в такій коханій долонці - цілий світ кольоровий .

11. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Оскільки синочок був хворим, то я два тижні на лікарняному, практично не було потреби і нагоди виходити в світ Божий:girl_cool:. Сьогодні вирішила, що досить, і треба подихати свіжим повітрям. І куди б ви думали я пішла ото провітритися?...на базар, та краще б я ще мала кисневе голодування:girl_blush2:, бо як пробіглася і надивилася на ціни:khomyak:. Зате зробила для себе висновок, не так вже й зле мені було вдома сидіти не виходячи в соціум), перечитала з Данилом багато книг, про які ми вже і забули, трохи переробила хатньої роботи (до якої зазвичай руки не доходили), переграли цілу купу різноманітних ігор, а головне, в дитини під часу хвороби був постельний режим, то стільки скільки ми з ним малювали і розмальовували:), я стільки загалом за все своє свідоме життя не малювала), от-такий в мене вийшов підсумок тижня проведеного вдома.
    Всіх гарного вечора і приємних вихідних з люблячими і цікавими людьми.

12. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Врочистість, дали зарплату!
    А проза зарплата мала, всі готуються до свят, Миколайків шукають, а я така втомлена приходжу з тої роботи, що ніякого настрою нема, а ще нас потішили що в такому скаженому графіку ми не тільки до Миколая , а аж до 31 числа працюватимемо...і в туж секунду на мене напала депресія, аж ком в горлі став...
    Не знаю чи так довго витримаю...навіть винекло бажання написати заяву на розрахунок,плунути на все і піти..., але з іншої сторони це не вихід... І як то собі дати раду..

13. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Знаєте, що я роблю? А нічого!
    Прийшла з роботи, розвела в хаті срач і сиджу, дивлюсь новини. Три дні на роботі, а втомлена, як віл. Якісь дуже важкі та напружені видались ці три дні.
    Насмажила сковорідку картоплі, успішно її втоптала і запиваю пивом. Буду груба, але маю то в носі. Посуд не мию, в хаті не прибираю. ТО всьо буде ТОСІ робити. Завтра.
    Нині працює хіба пральна машинка. І я знаю, що просять електроприлади використовувати по мінімуму і після 22-ої. Але я засранка, два тижні не прала. То нині чорне, завтра кольорове - та й по всьому.
    Дістала реберця, завтра буде... Нє, не борщ :girl_haha: Розсольник.
    Хлопи мовчать, я на морозі. То так, якби кому цікаво було :girl_cool:

14. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Ура, останній робочий день позаду і знову мої улюблені вихідні! Стомлена, замахана, але щаслива! Всім гарних вихідних!

15. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Закінчився семестр. Хоч попереду курси на 6 годин в день та робота методична, але відчуття завершеності є, хоч і не до кінця усвідомлене) Ну, і вкотре побачила, що мене чогось люблять діти) 8 клас нині в один голос нили, що таааак сумували за мною) Я кажу, та ж 2 дні тільки хворіла) А вони мені: ви не розумієте! Коли звикаєш до вчительки, то потім без неї все не так)) Малюки, одним словом. Бавилася з ними ще від 1 класу, то так вже припусялися до мене, що ну. А вже зростом доганяють) І я їх люблю, такі дитячо наївні, чисті, як і мають бути ще діти в тому віці...

16. flame

flame невгамовний експериментатор

От тільки спробуй завтра спізнитися. :girl_mad: Я тут шуршу, як с...ний віник, щоб мати можливість завтра таки вибратися, а коє хто з пивом прохлаждається.
    Робочий тиждень закінчився, і це врочистість. Ще встигла злітати в магазин, закупитися на наступний тиждень. Зараз активно все печеться, тушкується, вариться, щоб мати можливість піти в мандри і завтра і в неділю Треба ж миколайків дозбирати.
    Ех, дівчата, як мені шкода, що ще не придумали "Чоловічий збалансований корм" в мішках по 20 кг. :girl_crazy:
    Ще маю так розрахувати сили, щоб були сили помити голову.
    Коротше, в мене завжди плани як в Наполеона.

---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ----------

І ще. Хочу подякувати всім дівчатам, що радили мені магазин на Балабана. Вивчила іх інтернет магазин, де-що там замовила, завтра маю забрати. Ще й впала мені сьогодні "з неба" (тобто від моєї бух) карточка на знижку. Тішуся. І завтра ввечері певно буду бавитися:girl_crazy:

17. Divchyna vesna

Чьо кричиш? Я ж написала, що ТОСІ зроби завтра всьо.
    Гггг! Я і завтра буду прохлаждатися. З пивом...

18. Kandya

Kandya Well-Known Member

і я пиво дудлю...запиваю депресію... у мене вчора ДН був і всьо було не так... і подарок -- не так, і гулянка не так, і настрій взагалі не так....

тому ДН -- то взагалі не врочистість. Зате щойно повернулись із баскетболу. Наша "Політехніка" продула Одесі, але грали пристойно. А як я кричала! Ми з дітьми цілий сектор заняли і ото вже рипіли хто як хтів: діти собі, чоловік собі, а я вже всі мати, які знала виговорила. Люди думали, що я якогось баскетболіста жінка (бо вони так аж сильно вболівають). Люди не панімали, що я то так "розряджаюсь"

19. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Лежу в ліжку чекаю свою каву і сніданок від чоловіка, він на кухні смажать налисники. Сьогодні стільки всього напланувала, надіюсь, усе встигну. А вечір обіцяє бути приємним.

20. Divchyna vesna

Я вже з базару зі сметаною . 5 хвилин на ДП і ферму під каву і почну щось куховарити.
    На вулиці, скажу я вам, непріятно... Добре, що в хаті тепло і є світло.

Статус теми:
Закрита.