Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Oriana

Oriana Well-Known Member

О, я пригадую, мій чоловік теж кинув палити у вагітному циклі:)

3. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Отримала я свої результати. Нічого аж такого страшного я не бачу, хоча деякі показники трошечки вище норми. Може хтось орієнтується, то гляньте, будь ласка, чи є щось страшне. До лікаря піду на наступному тижні, коли здам ще один пакет і отримаю результати.
    Пролактин - 30,46 (норма до 23,3) Думаю, ще не внормувався після викидня.
    Вовчаковий антикоагулянт (показник LA-AUTO) - 1,232 (норма до 1,2)
    Протромбінований тест (ПЧ, % ЗА КВІКОМ, МНВ / INR) (показник Міжнародне нормалізоване відношення (МНВ/INR)) - 1 (норма до 1,0).
    Все інше в межах норми як для 3 ДЦ.

4. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

В мене теж цей показник був на межі норми, то понижали трохи.

5. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

здавала прогестерон минулого циклу був дуже низький, пила Клостилбегіт, а цього ще нижчий.... Цікаво чому так? І за що відповідає цей гормон?

6. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

В той самий день циклу здавали?

7. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

там не велика різниця, минулого циклу 22 день, а цього 19 ДЦ

8. Vittoriya

День після овуляції який?

9. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

в двох циклах 9 день

10. Vittoriya

Клостилбегіт для стимуляції овуляції приймають, а прогестерон звичайно залежить від овуляції, але якщо він низький, то приймають інші препарати. У вас овуляція не відбувалась?
    А сам прогестерон звичайно відіграє дуже важливу роль . щоб ендометрій був гарний, рихлий ,тоді є добрі умови для імплантації і розвитку заплідненої яйцеклітини.

Останнє редагування: 1 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  11. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

вроді відбулась, правда, була на УЗД вже день після овуляції.

12. Vittoriya

Я маю на увазі для чого виписали вам клостилбегіт?

13. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

щоб був добрий показник прогестерону потрібно щоб відбулась овуляція і щоб було вже СФОРМОВАНЕ жовте тіло. Тобто аналіз на прогестерон саме краще здавати через 5-6 днів після овуляції, коли йде максимальна активність жовтого тіла.
    ну і крім того клостилбегіту ви щещ щось приймали (хорагон для лопання фолікула?) ?

14. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

через те що був низький прогестерон, спочатку по пів таблетки, цього циклу по цілій. У мене слабо працюють яйники, можливо для стимуляції...

15. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Якщо є своя овуляція то клостилбегіт не варто пити.

16. Vittoriya

Ну трохи дивно, це дуже сильний препарат, можливл для стимуляції то як? Ви то не обговорювали з лікарем? Такі препарати пририсують і потім строго контролюють як росте фолікул і чи тріскає, моя сестра через отаку недбалість лікаря потрапила в лікарню, бо флікул після стимуляції не тріс, а лікар отак виписав стимуляцію і все. І фолікул так виріс, що міг тріснути яйник, якби вчасно в лікарню не повезли з жахливими болями

І це не препарат для підвищення прогестерону.... Я трохи в шоці якщо чесно..

17. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

власне лікарка контролює ріст фолікула, я їжджу до неї на УЗД в час овуляції + - день, а там, як вона скаже, через день, чи два, якщо ще фулікул не тріс. Вона якраз за цим добре слідкує. А от те що я не питаю, це моя винна, тому не можу сказати, що й до чого....
    Перед тим ніж прописати цей припарат я мала Фолікуметрію у неї.

18. Vittoriya

Ну значить Красуня вам треба то все знати, якщо ви вже взялись за лікування. Лікарка лікаркою, але то ж ваше тіло. Максимально про все питайте лікарку, про її дії, що і для чого. Успіху вам!

• Подобається Подобається x 2
  19. Bada Base

Bada Base Member

високий прогестерон та естрадіол свідчить, що овуляція відбулася.
    Я так розумію, що по низькому показнику прогестерону у 1ий раз стимуляції Кл у Вас не тріснув фулікул, тому лікар і збільшила дозу.
    Якщо фулікул не тріскає, то варто колоти Хорагон чи препарати на такий кшталт.
    Врахуйте, що Клостилбегіт дуже сильний препарат, тож особливо пильнуйте цикл на ньому.
    В мене своя овуляція дуже рідко, а на Кл все росте як має бути і навіть на наступний цикл діє)
    Успіху Вам)))

• Корисно Корисно x 1
  20. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Тепер зрозуміло. Але на УЗД лікарка слідкувала за фолікулом, а після О. фолікула не було видно, якщо він не тріснув, то де дівся?

21. Марточка

Марточка Well-Known Member

А мені цікаво що лікар-напротехнолог призначає клостилбегід? Відколи? Чи це сумісні речі з напротехнологією?:)

Статус теми:
Закрита.