Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Айріні

Айріні миється в бані

Відповідь: Дитячий садок

дякую за іформацію, а то я сиджу і думаю куди віддати свою малу, хочу з осені. В місцевий садок не хочиться, тому, що на подвірї садка немає гойдалок, ні є одна але й та поламана , нормальних пісочниць тьльки залишилися радянсикі гірки для лазіння ну і білі бардюрчики, а в цей садок якраз підходить.

2. Olia

Olia Well-Known Member

а ми сьогодні в садочок не пішли, зранку встали, а в Яночки сопельки.:girl_cray:мала так хотіла йти до лялів, а ще в нас сьогодні іменини-Яніни:girl_claping:

• Подобається Подобається x 2
  3. мамочка

мамочка Well-Known Member

у нас теж на 4 день відвідування садка почались соплі, які до понеділка вже пройшли
    а от про Яніни вперше чую...
    ми іменини на івана справляємо - 7 липня)))))

4. Olia

Olia Well-Known Member

в нас повне імя Яніна і в польському календарі іменини сьогодні, так що ми сьогодні святкуємо:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 1
  5. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Ми вже два дні ходимо в садочок. Без слізок на жаль не обійшлось.(( Першого дня вихователька дала Артемкові машинку, сказала що мама піде в магазин щось купить, малий каже задоволено "машинку" і пішов бавитись. Приходжу через годину: моя дитина червона від сліз сидить на руках у виховательки. Правда в той час не плакав, а побачив мене - в сльози, каже "мами не було, тьотя казала шо мама прийде і мама прийшла". Заспокоївся і хотів знов іти до діток, але з мамою. Кажу що завтра прийдем.
    Наступного дня спокійно прийшли, роздяглись, але заходити не хотів, няня взяла на руки, занесла в кімнату, а він верещить "мама, мама". Я не могла слухати і вийшла зі сльозами надвір. Постояла під вікнами і пішла гуляти, через 15хв повернулась, малий не плакав і я заспокоїлась. Як забирала, то знову плакав і хотів до діток з мамою. По дорозі додому казав що тьотя сварила бо він не хотів їсти, але то він міг перебільшувати. Але почалися сопельки і кашель, і ще дуже став дратівливий, все йому не так, правда до вечора заспокоївся. Дівчата, а чи у ваших дітей змінилась поведінка вдома? Запитую мам чиї діти в садку плакали.

• Подобається Подобається x 4
  6. molcha

molcha Well-Known Member

Орко наш плакав, коли ми почали його на сон лишати. Отоді то я його на подаруночки і присадила - він чекав, як мама прийде з магазину і щось принесе. Правда за місяць пезперервних покупок це минуло. Та і покупки не були дуже дорогими, зате дуже радісними - надувна кулька з написом "Орчик - герой!" мильні бульки, крейда...

• Подобається Подобається x 8
  7. Люля

Люля Member

Мамочки, підскажіть будь-ласка, може хтось водить своїх діток у садок№134, це на вол. великого. В кого які враження?????:girl_smile:

Рівно рік назад чоловік ходив записувати синочка в Малюк.Директор теж чемно показала журнал, ми були 64 в черзі. казала прийти восени, може щось зміниться. Були восени, потім зимою, потім весною. результату ніякого.
    паралельно з "Малюком" записали малька в №134., завідувач сказала позвонити весною 209р. позвононили, прийшли на збори і з понеділка маем туди йти.
    Враженнями обов"язково поділюся
    P.S. Здали 600 грн. на ремонт.(в них батареї в стінах, будуь виводити іх назовні. До речі, кажуть що в тому садочку дуже тепло зимою, бо поруч є котельня), частину матеріалів вже куплено, це тішить

Останнє редагування модератором: 14 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  8. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

В нашої садкової няні та виховательки скоро день народження з різницею в один тиждень! Батьківський комітет ініціював збір коштів в якості подарунків обидвом, для няні збирають по 20 грн., для виховательки по 50 грн.

чи ви вважаєте що така суттєва різниця в сумі збору (2,5 рази) адекватна?
    як практикують у ваших садках?

9. Макарена

Макарена Well-Known Member

Мене завжди дивувала різниця, яку роблять між нянею та вихователькою, применшуючи "подяку" першій, адже більшу роботу робить саме няня:girl_mad: Але чомусь в наших садках так практикується:confused:

• Подобається Подобається x 4
  10. kati

kati Well-Known Member

в нас так само..... але мене це не дивує в принципі. Посада вихователя вища за няню.... В нас на роботі теж завжди начальникам відділів збирали на др суму вдіві більшу ніж простим працівникам, а директору втричі більшу...

11. odree

odree Well-Known Member

а ми завжди однаково збирали і збираємо

• Подобається Подобається x 5
  12. Oddly

Oddly Well-Known Member

а я не знаю, кому саме і по-скільки кожному ми збираємо - для цього, на щастя, є батьківський комітет.

13. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

я от сьогодні реально задумалася і прийшла до свого висновку що посада не має значення, має значення той вклад котрий кожна з них робить в діток, і наша няня виконує далеко не другорядну функцію...
    я насправді настільки задоволена садком і переповнена великою вдячністю до обидвох, що мені дуже не хочеться применшити чи перебільшити чиюсь вагу та вклад, а також образити...
    минулого року ми збирали однакові суми, от і роздумів таких не було...

• Подобається Подобається x 6
  14. kati

kati Well-Known Member

ну то подайте таку ідею вашому батьківському комітету, можливо приймуть до уваги

15. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Абзац! А не забагато виховательці грошей як на подарунок??? Якщо в групі наприклад 30 чоловік? То виходить 1500 грн? А не злипниться?

• Подобається Подобається x 5
  16. Panadolka

Такс ті пісочниці робив наш татко :girl_haha:, вони новесенькі

17. Відповідь: Дитячий садок

Про багато чи мало дають батьки вихователям і няням.
    Мені особисто не шкода дати:no:. Маючи зарплату у 1000(можливо1300) гр і доглядаючи цілісінький день стадо малих бешкетників та спиногризів не шкода. Я чесно кажучи не змогла б там працювати ... не ті нерви маю... А тим паче коли бачу, що дитина приходить нагодована, чистенька, долгянута, з радістю до садочку збирається. В нас не та держава і не той рівень зарплат. мені не ШКОДА ДАТИ от:girl_blum:

18. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

А де ви чули про зарплату в 1000 чи 1300 грн?
    А за 750-800 ви б що сказали? Так зараз вихователі получають.
    Давати нічого нікому не треба, якщо не хочеться. Але якесь людське ставлення, розуміння і цінування роботи вихователя і няні має бути однозначно.
    Питання про те, що на ДН вихователю збирають вдвічі більше, ніж няні, дуже доречне. Няня дійсно виконує дуже багато роботи по догляду за дітьми. Таку різницю велику робити не варто! До того ж вихователь проводить з дитиною лише півдня, а няня - цілий день!

• Подобається Подобається x 9
  19. Panadolka

Знаєте, якби я була впевна на всі 100%, що моя дитина буде доглянутою і нагодованою, то мені б не було шкода тих грошей, а коли я знаю яке ставлення і виховання дітей в нашому садочку....то звіняйте !

20. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Шановні мамусі, скажіть що потрібно буде купити дитині в садок?????... маю на увазі піжамку..... просто крім піжамки і тапочків ніц на думку не спадає.... бо якось до зав. не дуже коректно з таким питанням звертатися... почну потрохи і свого збирати...

Статус теми:
Закрита.