Одяг та взуття для малечі -3

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 21 Травень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

пам'ятаю, що ми на малого теж великувате купували, бо не було мацьопкого
    тепер планую сама вишити або зв'язати

2. Bride

Bride Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

А в неті не пробували шукати?
    наприклад таке
    є тут якщо не сприймуть за рекламу....

я теж зовсім маленького ніколи не бачила, можливо є резон або самій щось змайструвати, або замовити . По грошам вийде однаково, враховуючи українські ціни

3. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

Відповідь: Одяг та взуття для малечі -3

хочу порекомендувати польські дитячі колготки Baszek, взяла місяць тому назад своїй малій 2 пари на пробу і дуже задоволена - не розтягуються, не кошлатяться, гумка не тісна і гарна кольорова гамма, розміри йдуть так само як вола і гатта, ціна 55 грн.

доречі,вола останнім часом взагалі гарних не шиє, або я не попадала, принаймі на 128-134 на шуварі нічого гарного не було вже десь з літа і ціна 75 грн., але вже й кошлатяться і гумки тугі, мала жалілася, що тиснуть.

колготки купила в ашані на прилавку біля магазину ресервед (зразу біля ескалатора, який їде в низ),
    сьогодні ще 3 пари прикупила, поки є вибір і розміри
    ще є вони в магазині Левеня на Івана Франка.

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Підкажіть будь-ласка на рахунок дисконту в антошці. Хочу по знижці комбез, чи знижка по картці сумується чи ні?

5. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

вчора на науковій цікавилася якась мамочка, їй консультант сказала, що ціни вже кінцеві

цитата зі сайту :
    "-скидка НЕ суммируется с дисконтом
    - скидка НЕ суммируется со скидкой по проекту "Именинник"
    - скидка НЕ суммируется со скидкой по проекту «День рождения магазина»
    -не суммируется с другими дополнительными скидками (клиент имеет право выбирать наиболее выгодное предложение, которое действует в этот момент)."

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Розкажете як приїдуть обновки, бо знайома каже, що замовляла в них одне, а приходило зовсім інше. Я ще в них нічого не брала, але руки чешуться.
    Хочу похвалити шкарпетки з чілдренсплейс. Ті, що з потрійним манжетом. Донечка їх не губить і не може сама зняти, щоб з'їсти :)

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

В Домчика до 1,5 мабуть 80% одягу було чілдренплейс, мені якість подобається:) потім в основному геп і картерс/ошкош, h&m вибірково дуже, для меншого теж в основному в gap закупились:) шкарпетки чілдренплейс справді класні

8. Mazerati

Я тільки недавно розвідала той магазин чілдренсплейс. До цього часу, в нас 95% одягу від картерс. Мали дещо і від gap, але раз замовила там шапку невдало: розмір був не на 6 місяців, а таке враження, що на 6 років. Хоч написано було 6 months. А щоб повертати, мені треба трохи далеченько їхати, поштою не люблю. Такщо більше в них не замовляю

9. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Зібралась їхати в Антошку за Ленне для Ані на наступний рік. І щось зараз засумнівалась, дівчатка, в кого діткам цього року, кінець листопада початок грудня, виповнилося рочок -зараз який розмір комбенізонів носять? Я думала брати 80, не буде завеликий?
    Зараз моя Настя ще бігає в 86, то якраз ще до кінця зими буде нормальний. Ну ж бо 86 на рочок буде ще дуже великий? Щось я розгубилася.

10. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Gap великомірить. Мала курточку розміру newborn, то ще в два місяці вона була велика, а потім почалась спека, то так жодного разу і не вдягнули :) більше нічого там не купую. У нас в молі з'явився магазин Crazy8- дуже мені подобається, і якість, і ціни, і дизайн тих речей.

11. kvVItKA

Ну шапки то в кожної фірми можна не вгадати, з останнього купили в олд неві відповідно нашого віку то дуже маленька була, поміняли на більшу. Ну і маломірить-великомірить то теж відносно, навіть в цій темі безліч разів обговорювали, в мене синочок середньостатистичний то йому більшість речей по віку нормальні іноді завеликі, а хтось бере речі на рік-два більші :) для немовлят "чоловічків" і бодіків взяла різних фірм, то один і той самий розмір в кожної фірми відрізняється:)
    Мазераті, а вам то взагалі б просто мало бути, бо все вживу можна подивитись-помацати. Якість дитячого геп мене ніколи не підводила і одяг між собою гарно комбінується, мене постійно питають де купую одяг для синочка:)

12. Mazerati

В них в магазині вибір значно менший, ніж в інтернеті.

13. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Pulupjak, я маю зі старшої Ленне 80 розміру, то чекає молодшу до наступного року. Юстинка вереснева, то той 80 був їй до кінця зими добряче впритик. Терезка з середини листопада, то має бути нормльно. Вони в мене ніби середньостатистичні по зросту, старша зараз має десь 93 см. Молодша поки що "довша" за сестричку в цьому ж віці, але мало б нам того 80 вистачити. Менший я б не брала.

14. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Зовсім інші речі приїхали, чи відрізняються від фото?
    Бо ми малому досить багато НM купували? нам йде в розмір. Дуже мені там бодіки подобались. Якщо порівнювати з бодіками картерс, то HM і пошиті краще для мене, і якість краща. Картерівські мені порозтягувались, втратили форму, ну але я перу їх дуже часто...І джинсики, сорочечки в нас майже усі HM.
    Але ми все купували офлайн.
    О, дякую! Треба буде замовити, бо я вже з тими шкарпетками сили не маю, на хвилини дві затримуються на місці, не довше)))

Щодо GAP, то мали кілька бодіків, штанці і кофтинку, шапочку. Якось не вразив мене геп і надто дорого для нас. Якість рівно така ж, як і HM, NEXT. Можливо, коли більшенький буде, то буде виправдано купувати такі речі. А зараз бодік за 15 дол, чи кофтинку за 35 дол, він переростає за місяць-півтора, трохи мене жаба дусить))
    Хоча вже на весну-літо замовила з гепу 2 сорочечки, ну дуже вже вони мені сподобались:)

Останнє редагування: 5 Лютий 2014
  15. kvVItKA

Для маленьких нм і геп і навіть картерс не можу порівняти, бо ні того ні того ще не пробували, але речі від року і далі то мені геп набагато якісніший/приємніший ніж нм, але нм пробувала не багато, от зараз зимові светри -геп кілька разів випраний і як новенький-мягенький, а нм раз випраний і дубовий, але його Домчик сам вибрав бо там енгрі бірдз то іноді вдягає. Піжамки геп не зносимі, нм купувала типу легінси під штанята то ніби були приємні, але швидко розтягнулись прям нитки потріскали, ну і на дотик сорочки їхні мені попадались якісь "пластмасові". Словом треба знати що саме в них брати:) А щодо цін то нові колекції геп дорожчі, але там бувають такі модельки що годі втриматись, а в магазині то і по 3-4-8 долл можна купити кофтинки/джинси, піжамка останні купували за 14 долл ніби то на їхню якість ціна не висока. А взагалі я кожну річ дивлюсь склад бо в кожної фірми є свої "провтики". Ще згадала за шапки геп, чоловік ще 2 роки тому привіз одного розміру 3 штуки то всі були різні і будь мудрий. Ну і щодо вибору, в неті є трохи речей "тільки он-лайн" і в фізичних магазинах їх не має, зате в магазинах можна знайти речі з попередніх колекцій за дуже приємними цінами ну і акції/купони і тд, словом мені було дуже в кайф навіть собі купити хатні штани за 4 долл в той час як на сайті ціна була 30 долл:) таке рідко буває, але буває:) хоч дорослий геп для мене мрак але і там можна щось знайти при бажанні:)

16. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

О, так, піжами геп то окрема тама:) такі вони прикольні!
    Я вже не дочекаюсь коли зможу свого малого в такі вдягати))) бо ми наразі спимо в бодіку, або сліпику. А такі роздільні то вже після року напевно можна буде брати.

17. kvVItKA

А знаєш, не всім вони подобаються бо "не класичні" ті піжамки, кофтинки облягають дуже і манжетики вузенькі, моя мама постійно думала, що то замаленький розмір.

18. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

В нас більшість одягу це baby gap, carters, polo ralph lauren.
    Речі від gap для нас просто не зносимі, перу дуже часто, а вони як нові, дуже задоволена ним, маємо вже до року запас від них, їхні сорочки для хлопчиків мені дуже подобаються :) чекаю коли доростемо, вже і галстук під них прикупила.
    carters для нас це більше хатній одяг, хіба костюми спортивні, бодіки, штани, також після частого прання швидко втрачають вигляд.
    Найбільш задоволена якістю від polo ralph lauren маємо декілька *парадних* чоловічиків, від них і комбінезон-конверт, то речі і вигляд мають класний, і після прання ніц їм нема, вигляд, як нових, дууже ним задоволена.
    Гарна якість і вигляд в речей від benneton. А ще задоволені нашими светриками orchestra.
    hm мені теж здається, що великомірить, бо маємо їхній одяг, але ще не носили, бо не доросли)) і дивлячись, що мій малий вже носить одяг від 6 місяців, то чоловічик власне від hm виглядає, ще дуже великим.
    Також чекаю, коли можна малюка вже буде ще цікавіше вдягати, бо ще мале)) ну і також постійно отримуємо компліменти, що такі малі а втакому дорослому одязі :)

19. kvVItKA

Та бенетон, мехх, поло гарні, ми як були в Амстердамі трохи закупились, але найбільше враження на мене справив одяг французької марки ikks, мали тільки футболку і сорочку, колись ще тут їх ніби показувала, ціна дуже не дитяча, але то таки любоффф, постійно їх згадую, а коли була в магазині нічого не могла вибрати, що ще раз доводить раз на раз не приходиться. Колись зустрічала фірму Cherokee (може і не так пишеться) то ніби від теско, бюджетна, але речі для немовлят були гарної якості, знайшла один чоловічок, що Домчик носив то так втішилась:)

20. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Я вже даю роздільні піжами, власне, як Квітка пише, щільно облягаючі. Купувала в Волмарті за 6 дол., на пробу. Нам пішло, дуже рідко кофтинка підтягується, тому буду і надалі купувати (не в Волмарті, а облягаючі, ги).

Штанята і джинсики НМ радила подружка. У них вони завужені донизу, тому не тільки гарно виглядають, а й зручні для носіння дитині, яка тільки вчиться ходити. Більше в жодному магазині не знаходила такого крою штани. Маю багато джинсів різних фірм - і дорогих, і не дуже, але через то що штанина однакової ширини по всій довжині - всі вони лежать акуратно складені, не зручно моїй дитині в них ходити. Коли ще не пробував вставати, то давала попарадуватись, на вихід, а зараз лише в спортивках всюди :)

Статус теми:
Закрита.