Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Дитячий візок (2)

та нє, не спав. Він вже сам сідав, коли ми той трансформер купили

2. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

3. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а на балконі вдома?:girl_wink:
    а як моє дитя не схоче їздити - а ходити і і на ручки/слінг. а тут "недешево". 3 возик вже буде))
    і прості/дешеві тростинки для нас не варіант - відмовляється пристібуватися ремнями

4. Holly

Holly Moderator

Бо була люлька в наявності. і він там спав раз чи два. Тобто я купляла візок без мети використовувати люльку. Я знала що вона мені тре, просто достойного прогулянкового візка з положенням "до мами" я не знайшла.

5. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

то саме. але викидати нехай і стільки за б/у возик я не хочу. от якби зразу дотлумкала, а так((

6. Manana

Manana New Member

так, якщо передні крутяться на 360 і якщо вони не зафіксовані. це наша перша зима в прогулянці - я заблокувала передні колеса, перекинула ручку щоб малюк мене бачив і досить нормальний хід.

7. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Дуже вдячна Норіс за підказку фірми, що ремонтує візки. Дуже оперативно вирішили нашу проблему - як виявилось проблема не така й значна була:)

8. Popi

Popi Well-Known Member

Дівчата, в когось була коляска Navington Caravel 2 в 1? може маєте якісь відгуки?

9. glasses

glasses Member

Візок дитячий Geoby (Goodbaby) C258G. Кольори 2013 року
    http://www.ustymko.com/stroller/walking/149087.html
    Дівчата, а ну підкажіть мінуси.
    Хочу щоб і літо-зима.
    Ще цікавить, там напевно немає амортизації
    Напевно то тільки літо
    І ту будь ласка
    http://www.ustymko.com/stroller/walking/149089.html

І ту http://www.ustymko.com/stroller/walking/149069.html

10. Savchenko

Savchenko Member

glasses, в мене візок не Geoby (Goodbaby), а ось такий від CAM оранжева
    колеса такого типу точно на літо, бо поки снігу було трошки - ще нормально, а зараз я нормально не можу їздити хоч і є амортизація((((

11. glasses

glasses Member

І в мене такий був на люльку, був не добрий взимку, бо тяжко було пхати по снігу. І не було амартизації.
    Дівчата, ну підкажіть мені щось.Для мене важливо
    1)амортизація
    2)щоб поїхати і взимку можна було.
    3)бажано з перекидною ручкою

---------- Додано в 09:22 ---------- Попередній допис був написаний в 09:19 ----------

4)вага не більше 8-9, бо 3 поверх без ліфту.

12. fiesta

fiesta Well-Known Member

Такий бачила на південному в Карапузику. Казали, що то стара модель, такі вже не виробляють. Можете піти туди подивитися. Він трохи такий не дуже. Колесика маленькі, конструкція така собі. На зиму не дуже.
    З перекидною ручкою є джобі 698- новіша модель, краща.
    Є ще Бакузі Б8, вона краща, колеса більші, тепла, але важча.

13. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

з тих, що ти кинула, мені сподобалася найбільше капелла. єдина проблема - подвійні колеса. зараз маю прогулку з подвійними, то як сніг втрамбований, то їде, а як ні, то стає на диби))
    ну і ширина - ти не зайдеш в ліфт, якщо до когось в гості і тд. і глянь на клумбі огляд капел.
    я б радила бацузі через великі колеса + одинарні спереду, але там + 1 кг ваги. але чесно, я от вчора малого у візочку не змогла підняти по сходах до ліфта, тобто підняла, але потім лежала, бо поясниця боліла. тому я буду малого на руки/ерго брати і так візочок підіймати. тобто мені б той 1 кг - все одно. і чесно, я не знаю як мами підіймають возики на задніх колесах ((( може є якісь секрети?

14. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Моя Маріта разом з малою важить більше 20 кг, але я саме так і піднімаю. Не можу сказати, що важко. Я якось навчилася спину не напружувати, всі зусилля в руках, і так м'якенько вистрибую на кожну сходинку.
    Я теж в пошуку універсальної прогулянки. Бакузі по всіх параметрах підходить, але заширока для ліфта, мені в межах 60 см треба. Радьте, постою-послухаю:)

15. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

в мене 60см рівно, з перекидною ручкою. просто є ще на базі 64см) але ми все одно на нашому поверсі не влазимо.
    думаю, що на маріті я б і сама поскакала по сходинках - такі велицюзні колеса.
    до речі, з бацузі тих проблем не мала, ну але.. а в теперішній то маленькі колеса, може тому не можу підняти.

16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

слабенькі фіксатори на колесах. А все решта дуже навіть подобається
    По глибокому снігу, звісно, не проїде. Але там лише "важковаговики" проходять, в принципі

17. Людок

Людок New Member

Ми маємо таку
    http://www.ustymko.com/stroller/walking/149090.html
    Задоволена, саме головне моїй дитині подобається. Бо ми балувані, тобто слінгові:)
    важить 9 кг, на третій поверх без ліфта витягую без проблем.
    Хоча, на сайті вказана вага 12,5.

Купляли на південному.
    Для мене тепер золота істина, візок вибираю тільки "вживу" .
    Бо по інтернету подобаються одні, а на практиці інші.

---------- Додано в 16:07 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ----------

Перекидної ручки в нашій моделі немає.

18. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Там на сайті написано, важить 12,5 кг. І чи перекидається ручка, або чи можна зробити так, щоб дитина була лицем до тебе? Вже побачила, що ні.

19. Людок

Людок New Member

Важила свою, вага 8.900
    але сперечатись з виробником не буду.
    Ні, перекидної ручки немає.
    Мінус, но терпимий. Для мене.

20. Judice

Judice Закохана в гори ))

О, залишу відгук про Baciuzzi B8.4w, бо то наш візочок
    Коли минулого року в такий час обирала прогулку, дівчата радили Бацузі Б12. Подивилася в неті, сподобалося, поїхала купувати. В живу вона мені не дуже сподобалася, бо був якийсь стрьомнуватий скрипучий капішон. Поряд стояла Б8 на 200 грн дорожча із нормальний добротним капішоном, перекидною ручкою і - що мені дуже сподобалося - чорною рамою (в мене сам візок коричневий). Візочком задоволена. Він досить габаритний (коли вперше побачила, була в шокє) і я з ним і дитиною в маршрутку сама сісти ніколи не могла. Але що поробиш - я шукала такий, щоб можна було й зимою кататися, тобто вмістимий і з немалими одинарними колесами (зараз катаємся). Все решта мене абсолютно влаштовує. Дуже маневрений. В мій ліфт влазить без проблем, по східцях спускаю разом з дитиною на задніх колесах, влітку не раз пішки на пятий поверх таким чином виїжджала (важу 46 кг)). Капішон до бампера - рятує від вітру чи сонця, коли дитя спить. Перекидною ручкою користувалася, коли треба було їхати в певному напрямку, а дитині в очі світило сонце, чи у великому автобусі, коли стояла з візком і тре було притримувати візок і бачити дитину. Так - візок в тому випадку не маневрений, але то швидше як додаткова опція, яка мені ще й як згодилася. Міцний, навіть дуже міцний. Колеса знімаються без проблем. В нас малий багажник в авто - візок поміщається (колеса тре знімати). Був у Карпатах, у лісі і тп. Возилися в ньому з 7 міс. Корзина дуже вмістима, є кишенька. Нарікають на накидку на ноги - вона справді не найкраща, але я її примушрувала по-свому і мені ок. Ще жодного разу не прала, всі плямки легко відтиралися вологою ганчіркою. Задоволена, раджу.

---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:35 ----------

в мене отака http://mysun.com.ua/progulochnye-detskie-kolyaski/b8-4w-2013-coffee-baciuzzi-49827

Статус теми:
Закрита.