Куди піти з малечею

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ksani, 8 Листопад 2007.

1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Куди піти з малечею

Ми були сьогодні в цирку на Сихові[​IMG].Досить непогана програма....не аж шось, але можна сходити , "для разнообразия":)

• Подобається Подобається x 13
  2. Анута

Анута Well-Known Member

Каті, розкажіть детальніше.
    А то ми проїзжали мимо і думаю Що це таке там?

3. kati

kati Well-Known Member

невелике шатро-арена.На 6 рядів. Перших два- стільці пластикові, решта дерев"яна лавка:) Квитки від 20 грн- 6 ряд(останній),до 70-перший. Сміло можна брати 6 ряд, приміщення невеличке і видно все
    Програма...звичайнісінька- клоуни, еквілібристи, дресировані тваринки,гімнасти....Але нормальна програма, не тупа.
    Не дуже зручно сидіти на тих лавках, бо нема спинки..... \
    Але я вже бачила афіши що з 26 приїзджає новий цирк(основний не шапіто), то вже краще туди йти, тим більше квитки в одну ціну.
    А на сихів зручно піти тим,хто немає змоги наприклад вибратись на городоцьку.....

• Подобається Подобається x 17
  4. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

А хто там в цьому цорку-шапіто є: клоуні, акробати, які звірі? І скільки сама програма триває?

• Подобається Подобається x 1
  5. kati

kati Well-Known Member

програма триває 2.20. Ми правда були лише коло 2 годин, захотіли пісяти, побюігли в арсен та й потім вже не вертались.

з тваринок мавпочки, собачки...

• Подобається Подобається x 8
  6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Були ми в Інтерсіті в тому загончику. Якщо чесно я розчарована, ми з Марком постійно ходимо в ідентичні в Києві та Одесі, там все гігантських розмірів, я за Марком рачкую на 6 метровій висоті часто, а тут шось таке маленьке, куценьке, туалету немає. Та ще й 40 гривень !!! Для порівняння - Київ - 20 грн в будні, 25грн в вихідні, Одеса - 23 грн будні, 28грн в вихідні. Виходить Львів у нас найдорожче місто.

• Подобається Подобається x 6
  7. Андріана

Андріана Well-Known Member

А ми щойно в цирку були, Юлі дуже сподобалося, всю дорогу розказувала кого там бачила.

8. Галченя

Галченя Well-Known Member

І кого там бачили крім зграйки собачок (яких моя подруга боїться більше за тигрів з левами)? Які звірі? Як лазерна програма?
    Ми збираємось йти на наступні вихідні.

9. Андріана

дитині було цікаво подивитися навіть на зграйку собачок різних, як вони танцювали і стрибали, а ще там були поні, мавпочка, ведмідь на самокаті, крокодили і удави (правда їх лише показали, вони нічого не робили ), качка задіяна в фокусі, клоуни. ну і саме лазерне ревю, воно, звичайно ,не для маленької дитини, бо ніц не розуміла, тільки дивилася на лазери і танцювала під музику, а взагальному програма сподобалася

• Подобається Подобається x 2
  10. Зая

Зая Well-Known Member

І ми минулої неділі були у цирку.Спочатку здалося, що програма не дуже...Великі собаки -сербірнари ледь пересувалися,поні все хотів втікти від дресерувальниці, а пара акробатів на канатах такий номер єротичний зробили, що деякі батьки почали свістіти і затуляти діткам очі.Ще ми не зрозуміли гумору, коли група акробатів-силачів спочатку вийшли як справжні чоловіки а потім номер танцювали у спідничках:8:.
    За то дуже сподобались собаки"Баскервіля", , клоуни дійсно могли росмішити,ведмедь працював на всі 10%, а вже фокуси:girl_in_love:-супер.Дитина моя вірить у магію(любить Гаррі Потера) і всі ці фокуси їй дуууже сподобалися:girl_claping:
    Додаю декілька фотозвітів

• Подобається Подобається x 11
  11. Зая

Зая Well-Known Member

Так,йдемо далі...:girl_smile:
    Це не шоу трансвіститів, це акробати:girl_crazy:
    Це якраз початок ілюзіону з фокусами
    Крокодильчик якого просто кидали на руки глядачам першіх рядів:girl_mad:
    Зміючки
    Удав-альбінос
    А це цирк -дельфінарій який встановлюють на Науковій.Шукала когось аби спитати коли він почне діяти,але там такі всі зайняті збіркаю каркасів і ліхтарів, що думаю ще пару тижднів і можна буде йти:girl_in_love:.
    А це щоб знали де то саме знаходиться:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 22
  12. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Зая, це ви ходили в ципк? Які враження?

Бо я від акробатів в шоці :)))

13. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ми сьогодні були у цирку на Сихові.З усього, мені найбільше сподобався...клоун :girl_in_dreams:.У собачок ,як на мене,занедбаний вигляд,номер з вогнем ,у кінці шоу,досить моторошний,ну , а принцесі цирку і гімнастці ,в одному лиці ,не завадило би скинути кілограмів так 15 :girl_sad:. А,в цілому, так нічого :girl_haha:.

• Подобається Подобається x 9
  14. Зая

Зая Well-Known Member

Так, ми з малою також у шоці.Вони вийшли під "круту" музичку" Джеймс Бонд" у фраках з капелюхами і чорних окулярах а під фраком буле отаке...

15. Андріана

а нам цих акробатів в спідничках не показували

16. Зая

Зая Well-Known Member

Навіть так ...О_О, напевно замінили номер :)

Останнє редагування: 5 Жовтень 2009
  17. okodemig

okodemig Well-Known Member

дітки (2,5 та 4,5рр) стояли з відкритими очима на вуличній виставі театру Воскресіння (спочатку півгодини чекали а потім витримали годину вистави!)
    підіть на фестиваль Золотий Лев

18. Zoryanazirka

Дзвонила щойно в Софію, в них в вівторок і в четвер далі на 11-00 є Аквабейбі. Ціна 45 грн мама+дитина. Воду спеціально підігрівають для маленьких діток. Ми завтра підемо :)

• Подобається Подобається x 7
  19. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

фестиваль вже скінчився

20. Zoryanazirka

Були ми щойно на Аквабейбі - сподобалося Маркові так що не хотів йти. А ще разом зі мною там було 3 вагітні мамусі з дітками :)

• Подобається Подобається x 10