Де можна весело провести час у Львові

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем Siania, 27 Лютий 2009.

1. rododendronia

rododendronia Member

Відповідь: Де можна весело провести час у Львові

Хочемо сьогодні з подругами сходити на Суши порадьте де краще піти, і щоб смачно і ціни відносно не дорогі ))

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

я ходжу тільки в Япі. тим більше чула від знайомих, що там дуже все стерильно на кухні.

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

не смакує.
    Япона хата або Ціннамон - на мій смак

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В Цинамоні ніколи не була і , на жаль, не знаю, де це. Тре буде сходити, а в ЯпоніХаті мені щось обслуговування не сподобалось..

5. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Підтримую. Мені більше смакує в Японій хаті. Тільки туди і ходжу.

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

мені найбільше подобається Япона хата і Каппо ін. Япі якось не дуже , в Ціннамоні траванулись (то було невдовзі після відкриття, але після того випадку бульш туди не ходили)

7. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

я теж - теж більше не ходжу:girl_yes2:

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

вчора, до речі, була в Сушия. не сподобалося.дууууууже довго чекати і на смак - не найкраще.

певно я везунчик.. не було ніц такого прикрого.

9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

я про цей заклад теж не найкращої думки. Для мене Япона хата найкраща.:connie_pull-pigtail

Не була співробітниця казала, що жахливі там суші, рис таке враження що з вершковим маслом. А суп пахав шкарпетками не першої свіжості.:bad::bad::bad:

11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І в моєму рейтингу - Хата і Суші капо ін.
    Ходили в Сушія, як вони були біля Галицького, була недавно в Кінг кросі - не то. І отой заклад (назви непамятаю) що зара біля Галицього ринку - ходили ми з Мучачою пару раз на обід - але все-таки повернулись до ЯпониХати.

12. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Останнім часом я полюбила серед дискотек "Рафінад" (вул. руданського, 1). Там все культурно, на високому рівні, обслуговування хороше, музика класна.

13. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Golgy, я раджу ресторан Акваріус у Брюховичах. Там ціни помірні і можна свою музику принести. А також там 2 окремих зали. В одному сидимо, а в іншому танцюємо. В тому залі, де танцюємо, там все зроблено в дискотечному стилі)) Якщо потрібно, можу дати контакти, щоб з ними звязатися.

14. Arika

Arika Well-Known Member

Кафе "Сонет" на Любінській, кафе "Спокуса" в кінці Наукової, там є жива музика, окремі зали і ціни нормальні. Ще знаю, що десь на Сихові є кафе "Стожари", там ніби також є 3 окремих зали і жива музика!

15. olerusya

olerusya sweet candy ;)

в цьому кафе зали досить великуваті, а жива музика безплатно небуде....:girl_wink:

16. rododendronia

rododendronia Member

Дівчата, може підскажете якесь простеньке недороге кафе, щоб можна було відсвяткувати День Народження на 20 чоловік, бажано з живою музикою
    і мене цікавить?

17. Arika

Arika Well-Known Member

Ми святкували недавно День народження на 20 чоловік в кафе "Спокуса" на Науковій, жива музика там з 7 до 10 безкоштовна (але ми "трошки" платили музикантові за пісні на замовлення) і обійшлося нам по 140 грн. за людину за досить хороше меню! Ще є недороге кафе "Сучасність" за Новим Цумом, там також безкоштовна жива музика, сидите в окремій кабінці, десь 100-120 грн. за людину, але можна і дешевше!

18. napoleona

napoleona Well-Known Member

А ми у суботу були у Румба-барі, я там вже 2 раз була і дуже сподобалось! Мене цілий тиждень переслідувала піца і нарешті я відірвалася, дуже смачнюча була, ми замовили з чоловіком 2 піци і всьо злопали:girl_spruce_up:

19. rododendronia

rododendronia Member

кафе "Спокуса" на Науковій, жива музика там з 7 до 10 безкоштовна (але ми "трошки" платили музикантові за пісні на замовлення) і обійшлося нам по 140 грн. за людину за досить хороше меню! Ще є недороге кафе "Сучасність" за Новим Цумом, там також безкоштовна жива музика, сидите в окремій кабінці, десь 100-120 грн. за людину

Може ще хтось підкаже щось підкаже ? Дуже прошу!

20. cherrygrain

cherrygrain New Member

Я вже декілька років підряд святкую своє день народження в "Хмільному домі Роберта Домса", з 10 чоловік виходило приблизно 800грн, музика жива там десь 4-5днів на тиждень (з 20:00 до 22:00), в них на сайті є афіша, там і джаз і рок-н-рол, люди танцюють, (ми часто приходимо туди просто потанцювати). Але треба замовляти столик на день наперед (і завдаток лишати).