Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. kitka

kitka Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Наша Дануся сьогодні вперше не плакала, як голову мила. Ніколи не хотіла, як лежала в тата на руці, голову трохи назад закинути. А інакше її шевелюру змити неможливо.
    І от сьогодні там нарешті якась клема замкнула і вона голову файно закинула, ще собі й приговорювала: "Дануся -велика! Дануся вже не плаче!":girl_in_love:.

• Подобається Подобається x 13
  2. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Я ще до травня залазила з Артемком у ванну і ззаду тихенько намилювала голову поки чоловік забавляв. А змивала шампунь поки малий смакував цицею, тоді голова була нахилена назад сама по собі, і просити не треба було. Але зараз груди даю тільки перед нічним сном, тож із миттям знову маємо невеличкі проблеми.

• Подобається Подобається x 2
  3. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А ми далі прогресуємо з миттям голови. ТО вже залазив під душ, а вчора сам намилий голову.... але змивати не хотів. Думаю такими кроками ми скоро будемо без сліз мити голову.

• Подобається Подобається x 9
  4. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а у нас сьогодні була перша в нашому житті прогулянка під дощиком!!!:):):)
    стільки радості було і щастя!а вражень!дощик мокрий і капає...калабанні можна міряти і хлюпати руцьою.правда я за ту годину в парку спину розігнути не могла,бо ми по хаті ходимо кльово(ну і босі по вулиці),а от в гумачках було важкувати і пришлося давати ручку...уууууу...не заздрю тим мамам ,які постійно за ручку водять.то капєц!
    з братиком двоюродним міряю глибину)))
    подальший фотозвіт у відповідній гілці .

• Подобається Подобається x 21
  5. Ніка

Ніка Well-Known Member

які ж ви прикольні!!!
    мій малий теж не міг натішитись, поки від магазину з ним під дощем бігла! (бо парасолю забула...:) )

• Подобається Подобається x 4
  6. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

І ми сьогодні бігали під дощиком в гумачках по калюжах.Маська спочатку тільки носочком пробувала калюжки (напевно,боялась,що я буду сварити)А коли побачила,що я тільки заохочую,то почала россікати хвилі :)В мене аж в самої настрій піднявся. Всі перехожі на доцьку заглядались.Інші мамочки сміялись,ну а бабуськи,як завжди,кривились..:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 11
  7. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ой!як нам то знайомо...були біля підїзду калабаньки йдем додому і малий кричить БУДУ ПЛИГАТИ В КАЛЮЗУ.і ми по тим калюжам скакали пообхляпались як свині ..дитина щаслива як ніколи.посмішка до вух..
    РЕПЛІКА СУСІДКИ ЗБОКУ:Ти шо нерозумна?Стільки прання матимеш?і чого ти його вчиш???хворітиме тепер...
    Нормально????Ми правда тільки посміялись у відповідь з поваги "до старшого віку людини".

• Подобається Подобається x 12
  8. хельга

В нас теж була ситуація. Вдягнула малому гумовички, щоб по калюжах бігав, а одна пані його за руку витягувала і казала, що так не можна, ми трохи далі стояли, кричу їй, що малий в чобітках, спеціально вийшли в калюжах бавитись, а вона за своє - не можна і все... а потім інша тьотя навіть похвалила Данилка, що той так бавиться, казала, що виросте.

• Подобається Подобається x 11
  9. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

А мій тато свариться зі мною, що я Артемку ґумачки взуваю. Каже "від ґуми ревматизм" :) :) Але ми на то уваги не звертаєм :) Йому ж не поясниш, що в мештиках дитина скорше ноги намочить і застудиться. А ґумачки - і сухо, і весело!!! :)

10. cherepashka

А ми ще й після обіду по калюжках скакали!!В парку дітей майже не було,так що маська розгулялась.А потім так моднічала перед хлопчиком,що шльопнулась в калабаню.Довелось йти перевдягатись.Зате дитина сьогодні так надурілась,що додому йшла зі словами "ам-ам"(зголодніла,бідака),а це для неї ну дууууже велика рідкість :)

• Подобається Подобається x 7
  11. я_тут

я_тут Well-Known Member

А нам вчора був місяць,аж не віриться,що вже стільки часу пройшло,ніби вчора по родзалу круги мотала :)
    а сьогодні ми ходили до педіатра зважуватись, набрали кілограм і виросли на 4см
    Ще в поліклініці зустріла двох мамусь,що йшли робити щеплення,в одної доця 2міс,в іншої 4міс і обидві вже годують сумішами... Сумно (((

• Подобається Подобається x 19
  12. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

мені здається,що з появою різних підтем ця тема стає все менше відвідуваною:sad:
    ну це так,лірика...а тепер по суті!ми от вже тиждень як мучимся між одним денним сном і двома.раз так,раз так. з чим то пов'язане?може з тим,що почала ходити чи просто дорослішає? на разі,дозволяю їй самій обирати -спати їй раз чи два,але як бути далі? най сама вирішує?

• Подобається Подобається x 3
  13. cherepashka

В мене Настюха так вагалась між двома снами ще в 10 місяців.З кожним разом мені все важче було вкласти її на другий сон.Могли годину колисатись,цицятись і не заснути.Тоді я почала вкладати тільки раз і дивитись по доці-якщо позіхала і терла очки,тоді ще й другий раз спали,а як ні-то ні.Ну і десь в 10,5 міс.вона перейшла на одноразовий сон

14. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

olenkastar! ваша доця міняє собі режим!!!! стає дорослішою!! Наша теж десь з року перейшла на однин денний сон, лягала біля 12 спати, але на 3 год. Тепер лягає в 1 спати і спить 2 год!

• Подобається Подобається x 3
  15. хельга

а мій Данилко все рідше і рідше спить вдень.Бувало засипав в 15, потім в 16, і навіть в пів 18 міг заспати. А вже декілька днів не спить взагалі, але з 17год починається гіперактивність - таке витворяє... Добре засинає в машині, коли кудись їдемо, то обов"язково спить незалежно від часу.

• Подобається Подобається x 6
  16. Ная

Ная Well-Known Member

Нам те спання в машині надовго режим збиває,бо як вертаємся звідкись під вечір,як не стараємся розважати Софійку по дорозі,все одно засне.Їй 15 хв. післяобіднього сну достатньо шоб товктися потім до третьої ночі,на другий день спиь до обіда,обідній сон під вечір,а вночі знов бавимся.До тижня часу треба шоб вона знов раніше вставала і раніше лягала спати. А так як їздимо ми кудись з дитиною кожні вихідні,то з режимом у нас біда. Пробувала її тоді в обід не класти спати,не получається,дуже капризує і засинає собі сама. Хоч бери і не їдь ніде з нею..,хочеться і на вихідні по-людськи відпочити і потім вночі нормально спати.Але куди ж ми без неї?...:girl_smile:

• Подобається Подобається x 7
  17. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А Марко якщо не спить вдено то може заснути в 6й-7й і спати до 8-9 ранку!!! Але тоді моде вночі попісятися, бо так ми вже зовсім вночі не пісяєм

• Подобається Подобається x 8
  18. Олюська

Олюська Well-Known Member

А ми спали двічі на день до року і 5 місяців! Я думала, що Олеся ніколи не перейде на разове спання... Хоч мені бло так добре, з дворазовим. А тепер спить один раз 1 годину, трохи мало, щоб мені встигнути все зробити, зате лягає наніч о 21.00-21.30, то вже тоді до 24.00 в мене купа часу:)

19. natorella

natorella Well-Known Member

віршик знайшовся - якраз для мамусь і татусів

Какая сила в маленькой руке!
    Малыш, едва переступают ножки,
    Он весь мой мир, зажатый в кулаке,
    Шагающий со мною по дорожке.

И я, имеющая стаж и дом,
    Друзей и грамоты, авансы и получки…
    Сейчас иду и думаю о том,
    Что нет опоры крепче этой ручки.

(с)Анна Буссо

• Подобається Подобається x 33
  20. Sasha_sha

Sasha_sha Well-Known Member

natorella, спасибо, аж слёзы наворачиваются. Я кстати, когда только родился мой малыш, стала такая сентиментальная, запросто могла расплакаться глядя как этот маленький ангелочек спит... :girl_tender:

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.