Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Відповідь: Іграшки???Іграшки!!!

Купила доці кухню німецьку іграшкову. Сподіваюсь подарунок їй сподобається, бо ляльками щось вона не дуже хоче бавитись.... А от їсти варити зі мною завжди хоче :)

2. Анута

Анута Well-Known Member

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

4. Galya

Galya Well-Known Member

Ой, не знаю, не знаю...Ми тепер певно вдвічі більше купуємо:) Коли купуємо одній, то і іншій, щоб ніхто не ображався (і щоб Юля часом не подумала, шо її більше люблять). Ну але то більш дрібні іграшки, звісно. Машики вже є 2, ровери теж(3-колісний і 2-колісний), хатка-палатка, самокат, купа ляльок...
    От недавно купували компютер Школярик в інет-магазині, а для Лесі нічого цікавого (і такого, чого в нас ше нема) так і не знайшли.

5. oliv

oliv Active Member

Скільки він коштує зараз? Дешевше через нет буде, ніж так в магазинах купити?

6. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В нас сьогодні 8 березня був днем малечі), дитина всі вуха таткові "прожужала" що хоче динозавра, після довгих обирань та "суперечок" придбали такий набір:
    Не знаю на скільки моїй дитині то буде цікаво, бо в нас всі іграшки то на 5 хв, але тих 5 щодня :), проте спати пішла з маленьким динозавриком, а таке в нас вперше).

7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Нам за 2 тижні 3 роки, з вибором подарунка у мене ступор. Замовив робота, подушку Спонж Боба - замовлення роздали по бабах-дідах. От що мені подарувати, не знаю. Він нічим практично не бавиться, а чим бавиться то в нього є))))І не хочеться витрачати енну суму на іграшку, не ті часи настали. Киньте ідеєю?!

8. amurka

amurka New Member

для моєї дитини,зараз сама хітова іграшка-це віник і савочок)))
    вже 3 дні з ними носться і все прибирає))

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а купи малому папужку :)
    Будете разом вчити говорити, вони такі цікаві, коли говорять. І ручні стають. В нас з братом з дитинства був, і малій своїй також через пару років куплю.
    І бюджет не підриває :)

10. kati

kati Well-Known Member

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ну ось..2 в 1..супер подарунок:girl_wink:

12. RUZHAJA

RUZHAJA Well-Known Member

Тань , а ти не думала на рахунок роликів? нам тиждень тому виповнилось три рочкі і одним з подарунків були ролики з захистом і шоломом. я навіть не очікувала, що малій так сподобається! тепер кожного дня мінімум пів години по хаті катаємось. звісно , вона це не сама робить ,я іі безперервно тримаю , але деякі успіхи вже є! а скільки радісті і задоволення... словамине передати!
    ми купляли ось такі роліки , мені подобаються, бо вони дуже якісні, колеса не в один рядок стоять ( для такоі мачі всеж зручніше встояти) і в них розмір регулюється від 21 по 31

13. Злата

Злата Well-Known Member

RUZHAJA, дуже цікавий варіант подарунку
    напишіть будь ласка виробника

14. ckorpionsha

Ролики ми маємо давно, сестра від малого віддала. Папужку кажете? - не знаю, щось про живих створінь в квартирі крім людей не думала)))) Як Каті каже, ходи потом прибирай, як після нас самих і після тваринок. Хоч в куми є давно, в сестри папужки і канарейки....подумаю, як переїдем. Тут в цій квартирі папужки від жари здохнуть.
    Приймаю ідеї далі. Дитячий комп малого не зацікавив в куми, там мультиків не показують

15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я теж задумалась. Поки знаю, що малий хоче лицарський набір (шолом, меч, щит), а ще замок. І робота хоче, типу ВОЛЛ-І.
    Задумалась про ровер. Ролики боюся, ітак літає вічно.

---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ----------

і ціну приблизну роликів

16. ckorpionsha

Ми маємо велосипед, думала про самокат, але нашо наперед брати.

17. RUZHAJA

RUZHAJA Well-Known Member

виробник фірма HUDORA
    а ціна ~ 30 евро

Тань , нас щє подарований самокат зацікавив, такий що спереду має одно колесо , а позаду 2. може твому малому сподобається?
    і вже пару місяців ми балдіємо від такоі іграшки hammerspiel , але я не знаю чи в украіні такі є... в садочку , всі дітлахи цю забавку обожнюють, особливо хлопчики. молоток там легкий і безпечний :)

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Так, такого плану. Правда не знаю чи не набридне скоро. Тре якийсь щоб по-різному збирався

19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

взяла малому цієї фірми лижі..думала енергію витрачатиме..угу..пролежали в шафі цілу зиму..2 рази вийшли..йому важко, бо слизько..і усьо..їзди сама...хоча нам 4,6

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А моя тільки й шукає місце де б проїхатись, і чим слизькіше тим прікольніше...
    На наступний рік виїдем на каток...

Статус теми:
Закрита.