В мене 4 шухляди в холодильнику і 4+плаский лоток в окремій морозилці. Казав чоловік "бери на 7, бо тобі мало буде", правий був... Я собі в червні склала "морозильний" список і на нього орієнтуюся. Лід, Кріп, петрушка, ревінь, клубніка, суниця, цього року в прольоті. малина, чорниця, смородина, вишні дрильовані, шампіньйони, лисички, кабачки, баклажани, броколі, цвітна капуста, шпарагівка, зелений горошок, молода квасолька, перець шматочками помідори шматочками фарширований перець домашній сир м"ясо різне, сало зажарка до супів (якщо знайдеться місце, періодично оновлюю) Заморожувати окремо моркву, буряк не бачу сенсу, бо овочі ці круглорічні і зробити зажарку мені не важко. Стараюсь заморозити сезонні продукти, або те, що трапилось за гарною ціною. Фрукти трошки придушую, щоб пустили сік і додаю цукор.
Дівчата, помацяйте будь-ласка свою морозилку. Моя чомусь ззовні вся холодна - і двері і боки. Т-то вона морозить продукти нормально, але виробляє зайвий ККД за рахунок поганої герметизації - то я так розумію. Чи може у вас теж морозилки такі холодні ззовні?
У мене ззовні така ж на дотик, як холодильник, що стоїть поруч. Досить холодна. Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
в мене холодильник ззовні кімнатно температури, а морозилка в рази холодніша. Тому і насторожило мене це. Попередня теж ззовні холодна не була. Треба десь знайти спеціаліста і проконсультуватися мабуть.
Багато морожу зелені і таку штуку роблю- некондиційну моркву тру на комбайні ,додаю зелень і -вуаля- до липня моркви не чищу.Йде до зупи і до підливки ( зажарок не роблю ніколи). Фрукти та ягоди, кисломолочний сир,масло,м"ясо. А-а-а, забула!! Гриби,багато ,бо люблю.
дуже хочу морозилку. розглядаю варіант тільки б/у. на що звернути увагу? я не уявляю, яяк перевірити чи вона справно працює. куди їхати вибирати? чим ота техніка німецька "погана" для німців? може, ще @Almariel щось відпише, стикаласяя з тим. якої "фірми" краще НЕ брати? я так розумію, що б/у - то тільки капельний? бо в мене десь там в холодильнику забилося і тепер періодично в ящиках з фруктами є вода. і скільки б я не тицькала в ту дірку - все одно натікає. думаю, що і морозилка десь буде мати ту проблему чи ні? мінімум я собі думаю на 4 шухлядки, чи вже краще на 1,6м висотою? я щоб аж так багато морозила, то ні, але від 2 шухлядок би точно не відмовилася б додаткових до теперішніх 3ох, одну б повністю виділила для обідів чоловіку.
У мене Бош старіша модель, б/у, у свекрухи узагалі сучасна модель Бош б/ у вже роки 4. Я задоволена, раз в сезон розморожую, мию. Є шухляди, що висуваються, є що лиш відкриваютья. Морозить нормально, буває по півдня світла нема і більше, то нічого їй не є і продуктам. Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
А щодо перевірити, то вже прямо такі неробочі та барахло думаю не возять. Нам дали півроку такої ніби гарантії на неї. Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
То вам зараз здається,що ви морозити не дуже хочете/любите.Як тільки заведете собі морозильну камеру,все-вас уже не спинити Я маю на 7полиць+4 в холодильнику,і мені все місця бракує.Бо,виявляється,стільки всього можна наморозити. Зі свого досвіду-краще,щоб кожна полиця була виділена під окремий продукт(м'ясо,риба,фрукти,овочі,напівфабрикати і т.д)
Я ще влітку сир дуже вигідно по 18-20грнкупувала і морозила.Маю півполиці.Тепер запіканки,сирнички,сирники,ватрушки можу пекти і за серце не хапатися Кабачки і печериці лежать уже нафаршировані.Ще молоду капусту маю-на Різдво буду своїх коханих радувати.
Маю вже 6 років Гореньє під 2 метри висотою і в холодильнику 4 полиці всі забиті по завязку, морожу тільки те що подобається, бо кабачки і деякі фрукти не альо.краще всього це суниці і торти, сир мясо, деколи і налисники і голубці Надіслано від мого Lenovo A1000, використовуючи Tapatalk
в когось є така морозилка Морозильная камера Zanussi ZFU19400WA цікавлять відгуки. і по такій Морозильная камера Snaige F-245.1704AA ціна однакова, але в другій об"єм більший. Правда, не знаю, як ті "снайге" працюють, хоч в батьків колись ніби був такий холодильник
Дівчата, підкажіть морозилку краще брати з системою No frost чи звичайну? і заодно запитаю, у когось був негативний досвід купівлі товарів у магазинах типу б/в техніка з Європи?
В мене но фрост, то менше клопоту з розморожуванням, тощо. Але, така система сильно сушить продукти, наприклад, щоб вареники заморозити, тре чатувати з годинником, для того, щоб як тільки вони підмерзнуть, зразу спакувати їх в поліетиленовий кульок. Якщо залишити на пів доби-добу відкритими, то 100% розваряться при готуванні. Ну і так з усім - морозилка но фрост сильно витягує вологу з продуктів.