Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

чудовий сімейний день) який так зле закінчився,

Всім гарної ночі, пішла я з своїм жором, спишу на кд

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. ginseng

ginseng Well-Known Member

Не знаю навіть чи тут, чи у жилетку...
    Окрилена класним початком дня потягла чоловіка в ресторан, думаю все і зразу - і солоденького, і гроші тратити:girl_crazy:. І тут всі стухли... Малий ганяв по всьому залу і пофіг йому на дитячу зону, мала ревла і весь час дерлась до грудей. Ми по черзі гонили за малим або стоячи пританцьовували з малою. А коли муж захтів в туалет, то я гонила за старшим, а мала на руках виступала в ролі сирени, щоб всі розступилися.
    Коротше, десерт не замовляли... Я настоячи дохлептала свої 50 грам сухарика, видихнула аж коли додому прийшла.
    Тепер думаю, може собі ще 100 гр бахнути, щоб не розстроюватись.

• Подобається x 9
    • Смішно x 4
    • Погоджуюся x 2
    • мімімі x 2
    • Зе бест! x 1
  3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Соррі, слабота, але я остатній безсовісний пияк. Маму тре було привітати? Тре. З "паляною" тре було допомогти? Тре.
    І якби я до приперла з антибіотиками, то вєрняк, що всі би нараз вилікувались. Але невідомо, коли б то я виїхала з того лазарету, ще й на білому коні...
    Так що, єслі насіліє нєзбіжно, то робіт висновки самі. Я наразі погрозилась.
    Пи.Си. Така файна симиси мені прийшла.

4. Натуля

Натуля Well-Known Member

Хто там хотів дописів? В мене дооовгий.
    Вчора був активний день. Купили з дітьми квитки з Одеси до Львова (в Одесу раніше взяли). Поїдемо в червні на морЯ:girl_crazy:. (Казали недавно дівчата, що в сім"ї бувають всілякі кризи і в нас з чоловіком ніби криза 7-ми років. Якщо я його там на морі не втоплю, знач будемо далі жити). Потім ми потопали в іграшковий магазин за тачками, такими на одному колесі, з ручками- пісок по двору возити. А потім ми з тими тачками, самокатом і візком вирішили повернутись додому на автобусі. Краще б пішки пішли:girl_emo:. А потім приїхала мама зі своїм чоловіком і ми вирішили (тобто я вирішила), покататись в палац спорту на виставку робототехніки. Приїхали, а там повним ходом іде загрузка обладнання на промислову виставку. Мама припустила, що я перепутала і напевно виставка в палаці мистецтв на Коперніка. А виявилось, що я повний лопух, бо ця виставка проходила взагалі в Києві:girl_cool:. Потім ще трошки покатались по незнайомим мені вулицям і був поставлений діагноз, що не все в мене втрачено і всі мої водійські запитання вирішуються з наїждженими кілометрами. В машині дітлахи заснули і ще 2 години я сиділа біля них під домом і вишивала. Наскладала собі поруч печеньок і термос з соком і кайфувала. А вечором так вирубилась, що навіть не відчула, що майже всю ніч проспала сама в ліжку, а лише під ранок чоловік привів до мене одного плачущого.
    Сьогодні надумала піти з дітьми в парк культури. Поки збирались то двічі передумувала бо небо затягувало і здавалаось, що починається дощ. Але ми таки вибрались з дому. І погодка була сонячна всю прогулку. Коли ми виїзали з дому стався прикол. Але ми таки успішно добрались до парку, гарно погуляли. Вертаючись назад знову мали прикол з машиною - поки ми гуляли, навколо нашого авто так повставали інші, що теоретично вихати можна було, а практично - не вийшло, бракувало трохи простору, щоб не зачепити інших:girl_cray:. Просто повезло, що одне авто виїхало і розблокувало нам виїзд. Наявність машини і активне її використання надає життю яскравих емоцій:d23:. А завтра до нас має приїхати спортивна шведська стінка. І то не така собі звичайна стінка, а цілий комплекс, ледь не на пів кімнати. Мої родичі мені передрікають полегшення життя бо діти будуть на ній зайняті. Але я собі підозрюю, що тепер буду взагалі до того кута прив"Язана - дивитись, щоб мої мавпи не позабивались (досвід падіння з такої вже обидва мають). Саме цікаве, що на місці майбутньої стінки стоїть шафа яку чоловік мав розібрати, попередньо трохи переробивши іншу шафу в яку мав переїхати одяг з дитячої:girl_devil:. Як же то важко - вроді по паспорту чоловік є, а в реальності відчуваю себе мамою-одиначкою. Все по життю сама та й сама.
    З бігаючим бешкетником важко. А от з грудною дитиною все просто - поки не розверещалась, тихенько дати цицю і все - мама попиває винце і ніхто нічого не помічає. Перевірено.

• Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. iriwa

iriwa Особлива мама

Ура, накінець день закінчився! Нині похрестили молодшого, спереживалася страшно. В церкві у нас хотіли зперти медальйончик який ми посвячували для дитятка парочка яка паралельно хрестила малюка. От тобі і хртстияни, цирк! Ну як так можна, прямо в церкві!?! Священник який хрестив сина був схожим на Петра Симоненка ( комуняку) з чоро я гигикала пів служби :) а потім ппц, гулянка! 4 пари кумів і 5 дітисьок в хаті! Мамадарагая шо то було, всьо мені перевернули і в кожен кут залізли. Завтра буде "чистий" понеділок, доброго дня швабра і шмата :) Ну а взагалі посиділи круто, весело як ніколи. Чоловік вже в позі лежа хропе, а я в ейфоріі від сьогтднішнього дня ніяк не розслаблюсь. Загалом день класний, побільше б таких!

• Подобається Подобається x 25
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 2
  6. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

З початком нового тижня вас!
    Моє вчорашнє безсоння нині відбилось на моєму настрої. Ще й малюку якась гусінь зелена приснилась. На мої заспокоювання, що її нема і вона пішла; він задав нестандартне питання: на роботу пішла? Якби то не було пів до третьої, то я б розвинула ту дискусію "ким працюють зелені гусениці", а так то постаралась чим швидше його приспати.
    Нині накінець зняла лахи, ті що ще в суботу раненько повішала і сміття зпакувала. Що то значить лазарет в хаті. Короч. приступаю до хатньої роботи.
    Певно таки настає літо, бо малий на вулицю проситься вже від 8.30. Зараз його одягну, та й підем вітамін Д виробляти.
    Планів ніяких, бо реально ще хвора(сил майже нема), поки лахи знімала, то аж впріла. Але той ср.ч, тре трохи попідкидати, бо нервує мене. А раз нервує, то знач скоро буду повноцінний "члєн общєства":girl_crazy:. Добре, що хоч не з поверхів мені тре злазити, щоб малий погуляв. Бо реально дитя було б негуляне вже третій день.
    Короч, не хворійте, бо то №1-шкідливо для здоров*я
    №2- накладно для гаманця
    №3- казала ДВ що,

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Kandya

Kandya Well-Known Member

...Були ми минулої неділі на дитячій залізниці. Чоловік поліз із дітьми у перший рейс (якщо шо -- то з рейок третій рейс зійшов). Народу море було, вони там в тамбурі стояли. Відразу після залізниці ми поїхали на дачу (на півгодини). Діти дули кульбаби. Не просто дули, а засипали ними все: одяг, рот, ніс, волосся... Найбільше татові дісталось: його Артемчик букетом одуванчиків по морді так відперіщив... І вже по дорозі із дачі в чоловіка із очей почав текти гній і очі почервоніли. Отак вмоменті. Ми на 1000 відсотків були переконані, що то від одуванчиків. У вівторок-середу у дітей очі почервоніли, у суботу-неділю закисати почали (а в чоловіка між іншим теж ще не минуло).

Ото щойно вийшли від окуліста -- вірусний конюктивіт. І кульбаби ні до чого. А підчіпили -- ....у поїзді на дитячій залізниці. Зробив чоловік висновок, що в неділю до церкви треба ходити -- а не по поїздам шастати

Всьо, не хворійте, а як хворі -- лікуйтесь, бо треба йти гуляти. Погода шепче. Я збираюсь в Карпати -- погляну на свою хіжину (вже стоїть моя маленька, чекає, щоб я її прийняла -- і вже привезуть її і можна буде організовувати форумівку в мене на дачі)

• Подобається Подобається x 13
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Virner

Virner Well-Known Member

Заглянула до вас. Та тут такі пристрасті вирують...Ух! Комунальні послуги, кохати двох...і то я ще інші теми не переглядала. :girl_witch:
    У мене все спокійно:)
    Мрію про відпочинок... Зважую: ремонт чи море, море чи ремонт. :girl_in_dreams: А грошики то течуть - і то треба, і то треба.:girl_impossible:
    Проза життєва як не крути - є, була і буде. І як би це смішно не звучало, як би це не було сумно водночас, але те, що я вже розглядаю можливість відпочинку - це врочистість. :girl_smile: Мда...
    Але інтуїція мені підказує, що все буде краще, ніж я думаю і очікую:) У всіх все буде краще! ;)
    Звичайна магія в дії...:kisss:

• Оптимістично Оптимістично x 13
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  9. nibysh

Хтіла м тут щось написати але вже в "жилєтці" відмітилась.
    Врочистість- завтра вимию голову. Не знаю чому, але ще з малечку(ангіни були часті мої гості) пам*ятаю, що не вольно голову з хворющими гландами мити. Завтра, завтра, завтра...
    Пам*ятаєте, як в дитинстві: коли я виросту .......
    Помрійте трохи за обідньою кавою- корисно і релаксійно..:beach:.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Whiff

Whiff Well-Known Member

Всем привет!
    вчера устроили с мужем себе выходной:girl_tender:,доча с няней,а сами поехали в Лавру Почаевскую,а потом в Золочев. Накатались,нагулялись:girl_in_love:
    А сегодня немного поработала , и вот щас пока малая гуляет на улице,со скоростью электровеника готовлю, глажу, еще пытаюсь что то тут писать:girl_blum:
    Завтра столько дел! и клиентки,и чемодан собрать:ed4d70def841dc74b57Едем в Одессу,муж на конференцию,а мы ему прицепом:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 10
  11. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Проза...я прихворіла: з носа тече, очі сльозяться, все тіло ломить((( Хочеться закрити штори, залізти під ковдру і не рухатися. Але...діти хочуть маму: хто їсти, хто гуляти, хто книжку читати...
    Я сьогодні заздрю всім тим, хто живе з мамами чи бабцями, які можуть підстрахувати в таких ситуаціях.
    Як то дотягнути до вечора?

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 2
  12. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Хочууууу в сееееелоооо! І крапка!
    Настрою немає взагалі, ще вранці при розмові з Nitriotka, трохи був а потім пропав. Все дістало....
    Прання дістало, посудо-миття дістало, прибери-помий-пропилесось дістало. З чоловіком хочу просто поговорити, як то кажуть "Ні про що" за шматочком піци, і то вічно нема часу... дістало те що ніяк не проведем вуличної-сімейної фотосесії, яку плануєм з кінця квітня. Домовились на середу, а в середу грозу обіцяють, ну що за на..?
    Хочу відпочити, полежати і відпочити, а нє! Прокопати город і посадити огірочки і відпочити, от так має бути! І так буде, вже скоро, зовсім скоро, в суботу.....я хочу в селооооо, я не хочу сидіти в квартирі!...

• Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Вихідні були чудові: в п"ятницю малий йшов до Першої Сповіді, а в суботу - до Урочистого Причастя. Ангелятко моє маленьке, такий зворушливо серйозний, дорослий хлопчик, мушу вам показати його фото, але то трошки пізніше. Ми з мамою аж просльозились трошки від розчулення в церкві... Потім була гостина, яку ніхто й не планував до вечора четверга ("нічого робити не будемо!" -чоловікові слова). А що фантазія в мене до кухні і взагалі організації свят слабенька і навіть запасів на випадок незапланованого свята немає, то якби не мама, спозорилась би я чисто. Але все пройшло дуже гарно і весело, малий був просто щасливий. Я ж сподіваюся, що наступні вихідні будуть тихі і спокійні, я ся врешті висповідаю і буду ходити до причастя разом з малим. Та-та, отак часом совість заговорить.. Любіться, будьте чемні і гуляйте побільше, поки знов погодка не зіпсувалася ;)

• Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 4
  14. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Почалось все зі слів "Мам, а давай спечемо булочки!"
    Хм, мама вміє, мама може, мама фея :boast:
    Результат - 25 булочок з сосисками і ще сонечко часникове.
    Зараз помити посуд потрібно і почистити картоплю для тушення в сметанці з м*яском.
    В хаті чистенько, Темусик дописує уроки і татулько наш скоро приїде.
    І мама вже труп :suicide:

• Подобається x 10
    • Смішно x 8
    • Погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • мімімі x 1
    • Оптимістично x 1
  15. flame

flame невгамовний експериментатор

:hang1: Як такий буде цілий тиждень, то мені світить тільки :suicide:. Бардак в роботі, каша в голові і срач в хаті - повний комплект. Від самого ранку займаюся всім, тільки не тим, що треба і що було в планах. Взявся мені програміст ремонтувати ноут і за 5 годин нічго не зробив. Точніше, зробив - сказав, що Фаєрфокс не піддається спасінню і причину віддалено він не може встановити, навіть перевстановлення не допомогло. Поставив мені тимчасово Яндекс, бо навіть Хром чомусь не запускається. Що за напасть. А знаючи, як я важко переношу різні нововедення-пАкращення, то можете собі уявити, який я маю поганий настрій. Пропали мені всі закладки, не пам"ятаю половини логінів і паролів:girl_cray: Мене бісить, як хтось попереставляє сільнички-ложки, а тут тааааке.
    Збиралася на завтра спекти якогось коржика - завтра татове д.н. Але один дбайливий чоловік сьогодні зранку зварив всі яйця:girl_mad:На питання чого?, сказав, що хотів мені допомогти. Навіть сваритися якось не пасує. Тому пляцка не буде. Запросила до себе маму завтра, то таки треба прибрати в хаті, бо зробить мені "вирвані години".
    Квіти треба попідливати, бо вже поопускали листки, а з моєю оранжереєю, то на цілий вечір роботи.
    Мабуть спечу собі зараз піццу, заїм поганий настрій і буду братися до роботи. Маю цілий лоток варених яєць, може то Олів"є зробити?

Останнє редагування: 18 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  16. nibysh

З тою коханою долонькою не все так погано: є чотири пухирці, 2 з них великі. Але не велечезні. Заклеїти не дає. Взагалі після сну встав, поарав- це в нього ритуал такий, подивився на свою руку, вже без пантинолу, і каже: спасіба, мама(хом*як навернувся), подумав хвильку- дякую, мамочка. Майже заревіла, але стрималась, щоб дитя не лякати. Мультик подивився, поїв і на вулицю. Але бачу, що праву ручку береже- знач болить. Але терпить. Мужик. Подивлюсь, що буде вечором.

• мімімі мімімі x 10
    • Подобається Подобається x 6
  17. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Мама вже не труп. Посуд не помитий, але він нікому не заваджає, помию завтра вранці, або як буду мати настрій, то помию ще сьогодні.
    Мужа з*їв картоплі, закусив двома булочками і сказав, щоб я лежала і відпочивала. Єс, сер! Лежу і дивлюсь Ревізора.
    Малишня погнала на вулицю, допомагають татові машину прибирати.
    Йду кота потіскаю, чи шо :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Я надалі хочу в село.... хочу і все! Зараз йду прасувати речі випрані і маю прибрати в шафі бо там триндець! Бо моя дитина сьогодні прибирала сама в своїй шухлядці.
    Чоловік на роботі до 22.00 год.

19. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

Доброго вечора,моі цьомусі)))
    Мала-м нині гарний день:попрацювала з дослідженням,пішла до дідуся))получила посилочку з кавою і олією оливковою)))а ввечері мала супер-пупер врочистість:моя найкраща подружка повернулася в Україну з навчання,я так скучила за нею))мій світ став значно кращим))) Ех може б то навечір кавуськи з молоком бахнути для повного щастя?пити чи пити,ось питання)))))ще найшла сайт з гарними нічними сорочками то наступного місяця хочу прикупити собі)і ціна приваблива вроді)можу посиланнячко дати як хто хоче)) ех,все таки йду пити кавусю))всім цьом-цьом-цьом і гарної романтичної ночі)))

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Хотіла іти з тим в вихвалялку, але не піду, бо загальний стан в караїні не сприяє. То ж нехай це буде просто нашою сьогоднішньою великою врочистістю. І так, чоловіка сьогодні демобілізували.:) Навіть не віриться, що для нашої сім"ї цей весь кОшмар позаду. Але не смію вихвалялтися, бо стільки наших хлопців зараз ТАМ, воюють, щодня і щохвилини ризикують життям, калічать душі і серця, а їхні сім"ї та дружини в той час живуть як на пороховій бочці і вірою та молитвою мріють побачити своїх рідних живими і не скаліченими...
    Мрію про мир і щоб нікому вже не приходилось їхати на війну, бо це дуже важко і дуже страшно...

І то так дивно нині було, якраз Андрійко скинув зі столу горнятко і розбив і тут же дзвінок. Беру трубку, каже чоловік "в мене вже печатка прибита". Я взагалі ніц не зрозуміла, шо за пУчатка, де, в якому місці і з якої нагоди.:girl_crazy: Коли дізналась в ступорі "висліла" пару хвилин, аж поки до мене дійшло, що до нас повертається наша звична сімейна буденність і що цей страшний проміжок життя нарешті позаду. .

Щось не знаю шо ще написати... День впринципі як день. Мої хлоп"ятка шось надто активні, крикливі і непослушні... Двічі гуляли, двічі я своїх пацючків приводила додому переодягатися. І ні ф..га Андрійчик не спокійніший, ніж Святик, вони двоє заодно, але лиш би здорові, а так виростуть скоро і буде на мамські руки і може навіть нерви легше.:) А зараз сиджу як вижатий лимон і мрію нарешті коли вони вкладуться спатки.:girl_wink:

Всім гарного вечора і спокійної нічки.:)

Писи: хто там питав коли я зміню свій сумний аватар- просю дуже.:)

Останнє редагування: 18 Травень 2015
    • Зе бест! x 37
    • Подобається x 23
    • Оптимістично x 5
    • мімімі x 3
    • Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.