У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

  1. levandivka

    levandivka З яйцями...

    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

    Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!
     
    Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. Mavpysuk

    Mavpysuk Well-Known Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Вчора були на весіллі у брата в Акварелі. Задоволені з чоловіком на всі 100%, починаючи з розташування самого закладу і закінчуючи найменшими дрібницями (живими квітами, які за вечір міняли двічі, в туалетній кімнаті). Зал-світлий, великий, урочистий, не набитий зайвими деталями. Кухня-чудова (дуже запам'ятався салат "Цезар", овочі гриль та стейки). Офіціанти спритні та уважні. Музиканти-не знаю чи їхні місцеві чи ні, але бавили людей дуже гарно. Фуршетні столи теж оформлені на відмінно. Було мені трохи душнувато, але офіціанти сказали що кондиціонери працюють на повну потужність. Якийсь вже надто в мене ідеальний допис вийшов, але ци виключно моя думка.
     
  3. olitsisa

    olitsisa New Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Святкували в ресторані Дефіляда, мені дуже сподобалось смачно, гарно. Єдине що, для невеликих весіль, в нас було 24 доросли і 4 дітей. Двоє менших сиділи на руках, а для двох старших були стільці. Гарячі страви подавались порційно. Ще замовляли качку, її гарно виносили з вогнем))) І як що є менші дітки, то раджу замовити дитячого аніматора.
     
  4. eustoma

    eustoma +380632547454

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Ми святкували в ресторані закритого типу "Наша оселя" с.Малі Підліски 9км за Львовом! сам ресторан і територія ну дуже класні (там страусина ферма вище є), кухня супер, в нас весілля було в серпні але спорченого не було нічого навіть фарширована риба :girl_blum: ! Власниця ресторану трошки специфічна жінка але дуже мудра і справедлива, лишнього нам не вязувала, і гроші взяла тільки за їжу, ніякої оренди залу там не було (гуляйте хоть до ранку), можна було все що захочемо робити (в межах розумного), за обслуговування не брали гроші і не дозволяли платити офіціантам (вважають що вони достатньо отримують грошей), ніякого алкоголю нам не вкрали, голубів білих дали безкоштовно випустити, карета біля траси нас зустріла також безкоштовно, і навіть сама власниця нам рибку чевону зробила (платли по ціні базару а за роботу не брала грошей)!!!! і це ми не по блату там були, а просто так заїхали глянути як там, порекомендував наш музикант! АЛе є один мінус - дорога від траси до ресторану грунтова, тобто як в селі))) але ніхто не звернув увагу і всі були дуже задоволені!!! І ми ще досі вдячні власникам цього ресторану які так гарно організували наше весілля і допомогли суттєво зекономити використовуючи їхні поради!!!
     
  5. Імель

    Імель Модератор в декреті Команда форуму

    Відповідь: У кого де було весілля?

    були там минулого року на весіллі
    території там не пам"ятаю, є невеличкий клаптик перед приміщенням з залом, який йде під гору, стояти на вулиці незручно :), якийсь фонтанчик, біля якого крутяться всі діти, є ще трохи зі сторони заїзду, але там ще крутіше, ніж перед рестораном

    танці в більшого розміру альтанці ("овпен-еїр" :)), зал ресторану на другому поверсі, сходи круті і не зовсім безпечні, фуршет в півпідвальному приміщенні з кількома рядами крісел як з актового залу, посуд на фуршеті одноразовий (на каву-чай)

    кухня теж посередня

    це мої спогади про цей зал, не те, що я бакланю, просто прокоментувала
     
  6. Camomil

    Camomil New Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    У липні минулого року в мене було весілля в ресторані "Заїжджий двір" (с.Малі Підліски, по Київській трасі). Замовлення робили за рік на перед, завдаток взяли чисто символічно 1 тис.гривень. Що можу сказати:
    -кухня дуже-дуже смачна, традиційні українські страви;
    -весілля було на 110 чоловік і сиділи гості в ресторані на 2-му поверсі (що було дуже зручно, оскількі пари, що танцюють не падали на столи);
    -офіціанти були постійно присутні і у ресторані і біля фуршетних столів, обслуговували швидко;
    -на першому поверсі є бар, фуршетні столи, столи із алкоголиними напоями, з кавою, чаєм і т.д.;
    танцювали ми на дворі на критому літньому майданчику. Біля майданчика є деревяні лавочки, є альтанки, качелі, де можна присісти і відпочити. Ми привозили своє мясо (ковбаси, шинку...), тримали в холодильнику на другому поверсі, який є у службовому приміщенні, в якому зразу і нарізали все це до столу; крім того нам дали кладовочку на першому поверсі, де ми зберігали свої весільні подарунки. Крім того нам дали два холодильники на солодке і корзинки гостям. Ми заплатили 190 грн. з особи і нас більше нічого не турбувало ( у цю вартість вже включено і оренда приміщення, і обслуговування, і робота кухарів, прибирання, тобто організація весілля нас не цікавила). Також ми в ресторані замовляли драпірування столів, стільчиків (було красиво ), була дуже гарна арка, вбрана білими квітами.
    В загальному хочу сказати, що враження від проведення весілля дуже позитивні, ми залишилися задоволені.
     
  7. zajchyk

    zajchyk New Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Минулої суботи святкували весілля в Винниках в ресторані "Винна Гора". Все пройшло на найвищому рівні. Чудово прикрашений зал (за оренду не взяли ні копієчки), дуже смачна кухня та ввічливий персонал. У всіх гостей тільки позитивні враження. Це напевно один з небагатьох закладів, де люди професійно виконують свою роботу і переживають за власний авторитет.
     
  8. Annyuta

    Annyuta Well-Known Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Відсвяткувала своє невеличке весілля у ресторан "Хутірець" на перехресті Стрийська-Наукова. Все пройшло супер! Кухня смачна, (особливо порадував шашлик) проте порції невеликі тому при складанні меню потрібно цікавитись виходом страви в гр. Прикрашала зал декоратор Наталя яку там і порадили, все вийшло просто супер
     
  9. La esposa

    La esposa Moderator

    Відповідь: У кого де було весілля?

    А я ще не відійшла від вчорашнього весілля. Сказати, що я ох офігіла - не сказати нічого.

    Отже, "Гуцульська гражда".

    Раніше туди не попадала, а з розповідей чоловіка нічого поганого не чула, бо його садили до всіх гостей, ггг)))
    А мене цього разу посадили з музикантами за окремий столик.
    Мушу ще наперед сказати дві речі:
    1 - замовники були не стільки клієнтами, як старими добрими друзями родини чоловіка, відповідно на весіллі ставилися добре, було багато знайомих, мама нареченої додому дала купу солодкого, короче, все по-сімейному.
    2 - на нас замовили їжі як для всіх гостей. Дочитаєте до кінця - самі побачите.
    А от обслуговування ресторану - то пісня.. Маю надію, що вдруге туди не попадатиму, а якщо доведеться, то зі своїми канапками :girl_devil:
    З самого початку на столі в нас було м'ясне, помідори-огірки, риба і кльош солодкого. На 4 дорослих людей явно бракувало, розраховано як для двох. Бліьше за першим заходом нічого не подали, тільки вкінці принесли холодну грибну юшку, холодні голубці і таку ж холодну рибу. Мені то ще якось півбіди, а от музиканти мали б співати і попити чогось теплого, то рятувалися власним кип'ятильником, гріли собі щось своє попити, бо чаю-кави заклад не робив :girl_mad:
    За другим столом нам не принесли нічого. Час від часу староста підходив і питав, чи все гаразд, ми казали, щоб він не переймався і все в нас добре))

    Під час третього столу апофігєй хамства досяг найвищої точки. До офіціанток прийшли якісь чужі "дружбани", безцеремонно всілися в тій кімнатці, де стояв "наш" столик, і випили наш сік. При тому ще й вгощалися стравами з кухні, нуачьо)) А потім забрали з того ж "нашого" столика закорковане вино і горілку, попрощалися з обслугою і пішли собі. Вже після цього, коли староста спитав вкотре, чи ми не голодні, ведуча сказала, що сильно наїдатися не було чим))) ібо дістало.

    Я не знаю, як вони там все далі розрулювали, але видно було, що розмова була серйозна. Ніхто не хоче бути лохом за свої ж гроші.

    А я для себе зробила висновок, що треба нахабніти і дрючити звертатися до адміністрації, коли знаєш, що для тебе замовлені страви, як і для всіх гостей.
     
  10. Tamada

    Tamada ла-ла-ла

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Можливо це питання заслуговує окремої теми на форумі, але чому ведуча не запитала відразу??? Якщо нема весільного координатора, який це питання "розрулює", зазвичай ведучий (ведуча) має взяти на себе ці обов'язки (ІМХО).

    Два свіжі приклади - в суботу була координатор, вона прослідкувала, щоб нам дали все, що було заплановано і більше того, коли нам (персоналу) подали телячі стейки замість курячих відбивних, пішла з'ясовувати чому "непонятка" і як це відіб'ється на витратах молодят. (Для тих, хто вважає, що координатор - це зайві витрати, не факт))) Приклад якби протилежної ситуації, але сам факт контролю позитивно вражає.

    В неділю координатора не було, я знав що годують нас по "скороченій програмі", але коли подали 4 порції жульєна на вісьмох (музиканти, оператори, я), то я відразу звернувся до адміністратора і з'ясував, що нам жульєн не запланований, просто дали порції замість гостей, які відмовились. Знову ж таки, могли офіціанти самі з'їсти, але принесли нам (на правах реклами, це Сантіно в Наварії)))

    Може воно дивно виглядає, така турбота про харчі, але справа не в харчах, а в тому, що якщо молодята заплатили за це, то чому їсти повинні "дружбани"? Молодята ж переконані, що подбали про своїх "працівників", а ті матимуть образу, що до них ставляться як до рабів. В підсумку всі в програші від такого непорозуміння.
     
  11. Tigrulka

    Tigrulka Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Наше весілля відбувалось в «Озерному краї» великий зал 3 серпня цього року на 81 особу. І ось які враження спочатку про хороше:
    - Дуже смачна кухня. Дійсно сказати, що щось було погано приготоване і не смачне не можна. Особливо сподобались гуска у малиновому соусі, шашлик, та суп із шпинату.
    - Те що у ресторані при потребі для Вас можуть замовити певні продукти за ціною постачальника розраховуєтесь ви по накладній постачальника.
    - Можуть приготувати страви за вашим рецептом. Нам готували десерт фаршировані яблука фруктами, навіть просто по фото.
    - Ідуть на поступки по заміні страв із традиційного бенкетного меню. Ми замінили багато страв і це справді меню стало більш цікавим.
    - Великий зал, який легко розбивається на зони, вміщає все. Дуже зручно тому, що усі гості нічого не пропускають. У ньому не душно.
    - Наявність території. Можливість влаштувати церемонію на території ресторану.
    - Вихід шеф кухаря і нарізка поросятка при гостях.
    - Можливість влаштувати фуршет на вулиці. Зробили ми для гостей, якій чекали на нас на вулиці.
    - Наявність комірки для привезених продуктів, доступ до якої маєте тільки ви.
    - Наявність столика для вивезення святкового торту.
    - Те що узгоджують із вами розташування столів і ставлять їх правильно.
    - Не мають коробки із уже побитим посудом, а справді по чесному виставляють рахунок за битий посуд.
    - Кінцевий варіант весільного меню узгоджується за кілька днів до весілля, це зручно, адже кількість людей в останній тиждень змінюється.
    А тепер про мінуси:
    - Що вразило гостей і лишило єдиний неприємний осад це жахливе обслуговування!!!! Справді офіціанти які обслуговували гостей були просто жахливі забирали повні тарілки, брудні не змінювали!!!:girl_mad:
    - Щоб забрали із столів салат, який "помер" довелось мені просити кілька разів, і то не із всіх столів його прибрали. Хоч ми домовлялись, що адміністратор підходить і каже, що уже варто поприбирати із столів.
    - Сервірування столів не відповідало узгодженому. Замість узгоджений 3 склянок і келішка для напоїв була лише одна склянка!!!!! Побачила це тільки на фото.
    - По фуршету для гостей. На ньому не виставили воду, а це був у нашому списку перший напій, поставили горілку, якої зовсім на фуршеті не мало бути, а маргариту, яка мала бути дуже слабким вмістом алкоголю зробили міцним напоєм.:girl_mad:
    - На першу подачу мав бути суп, як тільки ми сіли за стіл, його довелось мені кілька разів нагадувати, щоб його подали!!!!
    - Вихід деяких страв був зовсім не той, який ми замовляли, а менший.
    - Обурило те, що моя мама просила нарізати пляцки на фуршет її прохання не виконали, мені це ж саме прийшлось просити кілька разів.
    - Їжу для людей які працюють на весіллі, а їх було 13 осіб, подали страви хоч і гарячі, але не вчасно уже у 20.00, замовлено було 19.00.
    - Та й от тарган який пробігся по нашому столі, радості зовсім не додав, це був жах!!! Після чого мені доводили, що це водяний жучок.
    - А перед весіллям Вам адміністратори не нав'язливо запропонують скористатись декораторами які працюють в їх ресторані.
    - Також треба адміністратору нагадувати, які послуги резервуєте.
    Ми чудово усвідомлювали, що ресторан є проблемний, і як би ти не намагався з ними працювати і що вони не затверджують, на жаль. А в цілому весілля вдалось погуляли ми чудово, просто коли щось іде не так, треба це вирішувати і старатись не нищити собі свято.
    P.S. Чесно скажу на нашому весіллі був координатор, яка добряче не справлялась із своїми обов'язками, а ще більше вразила агенція яка замінила координатора напередодні весілля і не ввела її в курс діла!!!!! Обурило, що частково її роботу робили мої подруги і батьки. Навіть адміністратор ресторану жалівся на координатора, що вона практично нічого з ним не узгоджувала.
     
  12. La esposa

    La esposa Moderator

    Відповідь: У кого де було весілля?

    ви праві, зазвичай так і робимо, чи ми, чи ведучі-музиканти, бо наперед узгоджуємо ті питання з молодятами. А тут... добрі знайомі, ніби про все подбали, і на конфлікт чи на принцип йти не хотілось. А вартувало все-таки, бо потім батьки молодят багато чого вияснювали з адміністрацією. Виявляється, не тільки з нами там налажали.
     
  13. Ringo

    Ringo Well-Known Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Великий зал ресторану Рафаель. Ми дуже задоволені що обрали саме цей ресторан для нашого святкування. Все було бездоганно! Обслуговування в Рафаелі безпретензійно найкраще,з яким я зустрічалась. Всі гості відмітили які привітні і сумлінні офіціанти. В цьому закладі працюють дійсно професіонали,які добре знають свою роботу і виконують її на дуже високому рівні! Шеф-кухар і адміністратор теж молодці і величезне їм дякую за всі підказки та допомогу в підготовці до весілля.
     
  14. Tamada

    Tamada ла-ла-ла

    Відповідь: У кого де було весілля?

    А я тиждень тому працював в малому залі ресторану Рафаель. Кинулась в очі ідеальна чистота. Це не всім помітно, але коли "повзаєш" по підлозі вздовж плінтуса, прокладаючи кабель до колонки, це помітно. Бо іноді від стіни 10-сантиметрова смуга бруду, скотч не тримається. Можливо комусь це і не важливо, але як на мене - це ознака відношення персоналу до роботи.

    65 гостей розмістились досить комфортно, загалом ніби декларується можливість розсадження 100 чол., ну не знаю, не знаю… Дуже зручна схема приміщення - столи і танцмайданчик розділені перегородною, на фоні якої стоїть стіл молодят, переходити від застілля до танців близько. Окрема зручність в цьому й для мене - якщо треба пройти в інший кінець залу, мені не обов'язково треба було проходити перед молодятами, можна було обійти позаду перегородки. Аналогічно ходили і офіціанти, тож не створювали зайві незручності молодятам.

    На відміну від бенкетного залу, в танцювальному залі природнього освітлення мало, але є достатньо штучного освітлення і багато дзеркал. Як на мене, танцзал ідеальний для сучасних танців - із dj і світломузикою, п'ятеро музикантів і вальсуючі пари я собі погано там уявляю) Тим не менше, достатньо було місця для танцювального конкурсу, перетанцьовування, танцю родини.

    Не зовсім звично розташований туалет - двері просто в приміщенні із столами (ще один - на першому поверсі біля барної стійки), але за рахунок чистоти і порядку не було жодних незручностей – мій пульт управління був безпосередньо біля входу в туалет, я б помітив))).

    До роботи офіціантів жодних претензій, дуже чемні, ввічливі. Старший офіціант перед початком весілля до мене підійшов, перепитав чи я ведучий і представився: "Мене звати Віталій, я буду сьогодні відповідати за подачу страв і контактуватиму з вами". Як і з чистотою - дріб'язок, а приємно, бо зазвичай треба самому шукати старшого офіціанта, а буває такий колгосп, коли різні офіціанти дають різні команди, а адміністратора на місці немає. Офіціанти самі наповнювали келихи гостей, робили це вчасно, тому затримок з тостами не було.

    Адміністратор Ірина була привітною, доброзичливою, на всі питання щодо співпраці ми з молодятами отримали позитивні відповіді, зокрема під час привітань молодят, яке відбувалось внизу, на фуршеті, дозволила увімкнути фонову музику на колонках, вмонтованих в стелю, тому музика була по всьому залу і тихенько, й мені не довелось носити туди-сюди свою велику колонку. В результаті весілля пройшло успішно, співпраця з адміністрацією і персоналом була злагодженою.

    Оскільки є два бенкетні зали, в гостей, які прибувають самі можуть бути труднощі з пошуком весілля, тому бажано якимось чином позначити розташування свого весілля – банер або вказівник із стрілочками. Заклад має 9 готельних номерів, один з яких, здається, дарують молодятам, є прилегла територія для прогулянок, запускання салютів, тощо.
     
  15. La esposa

    La esposa Moderator

    Відповідь: У кого де було весілля?

    і ще є один - трохи далі.. не знаю, як пояснити.. якщо стояти лицем до залу на місці музикантів, то по їх (музикантів) праву руку, за стіною по коридору.
    Я "Рафаель" люблю :)
     
    Останнє редагування: 7 Жовтень 2013
  16. Ringo

    Ringo Well-Known Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Саме це нас найбільше турбувало напередодні весілля. Але в результаті ні ми,ні гості не відчули жодних незручностей! В Зали ж є два зовсім різні входи. Хоча,заради перестраховки,ми біля входу в зал таки ставили таблицю з розсадкою гостей,на якій зверху великими літерами було написано наші ініціали і виконана вона була в стилі запрошень.
    І ми тепер їх дуже любимо! Святкуємо там всі сімейні свята :girl_tender:
     
  17. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

     
  18. Monopoliya

    Monopoliya Well-Known Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    мені здається, що це досить м*ягко сказано)
    мої батьки були зовсім нещодавно в Озерному краї на весіллі.
    Про плюси писати не буду, бо їх і так забагато описали, а до недоліків хочу додати наступне:
    1. Офіціанти - ужасужасний, крали безсоромно, навіть прихватили конверт, що лежав у молодят на столі з грошима, що подарували гості, які запізнились. Офіціант прибирав стіл і "випадково прибрав" ще й конверт. Тато молодого спіймав його за руку з цим..
    Поки з ним розбирались - тут же під шумок вийшов інший і поніс за собою пляшку мартіні з фуршетного столу.. ну і так по кругу.
    2. Їжа - нічого особливого - без особливих смакових якостей, також без апетитного зовнішнього вигляду. Скажімо, печінка в салаті була гумова. Гаряча закуска - печінка +шампіньйони була невнятно-чорного кольору. До слова, всі страви були подані холодними. Навіть борщ, картопляне пюре, голубці, та всі страви, що подавались.
    3. Зал є великим проте був дуууже холодним. В той день практично всі гості сиділи у верхньому одязі..
    4. Під час привітання молодят музика настільки була голосно увімкнена, що самі гості не чули, що бажали. Двічі просили зменшити звук. Те ж саме було і коли почались танці.
    Ну це з того, що найбільше запам*яталось. Шкода, бо молодята, їх батьки - заплатили немалі гроші, старались, а фактично сам заклад все зіпсував..
     
  19. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Усі так хвалять той ресторан Рафаель, а де він знаходиться? не чула ще про нього:pardon:
     
  20. Tamada

    Tamada ла-ла-ла

  21. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Острів скарбів (Винники, серпень 2013).
    Зал
    В більшій мірі саме через інтер'єр і обрали цей ресторан. Нижній зал світлий, простий і водночас елегантний. Сподобалися розписані стіни і стелі. На головній стіні залу зображено старий Львів, на фоні якого і розташували стіл для молодят. На іншій меншій стіні - Ейфелова вежа, на фоні якої ми фотографувалися з гостями і поставили стіл для побажань.
    Круглих столів, на жаль, не має. І загалом, як я зрозуміла, до нашого весілля ніхто ще не розміщував гостей окремими компаніями. Але завдяки адміністратору Володі і нашим декораторам ми поставили столи саме так, як я хотіла. Правда, через 2 колони в залі і прямокутні столи не всім гостям було добре видно молодят.
    На сайті зазначено, що нижній зал вміщує до 190 осіб. Одного разу заїхали туди якраз перед весіллям на 150 осіб, то повністю весь зал був заставлений 4 довгими столами, так що я навіть не уявляю як люди проходили до тих столів + стіл молодят мало не доторкався до тих столів. В нас було 60 людей, то в одній половині залу був стіл молодих і багато вільного простору перед ним (якщо весілля в холодні пори року, то теоретично тут можна було б танцювати). А от в другій половині були столи для гостей, то мені там хотілося ще більше простору і це при нашій невеликій к-сті гостей. Тому теоретично ресторан вміщає більше 100 гостей, але для мене особисто таке розташування неприйнятне.
    Оформлення залу ми замовляли окремо не в ресторані (хоча вони щось мінімальне пропонують).
    Територія
    Територія невелика, але якраз, як на мене оптимальна, щоб гості мали змогу піти прогулятися-провітритися, але і не розходилися хто-куди.
    Перед входом в зал є дерев'яна міні-тераса. Там ми зустрічали гостей, а в іншому куті стояв козацький стіл. Власник ресторану є власником гуртовні квітів, тому уся територія і зал дуже гарно озеленені вазонами і квітучими квітами.
    Також є батут для маленьких гостей і дерев'яна альтанка, у якій ми розмістили музикантів (брали не з ресторану). Чесно, я переживала, як то будуть танці окремо, чи не буде холодно, все-таки ночі прохолодні в кінці серпня. Було все просто супер! Мені було так спекотно, що я не уявляю, якими ми були б, якби танцювали в залі. Освітлення там ніяке, тому ми замовили у музикантів світлове оформлення і димову машину. І дуже раді, що так зробили - атмосфера була надзвичайна! Але покружляти вальс там буде складнувато через колони по центру альтанку.
    Перед територією ресторану є достатня стоянка для машин. І кому потрібно, можна було б залишити машини на ніч на закритій території гуртовні власника, яка знаходиться за рестораном.
    В закладі є ще один зал на другому поверсі у морському стилі, у якому теж проводяться банкети (не весільні). Ми одразу сказали, що під час нашого весілля не хочемо нікого чужого на території. Адміністратора спочатку це здивувало, бо до цього цей факт нікому ще не заважав. Але ми завдяки напору мого тата домовилися з власниками і за додаткову оплату верхній зал був закритий.
    Саме розташування ресторану мені сподобалося. Одразу при в'їзді у Винники. Але завдяки тому, що до ресторану потрібно з'їхати з траси і з одного боку парк від лікарні, а з іншого чийсь сад, то там дуже затишно, зелено і спокійно. Сусідство автозаправки ніяк не далося взнаки: візуально її не видно через гарно задекоровану кам'яну стіну, і запахів теж ніяких не було за всю забаву.
    Кухня
    Перед тим, як замовити зал, ми заїхали туди повечеряти. Все сподобалося і на самому весіллі. Кухня справді смачна. Правда, страв було щось забагато. Гості не встигли ще спробувати холодні закуски, як вже подали одне гаряче, потім ще одне і ще. Я була в шоці. Сказали нашому координатору, то наступний захід вже розтягнули більше, не так скоро подавали. Тому, якби знали, обов'язково обговорили б це до весілля. Дуже сподобалася подача останнього блюда - запеченого індика. Його виносили в темряві з запаленими вогнями і потім при гостях розрізали.
    Ще нашим гостям дуже сподобалася підбірка легкої і сучасної лаунж-музики, яка лунала в самому залі.
    Ми довозили стандартно алкоголь, води/соки, фрукти, солодке. Замовляли додатково в одної компанії оформлення і обслуговування козацького столу. У ресторані є величезна холодильна кімната, куди все можна привезти напередодні. Каву/чай гостям видавали на барній стійці в залі.
    Обслуговування
    Навіть моєму дуже прискіпливому татові дуже сподобалися офіціанти. Коли гості нас вітали, в мене квіти і цукерки довго не затримувалися в руках. Одразу хлопці не помітно забирали і відносили все.
    Загалом все було чистенько і прибрано. Єдине що, з самого початку моя пильна дружка пішла просити прибрати у вбиральні, бо щось їй там не сподобалося. то після того вже все було ок.
    Офіціанти дуже старалися, кожен раз підходили до гостей і нас, питали чи все добре, чи нам щось потрібно. Посуд вчасно прибирали, міняли. За наповненням і посудом на фуршетному столі теж добре слідкували. Загалом офіціанти і адміністратори дуже приємні, у всьому прислухалися до моїх побажань і, де потрібно, давали слушні поради.