Новобудови Львова

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Марточка, 17 Квітень 2013.

  1. Chuvachok

    Chuvachok New Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    zlatovlaska,

    Стосовно Ювелірного:
    якраз це і є його перевагою є, що до з одного боку ти знаходишся в ідеальному місці, щоб легко виїхати і дістатись до центру не стоячи в корці на тому перехресті. легко виїхати на наукову, на шувар, в ашан і тд. а з іншого боку - до самої дороги досить далеко, шуму дороги практично не чути. у мене шуму не буде взагалі, бо вікна виходитимуть на ювелірку.

    вище хтось писав, що там ціна щось 930$ зараз - здається, імхо цілком ринкова ціна, враховуючи багато бонусів, які не пропонують інші забудовники з будинками того ж класу.
    Я особисто купував в Ювелірному минулого року щось за 800$ з чимось за квадрат. Через курс долара зараз плачу за недоплачені квадрати щось за 600$ з чимось за квадрат :)
    Я не кажу що тут рай на землі :) Але у своєму класі пропозиція хороша

    стосовно Демнянської: сам будинок мені дуже зовні подобається. Не знаю, як там всередині зробили, чи якісно і тд. це перший будинок, в якому розглядав інвестування в нерухомість. багато разів їздив, гуляв по будові, території. всупереч тому, що вже на Демнянській була готова коробка, будинок обіцяли раніше здати і коштувало дещо дешевше, а на Ювелірному були збудовані лише перші поверхи, я не обрав Демнянську з ряду причин - кинув вам їх в приват.
    Не знаю, чи ціни на тому сайті Демнянської зараз актуальні з теперішнім курсом. Думаю, що вони залишають за собою право переглядати ціну. Бажаю вам вчасно вселитись!
     
    Останнє редагування: 24 Березень 2014
  2. zlatovlaska

    zlatovlaska Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    Ціни цілком актуальні, встановлювались остаточно 17 березня на нараді, курс доляра на ціну у них не впливає, всі розрахунки у гривнях.
    Щодо причин в ПП, я надіслала Вам відповідь.
    Напишу щей тут.
    Отож:
    "сам виїзд будь-куди поганий "
    Якщо машиною то не катастрофа, якщо ж маршруткою згідна, до перехрестя є що топати для більшої кількості автобусів
    "треба вистоювати буде на перехресті "
    якщо в ашан, нема проблем є інша дорога, виїдете вуличками просто на стрийську минаючи перехрестя, в центр те саме виїдете біля тюрми і мимо нижнього шувару на міст минаючи корок , тому хіба при заїзді на Наукову будуть проблеми
    "тюрма...."
    краєвид псує звичайно, але це не катастрофа, до всього звикається. У нас перша черга , середня секція, впринципі коли будівництво завершиться нам її з вікна й не буде видно )))
    Дороги є кусочок поганої, але її по завершенню будови зроблять спільно 2 новобудови наша і та що навпроти будується :)
    Від зупинки на верх , аби люди не місили болото будуть зроблені сходи металеві. Дорогу там не зроблять напряму , оскільки там проходять магістральні трубопроводи. Та дорога що аби як зроблена, насправді це пішохідна доріжка, наразі ніхто не дає дозвіл аби зробити з неї повноцінну дорогу. Ось якось так.
    Є й плюси :) Шувар поруч, у нас до гаражу 2хв ходу:) тихо на горбочку, з спальні шикарний краєвид, а на НР нам буде дуже гарно видно усі феєрверки ;) ми на 8 поверсі.
    Ціна не залижить від доляра!!!
    Ззовні і зсередини все дуже гарно , акуратно зроблено. Стяжка глянц, штукатурка цьомка :), люблю я нашу нову квартирку...

    ---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

    при курсі 7,5 так, а при теперішньому аж ніяк...
     
  3. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    І мене здивувало, особливо якщо врахувати те, що будують біля озера, з білої цегли
    тут
    тут
    В мене тато архітектор і квартири в будинках з білої цегли він ніколи нікому не рекомендував, більше того, такі будинки ніколи не були "підвищеного комфорту",бо матеріал дешевший, ще будують біля озера, де середовище само по собі вологе.
    Але для кожного є свої критерії вибору, свої переваги, і дійсно для кожного товару є свій покупець, хоча при пошуку саме цей варіант ми не розглядали, свекруха поряд живе і рекомендувала, через маловідомість забудовника і через це озеро, яке вже "облагороджують" років 20:girl_smile:
     
  4. KryhiktaTin

    KryhiktaTin New Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    найшла своїх сусідів=) також купила квартиру на Демнянській, також середня секція, лише поверх 6-й =).
    всі роботи в квартирі зроблені добре, стяжки хороші, штукатурка також,
    прораб хороший все пояснить все покаже, порадить. в цілому все добре, ЛИШЕ дуже затянули із здачею будинку, багато хто вже психувати починає, я також все розстроююсь, що не подзвоню то переносять дату здачі і отримання ключів =((( щоправда всі роботи робились скоро що всередині в підїздах, що навіть довкола територія.
    будем надіятись, що вже скоро таки дочекаємось ключів.
     
  5. Grek

    Grek Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    [​IMG]
    Уточнення - цей будинок монолітно-каркасний із стінами з білого газобетону та керамічної (коричневої) цегли.
    Ось тут характеристики цього газобетону - http://www.termbloq.pl/uploads/52a223ed7d69b52a223ed7d6d452a223ed7d70c.pdf і згідно його характеристик він якраз сприяє віддачі вологи.
     
  6. Chuvachok

    Chuvachok New Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    Grek: Так, газобетон (це не біла силікатна цегла) має ще й переваги по екологічності і теплоізоляції. До речі, по фото помітив порівняно досить грубі бетонні перекриття. Чи то всюди так будують?
    zlatovlaska, ola-lyola, KryhiktaTin: ви праві, про смаки не сперечаються. Коли всім добудують, будемо дружити будинками :)
     
  7. Grek

    Grek Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    Нажаль я цього не знаю. Це ж по ідеї ви повинні знати, як людина яка вже купила квартиру в цьому будинку :)
     
  8. yuliamurik

    yuliamurik New Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    вирішила в жк ювелірному брати 2 однокімнатних і обєднати в одну трьохкімнатну- скажіть потім у мене не буде проблем з документами ( в бті, при оплаті послуг...) хтось так брав? шо порадите
     
  9. Grek

    Grek Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    І що ви взнали? Поділіться інформацією.
     
  10. yuliamurik

    yuliamurik New Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    скидок про 20 % хтось питав там нема, інформацію взнати скільки людей беруть участь у фінансуванні не дають, договір давала юристу свому то сказала що хороший
     
  11. Grek

    Grek Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    А по курсу долару як?
     
  12. yuliamurik

    yuliamurik New Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    цна фіксується в момент укладення договору, ні защо доплачувати потім не треба
     
  13. Grek

    Grek Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    тобто зараз вони по курусу 11 грн. за долар рахують?
     
  14. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    Невже? Напевно читаємо різні характеристики
    джерело
    джерело 2
    І тут аналогічна інформація, а я то думаю, чому переважну більшість будинків будують з цегли?
    Мені вже добудували :girl_smile: По роботі (я юрист) я дуже часто стикаюсь з проблемами новобудов, точніше проблемами інвесторів.
    Якщо трохи читали цю тему, могли б помітити - починаючи від відведеної землі, закінчуючи пустими шахтами ліфтів, замість обіцяних отісів, будівництв на газопроводах, відсутності теплопостачання, зданих будинків,які рахуються будмайданчиками і неможливо підключити будь які КП, банкрутства суббпідрядників - список можу продовжувати. І що найгірше - тут навіть деколи і забудовника важко звинувачувати, бо ніби і хороші стають деколи заручниками різних факторів, і передбачити усе неможливо.
    Тому читати про радужні плани забудовника зробити райський куточок підвищеного комфорту - звичайно добре, але я реаліст з купою негативних прикладів - тому цільово вибирали зданий будинок, з живущими там вже людьми, підведеними комунікаціями і т.д.
    Кожен вибирає - що йому більше пасує по ціні, розташуванню, району, і якщо вкладає туди свої сили і кошти, то як у приказці "кожна жабка хвалисть своє болото" але щодо саме цього будинку - дивно читати що це "будинок підвищеного комфорту", через фактори наведені вище і не лише мною.
     
  15. yuliamurik

    yuliamurik New Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    ola-lyola чи не могли б ви як юрист дати відповідь на моє питання
     
  16. Grek

    Grek Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    Шановна пані я написав конкретно що стіни з газобетону і керамічної цегли, а не так як ви пишете, що з білої силікатної цегли, для того аби була об'єктивність інформації. І про характеристики я процитував з прикріпленого файлу виробника, я ж не писав що газобетон кращий або гірший від керамічної цегли - це вже зовсім інша і комплексна тема.
     
  17. Chuvachok

    Chuvachok New Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    я б сказав, що це "питання релігії" :-D
     
  18. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    Дійсно, це писали не Ви :girl_wink: Шановний пане
    І питання стійкої переконаності, що вибране - найкраще, і несприйняття іншої точки зору:girl_wink:
    На це питання? Я такого не брала.
    Відповісти чи будуть проблеми в БТІ - важко, оскільки БТІ зараз має обмежені повноваження, частина яких перейшла до Держархбудконтролю.
    Чи будуть проблеми з документами, залежатиме на якій стадії відбуватиметься перепланування-обєднання.
    Питання досить абстрактне, оскільки з нього неясно що саме Ви плануєте робити? Обєднати квартири до введення в експлуатацію будинку і отримати правоустановлюючі документи на змінену квартиру.
    Чи купити дві окремі квартири, після отримання права власності не які проводити перепланування/реконструкцію в одну, тоді зовсім інша процедура.
    При оплаті послуг - також залежатиме - як буде оформлена власність - як дві квартири, чи одна.
     
  19. Відповідь: Новобудови Львова

    Купив на Скрипника 3 черга. Поки вроді будують. В агенції казали, що до 31 жовтня планують здати в експлуатацію, хоча комунікації до весни не включать. Так що до весни щось робити не получиться думаю. Підвали поки не продають, хоча на сайті вже ціни виставили. Відмовися від їхньої сяжки(написав заяву на відмову), але замовив покращення вікон (обіцяли звязатися коли будуть ставити для уточнення). Хто купляв підвали яким чином проходить їх оформлення? Якщо можна опишіть детальніше. І давайте находьтесь сусіди. 10 підїзд 3 поверх
     
  20. bizon

    bizon New Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    Ми теж взяли в 3 черзі, 9 під"їзд. Щось вони довго тянуть з видачею документів 2 черзі, світла там ще нема (ми часто їздимо на будову). Може є хтось з другої черги?