Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

дівчата, хочу малому на зиму таке взуття, щоб або збоку застібалось на змійці, або посередині. в когось таке було? хочу щоб і тепле було, не важке і щоб не промокало.
    зараз дуже подобаються валянки Котофей. якщо хтось їх мав, залиште відгук )))

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Де є гарний вибір спортивних костюмів? Трохи переглядала і-нет магазини нічого не знайшла, такого щоб сподобалось. Бачила одні з Gap але там дуже утеплені светерки. Хочеться щось на теплу осінь.

3. Vika

Vika Well-Known Member

Мені WANEX (Ванекс) подобаються. носяться суперово, і на вигляд класні. і що для мене важливо- 100% котон

4. Gala

Gala Well-Known Member

Моя меньша має такі валянки. Дуже задоволена, ножка завди була тепла і вигляд вони не втратили зовсім, ще цієї зими буде ходити.

5. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

а як вони з розмірами? не маломірять? бо хочу замовити через інтернет

6. Gala

Gala Well-Known Member

Ніби не маломірять...Носить 33 розмір, то по стельці здається 21.5 см....Маленькі не знаю...

7. Іриска

Іриска Well-Known Member

На sportdirect є великий вибір і різних фірм.
    Реально дуже хорошої якості є Lonsdale, є на флісі, котонові....

8. Сяночка

Сяночка Active Member

Ви їх вже носите якийсь час? не кашлатяться? Бо ми мали такий на баєчці плотний від Lonsdale, то покошлатився страшно

9. Talya

Talya Well-Known Member

а в мене вихвалялка! цього тижня вирішилася наша проблема зі взуттям. тепер доня на осінь-весну має такі деміки і на літо такі босоніжки. юху - до наступного року матиму спокій!
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

10. Іриска

Іриска Well-Known Member

ой, цього не знаю, флісовий ще чекає на осінь)

11. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

дівчата, підкажіть, будь ласка, недосвідченій мамі:) Я щось геть не орієнтуюсь, що то треба доці на зиму. Міланці в жовтні вже буде рік, відповідно на зиму ми вже мали б ходити. То я так розумію, що нам, мабуть, треба роздільний комбінезочик+курточка+чобітки. Але я щось зовсім не орієнтуюсь де то все можна гарне якісне знайти. Може є якісь фірми, що спеціалізуються власне на зимових комбезиках? Я бачила кілька гарненьких на Картерсі, але наскільки розумію, вони не для наших зим, чи я помиляюсь? ну і як купляти взуття? наша малеча зараз має 19 розмір, а як ніжка виросте на зиму, хто зна.

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Я вже купила меншій комбез Ленне на зиму 86 розміру. Софія два роки відносила і Солька минулого року мала від того виробника. Мені подобається тим, що легкий, мякий і не сковує рухів. Ну і міцний, що теж важливо. Про взуття сама не уявляю який розмір брати, напевно шукатиму десь в листопаді. Хочу екко або якісь аналогічні, бо дуже вже мені те взуття подобається

13. silvia

silvia Well-Known Member

а не буде завеликим? якщо 86+ 6 то йде аж на 92 см..... я тут міряла недавно 92 + 6 ( ітого 98) то нам при рості зараз 82 см. аж занадто він великий. Хочу ще поміряти 86+ 6...

14. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

мені від Войцік дуже роздільні комбінезони подобаються. гляньте на минулорічну колекцію- гарнюнііііі!

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ми взяли ленне 92р, малий зараз також 82, і да, комбез завеликий, але і до зими ще 4 місяці, за той час можна підрости.
    Але якраз для порівняння розмірів я взяла поміряти у Марьяни-Пупсик штани 86 розміру, то от власне моя думка що 86 штани, якщо носити їх зі светриком і взуттям, а так вони кращє лежать і з ноги не сповзають, то можна носити хоч вже. Немає там шаленого запасу при рості 82. І до кінця зими, а то рахуєм до квітня то взагалі ще 8-9 місяців, весна у нас також буває різна. І 86 був би впритик, хіба би на останю пуговку шлейки перещіпати.
    Але якщо у нашому комбезі 92 розміру нижню пуговку на бретельках перешити на таку саму відстань але наверх бретельки, ну або дошити з таким же інтервалом просто ще одну пуговку на бретельку вище, то штани 92 розміру виходять такі самі як штани 86 р. без перешивань.
    Ото написала )))
    Одним словом, різниця в розмірах суттєво видна по штанам, по курточкам різниця між розмірами буквально в 2-3 см, а для кіртки це взагалі не різниця.
    Зато маючи комбез 92 розміру, і в запасі фіктично ще 3 пуговки для регулювання довжини, маю надію що поносимо комбез і наступною зимою, ну і однозначно нам його хватить до кінця цієї.
    ну і треба врахувати коли міяти що дитна буде чуть більша, буде ше футболочка, светрик, воно дитину робить чуть більше, взуття також тримає штани. БО я як поміряла на малогов одному памперсі то здалось що взагалі Юлін комбез на нього міряю. А як вділа так як будем вдівати зимою - ну то воно кращє стало.

я хотіла вже шукати щось 86 розміру, але зваживши все, залишаю наш 92, хіба би якщо дійсно а так було незручно, то докуплю штани 86 розміру. Бо принципової різниці в картках 86 і 92 немає.

16. silvia

silvia Well-Known Member

маю досі вагання щодо розміру.... до зими можна підрости але не на 10 см. за 4 міс. І не хочеться брати щоб було як зі старшого брата. Зрештою, якщо нема принципової різниці в куртках, то можна справді докупити меньші штанці. ( бо вони у 92 р. справді дуже й дуже великі....і навіть при рості 86 вони будуть великими....і буде як з старшого брата....\через тиждень поїдемо мірять одночасно два 92 і 86 і там вже побачимо що по чім....

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

дівчата, хто має взуття see kai run? як там з розміром? ск. має по устілці 9р?

18. Talya

Talya Well-Known Member

а де вже є зимові комбези в наявності?

19. silvia

silvia Well-Known Member

слухайте, хочу купить малому дутіки-Демари ( в додаток до ще одного взуття, яке матиме)
    22/23 розмір - стелька 14,5, 24/25 - стелька вже 16 см.
    не можу зрозуміти..зараз ніжка доходить до 13 см. Розмір 22/23 буде добрим певне лише на початку зими, до кінця боюсь не відходимо . Розмір 24/25 буде великим "ізначально" і може бути добрим вже під кінець зими. чи тих 14,5 см. з набитої вовни ще втрясуться під час ходіння?
    І як тут бути? Тре що 2 пари чи як ? Чи на початку купити 22/23 ( бо 24/25 буде як калоші) а там побачимо....

20. kati

kati Well-Known Member

7-ка- 13. 5 см по устілціц

Статус теми:
Закрита.