Дитячий візок(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Марта2, 14 Серпень 2015.

1. Raven

Raven Мама малятка

Не зовсім, але кут є. В тому плані чікко ліпше.

2. Lolik o

Lolik o New Member

Привіт. А можна мені контакти б/у візочків. Дякую

3. Dominika

Dominika Well-Known Member

Хтось мав ось такий візочок-тростину Geoby D208R

Поділіться досвідом, будь ласка

4. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

Я купувала сумку на Клумбі 390 грн, там є і сіточки, вони дешевші. Можу скинути контакти.

• Подобається Подобається x 1
  5. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

і мені будь-ласка)можна в пп.дякую)

6. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А скиньте, будь ласка, і мені
    --- дописи об"єднано, 22 Квітень 2016 ---
    Дівчатка, мені поламалася застібка на ремені безпеки. Десь можна у Львові застібку до візка тако купити?

7. Raven

Raven Мама малятка

На Чорновола в фірмовому магазині тако можна замовити.

8. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

від Baby Ono були такі сумочки-органайзери, погугліть)

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Або у магазинах швейної фурнітури попитати.

10. KAPUCHINKA

Ми в них замовили, але то щось довго тягнеться, вони обіцяють, але вже майже місяць пройшов, зараз, ріби на понеділок має бути, машина приіхати має,але чи буде? То я вже так для запасного варіанту питаю.

11. Raven

Raven Мама малятка

таку дріботу хіба вони возять, в мене обламалися кріплення сумки до рами, то тільки вони таке привезли

• Інформативно Інформативно x 1
  12. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

В мене подруга має зайвий, якщо актуально, напишіть, скину контакти

13. Dominika

Dominika Well-Known Member

Дякую, але вчора вже придбала. тут наче ще дівчата деякі цікавились. може їм пригодиться. @KAPUCHINKA

14. KAPUCHINKA

Марта2, дуже дякую за наводку. Вже купили ))) правда, не органайзер, я щось подумала і вирішила, що сумка буде краще, бо як дощ, то в органайзері все зверху. Купили сумку, вже сьогодні вигуляли, дуже задоволена. Дякую.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Забрали ми сьогодні врешті свій візочок. Маю питання. Ви знімали-прали внутрішню оббивку люльки перед використанням?

Sent from my MI PAD using Tapatalk

16. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Ми - так. Купували б/у. Але навіть якщо новий, все одно б прала.

17. KAPUCHINKA

Ми ні, але малюк у нас зимовий. То і потреби не булр, бо комбез, конверт. А потім вже більший був. Чесно кажучи навіть не думала що то треба прати, та й на матрацик стелете пеленочку, а бортоки маля не дуже і чіпає. Візок же новий, з коробки нащо прати?
    А який ви купили?

18. Chortenia

Та от я думаю, то ж літо буде, малятко буде роздягнуте. Звичайно, щось буде стелитись. З іншого боку щось боюсь, щоб я не попрала, а потім не змогла б назад натягнути.
    Купили expander mondo ecco 3 в 1. Малахітовий.

19. KAPUCHINKA

Як вам буде від того спокійніше, то переперіть. Матрац прати не будете, а оббивка там на замочку і липучках біля капора. Все натягнеться без проблем. У нас теж експандер мондо блек лайн був. Коричневий +беж. То я прала, коли замазалося Люльку відкатала на ура, з прогулянкою трохи в нас не склалося, але у вас прогулянка якраз на зиму припадає, там буде конверт і комбез, такщо мале буде гарненько там сидіти, візок гарно закривається і має гарру теплу накидку на ножки, а не шматку.
    Зверніть увагу на такий момент. В мене малий в якийсь з гарячих днів червня добряче зіпрів в люльці, матрацик був мокрий наскрізь і була мокра пляма на самому пластику люльки. Після того я возила його на матраці з сіна ))) потім в неті знайшла матрац в люльку з кокосу. Писали що дихаючий не парить і бла бла бла. Не знаю чи то правда бо нам вже той маац був не актуальний. То я так, для інформаціі. Може якраз пиргодится

• Подобається Подобається x 2
  20. Chortenia

Дякую за інфу.

Sent from my MI PAD using Tapatalk